697 души са осъдени за нарушаване на карантината

От 13 март м.г. близо 5000 служители на МВР са били заразени с коронавирус, а 32-ма са починали

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато ви промиват мозъците с поредната доза манипулация, няма да съжалите и за миг ако видите този документален филм. По важното сега е възможно най-много хора да видят този невероятен видео материал. Вижте този изключителен филм, гледането на този документален филм, ще е най-добрата инвестиция за свободата, суверенитета и информирането. «Новата Нормалност» или "Новото ненормално-нормално" (ФИЛМ-БГ СУБ) http://bit.ly/NWONormality-OFF бейкъп версия https://www.veoh.com/watch/v142090328qAwCMKBM Ето тук е всичко нужно ви във видео формат, за да схванете хитрите ходове и планове с които ви манипулират, разболяват, следят, убиват световните задкулисни сили. (гледайте ги с натисната опция HQ) https://bit.ly/SecretVideoLibrary

Апис и Сиела показват съвсем друго от написанот в тази статия. Говоря не за декларираните неверни данни, а за актове по заповеди на МЗ.

Свободата е окови. Ограниченията(вилата на врата) са свобода. Непокорните в кауша.

А колко са осъдените за купуване и продаване на гласове, ако може по отделно?

Ами да са спазвали мерките за които са глобявали другите ченгетата... Лека им пръст на починалите им колеги ама дали те са нещо повече от останалите починали че го навирате в писанията си?????

А всъщност трябва да бъдат осъдени всички, които съучастват в масовата престъпна манипулация, наречена "пандемия".

Как да няма престъпление свързани с ваксините ?! А случая в Сандански какво е ?! Отново някой говори общи приказки !

Такива присъди има,ама осъдени за разграбването на България няма,за корупция няма,осъдени крадливи политици няма,само осъдени мушици,пълна поквара е горе в тая Съдебна смрад!

Нито една тъпа заповед на тъп министър не е над конституцията. В съда глобите ще паднат.

Браво на кривосъдието навакса 30г.дрямка.

Кога? Осъдиха ли вече поне трима политици?

никой не може да ви задължи да носите маска, ако ви пречи да дишате... глобите ще паднат в съда, ако ви се занимава...

Престъплението е противоправно, общественоопасно деяние, обявено от закона за наказуемо. Има ли закон, съобразно който са въведени тези мерки? Има, приеха го още началото на миналата година. Общественоопасно ли е? Определено, без сянка на съмнение. Наказуемо ли е? Да. Изводът е, че шансът да преборите наказание за нарушена карантина е близък до нулата.

Зависи. Ще ти дам пример. Миналата година май месец се върнахме от Германия за да сме с 85 годишен родител. Имаше карантина, въпреки че не бяхме болни. Пращах родителят да пазарува и хвърля боклук, което в нашия случай е слизане и качване до трети етаж по стълби с товар. На петия ден му теглих една майна, обадих се на кварталния , обясних му положението и излизах до магазина за храна , да хвърля боклука и да платя кабелната че беше спряна. Нямах проблеми. Опитвам се да кажа че зависи в какви отношения си с кварталните. Ако обаче си от провинцията , не си регистриран официално и не си си направил труда да се запознаеш с кварталните, ми няма изключения за тебе. Та така

Ако не си ковид ОФЦА... проста и тъпа телвизорна мишка: - Анатаема от Светия синод -Глоби, глоби и пак глоби -Тежък каторжен труд минимум 10 месеца в годината Да съ научити вий маска сваля ли съ...

ПРЕБОРИХТЕ ПРЕСТЪПНОСТТА, ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВИЕ ДА ГИ ПОСЛЕДВАТЕ ОСЪДЕНИТЕ! ВИЕ СТЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БЕЗСРАМНИЦИ И НАГЛЕЦИ, КОИТО ВИДЯХ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ ДО СЕГА! А ВИДЯХ ДОСТА НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ, И ИЗВЪН НЕЯ.

Тези близо 700 по пет или по седем, а защо не и по десет...това прави хиляди заразени! Какво ми пука глобата, която ще платят, когато животът ми зависи от такива олигофрени! Човек трябва да излиза вече с някаква два-триметрова сопа да ги разгонва наоколо си!

Лекувай се и се грижи за психичното си здраве!

Има по-просто решение. Недей излиза! Затвори се в някое мазе с буркани и чакай...

Живота ти зависи от тези олигофрени които издават присъдите, и от тези които постановяват карантини. Много ценно стана жалкото ти съществуване и съвсем забрави какво приказно е другото ти съществуване! Както е тръгнало, може да ти трябва и триметрова, и повече, сопа, още повече като се има предвид броя на мозъчните ти клетки.

Изобщо не вярвам, че би могло да се стигне до такава присъда. Хипотези много, но има едни закони за право на оцеляване, за осигуряване на храна и лекарства, които са с тежест над измислените укази на здравното министерство. Ако все пак има накой осъден, то става дума за несретник, който изобщо не е бил наясно какво му се случва.

Добре, че не си адвокат! Нямаш забрана за получаване на храна и лекарства! Могат да ти ги доставят съседи, комшии и доставчици. Има и общинска такава услуга. Само пари да имаш.

Ами ако няма пари? А няма пари защото му е забранено да работи. Да мре от глад и студ ли? Защото не съм чул за забрана върху ЕРП-тата да изключват тока.

Те затова не си правят тестове за ковид - първо са скъпи, после карантина и накрая трябва да я спазват! Повечето искат болнични за грип - по телефона личния всичко може да даде!

Пич, тестовете са платени от държавата, демек безплатни са за пациента.

Ами не, не са безплатни. Безплатен тест имаш ако опреш да търсиш неотложна помощ.

И предполагам, ти си от тия сметкаджии, които, като намерят нещо безплатно, са готови гъзъ си да дадат за благото на религията, нали! Но важното е, че е безплатно! То и куршума в главата ти, също ще ти е безплатен!

Не съм видял нито една такава Присъда досега, а аз доста съм виждал.

Малееее!! Ако бяхте толкова усърдни и в борбата с циганската престъпност направо щяхте да избиете рибата!!!!