Коментари - 6630 са новозаразените с Covid-19 за денонощие, 1/3 от тях са в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В София пак закъсняха мерките! Всички се натръшкаме, а можеше 10 дни по-рано учениците да ги разпуснат онлайн. Тъпа работа!

Малоумни педерасти от ДИР, вие ли путки прости ще че блокирате по IP? Боклуци мисирски.

Това ако беше зомби апокалипс, България щеше да още в стадии да се чуди дали зомбитата съществуват.

Расте броят на заразените - раасте броят на преболедувалите - расте броят на хората с естествен имунитет на клетките си.

Наздраве с коктейл от син камък!

Маските са като презервативите - слагат се където трябва, за да вършат работа

Все още, единственото разумно решение (за съжаление - къде ти разум в управляващите от Пълен Провал) си остава локдаун - поне едномесечен. Така и броя на починалите на дневна база рязко ще падне, а и ще се намали натоварването на здравната система.

Ми локдаунвай се де. Кой ти пречи???

Според теб колко щяха да са смъртните случаи в Китай ако те се грижеха така както у нас / 32 636 3,7 % /.

имат благоразумието да си спестяват грижите. Нещо, което можеше и ние да направим в не малка степен. Ама ни е дефицит благоразумието.

Заради това словоблудство най пострадали са пенсионната възраст.Дали това не е целта за да се стабилизира пенсионната система. И ако е така кой стои зад този замисъл?

И Китайците ли така си оправят пенсионната система?

си нямате колко хора умират от усложнения след ковид. Ама понеже са с отрицателни тестове не влизат в тези статистики. Ама вие слушайте троловете и Мангъров, колко е витаминозен вируса. Не рядко вместо стаден имунитет, хората получават найлонов чувал.

Тъпите ваксъри повтарят лъжата, че умирали неваксинираните, но вижте кой вие тук от страх, точно те. Защото виждат, че познатите им ваксъри мрат.

Ама болшинството на паническите лъжи са на такива като тебе. Пък резултата си е стабилен-на всеки 10 починали 9 са неваксинирани.

Процента починали със сертификат за ваксинация е 7,21. Така че няма и 1/10.

нека мрът. Ще има повече кльопачка за антиваксърите.

Като кажеш че някой лъже, твоя е отговорността да докажеш лъжата. До тогава, не мога да взема мнението ти сериозно.

Те ще минат към графа /поносими жертви/ волни и свободни.

прав им път

Хубавото е, че в България все повече и повече намаляват антиваксърските статистически единици.

В последната на Били и сие за намаляване на населението.

Не може да искаш парите на хората и да ги избиваш, за да си намалиш пазара. Хайде стига с тези тъпи партенки, моля.

Освен, ако не държиш и пенсионните фондове тъпако.

На Китай, на Венецуела, САЩ или на Япония. Тъпанар.

3евзек

Г-жо 33333, Пенсоионните партиди се наследяват. Не се наследяват само при хората без наследници. Не е като при държавната пенсия.

Има и едно старо видео, дето предлага намаляване на популацията чрез ваксинация. Но аз съм умен и красив и не вярвам в тези неща, сигурно Бил се объркал в изказването.

за да е истина

Наистина го казва. Обяснението му е, че ако децата се ваксинират в дългосрочен план ще оцеляват повече и няма да е необходимо семействата да правят много деца. Нещо в тази логика куца обаче и той не е толкова глупав да не го знае. Това което обяснява е просто официалната версия за пред хората.

3евзек

Докато ти отвличат вниманието с ваксинация и видеоматериали за будали, просто нямаш представа какво ти вкарват чрез тоалетната хартия.

Хора има 6 починали от ваксинираните, което е 19%. Ако махнем фалшивите сертификати, ваксината увеличава шансовете да преживееш с 6-7 % повече спрямо не ваксинирания. Има ли изобщо смисъл, полза и логика за ваксини и зелени сертификати?

за да разсъждавате върху статистиката е хубаво да имате поне малко понятие от нея. Както и да помните поне седмица назад. Но ако се затруднявате има данни, които можете да проверите преди да се излагате.

Дано в конспирациите да няма нещо вярно.

от всички?

Умират хората щото ги е страх от това което казват конспирациите.

да ...

Всеки сам си носи Кръста в този живот. Ако някой вярва в конспирациите, за како ни е?

Човекът се мисли за бог.Затова не го интересува теорията на Дарвин. За това е възможно да има война на боговете. Но си мисля че за умрелите ние сме на първо място.

в проучването на тази теория информирано съгласие не вземат...

Все още сме на второ място в света по брой починали на милион население, след Перу. Българино, вземи се в ръце! Докажи на Дарвин, че теорията му не струва.

класация в която сме първи по excessive mortality. Перу там бяха чак пети.

Ако управляващите намаляват бройката за да всяват паника, може и да сме първи. Вече сме го играли този цирк. Иначе уърлдометерс може да сортираш по колоната за умрели на 1 милион насление. така си личи.

Ох... пак с тая паника. 30 000 човека все всичките от паника умрели

Ставаше дума "да НЕ всяват паника". Изпуснал съм "не"-то. Сметнах че е разбираемо, но явно не за всички.

А ти.....вземи ми хуя

е Висша справедливост за унищожените бездомни кучета напук на законите за хуманност и парите за спасяването им? Все пак, по отношението към тези, нашите по-малки братя, се съди какво е населението по тези земи!?! Ти ако си тровил, убивал, нехранил, предавал абсолютно беззащитно животно-твой защитник, на какво основание имаш да искаш животът да е добър към теб, а? Нагло е някак си.

просташко е някак си....

Абе не е баш така... Има хора, има и човеци. Ако не си готов на грижа и състрадателност към едно кутре или коте, как може да твърдиш, че си готов на саможертва за някой човек ? Или си добър или не си. Няма по-голямо богатство от Живота във всичките му негови форми. В момента на всякъде е замръзнало и животинките пред входа ближат лед. Коства ли ти нещо два пъти на ден да слезеш и да налееш хладка вода в купичката? Ама ти няма да го направиш... щото си над тези неща и те е грижа за човеците...

Търсиш крава под телето.

добре де.. нека малоумника витанов-гнусния папилом да обясни как сега е по-зле от миналата година, като тогава нямаше "вакси" и преболедувалите бяха мнооого по-малко?? Населението на България да не е станало 30 млн?

За не разбралите много ясно че новите течности ще ги наричат ваксини а не бойни субстанции и ние сме активни мишки като спорим във форума. Целта е и ви казвам да свикнем със субстанциите ако е възможно без жертви /освен поносимите по план / а Китай и РУСИЯ и техни подръжници не. Сега по ясно ли е?

В момента жената и най-голямото дете са с Омикрон, дреболия е. Да се пазят дядовци и баби, за да им удължите живота с 2 години, съсипвате обществото и клатите опасно лодката

За Meat Loaf, Омикрон също бе дреболия.

Да, каква трагедия, отиде си без време толкова млад, само на 75

Дано доживееш и ти 75. Да си жив и здрав и пак ще си говорим.

До края на Февруари, горда антиваксърска България ще стигне броя на жертвите си от Втората Световна Война за 6 години. Прост народ. Само хабите храната на хората.

Жертвите да, но не и YLL (years of life lost) . По тоя показател короната е много назад, по-назад от автомобилните катастрофи и много други "нормални" и приети от обществото неща. Само че това не ви го казват в тъпата пропаганда която пасете, дори сигурен съм не си чувал за YLL , защото е много неудобна за пропагандата величина, и ще бъде заличена от тъпата ви "наука" заедно с биологичния пол .

Умрелите 33 000 българи дали ги интересува YLL?

3евзек

Автомобилните катастрофи вървят с автомобилния транспорт, който спестява много повече години живот, отколкото загубените години живот. А ти каква полза имаш от ковид? YLL на вирусните заболявания може да е бил висок преди 100 или предеи 300 години. Обаче вече сме 21-и век и такова нещо е недопустимо.

Разделяй и владей,страх ,бедност,смърт това измислиха многото учени по света.Така ни ,,лекуват,,че като се ваксинираш,заразяваш се ,неваксиниран умираш ,няма средно положение

имат в пъти по-малко починали. Например Израел има 4 ПЪТИ по-малко починали. И не е до болници и медицински грижи. Здравеопазването се прави също от хората. Извода е, че българите са прости.

Хайде да оставиш бутилката с "глупостин"

Значи пак са към 80 нещастника.

Миналата неделя новозаразените бяха с повече от 2000 хил по-малко 15 хил ще бъдат във вторник.

Целта на ваксините не е да лекуват а да свикнем с мисълта че лекуват. В плана за тази война е включена графа приемливи жертви. Китай и Русия се съпротивляват но техните ваксини няма да действат срещу нов подобрен ОМИКРОН.Военните лаборатории работят на макс. Украйна е само за прах в очите. Войната се води с нови вируси докато някой не изтрещи и приложи тактическо ядрено оръжие. Тогава вирусите ще спрат. Въпроса за милиони какво се случва след това?

Те и детските ваксини са затова. Я всички да придобиват естествен имунитет към туберкулоза и полиомиелит.

Може ли да попитам защо промениха дефинициятаза ваксина? И това ваксини ли са? Е, аз съм свикнал да питам и като не получа отговор, който да ме удовлетвори взимам решение ДА НЕ СЕ подложа на това.

Параноята не ти мърда.

Лечебните заведения не признават зеления сертификат , а изискват тест от пациентите си ! Факт !

Днес процентът починали набодени е 18 %+. Но друго е важното - на 14-дневна база процентът починали вакснати във група 30-39 г. е над 22 %. В групи 40-49 г. и 50-59 г. - около 10 %, при по-възрастните намалява. Заедно с новината, че вече спираме с истерията за мен означава, че процентът смъртност сред убодените ще започне стремително да се увеличава, особено сред по-младите групи и се спира с данните, за да не се види това. Това са официални данни от сайта коронавирус.бг. В тези данни разбира се няма информация за починали от страничните ефекти на експерименталната течност. Дано да греша. Който разбрал - разбрал.

Фонката е поръчала много ваксини,четвърта ,пета,на съпруга и няма да блокира бизнеса.За съжаление няма да ни позволят старият ни живот.След вируса непосилни сметки за храна и сметки,новото бъдеще ,,нормално,,докато дебилите си мълчим

Починали неваксинирани са 94%+ за последната седмица и за последния месец и за последната година :)

Понеже беше редно да научите нещо за толкова време. Но чукча държи да е писател. Само.

Депутат е прав за конспирацията.Има план с месеци напред. В Европа и в САЩ трябва да има бустерна доза. Румъния и България сме последни и затова ще патим.Ние сме ТЕРИТОРИЯ. Въпроса е че когато пуснат СЛУЧАЙНО нов вирус тези с бустера ще оцелеят с нова бустерна доза . Пострадали ще бъдат осталите извън Европа и САЩ.Води се война но вие не забелязвате.Сега разбрахте ли защо ще пострадат Румъния и България. Дано не съм прав но нада ли.

Не си прав. Спокойно. Гледайки Запада се замислям и разбирам защо санаправили подобни икономики. Простичко е - всеки си върши собствената работа. В случая се доверяват сляпо на лекарите. А онези им казват да се боцкат. Е, ние не се доверяваме много, сърбали сме им попарите, а и като ги виждам как се опетлавават сами в лъжите си (по-скоро некомпетентност) са ми ясни.

".Има план с месеци напред." Изперкулясъл си. Мутациите не можеш да ги контролираш. Те и ватенките искаха да обръщат реките против течението, да текат обратно, ма не им се получи.

80% дебил, ваксиниран - 30%. Т.е. - много дебил, малко ваксиниран.

Давай, давай… боцкай се :)

Поне да можеше да умножаваш 80+30 или 110%. Пък си брои за дебили. Дето от средата на 2020г. до първата седмица на 2022г. по статистика от НСИ, докараха 57.6 хиляди повече починали. Аз бих ползвал за налагащите лудостта друго определение за престъпление.

то това е събиране...

Яко ваксинирани и все 30%,кой лъже

В края на февруари иде нов щам. Не си мислете, че ще заживеете нормално. Англия, Ирландия и т.н. Където махат всичко не ги гледайте - те са независими държави, а и са извън ЕС, и “директивите”, спускани от ЕС там не важат. Нито НАТО ще си позволят да им изпратят “нота”….

аха, 77% от новите болни не са васкинирани... демек 23% са ваксинирани и все пак са се разболели/или са положителни, което не е същото, ама карай. е как така 23%, нали ваксините ни пазеха на 100%, нали само това ни спасяваше? а сега процентът болни ваксинирани нещо мнооого взе да расте? ама да бе, да, те сигурни всичките са с фалшиви сертификати, особено баба от село, нали? дето е дошла баничарката с ваксините /т.е. мобилният пункт... кой измисля тия имена?/ на площада и всичките пенсионери, уплашени от ежедневните сводки на ТВ, са се наредили на опашка да се боцнат, белким поживет още малко...

Те… умрелите ваксинирани са с фалшив сертификат :) Я някой журналист да провери колко депутати и минстри са боцнати с янсен… и ще разбере колко са се ваксинирали по телефона….

Така е. И аз съм на 100% убеден, че всички починали ваксинирани са били с фалшив сертификат. Той и оня Смрадлиев ли какъв беше - и той го каза. Е, не може да го докаже, ама то не трябват доказателства, щом го казва някой от тях. Виж - когато Мангъров каже, че някой починал от ваксината, трябва да предостави три имена, ЕГН, телефонен номер на лекуващ лекар, пълна фамилна анамнеза, ... иначе лъже и ще го дадат под съд.

Хубавото е,че няма вече ангини,грипове и пневмонии! Всицки болести са безвъзватно овладяни!

Естествено. В София преди месец ли даваха 39+% ваксинирани - сега ще са повече. Където са най-много ваксинирани, там са най-много случаите. ;) Места с над 2 пъти по-малко ваксинирани, са пъти по-добре от София. Вярно че има и други фактори.

Говориш неща, които са против официалната пропаганда….

20% от починалите са ваксинирани?!?!

Аз от месец насам ви казвам, че ваксината ще спре да работи, ще има локдаун и ще се наложи спршно прилагане на четвърта доза, която ще е с изцяло нова ваксина. Ама казвате, че не съм депутат, че това е конспирация, и че съм трол :) Е, ако щете вярвайте. Ама май до сега всички конспирации се оказаха истина :) Ще стане това, което бъде спуснато. Мутафчийски се изпусна - “получихме нота от НАТО”, но това мина някак незабелязано….

Реално броени 18.75% от починалите ваксинирани, от 28.5% ваксинирани. Или успеваемост срещу умиране няма 31% за денят. А най-много ваксинирани са в София. Преди месец ли даваха 39+%. Сега сигурно над 40%. А други места бяха с под половината ваксинирани - под 20%. И преди седмица ли изведено са 4-5 пъти с по-малко заразени на 100000, дето го мерят. В София бяха тогава 1444 или нещо подобно на 100000, а по други места имаше и под 300 на 100000.

Не си прави сметки :) Има кой да ги прави. Иначе, глей кво става…. Малко след 15-ти февруари.

Всичко е точно както трябва. Бъдете готови за новите мерки - казах ви го преди месец, че ще ги има. А тогава дори още не бяха приели гениалният план за интензивните легла…. Признавам си, че това не го очаквах. Но е гениално: точно както министъра може да затвори държавата с един подпис, по същия начин - едно обаждане, и вече няма интензивни легла. И, ако обичате - не ми трийте коментара. Нека хората знаят какво ги чака. Не е нещо страшно, ами те вече свикнаха. Не вещая апокалипсис, напротив - всичко ще бъде наред, но ще се вземат чисто политически решения, които ще ви отдалечат от реалните проблеми. А реалните проблеми - тях ще ги усетите в стедата на Април. Тогава ковид ще е най-малкият проблем….

Вторник ще се шашнете какъв рекорд ще има :) Пък любимците ви може пак да отидат на кино… както казах: тези неща /мерките/ не важат за депутати и министри. Те ги мислят за вас, както се изразяват “стадото”, “бедняците”, “раята”, “електората”, “овцете”….

Това е единствената пандемия в световната история, при която въпреки че убодените хора се заразяват имат правото да разнасят заразата безпроблемно навсякъде и това дори се стимулира финансово от правителството. За справка мен ме зарази убоден човек, който е много контактен, работата му е всеки ден да се среща с много хора, кой знае колко още хора е заразил.

Сертификата е света индулгенция за разпространение и мутиране. Беше много смешен случая с карантинирането на управляващите клоуни. Те поеха не оправдан риск. Цирка щеше да е абсолютен ако имаше още не отрицателни тестове.

6 387 Смъртност за тази година 23-01-2022 09:28:27 Източник : Департамент по икономически и социални въпроси на ООН Важно е да изпълним плана.

Според цифрите от статията: 1. Всеки 4 положителен за деня е ваксиниран. Да напишат от останалите 3-ма колко са с една доза. За ваксинирнси се смятат такива със завършен курс и и 14 дни след посшедната игла. 2. Всеки пети починал за деня е ваксиниран. За останалите 4-ма какъв е статуса с инжекциите. 3. Всеки 5-ти приет за деня в болница е ваксиниран. От останалите 4-ма колко са били с първа доза. 4. При толкова ниско ниво на ваксинация в България, това са огромни цифри. 5. Сега ще кажете за фалшивите сертификати. Ами тези в западна европа, масово ваксинирани и болни в стотици хиялди ма ден. И те ли са с фалшиви сертификати. Очевидно: ВАКСИНИРАНИТЕ СА ОПАСНИ ЗА ОКОЛНИТЕ, РАЗНАСЯТ ЗАРАЗАТА, Колкото повече ваксинирани , толкова повече болни.

"Неваксинирани са били и 81,25 на сто от 32-та починали за последния ден. " Колко са 81.25% от 32? Каква е тая математика?

25 човека

Я сметни пак

26 ? :)

26

Балона се пука …..Кунчо и компания ше останат гладни

Ето вижда му се края. Спаднаха от 10 000 на 6 000! Това ако не е резултат на Кирето, то кое ще е.?

Едно и също в продължение на две години! Не ни интересува!

Ковид кампанията отминава , макар че е много дохода, та едвали. Но навика остава. Всеки ден четем на първа страница: толкова милиона умрели от инсулт, толкова умрели от диабет, умрелите в катастрофи днес бият рекорда., а на първо място, както винагиь умрелите от глад, на всяка минута един човек, мисля беше. Как бихме се чувствали?

ХОСПИТАЛИЗИРАНИ 5 216; В ИНТЕНЗИВНОТО - 547. ПЛАТО! :)))

Направо мор, яко че се мре.

След утрешния ден пак почва във вторник. Тогава, ако не са 20 хиляди, па на.

Браво, сериозен спад. А не като при Тиквата, когато хората мряха като мухи пи стълбите на болниците.

Като в Италия, когато внасяше ковчези от Албания.

Уважаеми приятели и съмишленици, уважаеми хора! След като през м. август Таня Тодорова даде идеята след като държавата ни не прави, по-добре гражданите й да направят страница за страничните реакции и починалите, сънародници, участвали в експеримента наричан „ваксинация“ и организиран не с цел здравето ни… Страницата е разработена от наши сънародници, сподвижници и убедени свободолюбци и интелигенти. Всеки, който има какво да добави може с гарантирана, анонимност и запазани лични данни да го попълни на страницата и така да допринесе за справяне с проблема, който ни залива от мейнстрийм медиите! Ето и страницата!: http://coronerbg.com/?fbclid=IwAR19UOBOOd46Se7klvpeuxsSqjNvE8OEbbR2ZR7QnVOfySwt3xEqMLX8DkA д-р Георги Тодоров

Къде е Кантарджиев?Да не изкарва и той като Кунчев ковид супер леко в болница?

За Бай Шиле ли питаш?

Колко от тях са се буустнали скоро ( 1-14дни по-рано)?