Коментари - 62 училища са закрити в Русенско за последните 30 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И още 62 училища ще закрият докато последния русенец удари ключа.

Уж си "учителка", а не ти е известно че в Русе живеят Българи, както че Русе е български град. Да се "кефиш" на закриването на училища и обезлюдяването на области от България е равносилно да те "кефи", че единия ти крак е гангренясал, и да казваш че имаш втори "резервен" .....

62 училища са закрити в Русенско, защото тъпите селски примати, са зарязали бащи и майки, и са се преселили в СифиА .

Днес в просташка СофиА има повече Русенци, отколкото живеят в Русе. Куцо, кьораво, сакато, особено завършилите елитни русенски училища, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се насочват към душегубката, към клоаката на днешната българска цивилизация - СофиА. Да се завлечеш в СофиА е особена форма на житейско израстване. Да разпродадеш имотите на родителите си, спомените и живота си от детството, е форма на "успех". За 140 години, СофиА от столица се превърна в тумор на съвременната българска държава! Прост народ - слаба държава!

Русе е намаляло тройно поне от 180 хиляди на 50 хиляди души.

Не, със 500 хил е намалял, щото така му говорят звездите в главата на селянина, налазили Русе за последните 30 години ….

Значи всички удобства са в големите градове ,селата кучетата ги яли . За да се компенсират облагите на градовете трябва да се промени данъчното облагане на селата . Данък за Софийските фирми да е най голям ,за селата да е най нисък . Така бизнесът ще търси други локации за офиси .

и защо? На кой му пука за селата и защо трябва да ги има?

А защо трябва да има само зверилници с мръсен въздух, мръсотия, лудница и ниско качество на живот? Да се наврем всички в софийските коптори за да бачкаме до откат за олигархията и плутокрацията? Цинизмът ще ви изяде главите, да знаеш. Всяка торба има дъно.

Щото си тъп непрокопсаник, зарязал родители те си в Русе, и елементарно въобразяващ си, че си успял ….

Селата са изиграли своята роля през миналия век. За наше щастие, българина днес е свободен човек и има възможността и избора къде в България и чужбина да работи и живее. Миналия век не можеше да избира.

ИЗБИРА се, стига да има КОЙ да ИЗБИРА. :( За 30 години УЧЕНИЦИТЕ в България са НАМАЛЕЛИ НАПОЛОВИН, закрити са 1435 училища 08.03.2022 От 1991 г. в България са закрити 1435 училища, от които 630 начални, 776 основни и 29 средни. През същия период учениците са намалели от близо 1.4 млн. до близо 709 хиляди, т.е. почти наполовина За 30 години учениците в България са намалели наполовина, закрити са 1435 училища От 1991 г. в България са закрити 1435 училища, от които 630 начални, 776 основни и 29 средни. През същия период учениците са намалели от близо 1.4 млн. до близо 709 хиляди, т.е. почти наполовина. Това информира министърът на образованието Николай Денков по време на парламентарния контрол в отговор на въпрос на депутата от "Възраждане" Елена Гунчева. Като основна причина за закриването на училища министърът посочи демографските промени в страната, които се задълбочават през годините, и обезлюдяването на някои райони. Справка в Националния статистически институт показа, че през 2021 г. общият брой на държавните и общински училища в България е 1851. "

Учениците са намалели, защото българите преместили се в чужбина не си дават труда да записват новородените си деца пред българските власти. До голяма степен са прави и до голяма степен, вие руски говеда сте виновни за това. Оставете българската държава на мира,

Българската държава трябва да бъде оставена на мира от вашите господари хамерите и еврогейтаците, за да може изобщо да оцелее, да не се затрие съвсем, но и това време идва, бъди сигурен.

Някакъв тип

Руските цървули и боклуци не сте желани в България. Имате си втора родина. Вървете си там.

Статията трябваше да посочи С КОЛКО са НАМАЛЕЛИ УЧЕНИЦИТЕ за ЦИТИРАНИЯ период.

ДЕ-МО-КРА-ЦИ-Я!

Ми ще ги закрият, я! Вие какво искате, децата да учат на открито без ламаринен покрив ли?Важното е, че София става все по- голяма с ваша помощ като се довлечете насам с дисагите, диалектите, домашната си зимнина и неутолимите си амбиции и заръки на баба от село на всяка цена да пробиете и перуспеете, че да биете местните и да им натриете носовете като те не искат и ги мързи да се размърдат. Та, елате и добре дошли в нашите училища тук - те вече всички са иновативни, тоест с табелки над входа като за начало на иновативността.

Дет съп вика, ето това е ЕВРОПЕЙСКОТО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ! Не искахте Тошо, спечелихте тиквун домузчиеви, прокопиеви, доневи, хампарцунянови, гешевци барбуковци,, догановци, божковци, гущеровци, баневци, азис, слави, цици, пкп..... и т.н. тарикати! Да ви е честита ЕВРОАТБЛАНТИЧЕСКАТА ДЕМОКРАЦИЯНА!

Демокрация !!!

Жителство се казва. Или по-скоро липсата му.

щЕ Останат само братята с каруците по улиците скоро

...фактите, специално за училището в Кулата. Идеята беше да стане гимназия с местни деца, Долапите и Басарбово, но заради пречиствателна станция се провали, управляваше Тройната.

честита ви демокрация фактите говорят и не само за това

След управлението на най–великия ТЪПАНАР–еднокнижник, това е нормално!

Обаче, данните са за последните 30 г., тоест от 1992 г., къде са тук ГЕРБ и Бойко Борисов!? Да не говорим, че всички кметове на Русе с изключение на един са повечето на БСП и, в частност хора на ДБ на стария формат СДС и ПП/родители БСП/! Мислете, не повтаряйте като папагали, това, което са ви подали!

Никой вече не иска на полето и при животните. Всички искат бюро, климатик, високи заплати и пътешествия. Машини завладяха селското стопанство. Демокрацията накара хората да ходят по градовете на лесен живот.

Ами машини ще има в селското стопанство, като искаш инак, що не отидеш със сърпа като баба ти. 21 век е бе, скомрук. Баси тъпата селяния в Булгаристан. За всичко демокрацията ви била виновна. Проблемът е, че точно демокрация няма в Бълхария. И я обясни, що в истинските демокрации добивите на селскостопанска продукция са в пъти по - големи на единица площ, отколкото в твоя соц рай и в останалите диктатури по света, включително и в Китай. Тъпак, на който водораслите му все виновни.

Не ни трябват грамотни хора, трябва ни електорат!

урбанизацията е световен проблем

Демокрация в действие. Направете ги чалготеки и ще са пълни.