6 г. затвор за каналджия заради смъртта на мигранти, потънали в Дунав

Мъжът и негов авер оставили шестимата иракчани, сред които деца, да се удавят

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се осъди ли Андерсен за дето селото се оттървало от напастта на плъхове издавени в реката

Абе, ми какъв е този "стъклопакет"?! Това да не ви е черчеве на прозорец? Това е лодка! А единственото свързано с лодките може да са стъклопластите. Хехе, журналиста, ти изби рибата!

такива каналджии ни трябват. Не ни трябват мигранти в Европа. Война вече няма, да си ходят у тях, където им харесва. Те тука не искат да се интегрират. Нашата жал за тях беше безсмислена.

Каналджии...река Дунав....трафик.....мръвка.....Човек - това звучи гордо, а балерина - звучи голо /по Горки/. Забравихме правосъдието, но не за това е статията.

Уникално правосъдие в ЕС! За недоказан поискан подкуп 20г, за убиване на хора 6 години! Ценностите в ЕС са гордостта на европейските граждани! ЕС = СССР=САЩ - схеми за управление на територии....

стига демагогия, за България говориш. В истинския ЕС нямаше да са 6 години затвор за смъртта на 6 души.

Защо не си продължиш мисълта, която би трябвало да звучи така: А в истинския ЕС нямаше ли да са 20 години затвор за недоказан подкуп? Явно ти си демагога!

а ми то малкият кораб с 5 коня двигател е потънал щото е от стъклопакет, както е дебеееело подчертано в статията!

потънали, нищо? Така ли?

Егати воаяжа. Аз лично се посмех. Не тръглвай на път, ако знаеш, че Меркел те е поканила. Ебаси, струва ли си просто, цоциалките плащът ли да покриет загубите, ебанта, смъртта на децата ти, и фаопЩе, кой им каза, че некой тука ги чека с отворени обятия? Жалко, че не са 600, а саму 6.

прав си, да бяха ти, жена ти, майка ти и детето то и още 590 като вас щеше да е по-добре. Излишен материал си.

тоя изрод какво да го съдят да му вържат един камък на врата и в Дунава

абе в тая държава повече от половината са такива като него, тайни фашисти и комплексари, страхливци дето се търсят делаверата и да по. .бнат нещо.