Коментари - 7 награди по 1000 лева очакват победителите в конкурса за чиста журналистика на Dir.bg | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Чиста журналистика" на български език няма.

Така е. Има само платени проститутки.

А банка и банкер на годината....спомняте ли си ????

7 награди по 1000 лева очакват победителите в авторитетния конкурс за чиста журналистика На всички останали от "Мръсна журналистика" наградите са ежедневни и се изплащат без касов ордер директно на участника

И какво ще са 7 чисти журналиста с по 1000 лв, срещу 7000 нечисти подлоги , заплатени доста по-високо ? Смешен конкурс и смешна статия .

И каква е ползата от това? Какво го интересува читателят , че измежду някакви медии ще се организира такъв конкурс? Аз мога ли да участвам като обикновен любител, който сутрин си пие кафето , четяйки сутрешната електронна преса? Бих ви направил прекрасна статия за моето село, което е с 190 човека населеност и се топи прогресивно.

И бизнесмен имаше... Ама се издирват от Интерпол :)

Читателя*, прощавайте

По-добре е да направите конкурс за журналисти можещи да сглобят едно изречение с правилен словоред. За съжаление ми се струва , че няма да има нито един номиниран от Вашият екип. А гогов можете да го номинирате във всички категории :)

Що не почнахте първо с грамотна?

ако не си го разбрал,или си от 80%,или не си ги чел достатъчно.

Къде падаш?

общо има чистотата с журналистите.Неграмотни и подкупни типове.Наиститина трябва да се започне от 4-та власт/каквато в същност е измислица/

Как кореспондира чистата журналистика с яката цензура и триенето на наудобни постове в същата медия? За един приАтел питам..

Фалшивее!

Гласувам за Гогов!!! Няма толко тъпо перо. Второ място за Чалева!

Че какво общо има дира с журналистиката? И какво общо ВЪОБЩЕ имат неграмотните журналя с ЖУРНАЛИСТИКАТА?

Йей тъй си останаха невзети наградите. Чиста журналистика в България е оксиморон, за който не знае - дървено желязо. Интереса клати феса и в журналистиката

Да плача ли, да се смея ли ?! "ДИР" - Патрон на конкурс за "чиста журналистика" ? Наградите за 111-тото място по свобода на словото и печата ли са ? АЗ СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ КОМЕНТАРЪТ МИ ЩЕ БЪДЕ "ИЗБЪРСАН" С "ВЪЛШЕБНАТА" ГУМИЧКА НА МОДЕРАТОРИТЕ КОИТО В "ДИР" СА ЛИЦЕТО НА "ЧИСТАТА" ЖУРНАЛИСТИКА :-)

Уникални конкурси, уникална дир-журналистика!!! Толкова е забавно, че чак тъжно!!! Научете се да пишете правилно и особено оня Гогов!!!

Като гледам оценителите, ми е ясно колко ще е "чиста" журналистиката... Срам и позор!

.