17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демокрацията оправдава ВСИЧКО. И ВСИЧКО се оправдава с демокрация.

Проблем на самия щат. Законов проблем довел директора на погребалния дом да съхранява труповете. И вероятно е натрупал твърде много е нарушил и закона за съхранение на няколко. Пише, че са изземани от родители за погребение, но не е плащано, но има и такива от болници, които не са могли да се свържат с родители за да си ги получат. Проблемите са много. Но не може просто ей така да се погребе човек. washingtonpost.com/nation/2018/10/20/dozens-more-infant-corpses-found-detroit-police-widens-investigation-funeral-homes/?noredirect=on&utm_term=.36cb4a0bc0c6 “We do not believe that any of these remains involve families that paid Perry for funeral services,” a lawyer for the funeral home, Joshua I. Arnkoff, wrote in a news release late Saturday. He said the funeral home obtained the corpses from local hospitals that had been unable to contact the parents to claim them. “Perry never received the legal authority necessary to conduct a final disposition of the remains,” the attorney wrote, and therefore had no choice but to hold onto them.

Май юдомасоните продължават да пият детска кръв преди Пасха. Вярвали че пиейки кръв от непорочни деца се пречиствали за празника. Наскоро бяха открили в Израел изоставена баня с кости от 500 деца в канализацията.

Това не беше ли зародиш? Малко се обърквам вече като чета - уж на български, пък имам чувството, че чета на английски, ама с български букви... Ако искам да чета на английски, ще си чета. Въпросът е какво четат онези, които не ползват чужди езици...

Нищо не разбрах от статията....

престъпна страна е САЩ!

а ти си прост, та вдлъбнат

а ти си умен, та чак тъ пак.

Чета, и не мога да намеря логиката в това ... нещо! Единственото, което ми идва на ум е раждане на дете, което уж се води за живо с цел за детски надбавки. Реално или е мъртвородено или умира от условия на отглеждане. И за да не секнат кинтите се прави някаква врътка с погребалната агенция. След 2-3 години му пишат смъртен акт и воала ... Малко на циганска работа прилича, но не мога да си представя някой човек съзнателно да умъртви беззащитно бебе. Определено случилото се е далеч от човешката същност!

v usa nyama detski nari be tupanar,stiga govorili za tazi amerika kato nishto ne znaete za jivota tam.

Write in Bulgarian, please. In case you can't, well, then at least you should bother to transliterate. Пишете на български, ако обичате. Ако не можете, тогава поне си направете труда да транслитерирате написаното.

Абе, твойга дъска, нема ли кирилица ?

Просто непререботен материал-нали е погребално бюро.Повече ме учудват онези дето са ги наблъскали в тавана.Вероятно по-скъпо излиза да ги копнат някъде.

Запрянчо, законите не са като постовете у Фейса, всеки ги интерпретира както му скимне. Има смъртен акт и закон, ако се налага да се съхранява труп това подлежи на деклариране, проверки и целият специален режим наложен от закона. Иначе казано - мекеретата от Козяк се правят на луди !

Запрянчо, законите не са като постовете у Фейса, всеки ги интерпретира както му скимне. Има смъртен акт и закон, ако се налага да се съхранява труп това подлежи на деклариране, проверки и целият специален режим наложен от закона. Иначе казано - мекеретата от Козяк се правят на луди !

Християнски ценности

Хмм, САЩ надхвърлят всяка представа за лицемерие в действията си. Всеки трилър не чини и грош в сравнение с американските ПРЕЛЕСТИ !

Изверги и изроди.

Погребалният дом сигурно е на човек на Путин - още ли не са го разкрили?!

Причина?! Защо са там, от къде идват, къде отиват?

mirоlav

Как къде в Сирия. Да покажат на света колко са лиши руснаците и колко деца са избили.

Вероятно хората са нямали пари да ги погребат подобаващо. Не може ли един гроб за всичките, та да има къде да поплачат майките им? Едва ли е толкова скъпо за коя да е община. Дори и с ограничени възможности. Малко човещина не пречи на никое управление!

Викаш, във фризера на погребалната агенция е по-евтино?

Кой знае... И вероятно никога няма да разберем.

Дано поне работещите в РосТролПром като си изпълнят нормата в коментарите под тази статия да оставят на спокойствие останалата част от сайтовете. Ама надали.

Кретен с фес

Горд кравар да се наричам - първа радост е за мене!

След толкова ГМО храни са минали на СУКАЛЧЕТА БИОхрана и ПЪРВИЧЕН инстинкт

Запаси за следЗОБИ епохата

Напред към Евразия, нали тролчета!

бе трол.Путин е виновен, той е враг на клошатите в Манхатън и Детройт и първи враг на купонната система в гетато ФАЩ.

Да го духаш безутешно ! Убивате деца после другите са виновни.

Люспести търсете. Те си падат по тези работи.

От САЩ пускаш само лоши новини, а от Русия само пропаганда за величие... Така се прави честна независим журналистика! И под статиите трол до трол :)))

старшинка до старшинка

сраната на неосраничените възмочности Дали света ще узнае истината за този и други подобни случаи? Опитайте да научите нещо повече за това. Или всичко ще бъде потулено или ще бъде обезпаразитено, лъснато и напудрено. Освен това ще се "докаже", че Дед Мороз е главния виновник.

В САЩ се случват ужасни неща, с които ние като малка страна се сблъскваме много рядко - серийни убийства, масови убийства, държане на заложници с години. Но американците никога, нищо не са крили. Има хиляди документални филми и поредици на тая тематика, дори специализирани телевизионни канали. В останалия свят също се случват тия неща, но никой не ги огласява под никаква форма, и видите ли само в 'гадните' САЩ се случват гадости.

Властващите всее нещо ''незнаели, нерабрали,,не виждали''ама мангизи вземали и реалността я забутали в миша дупка.. Та ако поразпитат макар и седмица живот между населението бая неща може да видят и да разберът:(((( ''Великата'' им страна има толкова тъмно минало и настояще ама защото са ''предоволни и щастливи'' хората им нямат време да го осъзнаят как ги лъжат..

COME ON YELLOW STONE

Преди те да ни учат на демокрация, ние трябва да ги научим на елементарен хуманизъм.

Поне не разбрахте ли защо се случва всичко това

""Демокрация и просперитет'':(((((((( Там никой неможе да ти каже колко народ живее защото признават само осигурителен номер а голям % няма и не иска такъв поради материалното си състояние...

Чудя се как още има българи, които пускат за зелена карта. САЩ е страната на неограничената изродщина...Нека Мишо шамара да ме оплюе сега...хахахах

САЩ са пълни с наркомани ,проститутки и убийци.

Не знаех, че Сорос си имал личен склад за подмладяване. Когато Дяволът вилнее, човечеството глупее.

щом това не е единичен случай, вероятно има някакъв трън в законодателството им, който бута в тая насока.

Чакат Хелоуин, за да бъдат включени в сатанистки ритуали.

Детройт - поредната негърска кочина. Маймуните изгониха белите и сега сигурно правят ритуали за пари и благоденствие, за да не им се налага да работят. И още един пример за успешно управление на Демократите, които повече от 30 години печелят изборите там. Резултата се вижда.

Бил съм на бригада в САЩ преди години и съм минавал през Детройт. Честно ви казвам тоя град изглежда по-зле отколкото Сирия след бомбандировките, отделно че се поддържа жив изкуствено чрез непрекъснати финансови инжекции. С две думи - бездънна яма в която се хвърлят милиони.

V Suriya na brigada li beshe, be?...

Щатите изпратиха там ТЕХНИТЕ ислямски БРИГАДИРИ с евроинженери Що тунели изкопаха Ламаншките инженери

Като във филм на ужасите, страшно

Какъв филм на ужасите? Ако някъде не дебне чудовище да убива още, тогава е обикновена гнустория. Едва ли са убивани насилствено от погребалните. В моргата да не би да има по-малко ужаси?

Мушморок

*гнусотия...

обаче американците останаха безмълвни за трагедията в керч, даже някой се присмяха но себе си не видяха

Точно САЩ на това няма да се присмеят. Те там се стрелят в училище всяка седмица. Все едно ние да се смеем на румънците, че имат цигани.

САЩ- люлката на демокрацията,хуманизма и цивилизацията!!

Това е фейк. Тези неща могат само в Русия да се случат. Както и вещици да поркълнат официално политици по телевизора!

Не си длъжен да се оправдаваш за всяко америкаснско изср.но л.йно, колкото и да ти е неудобно. Просто не е по силите ти, ще изпаднеш в кома от положените неистови усилия.

и ти си на нивото на фатмака старшина дето му се иска да е друг но не му се получава

Не можеш ли поне веднъж да пуснеш смислен коментар? Или простотията е твоя религия и не ти позволява това?

няма как да пусне смислен коментар

никакъв майор не си

Не разбрахте мрачния и язвителен хумор на Майора!

Как да го разберат. Под ушанка разум не вирей

Подготвяли са специлна пратка за Вл. Путин. Той на закуска нали яде само това...

на нивото на старшината си от по горе дето се представя за какъвто не е