58-годишна шофьорка блъсна майка с едномесечно бебе на пешеходна пътека в Пещера

Алколохолната проба на водачката е отрицателна, предстои да бъде изследвана за наркотици

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без книжка за тетката!!

Лелчето не е надрусано със сигурност,но трябва да се въведе проба за глупост и простеене зад волана.15 секунди да се изчака,това толкова много ли е???Ами тази наред ще гази и ще мачка защото е зад волана???!!!Когато караме кола и МНОГО БЪРЗАМЕ,имаме два избора- да умрем,или бързаме към затвора!!!Изборът е ваш!!!

На казвате къде е станал инцидента в Пещера ,но ако е в квартал Луковица, там българи няма !! Само цигани !!!

Казаха в центъра на града.Ама Чукча не е читател

Пешеходците са от боята, роднини на Фончо

Циганите са виновни.

Мислела си е какво да приготви за вечеря на семейството си.И с какво да пазарува.

днес една проста овца, цаездно с помияра си и нейния тъпкач вървяха просто по средата на улицата в един комплекс, без изобщо да се съобразяват, че минават коли! много просто плее е българското! и какво значение има на колко години в случая е шофиращия?!? редовно иматежки катастрофи с млади шофиращи!

След 33 г. - тестове всяка седмица . Специално министерство !

Майката с дете ако се беше огледала и преценила ситуацията, като участник в движението дали щеше да стане така. Защо винаги вината е в шофьора.

Защото шофьорката ако се беше огледала и преценила ситуацията, като участник в движението нямаше да стане така. Ама дай да виним жертвите.

Е, той госта като си гледа историята е ясно, че ще гази. Колички няма да бута. Много ясно, че ще обвинява жертвата.

Затвор за тая пияна свиня и всички нарушители като нея!

Всъщност жените много мразят да спират на пешеходна пътека. Инструкторите трябва да обърнат много голямо внимание върху този проблем по време на курсовете.

В Белгия живея и като пресичам с количката с бебето, обикновено разсеяни/ замислени шматки вперили поглед в безкрая не забелязват навреме, че някой се кани да пресече на пешеходната пътека и съответно не спират дори вече да съм наполовина на платното. освен тях и смугли южняци със средиземноморска/ магребска кръв правят същото но не щото не са ме видели, а съвсем нарочно.

Поредният женомразец. Изобщо не е вярно, че жените не спираме на пешеходни пътеки. Аз, като шофьор и жена, винаги спирам.

Не я оправдавам, но някои майки са като коне с капаци. Подпряли телефоните на едно рамо-с бебето напред..аз съм и майка и шофьор-просто когато съм в колата понякога ми идва да сляза и да ги разтреса по раменете малко да се събудят от унеса и да помислят..

Ако вместо изследване за алкохол и наркотици им правеха един изпит за правилника, колко ли шофьори щяха да останат без книжки...