17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и валерко като наложи тишината ще станат на 100% . От дърти комунисти като валерко и гербаджиите само такива неща се очакват.

Ще се разплача. Да измрат, руснаците да се разкарат дефинитивно и после ще идем да изгребем бетона и да върнем нещата в приличен вид.

PEYTSCH

А цените на чадъри,шезлонги, нощувки и плюсксне са същите или дори по-високи за да си избиели згубите ?

Kalin

А работещите с какъв капацитет работят?

"Той и колегите му от камарата настояват за по-активна кампания от страна на посолствата ни и реклама на черноморието ни в чужбина. " Хората печелят от реклама, а тоя иска реклама от държавата.... поредните самозабравили се ! И аз искам безплатна реклама, ама няма... :)))))

Нашия туризъм го убиха мафиотите с всичкия бетон по плажовете, после се почесват и се чудят защо няма туристи...Явно повечето са малоумни или така им оттърва. А деленето на сектори също е простотия, нима всеки икономист не знае, че прекъсването на паричния поток в няколко сектора - прекъсва парите и в другите сектори? Парите се движат между различни сектори в икономиката и когато в няколко от тях има проблем- проблема е за всички. Защо това не се обяснява на скъпия избирател? Това е или тотална наглост или тотална некомпетентност. Дано повече хора прочетат това преди администраторите поръчково да го изтрият....

PEYTSCH

Обадете се като станат 90% затворени и разрушени...

Добра новина от години насам

Както и друг път писах, НИКОЙ ПО НАЩО ЧЕРНОМОРИЕ НЯМА ДА Е ЗАИНТЕРЕСОВАН ВЪВ ВАШИТЕ МИЖАВИ 180 МИЛИОНА ЕВРО! Това е цифрата която близо 1 милион българи харчат по Северна Гърция, според гръцките статистики. Няма кой да ви седи за 180 евро на калпак по нашето черноморие. Вие искат високи заплати, и вашите предприемачи, също искат високи доходи! Кво, мислехте че сте само вие дето искате повече пари?? Хммм. Приходите от туризма в България са за над 6 милиарда лева..главно по черноморието. Къде 3 милиарда евро, къде е 180 милиона евро! Бетона и хотелите по морето не са строени с разчет за 180 милиона евро общ годишен приход за индустрията...това не може да покрие само платените подкупи за строителни разрешения! За това и хотелиерите реват за отменените чартъри А НЕ за бедните българи които троснато са решили да не ходят там. За да стане което вие искате....да фалират хотелиерите по черноморието, означа да искате тази индустрия да се нагоди към вашите 180 милиона, което реално погледнато е 3 милиарда евро загуба за българската икономика. И не, нямам нито хотели по Черно Море, нито роднини и близки с интерес там. Казвам го съвсем обективно. Северна Гърция няма друг изход..никой не ходи там освен вие! 99% от приходите в туризма на Гърция, идва от руснаци, американци, италианци, французи и германци които обаче ходят по островите а не в Северна Гърция...Малаките са известни с островите а не със Северна Гърция. Северна Гърция е за бедните съседи които обичат да се търкалят по шезлонгите за по едно-2 кафета на ден и гърците там ви толерират, щото знаят че друг изход нямат. Ако стане чудо и зизведнъж Северна Гърция стане шик като гърцките острови, ще ви изритат като мръсни котета.

До края на месец септември на летище Бургас са заявени 10 хиляди и 600 чартъра, което е в пъти по-малко в сравнение на миналата година, Сериозно??? Това за 100 дни сезон са по над сто полета на ден - насред пандемия, хаха

да надуват цените сега , забравиха като предлагаха услуга за 5лв , а пък искаха 50 .Да ги събарят !!!

това е много добро начало, надявам се да продължи докато стигне 100 %.

Ами няма как, ще трябва да понесат удара и да си свият разходите. От една страна лошо, но от друга като се сетя как им намалиха ДДС-то и кафето след това стана 8 лева, си е напълно логично. Чужденците не са абдали.

Дано сега все още неразбралите разберат как щеше да работи бизнесът, ако нямаше ограничения и че не са баш те основната пречка.

"70% от хотелите в Слънчев бряг са затворени" Само аз ли изпитвам злорадство, колкото и да не е хубаво? Ще вземе да фалира накоя мутр@, язък!

Скапани мутри, които перат пари от наркотици и проституция по Слънчака, нека да останат затворени да им дойде акъла

Браво !Хич да няма.да си ядът сами замразените полуфабрикати обработени с палмово масло .Заради заразата която ще донесат на есен мие да страдаме.пък и да се научат на хотелиерство и търговия.

А за тези обикновените хорица - продавачи, аниматори, спасители, готвачи, сервитьори, екскурзоводи и т.н.? Казваш кучета ги яли. Баровците ще изкарат една година без печалба. Дреме им. Дори според ЗКПО ще приспадат тази загуба после от печалбата следващите години и ще внасят по-малък данък в хазната. Плосък си.

Най-после един разумен и обективен коментар. Благодаря.

разбира се - бутат се богатите чужденци да се окъпят във лайноморието. мутри и тъпаци - това са българските черноморски хотелиери. дружно минаваха метър, дружно крадяха от плажа, сега дружно ще си изпият чашата (кофата) с жълто-кафява морска вода.

Ами то не може хем да плашат хората, че ковида заразява и мори хиляди всеки ден хем да искаш да идват туристи.

Гербавите паразитчета ще пукнат от глад. Няма данъци няма заплати за пребоядисаните крадливи комунета

Да разбирам, че препоръчваш да се киснем в по-скъпото ни и лай*яно черноморие?

Понеже ти хал хабер си нямаш от туризъм, ще ти обясня. Всяка една държава с развит туристически отрасъл инвестира в реклама. След това тази инвестиция се връща в хазната с печалба под формата на данъци. Отиди на една туристическа борса, например Берлинската и виж една Турция как се промотира и после виж България как се промотира със сергия, все едно е на бит пазар. Колкото повече реклама има на туризма толкова повече печалба за държавата, за бранша, повече работни места, толкова по-хубави туристи.

Морето ни си е добре, лошото е че няма стандарт, който има пари започва да се занимава с туризъм без да си има хабер, за какво идва реч-под биват си цените за сметка на качеството. Да се определи един стандарт било то за обслужване, било то за храна и тн и който е под него да го няма,за да може който отиде да почива да знае за какво плаща. А пълни глупости са че в Гърция е по-евтино и обслужването е по-добро

Ако хотелите не предлагат полуфабрикати и тн. Вие няма да можете да отидете в тези хотели. Защото в магазина 1 хляб 1 салам и 1 кашкавал са ви 20лв ама вие искате за 80 да спите, да ядете калмари и да пиете на корем на плажа да отидете и стотинка никъде да не похарчите. Еми да ама няма как. Като искате високо качествена храна идете в скъп ресторант или скъп комплекс а не в най-евтиния. Не са виновни хотелиерите, че стандарта в България е нисък. Други са виновните.

Време е да се сменят собствениците! Това е Ковид 19 в реално действие.

Ама не се косете , че при всяко отваряне министърката ще го прави с хляб и сол както вчера за сетен път орезилиха България с това нейно посрещане на туристи....

I was in Slantchev Briag last year, this was last time for me.

Иване бе, ти сега John ли си?

Амчи тук под една друга статия един морски казваше че на "Сънито" всичко било ОК и ние да сме си ходели с дисагите на Гърция. На кого да вярвам? То Гърция е по-близо там ще се ходи явно. География и обслужване това му трябва на човека.