7 точки, към които да насочим внимание на срещата Байдън-Путин

Горещите теми са много, но очакванията са няколко от тях да бъдат приоритетни в Женева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Путин излезе голям глупак! Колко още ще живее и управлява? Пет, десет, двайсет години и после цяла вечност в огнената геена и преизподнята.

Русия спира газа на Европа, Китай продава американския външен дълг и всичко приключва.

Корупцията е в невиждани размери в Русия. 500 руски олигарси владеят 90% от богатствата в страната. Путин докара народа до просешка тояга, отне на хората всякакви права и свободи, а младите русначета бягат със светлинна скорост към “лошите” Америка и Европа. Само за 2019 година населението на Русия е намаляло с 520 000 души. Проблема за нас българите е че диктатора иска да прехвърли крадливия, олигархичен модел на управление и в България. Бий Гешев олигарсите и предателите в президенството! Народа е с теб! Кьовеши също те подкрепи. Ред е и да удариш по Пеевски. Дойде му времето и на него. Христо Маджото и болшевика изтърсак ген. Атанасов са внедрени агенти за разбиване на дясното! А останалите “въстанници”от снимката в хотела са добре познатите стари муцуни, а на площада са платените мутри на Черепа, или хора с ментални проблеми. Оня пък сатаниста Слави Трифонов си е татуирал на гърба: “ Идвам и водя Ада след себе си”! Как може в християнска България да гласуват 17% за него. Надявам се младите българи и неудачниците и берачи на ягоди в чужбина да се осъзнаят и да не дават власт на този манипулатор.

абе кой луд бяга със светлинна скорост към скопения отдавна запад бе деди.Освен латино талибани и африканци други не отиват там.Проблема на запада е че тези остатъци от бели хора /тези които имат някакви пари защото не са много / напуска благоденстващите щати.Защо -защото от благоденстине там всеки ден се стрелят на улицата и 80 млн. души /по думите на Байдън/ гладуват.Да не говорим че от ковид 19-25% от смъртните случаи всвета са на САЩ.И там дъбоката държава /олигархичните кланове / притежават 98% от икономиката- разбирай финансовите балони с печатницата, защото друга иконмика няма.

В Германия в Баден Баден по улицата не можеш да чуеш немска теч. Говори се на руски. Пълно с млади образовани русначета бягащи от диктатурата на Путин. Във Виена е подобно положението. Време е Навални да стане президент на Русия и да вкара Родината си в семейството на европейските народи е ЕС и НАТО.

Америка е богата бай-вече със средната си класа, умнико! В Русия над поливината население живее в крайна нищета, а останалата част мизерства. Типична бананова република.

абе ти на кой свят си.Вярваш ли си, или личния лекар ти е спрял хапчетата.

Никому неизвестния Клутин в САЩ е много висок на снимката бе..ха.ха И кога са се снимали двамата с великия г-н Байдън ?..ха.ха.ха

Нищо ново няма да има. Докато САЩ и ЕС не се откажат от намеренията си да смачкат политически и икономически Русия както го правят активно след разпада на соц. системата така ще е.

ама досега САЩ и ЕС или поне технитне остатъци, найвече смачкаха курника на село.Въпросътъе дали те ще бъдат оставени от Китай и Русия да си преживеят "перестройката", след която всичко е различно.

Старецът знае ли въобще къде е и с кого ще се среща? Боже, та той е толкова объркан, че има нужда от постоянен контрол...

Питай убиеца Путин.. Щото щял да разговаря с него след като беше наречен убиец.

До като този тумор наречен САЩ не бъде заличен от лицето на планетата, мир на земята няма да има.

В 'пълен мир' е била планетата преди Пакс Американа, нали? Само 2 мааалки Световни войни..

През последните 70г няма конфликт на земята при който да не е провокиран от американците. А през последните 20г всичките конфликти в Европа са изключително американско творение с хиляди избити невинни хора.

'70г няма конфликт на земята при който да не е провокиран от американците.' От Савушкина ли са ти преподавали съвременна История? Не си чувал за режимите които СССР е поддържал - що африкаски човекоядци (Иди Амин да знаеш кой е?) са се представяли за марксисти за да им изсипят щедро пари и оръжия. А какъв 'мир' само натвори с Украйна и в Сирия днешна Ерефия - айде няма нужда! Виж трайния 'мир' с Чечня си струва да се спомене - след като бяха тотално унижени в 2 войни, руснаците чинно си плащат солената годишна 'така спокойствие' за да може Кадиров и бандата му да живеят в дворци и да се возят в Ролс Роиси.

До като този тумор наречен Русия не бъде наврян и заличен от лицето на Земята, мир няма да има. Не случайно хората я възприемат като Империя на Злото.

в лудницата търсят бармани.Хапчетата са безплатни.

На срещата ще има и второстепенни въпроси и, както обикновено, нашите „медии“ ще ни къпят точно с тях. Обаче! Сериозните западни и руски медии твърдят, че главната причина Байдън да търси Путин е спешната нужда американците да изработят някаква стратегия спрямо все по-ясно очертаващия се китайско-руски съюз. Засега го наричат „квази-съюз“, в смисъл че още няма официален договор, но почнаха да стоплят, че и без договор Русия и Китай очевидно съгласуват външната си политика и засилват военното сътрудничество.

Перефразирам -САЩ и НАТО се опитват да разделят Китай И Русия ,но техният съюз е солидин!

Съюз (военен, икономически) м/у РФ и Китай НЕ СЪЩЕСТВУВА, драги. Но пък съществуват китайски планове да си възвърнат територии заграбени от Руската Империя през 19ти век, като Владивосток + още много. Към САЩ териториални претенции Китай няма.

от век 19 век /вече 280 години/ Китай все си "връща" сибир и все още малко аха ще го укопира ,обаче и те не знаят.Така че чакай си.

Виж, умньо Само преди 30 години китайската икономика е била по-слаба от руската, за военен потенциал да не говорим. Днес? Путин се зъби на Запад с изути на Изток гащи. Специално за Сибир не е лошо да се запознаеш какво пише в учебничетата на малките китайчета по темата.

китайскаттаа икономика е много силна но като световна работилница, но във военно -технологично отношение тя е джудже спрямо Русия и изцяло зависи от руски технологии , да не говорим за руски ресурси.Така че без Русия, Китай не може да се противопостави на САЩ все още в Азия и никога няма да вземе Сибири , защото е невъзможно.

САЩ може да диктува точки и политика на смешни държави като България и подобни, но не може да диктува на Русия. А това много дразни американската "демокрация". Една шепа са суверенните държави в света и Русия е една от тях. Това е крайно неприятно за всяка американска администрация и дисциплинирано се опитват да се наложат но не им се получава. Това което им се получава, е в безсилието си да говорят глупости и да обиждат. Путин може да е всякакъв, но един път не е обидил човек от американската амдинистрация като им дава улични определения, макар че го заслужават с оглед на войните които започнаха за последните 30г и жертвите като резултат. Това издава безсилие и зле прикрита злоба! Арогантна и лицемерна външна политика която дори не се свени да шпионира съюзниците си в Европа!

Много точен коментар

От цялата работа сащ ще получат един гол х.й. Втори горбачов едва ли ще се пръкне скоро. Срещата е по-скоро пъблик рилейшън за байдън.

Байгън надали знае защо е там...

Има една единствена точка и тя е колко ще се изложи байГън с неадекватното си поведение!

много мислещи политолози и аналиатори се чудят с кого всъщност се среща Путин и с кого да говори-насреща си има една полулегитимна администрация дошла с измама навласт , начело на една полутерористична държава с огромни вътрешни и социални проблреми с космически дългове на населението с огромни дефицити по всички системи.Никой не знае коя точно олигархична групировка вътре/фамилия/ управлявна в дане момент.Взривоопасна държава.Нее голям смисъла да се говорли с подобни държави.

Ха ха, САЩ-исаните говорят за човешки права ...За протокола да припомня, че избиха милиони индианци, останалите затвориха в резервати.Продаваха милиони хора от Африка като стока 20 век... Ще напомня и за ку клукс клан. в настоящия момент се малтретират белите, хетеросексеалните и православните християти...Тия гнусни евреи преливат от нахалство.

За каквото и да говорят тези 7 точки ще се отнасят и за САщ с пълни сила след като в демократична Америка цари пълна анархия, цензура на медиите за случващото се, колапс на икономиката им и най-висока престъпност от когато и да било. А да не говорим за правата на мигрантите които всеки ден пресичат границата им по групи от 2000 души! "Американско-руските отношения са в низходяща позиция след анексирането на Крим през 2014 г. от Русия и нейната намеса в президентските избори в САЩ през 2016 г." А да Крим защото е част от Украйна, а Украйна е част от САщ! И ако цялата нация стане част от Русия това ще бъде изключителна заплаха за САщ нищо че двате нации са на едни 8000+ километра разстояние. А до колкото до намесата на изборите нямаше ли доклад на ФБР от дву годишно разследване на стойност 12 млн. долара в който се твърди, че не е имало каквато и да било руска намеса!?

"бай, имам да връщам милиони декари земя на жълтури. памаги пажалуста!" бай: "дон уори, би хепи ! връща обратно крим и демократизира страна и ще бъде хепи от към жълтур!" пу: "я знаю что и тебе много страх от жълтур , не прайся на много отворен ! връщай мене източен блок, или се сгъстявам със жълтур!"

Ми сащ може да ни разменя както си иска, с тия прости п...ки (визирам мъжете) на власт от последните 10 години.

А има ли кой да записва? Щото Байдън няма да запомни.

Байдън да внимава да не заспи при срещата с Путин.

Сега ще стане ясно кой от двамата ще предаде Украйна. Аз залагам на Путин, в замяна Байдън ще му обещае, че законът Магнитски няма да важи за легализацията на милиардите му по света. Все пак Украйна член на НАТО и ядрени ракети там, под Москва са смърт за Русия.

Тоо, тя Покрайната тепърва ще ,,ферментира,,. Че те няма да ,,се спрат,, само с мужиците там, я?!

Ще ферментира, но моментът безвъзвратно е изпуснат. Просто на Пути му липсва усет и стратегия за бъдещето на Русия, но по-важното за най-богатият човек на света, както го кръсти не без основание един американски политически анализатор, е запазването на откраднатите пари. Нещо като Боко, но в по-голям мащаб. Ясно е откъде е копиран модела.

либе за китка .Без да предава никой Путин си прибира всичко от света пред погледа на една държава като САЩ която върви успешно към военно политическо ивече икономическо джудже.

Тя Америка бактиса от толкова пост,аборигени и БайДън най- много да каже на Путин: - Може да си възстановите Съветски съюз, ама без Варшавския....

Мамка му! Тия не щат да върнат полякините!

бийте се ! )))

Брат, то ние първи ще видим и усетим, че се бият.

Доста поработи Путин да му обърнат внимание и да се уреди с среща. Зад мъжката руска позиция се крие - една от най големите скрити пандемии от Ковид , на която странно как рекламирания пропагандно Спутник не помага.,емиграционните процеси се засилиха - само у нас всякоа година се заселват по 20 000 жители на Путинския рай .....икономическата цена е сериозна и затова тръбопроводите трябва да се пуснат ......играта на Запада е ясна ,да им отпуска примката срещу конкретни действия .....

Питай си у.., бе!

Schilo

Честно казано,унтересуват ме повече разговорите между членовете на екипите им. То е ясно, че двамата за 2-3 часа няма да решат нищо.

Това ли ти възложиха от Ясенево?

Schilo

Тъпичък си, Пешо,много тъп! Или просто ти казаха да се включиш?

Го разкри този изкукуригал дъртак още в предизборната кампания и му казваше “ Лимонадения Джо” и “ че евентуално ако стане президент няма да си изкара мандата..”

Той дядо Джо две точки ако успее да запомни, пак ще е добре!

"я иска балгария се върнулас в наша орбита !" бай : "тейк ! нас такъв троян дето не може да кара самолет - не трябва !"

Обеси се на първия клон

Едно падане и търкаляне по самолетните стълби... Чудо ще е

На мястото на Путин бих играл доста по твърдо със Запада. Изнежените "демокрацийки" там имат доста какво да губят, а Русия има ядрени оръжия не само Земята, а и Слънчевата система да унищожи ако трябва. Малко в стил Никита Хрушчов, да ги прати малко в "Кузкина мать".

Брех, какво злобно проруско мекере! Отврат!

Трудна работа, като не изнасяш нищо освен суровини и кадри, които никога повече не се връщат.

Байдън знае за такава среща?

с Елцин ........

мисля, че трябва да се обърне особенно внимание на още една точка - кафявата точка на Байдън, въпреки, че отдавна вече не е точка

Браво че се срещат ! Дано Путин го открие Джо Байден , може да се е заблудил !

Обикновено такива са с придружители. Ама предният път се изложиха американците.

Вива Куба !

Джо се загубил онзи ден преди срещата му с кралицата?

Срещата няма да има никакво значение за никого ! Така или иначе се знае , че никакви документи на този етап НЯМА да бъдат подписвани. Като прибавим факта , че утре Байдън изобщо НЯМА да помни с кого и защо изобщо се е срещал , картинката става ясна ...

1. Путин може би трябваше да откаже изобщо такава среща; 2. Срещата трябва да е на закрити врати, че да не се превърне в политическа кампания, с нулев резултат; 3. Да говорят само за неща за които може да се разберат, а не повечето глупости, които са написани тук.

В тази среща единият е умен и обигран лидер с голям опит, другият е сенилно старче на което му дърпат конците и което повече ще се тревожи зали памперсите му ще издържат до края на срещата.

Корупцията е в невиждани размери в Русия. 500 руски олигарси вкадеят 90% от богатствата в страната. Путин докара народа до просешка тояга, отне на хората всякакви права и свободи, а младите русначета бягат със светлинна скорост към “лошите” Америка и Европа. Само за 2019 година населението на Русия е намаляло с 520 000 души. Проблема за нас българите е че диктатора иска да прехвърли крадливия, олигархичен модел на управление и в България. Бий Гешев олигарсите и предателите в президенството! Народа е с теб! Кьовеши също те подкрепи. Ред е и да удариш по Пеевски. Дойде му времето и на него. Христо Маджото и болшевика изтърсак ген. Атанасов са внедрени агенти за разбиване на дясното! А останалите “въстанници”от снимката в хотела са добре познатите стари муцуни, а на площада са платените мутри на Черепа, или хора с ментални проблеми. Оня пък сатаниста Слави Трифонов си е татуирал на гърба: “ Идвам и водя Ада след себе си”! Как може в християнска България да гласуват 17% за него. Надявам се младите българи и неудачниците и берачи на ягоди в чужбина да се осъзнаят и да не дават власт на този манипулатор.

Ти наистина ли вярваш в тея работи? Дяволи, ад, вечни мъки?! Христос воскресе и ала бала? Излез от Средновековието, 2021 г сме. Не говори като някакъв фанатик. Смешно и жалко е.

Не споря с атеисти! Мога само да се моля за теб! Такива като теб като станат на 70 години изведнъж започват да си задават въпроса: “ Ами ако наистина има Господ?” И тогава става интересно и изпадат или в депресия, или ужас. Бъди жив и здрав!

Чети, „Стамболов“, учи се! Виж какво казва самата Дойче веле в интервюто си, дето го „цитираш“ - Вы отметили, что на фоне сокращения числа въездов в РФ резко увеличилось число выездов из страны. Кто уезжает? - В первую очередь, это трудовые мигранты, длительно проживающие в России, у которых истек срок разрешения на пребывание в стране. Из-за пандемии, уехав из РФ, они уже не могут снова вернуться через короткий срок, как раньше. - То есть речь не идет о россиянах, выезжающих на ПМЖ за границу? - Точно нет, особенно учитывая закрытые границы других стран.

Основното понятие на срещата се очертава "Стратегическата стабилност" , т.е. разпределяне на сверите на влияние. Но според мен , консенсус няма да бъде постигнат в отсъствието на основният играч Китай. Тъй,че основната договорка ще е за тристранна среща. Колкото до ЕС , той е в публиката и има право само да ръкопляска.

Ги разбираш нещата,копеле! Да не се срещат според теб

Бойко с кой се е срещнал?! С Мата или Със Ставри