652 нови случая на COVID-19 у нас

Броят на поставените ваксини за последните 24 часа е 12 287

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ковидовъдството в криза. Идват почивни дни и хората не искат да се тестват. Нито ходят до Гърция, че то там с намордник навсякъде туко виж хванал туберкулоза. Честити празници!

Глупоста и тъпотата на много хора нямат край, че има вирус има, че не като другите не е, относно мерките времето ще покаже дали са били добре и да светна пишещите тук, че в България с изключение на месрците март и април миналата година не е имало никакви мерки или и да е имало никои не ги е спазвал. Голяма драма е, че не може да се днеш и да се наядеш като свиня и напиеш на заведение за някои хора. Аз също не мисля, че тези мерки имат голямо значение, но това не го решавам аз. и тук мрънкащите. Свойството на нас като народ е вечно да мрънкаме и да обвиняваме другите, за това, че ни мързи, че не гледаме ако може да искараме пари без да работим и най - основното е винаги да преебем някои друг. Именно поради тази причина държавата въпреки уникалните си дадености, приорода, местопложение, климат и тн е най - бедната в ЕС. Сега много хора ще слагат минуси, но за да има напредък истината трябва да се казва в очите, за съжаление малко хора могат да я възприемат, та корона пандемията е един от най - малките проблеими на нашето болно общество. Ще завършва само, че кръчмите и баровете и тези стайчки, които им казват казана, нямащи нищо общо с казани са отворени, но децата все ое се редуват с оналйн обучение, а за университетите нямам идея. Това са ни приоритетите ядене и пиене, дори не се мисли за собствените ни деца, за това, че не може да отидеш да се напииеш като гуде всеки ден се врякаше, аз поне не чух, някои да недоволства за това, че вече втора година не се ходи на училище. На нас все някои друг ни пречи и е виновен, вируса ще изчезне и замине като много неща в човешката история, дали тази година, дали след 2 години, но нашата простотия за съжаление не.

Явно не работиш в ресторант и нямаш ученик в къщи. Вярно, мерките бяха меки и щадящи психиката. Благодарение на Бойко Борисов между другото. Но имаше и явно грешни мерки, като затваряне на здравните заведения и доктори по телефона. Именно от нелекуване на всичко останало е основната вреда на мерките.

Само за ББ грешиш - такива разпореждания е получил, така действа. Лични решения няма и няма право да има, като се вземе в предвид, че отдавна нямаме никакъв суверенитет!

Всичко е че не може да се пазят в обикновен хладилник. Като беше Астра Зенека, която изобщо не е лоша ваксина, можеше да се пази в хладилник и всичко си беше наред. Като дойде Спутник пак ще може да се отворят много пунктове.

затворено здравно заведение?

Явно не знаеш други езици и инфото ти е локално или от ТВ. Все пак да ти кажа, че по света има не само мрънкащи, а и излезли по площадите, защото тези простотии които стават са на световно ниво! Вярно, че при нас мерките са по-слаби, но явно си има причина.Твоите надежди са като моркова пред магарето и дори не усещаш как те манипулират.Готов съм за бас, че догодина ще бъде в пъти по-зле не защото мърморим.

по площадите в Берлин, Лондон и т.н. са абсолютни маргинали...Ако те ще са ти критерият за състоянието на пандемията...цначи просто нямаш критери.... Чети Дростоне-най-добрият вирусолог в ЕИвропа, Чети и другите специалисти от роберт Кох институт..чети и русни вирусолози.... И тогава ела да коментираш... А тисе водиш по акъла на Йоло Денев....

по площадите в Берлин, Лондон и т.н. са абсолютни маргинали...Ако те ще са ти критерият за състоянието на пандемията...значи просто нямаш критерии.... Чети Дростен-най-добрият вирусолог в Европа, чети и другите специалисти от Роберт Кох институт..чети и руски вирусолози.... И тогава ела да коментираш... А ти се водиш по акъла на Йоло Денев....

Интересно ми е колко ще продължават да лъжат още. Повече от година вече вирус. Е бахго у вируса майна, студ минус 20, жега плюс 30 няма. Айде да видим още година две а може и повече. Това ако беше първият вирус ок, ама имаше свински,птичи,жабешки и за месец, два отминаваха. А това чудо невиждано мутирало било. Да го духате нещастници.

е непобедима.... Ти щом за повече от година не можа да разбереш за какво иде реч...какво да говорим... Народът си тъне в неграмотност, необразованост, в липса на култура....

В София са малко 6 кабинета за ваксинация, трябва да се отворят поне 20 може поне в политиките да се изгради по 1 център.

Във вас отвори център за ваксини да ти е ба майката

Всичко е че не може да се пазят в обикновен хладилник. Като беше Астра Зенека, която изобщо не е лоша ваксина, можеше да се пази в хладилник и всичко си беше наред. Като дойде Спутник пак ще може да се отворят много пунктове.

Гледайте, какво става в Бразилия. Не могат да смогнат багерите да копат.

То телевизиите дават само страшилки! Възможно е да е така - в Европа няколко пъти показваха ковчези на удавени емигранти. Лошото в случая е, че ако не вярваш трябва да ходиш до бразилия да провериш или поне да имаш познат, който да потвърди или отрече, но иди после да спориш телевизора.

Да речем, че няма да вярваме на телевизията. Какъв трябва да е твоят познат, за да си сигурен, че може да ти даде вярна информация? Министър на здравеопазването на Бразилия или Санчо Панса продавач на наркотици от фавелите на Рио? Те разправят, че много хора ги газят по улиците, но последно сгазен съм видял преди 30 години. Значи щом не съм видял - телевизията само лъже, че газят пешеходците!

Да копат ?!!! Ей, селяк, марш в кошарата...

Хайде да пишете и колко се разболяват от останалите заболявания, защото и те трябва да бъдат лекувани със същата загриженост. Ваши близки като се разболеят казвате на другите какво им се случва. Всеки разболял се е болен. Не правете разлика. Толкова е просто.

Всичките болни ги пишем ковид, защото клиничната пътека е значително повече пари от пътеките за останалите заболявания ... и аутопсиите за умрелите от "ковид" са забранени ... иди разбери от какво всъщност си е заминал човека ...

Разбирам какво имаш предвид и действително ги пишат едни такива. Само че хората не са идиоти и един ден ще излезе истината.

Личи че нищо не отбираш. Клиничните пътеки за коронарните заболявания са в пъти по-скъпи. Епидемия от инфаркти обаче няма. Даже ковид понамали магариите дето се правеха там. И не се научихте че не са забранени аутопсиите. Просто по принцип рядко се правят у нас, а на заразно болни още повече. Пак по принцип.

Дотук, дгбре. Сега се замислете по-надалеч - нищо не се прави случайно в тази насока! Някои предполагат, че идеята е да се прикрие икономическата катастрофа, която наближава, други елементаризират, че е заради търговия с ваксини, трети говорят за създаването на Нов световен Ред. А аз мисля, че нещата са доста по-сериозни!

пред един пукт....в Александравска си е рекорд. Пази сутрин пред Пирогов чакат от 6,30часа,а те почват работа в 8.30часа.... Браво на министър Ангелов,Директорите на болниците,на Гигов ,на Пенчев и т.н.

Няма да се ваксинирам и няма да чакам на опашки.

след малко шоуто на бай Шиле по БНТ

тази сутрин от нощен клуб пълен далеч повече от разрешеното,ще оправи статистиката.

ще кажат ,че е от лъжичката за причастие.

Спрете да давате статистика за броя на ваксинираните,защото скоро ще се изложите-ще стигнете до 0 !

Като гледам минусите си мисля, че мераклиите за опитни мишки все още са много. Пожелавам им успех!

Вместо да бацате минуси напишете статия за възможни отклонения в кръвната картина, защото дори джипитата не са наясно с тях.

То стана 30 градуса, разбира се, че заразата с ГРИП ще намалее! Надявам се да дойде време, да се потърси отговорност от лицата заблуждавали цял народ, наложили неадекватни и безсмислени мерки, и вкарали икономиката на България в колапс!

не ги питаш индийците дали им е студено? И да им обясниш за грипчето да не забравиш...

Аз пък ще те питам, за онези които се ваксинираха и пак умряха?!?! И защо куцо и сакато го пишат ковид? Защо по "независимите" медии не се отразяват многохилядните протести срещу неадекватните мерки по света? Защо във Швеция и Беларус имат сходни показатели със страните приложили "мерки"? Има още много въпроси ...

Не ги уточниш кои са и колко са тези умрели ваксинирани? Че то тъй една жена каза... И си информират за всичко медиите. Ти знаеш за такива протести и аз съм ги гледал по телевизията. Значи сме информирани. Което не е точно така относно Беларус. Така че моля да не я сравняваш с Швеция.

Никакъв смисъл няма да се опитваш да им наливаш акъл. Хората искат нещо, то не се случва. Те продължават да си го искат. Има си научно обяснение за това патологично психологическо заболяване. Реално политиците от това си изкарват милионите.

Ваксинирах се. След 5 дни ми се наложи да си направя кръвни изследвания. Показа ми повишена пикочна киселина и някои други отклонения, които при повторна изследване - след 20 дни ги нямаше. Никой не говори за промяната на кръвната картина. Вероятно, да не всяват паника, а се получава обратното, когато не дават пълна информация.

И с яденето може да са свързани тези промени ама важното да трошим. Ако въобще не е съчинена цялата случка...

Може и от храната да има разлика, но има спесифики, които са свързани с ваксините. Четох в един чуждестранен сайт.

500 хиляди.души....е обявил техния здравен министър Сперанца.

Германия достигна рекордните 1 милион ваксини рани за ден, иначе по 600, 700 хил. правят средно. Малката Дания с население под 6 мил. успява по 70 хиляди на ден, Унгария, Хърватия правят по над 50 хиляди на ден. Българите едва успяват по 25хил. на ден и се смята за абсолютен рекорд

16 000 не повярваха на Мангъров и ги лекуваха с антибиотици. Лека им пръст.

Как изкуствено си увеличавате и намалявате бройките според изгодата...направо нямам думи

Бройките на починалите - спад в почивните дни, все едно смъртта има почивен ден, също. Само този показател да вземем дори , разбираме измамата.