71% от гърците съгласни с ограниченията за неваксинирани

Все повече родители подават съдебен иск срещу учители, които не допускат децата в клас без отрицателен тест

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОЙ Е ВЕЛИК МИСЛИТЕЛ. МАА ТЪПАТА ГЛАВА ПО ВИТОШКА И МИЕКА ЛИ МИЕКА !!

Мене ме блокират. Това е новата демокрация. Световен концлагер.

Докога ще се съобразяваме с Ганъовци, които, пият, пушат, тъпчат се с боклуци и не могат една настинка да преборят? Сега чакат пък някви ваксини да ги спасяват от настинката.

Само на мен ли ми прави впечатление че на конкретни коментари слагането на плюс или минус е невъзможно в зависимост от това коя теза застъпват? И хора, някой ще обясни ли на простия вече преболедувал защо трябва да си подлагам тялото на повторна атака? Мисля че имам по добър имунитет от ваксиниран и не виждам никакъв смисъл? И не, не съм антиваксър щом убедих майка си да се ваксинира .....

Защото целта на ваксата е депопулация, а не предпазване от вируса настинка

Антиваксите ще си заминат от грипчето и ще останат само ваксите. Естествен подбор.

Овце!

Гръцките "овце' са с 4 милиона повече от българите, но са дали само 2/3 от жертвите в България. Значи са значително по-умни от тебе.

А срещу България се води пълномащабна хибридна война и умират българи. Наистина умират.

тези ги проценти кой ги обявява и моля не ми казвайте че един ваксиниран не може да се разболее и предава вируса на незаразени няма значение ваксиниран или не като ти е писано да се обесиш значи няма да се удавиш и цялата тази работа с вирусът ковид е измислена и внедрена от хора с цел

да скочиш от високо. Колко ще има опасност точно пък това да ти е писано?

Те си нямат гнусни масони антиваксъри!

Масони са тези, които натискат за ваксините. Поклонниците на козела с дългите уши. Но ще си го получат каквото си търсят.

От цял Свят точно нашенския антивакс-ганю е способен да прозре козните на сороси-рептили, фарма-кабали и т.н. според маймунската терминология. Щот' наш Ганю е породно-интелигентен! Затова е и така преуспял ...а ако случай но не е , то е щот' тия по-горе му завиждат и активно му пречат!

като си опитно мишле иди да те боцкат още николко пъти и ще си жив и здрав во веки веков не забравя да ти ваксинират и главата та дано се светнеш за какво става на въпрос.като си ваксиниран сигурно не можеш да се разболееш повторно и да заразяваш здравите неваксинирани

Алоо Ваксинираното педалчее , яж лайна по три пъти на ден и няма дори и да кихнеш ок? Да ми повярваш както на ваксината и аз като тези които натискат за ваксини не те лъжа и това е истината. Айде въри се боцкай мършо негодна

боклук

Затова Гърция е добре защото 70% от хората са адекватни! А при нас 70% са неадекватни хора! И 30% адекватни

Защо вярваш че 70% от гърците подкрепят ограниченията? уж голяма подкрепа пък полицията не смогва да въвежда "новият световен ред"

В България наистина са останали само олигофрените

В същото време Гърция е дала само 15 348 починали от началото на пандемията. Това е около 2/3 от починалите в горда антиваксърска България, която устремено върви да изравни броя на починалите българи през Втората Световна Война.

тук трябва да се похвали редактора че изобщо съществува тази новина.че е решил да я включи в потока.че е проверена минимум от два независими източника.щастливо да е съществуванието и кариерата му.да расте.и да смуче все по големи фалоси

60% от гърците са ваксинирани вече. Надали са питали деца за да го кажат това.

Ей, защо лъжете, поне над четвърт милион българи живеят там , имат телефони, има инфо. Лъжете вие, лъжат и онези продажници- техните управници. Те чакат помощи от Евросъюза , за това и лъжат.

поредна лъжа

лъжа лъжа лъжа

"Разликата между човека и животното е, че животните не позволяват на най-простите да ги водят" И да допълня- на психопати , които са готови да затрият вида си

Та кои са горе?

Попитали 100 човека!!!

Българина е интересен човек, иска да се върне чичкото с мустака, задължителната казарма, харесва Тодор Живков, но реве, че правата са му нарушени.

на чичкото се грижи да пожелаем пак подобен чичко. Той просто ще благоволи да се съгласи. Първо трябва да ни залипсва обаче. 30 години се работи за това.

поредна лъжа з а Гърция да ви пратя ли че заведенията никога не с а били затваряни и са с жива музика?

Какво друго да очакваме от маляките? Те са си долнокачествени цигани. Когато оплюскаха парите, милиарди евро, реваха по площадите, че фашистите трябва да напуснат Гърция. Сега обаче, когато им наложиха безумни, помиярски мерки клекнаха мръсните страхливци, защото се оплашиха, че никому НЕНУЖНОТО им съществувание ще бъде прекратено. Жалка и страхлива измет!

не с аклекнали а тук ви лъжат по няколко месеца съм в Красива и свясна Гърция..няма това изтропано тук. винаги лъжи за тази Прекрасна страна!

Пак от гръцките студенти ще почне революцията и ще свалят хунтата.

Показанията на проучванията показват това, за което им е платено! 71% били за глоби - а слънцето от запад ли изгрява? Утре ще глобяват всички, които не са членове на ЛГБТ - тогава само преброители и депутати ще ходят в заведенията! Хора, настройват ни едни срещу други!

са 60% ваксинирани там. С имена и паспортни данни. Дали не е ясно и без проучвания какви са им настроенията към ваксинацията?

Недопустимо е да се налагат санкции на хора, които не са се имунизирали, след като това е обявено за доброволен акт! Все едно да поискаш доброволци за някаква операция и да санкционирш тези, които не са се обявили за доброволци!? Това е смешно и абсурдно. Би могло да се налагат санкции на тези хора, ако имунизирането бъде обявено за задължително. Наказват се граждани, които са нарушили някаква наредба на властите или закон. Към момента в никоя държава имунизацията не е обявена за задължителна. Да я направят задължителна и едва тогава да налагат ограничения на правата, и наказания. В момента ограничаването на правата на база отказ от доброволно изпълнение на нещо, което не е задължително, е грубо погазване на всички възможни закони, международни конвенции и всичко квото се сетите!

и е наложително. Не се отнемат права на неваксинирани, а се дават права на ваксинираните, които бяха отнети на всички в извънредната обстановка. А формално не могат да направят ваксините задължителни докато фирмите не обявят приключването на фаза три. Освен САЩ и някои други дето не търпят тролове. А фирмите не могат въпреки милиардите дози, защото троловете ще ревнете, че не е още 2023г.

Толкова ли си ограничен, че досега не си разбрал, че ваксина и болестта нямат нищо общо? Още ли не си разбрал, че трол е платена длъжност и тролове, професори, журналисти и подобни са на хранилка на биг фарма. За говорене против ваксините никой не плаща, т.е. няма поддържащи тролове! Зелените карти и имунизационни паспорти не вършат друга работа освен да принуждават хората да се ваксинират "доброволно" (е, дават ваучери, има томболи, ама това са екстри за глупаци и на тях дори циганите не се връзват!)

Като гледам по света много общо имат ваксините със снижаване на смъртността. И да те питам като си по сметките защо ще се напъва „Биг фарма“ за поръчани и платени ваксини? А защо при положение че лечението е по-скъпо а лекарства и консумативи фармата ги прави? И плащат за антивакс пропаганда. Даже сериозно. Просто не на всеки. Само на подстрекателите. Това на смешна цена и безнаказано създава проблеми и дестабилизира цели държави. Нашата примерно е на път да я съсипе. Това се случва по нечия воля и в нечий интерес срещу съответна облага. И не става дума за томболи.

PRO, казах го вече и пак ще го повторя по-бавно - ваксината няма нищо общо с болестта! Затова никой не се занимава с лечение и "здравето" на човека е само повод за ваксиниране! Останалите глупости които пишеш няма да коментирам. Предполагам, че си се ваксинирал и чакаш трета доза, ще дойде повторение на цикъла и т.н... Желая от сърце здраве и дълголетие на ваксинираните

Всъщност не е допустимо, а задължително. Шепа конспиратори не трябва да застрашават мнозинството.

Смях! Коментарите на хората в ДИР. БГ намаляха значително след блокирането на мнозина от тях. КакВо да се прави - демокрация!

СЪЩОТО ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЛОЖИ И ПРИ ГАНЮ. ИНАЧЕ ОПРАВИЯ НЯМА. НЕ 40 А ВСЯКА ГОДИНА ЩЕ ИМАМЕ ВЪЛНА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА АНТИВАКСЪРСКИТЕ МАЛОУМНИЦИ

Досега в Бг са ваксинираните около 18 процента. Видно е кои са малоумните, положили се на експеримент, който ще приключи през 2024 година. Честито на теб и такива като теб малоумна, немислещо същество

танте Меркел съсипа и гръцката Демокрация като ги смачка в ъгъла с онези претенции по времето на Сириза

ГЛУПИ, АКО МЕРКЕЛ НЕ БЕШЕ ДАЛА ПАРИ НА ГЪРЦИТЕ, МИЗЕРНАТА ИМ ДЪРЖАВИЧКА ТРЯБВАШЕ ДА СИ ПРОДАДЕ ОСТРОВИТЕ. ГЪРЦИТЕ 30 ГОДИНИ ЖИВЯХА НА КРЕДИТ С ПО 14 ЗАПЛАТАИ И КАКВО ЛИ НЕ. НАКРАЙ ДОЙДЕ СМЕТКАТА И ИМ Я ПЛАТИ ТОЧНО МЕРКЕЛ!

Все едно е само Гърция??? В Швейцария имаха референдум преди 2 седмици и 80% гласуваха за ограничителни мерки. Така се прави - допитване до хората, а не всеки политик да си прави каквото иска.

Как мислиш, какъв би бил резултата от подобно допитване в България?

Всъщност, референдумът за закона "COVID-19-Gesetz" (COVID-19 law) вкл. за сертификатите в Швейцария ще е на 28 ноември. Просто за информация.

Преди се делихме на леви ,десни на етноси на отбори и сега на ваксъри и антиваксъри и всичко това благодарение на политиците жадни за власт и пари.

СЕ ДОКАЗА, ЧЕ ТАЯ ГЪРЦИЯ Е НАЙ-ФАШИСТКАТА КОЧИНА В ЕВРОПА ! КАТО СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ ФАЛШИВАТА ИМ ИЗБИРАТЕЛНА СИСТЕМА, ДАВАЩА БОНУС ОТ 50 БАСТУНА ПРИ ТЕОРЕТИЧНА РАЗЛИКА САМО ОТ 1 ГЛАС, И СЕ МИНЕ ПРЕЗ "ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО" ГЛАСУВАНЕ /КОЕТО АКО СЕ ЗАМИСЛИШ НЯМА КА ДА БЪДЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО/ И ПОСЛЕ СЕ МИНЕ СМАЗВАНЕТО НА ВСЯКАКВИ СТАЧЕКИ, ДЕМОНСТРАЦИИ НАПРАВО СЪС СЪЗОТВОРЕН ГЛАС, ТА СЕГА И ДО ТАЗИ СВЕТОВНА ГЛОБАЛНА ЛЪЖА НАРЕЧЕНА КОРОНА... КАКО СИ СПОНЯ КАК УЖ УЛТРА ЛЕВИЯ ЦИПУРА, ПОЛУЧИ НА РЕФЕРЕНДУМА ПРАВОТО ДА КАЖЕ "ОХИ" НА ЛИХВАРИТЕ И ДА ИЗВАДИ ДРАХМАТА ОТ ГАРДЕРОБА, ТОЙ ОТИДЕ ПРИ БРЮКСЕЛСКИТЕ ЗЕЛКИ И НАПРАВИ ТОЧНО ОБРАТНОТО НА РЕФЕРЕНДУМА ! НЕ ЗНАМ КАК НЕ ГО УБИХА ВА ВРЪЩАНЕ! ЗА ТВА - НИКВА ВЯРА КЪМ НИКОГО ЗА НИЩО! СЪМНЕНИЕ ВИНАГИ ВЪВ ВСИЧКО И ДО ПОСЛЕДНО !

Оруел трева да пасе пред вас и учителите ви... Все пак нещо липсва - "Часът на омразата". Давайте,да е комплект!

в тези държави се борят срещу избора на мнозинството. Понеже не бил демократичен?!?

Много ги мразите тези неваксинирани, а то се оказва, че ваксинираните сте също приносители и може да заразявате първите. Следвайки логиката ви май вас трябва да ви ограничат от посещаване на заведения.

с достатъчно ваксинирани вдигат ограноченията. И са ОК. Тук заради многото неваксинирани духаме супата. И мрем.

Вдигането на ограниченията е политическо решение и не зависи от броя ваксинирани!!!!! Особено като се доказа, че ваксинирания пази само себе си!!!!

предпазят себе си 80% от хората са предпазени и вдигат мерките. Останалото са предимно такива дето няма как да се ваксинират, деца. Кого още да пазят с тези мерки?

предпазят себе си 80% от хората са предпазени Предпазени, предпазени, колко да са предпазени 87% от приетите в болница в България са неваксинирани(ТЕ ТОЛКОВА СА И НЕВАКСИНИРАНИТЕ ДА) 93% ОТ ПИЧИНАЛИТЕ СА НЕВАКСИНИРАНИ ЦИФРИТЕ СА БЛИЗКИ Ваксинирайте се!!!! Ваксините са безвредни!!!!! Безвредни са и за вируса даже....

Дори гърците са по-разумни от Ганьо! Дупката на Европа сме по акъл и отговорност и пълно безхаберие за образование, икономика, заетост, туризъм! Затова България е на това дередже, де...

Ами - и- и... Ти да видиш...!?

Дезинформация...лъжа !!!

1000% лъжа

60% от гърците са напълно ваксинирани вече. По списък с имена и всичко. Май само антивакс троловете лъжете.

ГИ ИЗБИЙТЕ ВЕ , НАЛИ НЕГЛАСНО ТВА ВИ Е ЦЕЛТА , СЪГЛАСНО ПОРЕДИЦАТА ДОКЛАДИ "ГРАНИЦИ НА РАСТЕЖА", РИМСКИ КЛУБ, 1972-2014 Г