Отново над 7000 заразени с COVID-19, 75% от тях неваксинирани

84 души са починали от инфекцията, 95 на сто от тях са били неимунизирани

Обратно в новината

Коментари - Отново над 7000 заразени с COVID-19, 75% от тях неваксинирани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и пак имат грип. ваксата нищо не пази!

Поне не задръстват масово болниците, мозък.

Сега ще се изсипят тук ваксинираните идиоти и пак ще искат да ги затварят, да ги пазят изобщо някой друг да им бърше гъза и да поеме отговорност за тяхната имунна система.

Фактите: България смъртност 3.95%, САЩ страната с най много случаи 1.33%.

Колко са неваксинираните? 19, 75% или 95 %?

Не знам - Кунчев и Тео Ушев бая постояха на топло хихихи

При 25% - 30% ваксинирани граждани, не е ли нормално и процента да заболелите ваксинирани да е същия?

Отговорността за моята имунна система съм си я поел с ваксината. Ти обаче не поемаш никаква отговорност нито за твоята нито за нечия друга да не говорим за тази на старите хора и децата. Няма лошо тази година 6.5 милиона догодина по малко…

Нема грижи бе, всичко е ток!

В някои щати е тройно на средната за САЩ сигурно и там са Ганъовци.

Заглавието е добре съчинено:"Отново над 7000 заразени с COVID-19, 75% от тях неваксинирани". А можеше да бъде:"Отново над 7000 заразени с COVID-19, 25% от тях ваксинирани!". Явно поръчката на "новината" е била такава....

Ми явно ваксинираните даже и симптоми нямат:)

Не е. Колко процента е 5% от 5%? Вдяваш ли или си пропуснал урока за прожценти.

ФАКТ : 1.Колкото ПОВЕЧЕ ваксинирани, томкова повече заразени и болни. 2.Като сложиш минимум 25% с фалшиви, значи 50 на 50% се разболяват. 3. Ваксините са отрова. Казах !

Не, защото познавам 8 болни ваксинирани и нито един Неваксиниран.

Има друга ваксина

За заразяване и разпространяване на омикрон на практика няма разлика между ваксинирани и неваксинирани. След 1-2 седмици ще се види, че няма разлика и при хоспитализираните, като ще остане надеждата, че все пак ще има разлика при смъртността. Към момента, обаче, Кирчо и Рашко се тюхкат, че няма случаи за разследване с фалшиви сертификати

Не той. Ти си го пропуснал.

Вярно но както се гледа средното. Е то и в България София е най напред. Това какво означава? А има и едно дето му се вика плътност на населението ама то не е концепция за всеки. Сложничко е.

Колко пъти повече са болните в САЩ, които са 1 милион на ден в сравнение с 700 в Бг на един милион население? Боооц

"В болници са приети още 552 пациенти със заразата. Близо 83 на сто от тях не са ваксинирани." Това означава, че 94 от тях или близо 1/5 са ваксинирани, а са постъпили в болница. Не съм чувал за подобна (ниска) "ефективност" от утвърдените ваксини. Там "изключенията" се измерват с един на 1000 или 10 000, а тук 94 на 552 !?!

Казах глупост след глупост от устат му се ръсят…

Добро утро, антиваксъри-идиоти, Мрете!

"""Расте процентът на положителните проби - при направени 39 590 теста, положителни са 17,8 на сто. Близо 75% от новите 7034 случаи за деня не са ваксинирани. Жертвите отново са двуцифрено число - 84 души са починали през изминалото денонощие. 95% от тях не са били ваксинирани.""" По-конкретни данни Колко са с една доза ,колко с две ,преди колко време са поставени,колко са с бустерна.Знае се ,че след 6 месеца ,рязко спадат антителата.Ако някой си е роставил през май или началото на юни миналата година втората доза ,то той вече, практически няма имунитет

И преди КОВИД и сега, смъртността в БГ е като в маймунска държава, но там компенсират с голяма раждаемост, а при нас младите хора вместо да раждат деца напускат територията. Остават само пенсионерите да измират и затова смъртността е толкова висока.

Че е много нисък процента на ваксинираните,при положение, че има ваксини.Целия свят ще се бори с пандемията,ще се ваксинира ще спазва мерките,ние няма.Скоро ще предприемат действия срещу нашата простотия.

Ваксинираните разнасят болестта, колкото неваксинираните. Така че каква отговорност си поел? Искал си да поемеш отговорност, добронсмерено, но си излъган.

Ще ни нападат ли? И ще ни обесят?

От СЗО уверяваха през Март-2020 “проблем няма с Китай и всичко е под контрол” - още колко пъти трябва да те излъжат? Нормалните хора обикновено веднъж се връзват.

Дано оидеш при Сасола.

Последните седмици поне десет ваксъра ми се хвалят, колко е добра ваксината щото го карали тежко ама без ваксина щяло да е по-тежко и да умрат. В същото време неваксинираните ми познати въобще не са болни. Ваксърите и да пукнат пак ще са доволни от ваксината.

Пожелавам на ВАКСО да отиде при Сасола.

Я! Ваксо педе.аксо :)

Къде е мръсното копеле Константинов

Факт - обща смъртност в БГ на 100 души за 2019 - 15.5 САЩ - 8,7. 75% от починалите от ковид са с 3 или повече заболявания. Дали пък това не е от значение?

Легионерска болест и ХИВ (все усложнения на имунната система) обикновено се хваща при близка среща с хора от Африка (обикновено без дрехи) - ти да нямаш информация за Васко, която ние нямаме :-)?

Тихо, тихо, мое да е някоя яка мацка, дето всеки път идва да гледа телевизия!

Добро утро на всички в Ковид-гетото! хе-хе

Е, и? Победихте ли вируса. По-добре си признайте, че цялата ви политика срещу него е провал. https://chetilishte.com/%d1%82%d0%be%d0%bf-%d0%b8%d0%bcy%d0%bdo%d0%bbo%d0%b3-%d0%be%d1%82-%d0%b8%d0%b7pa%d0%b5%d0%bb-%d0%ba%d1%80%d0%b8%d1%82%d0%b8%d0%ba%d1%83%d0%b2%d0%b0-%d0%bfa%d0%bd%d0%b4e%d0%bc%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%b8/?fbclid=IwAR1C81IoCvj07cU9ir-47EZj4iWzxVL-VbSg39mYfuSak-TsJ4CYV25-ECw

ВАКСО поздрави на Сосоли да носиш.

Що? Какво ни е?

За последните 14 дни са починали от Ковид 1021 човека. От тях със сертификат за ваксинация са били 6,86%. Ваксините очевидно работят, а бустерите пазят допълнително

Ваксо е поредната жертва на яростната пропаганда. Антиваксър означава че е срещу ВСИЧКИ ваксини, включително детските, обикновено е вегераст и пр. Искат да изкарат всеки, който задава резонни въпроси за ваксините и е скептичен когато всеки ден лъжите се променят, че е някакъва побъркана откачалка.

Ми добре. Боцкай се ритмично.

Повтори го 100 пъти, за да стане истина.

Сосола почина от " Легионерска болест" , а не от КВ. Четете

В Израел 60 хил (!) нови случаи, но само 3 умрели от ковид. Вижда се ефекта от ваксините - въпреки голямото разпространение смъртността е много ниска. Така е във всяка страна с добро ниво на ваксинация

Нема ли кой да застреля Бил Гейтс, бе? Това мръсно демонично копеле. Копелето каза,че ще се наложи често да си слагаме ваксина, тъй като вирусът мутирал... Нема ли кой да го гръмне, бе, дейва неговата мама , дейва...

Ясно, 100% заразяване - няма ваксинирани, няма неваксинирани. Тестовете хващат и грипа "Камбоджа", така че и грипозните са в тези цифри.

Като отида при него, ще го попитам,