6 години затвор и 400 000 лв. кръвнина за убийството на внука на Тома Томов

Димитър Йотов от Мездра е обвинен в неправилно съхранение на оръжие, вследствие на което е настъпила смъртта на малолетно дете

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А някаква присъда за Тома Томев за случаите, в които той е раплакал нечии майки.Защото той е разплакал доста майки.И някои почтени полицаи, отказали да му играят по свирката, за пенсипнирани малко предсрочно

А стига бе, какво е това светкавично правосъдие, за няма и шест месеца присъда за убийство! Кога е навършват шест месеца от убийството на Милен Цветков да знаем кога да чакаме присъдата долу горе?

Разликата в двата случая е, че в единия всячески се пречи на разследването, а в другия всичко явно е по най-бързия вариант, защото осъдения е наясно, че няма какво да шикалкави. Само не ми стана ясно как са я направили калкулацията за 400 бона, но пък да видим какво ще е продължението след обжалването.

циганска държава е това. Ако убиеца или виновния бе циганин, то съдът щеше да си завре главата в циганския гъз и присъда нямаше да има

За боклуци може да говориш пред огледалото. А осъдения ме съмнява че е с различен на цвят от съдещия го. Аз никога няма да пусна тъмнолилав в къщата си.

Е същия цвят.Същата порода човек е, макар и бял, и до инцидента бяха приятелиее

Никое дете не бива да се наказва за греховете на родителите си. И все пак - точно така се случва. При това - през поколение. На така наречения бивш депутат Тома Томов баща му е бил комендант и главен касапин на лагера в Белене. Даже го е водил с него, за по-голямо забавление. После да не се чудите защо така става. Всичко се връща, колкото и комунистите да го отричат. Има господ.

Пълна тролска импровизация.

Мен за една фалшива глоба на КАТ съдът ме мотае повече от година и половина, а на друго место и с друг ЧОВЕК , нещата се решават за няколко месеца. Ебати правосъдието.

6 години......... Това казва много. за съдебната система. :(

Ако в първо действие се появи пушка....до края на спектакъла тя ще гръмна непременно.

Чехов няма нищо общо с режисурата, неграмотен човече.