Коментари - 5934 станаха откритите артефакти в офиса на "Нове" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия бастуни да не ги изкопават отнякъде, че непрекъснато им нараства бройката?

Добре ги е събирал, а сега ще ги развлечат и пръснат че никой няма да ги види повече. Това се нарича национализация.

Вот тебя ответ сучка, пидер Рошко Долбоёбов ,ритончик засунули тебя в жопууууу,забыл а?,пиндос що произошло на парковке для грузавиков в Голандии.

Истински патриот и родлюбец комуношизоиден мутроолигарх продавал историята ни по аукциони в чужбина със благословията на макята бузлуджийската партия и не само,монопол на търговия със влияние!!!Колко прохождащи бизнесмени в България не биха прогресирали без "благословията" му,това не оневинява Али Боко Баба еничера и предателството му срещу България единият продава историята ни на килограм в чужбина а другия в симбиоза със башибозуците ахмет и пеефски се опитва да я заличи от учебниците по история под диктовка на "доброто" заптие р-тийп кой подари на тулупите-имами пререституирана БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ Гешев кво чака прангите на баш-тулупите Али Боко,ахмет,пеефски,костов,паси,роско,станиш,овчи,импексовица ония със фалшивите паспорти и у една килия всите тулупи

Много са ми интереси тези изказвания, защо Бойко не хвана черепът по - ранно, а чак след 10г. Ами чакй да помислим, кой е черепът. Кой е този чиляк. Имащ бизнес за милиарди левове. Ще ви попитам драги сънародници, особени тези по - бедните. ако ви дадът 100 000 лв. няма ли да ви вирнете носленце, нямали да ви се покачи настроенитето. Ааа, питавим риторично.

дебилите още 1 година ще броят на черепа имането и всеки път ще по-малко, що не питате черепа, колко му откраднахте да ви каже по-точно, а къде са на оня червен асансьорен галош алтъните и наполеоните - при Петьо Еврото в 8-те джуджета

А,ритона къде е ???? Кога ще го покажете???

Протестиращите все говорят за България и българското, изказват се като родолюбци, а сякаш са глухи за хилядите исторически предмети ОКРАДЕНИ от Божков! Протестиращите чак са запретнали ръкави да му помогнат на черепа. Какви родолюбци сте ако сте съгласни един БАЙ Х да рови земята на България и за дребни пари да обира богатството?? 212 регистрирани!!! 5700 - не!!!! Кой е мутра??? Защо не ви харесва, че прокуратурата е след него?

платени родолюбци...

Черепа е късметлия, едно индианско племе очисти моментално един такъв наглец като черепа за ровене в миналото им. В България тоя боклук още е жив и се хвали дори с престъпленията си, а цяла една партия и президент му ръкопляскат и го защитатават

А ритончик где?

Черепко ще пометне. За какво беше тоя зор да праща биячи на иманярите да им взима находките. Сега издуха яко супата. Нема вече колекцийка Каква стана тя?

Някои от иманярите се и споминаха неслучайно

Цялата тази колекцийка е била пътник към Масква. Трябва с нещо да се плащат заплатите на ИхТамНет

Не проумяхте ли че с тези си поредни глупости защото от артефакти проумявате толкова колкото и от право няма как да отвлечете вниманието от себе си????? Първо проучете закона, ако неможете пак да го проумеете попитайте някой на български език да ви го разясни и след това пишете за някакви регистрации..

Тоя череп колко е свил не е истина. И как им го слага на протесърчетата... да работиш видно за крадец и престъпник... ах колко жалко е да си тулуп

Ето още едно доказтелство , с какво тозно се занимава и колко точно е "НЕЗАВИСИМА " , Бойковата НЕзависима прокуратура !! Ако един обикновен човек има само един от тези грънци или една монетка в къщата си , няма да излезе от затвора , за "ограбване на Националните ценности" , а тези при Божков , и онези на Цв, Василев , НЕ са събирами за седмица или две , но НЕзависимата прокуратура ЕСТЕСТВЕННО НИЩО НЕ е чувала досега - А колко още има такива като Божков и Василев ?????????????????

Дали? Да виждаш наоколо Божков? Май точно прокуратурата го е подгонила. Не виждам радеф или курни да го гонят. Особено курни -то вхтата му е на нейния хотел на халкидики

За изнасяне и продажба на българско историческо наследство тоя бандит черепа трябва да бъде осъден на доживотен затвор, а в едни други времена щяха да го разтрелят.

Скоро ще станат 6000 и отгоре.Активно нерегламентирана иманярска дейност.И кое откъде е,от коя местност ,какви антични сгради е имало там.през коя епоха,царе,не го интересува .Само стойноста на предмета.Това е да се самозабравиш!И сега се блокират кръстовища,щото гл.прокурор много лош и " позорен"!

Каскетатурата да закръгля на 10 000 и да се приключва.

Колко голям е този офис, че вече 3-4 месеца го претърсвате ?

Всеки ден прокуратурата вписва нови и нови успехи, водена от главния прокурор. Претърсването и намирането ще продължава с години, колкото е удобно и нужно.

Тук бпои ли се "онзи" ритон? За един приятел питам.

6000 откраднати ценности от наследство на България! Марудер

И аз така съм отвратен от неграмотността на хората ;)

Е, и? Осъдени НЯМА, отнето имущество НЯМА! Същото е и при КТБ. Там имаше картини, виновни НЯМА!