17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро излекуваните ще станат повече от болните! що така, а?

Така е при всеки грип. Какво те учудва?

Още преди 2 седмици ви казах, че пандемията си замина от България. Без локадуни, ваксини, затваряния и прочие. Само благодарение на огромните усилия на Премиера, Правителството, НОЩ и лекарите. Поклон до земи. На изборите българският народ ще вземе в предвид този неоспорим факт. Комунистите не ги броя. Те никога не са били част от този народ. Винаги са смятали за своя родина Русия а на България са гледали като на място за грабеж.

Браво на г-н Борисов

Защото пандемията си замина. А в северозапада тя стоя много малко. Като видя каква сган живее в този регион, вирусът избяга през глава. В Северозапада освен курви, пияници и цигани, други няма. И всички до един са комунисти.

Човече, обсебен си от комунистите! Лягаш и ставаш с мисъл по тях. Но, на тях не им дреме, ясно?

Поклон до земи.

Пуснете учениците и ще сме пак на 5000....

И как стана това? С ваксините? Му-ха-ха-ха-ха!

на комунистите за нищо не им дереме. Те винаги са гледали на България като на територия за ограбване.

Те си ходят на училище и на детска градина.

Всички го знаят!

Само твоите бръщолевици ли ще гледаме?

Започвам да си променям мнението, във въпросния Щаб имало и "умни" хора. Уникална стратегия! Въвежда се масово тестуване на определена прослойка (в случая учителите с антигенни тестове) и резултатът се представя като представителен за цялото общество, процентът положителни проби нисък, всички са щастливи :) С тази разлика, че учителите като част от обществото са затворени по къщите си през последните два месеца, нямат масови социални контакти и НЕ могат да бъдат представителни за цялото население.

Ваксините ги наръгаха на дъртите червени паразити. Понеже са безплатни а за комуниста авантата е висша морална ценност. ваксини няма.

Смешник жалък!

Убаво ти беше,сега не плачи!

Сред слугите винаги е имало и умни. Въпроса е дали са полезни.

ИЗболедувахме Ковидвируса, сега остава и Кратунавируса да преодолеем.

Добре , че навреме включиха "ненадеждните" антигенни тестове , иначе трябваше сега да махат извънредната епидемиологична обстановка. Ако бяхме само на PCR тестове щяха да са по стотина на ден.

Кралю честити ! :))))

“Свалихме положителните проби до под 5%” Кои сте вие дето сваляте и качвате положителните проби и как ги сваляте...с химикалка ли? Да не би да сте нацисткия оперативен щаб ( НОЩ )

Предполагам , сте направили така , че и слънцето да изгрее.

Вчера има 4700 ваксинирани. По всяка вероятност жъкат старците по домовете яко с ваксини. Скоро ще има пукнали червени паразити, които ще умрат не от ваксините а от собствената си простотия. Естествено комунистическата сган ще ореве светът, че паразитите са хвърлили топа от ваксините и филмът "Ваксиниране" ще приключи преди да е започнал. Време е да изпия един грог.

Положителните проби се установяват чрез тестване.

Извади си и щепсела от задника

За да разберете смисъла на “локдауните” ви препоръчвам да видите истерията с Американските хедж фондове заложили на фалит на няколко компании, засегнати от затварянето, и техните загуби, дошли от самоорганизирането на дребни инвеститори срещу това, които в момента са 70 МИЛИАРДА долара. Локдауна е печалба за много компании от финансовия свят и те активно го подкрепят. А сега активно плачат. Гугъл Gamestop и ще ви стане ясно как се печели от “епидемия” в огромни мащаби и кои печелят.

Това го може само Той! Краля- слънце!

Нищо не сте свалили. Вируса премина през 70% от хората и вече трудно се разпространява.

Тъкмо очаквахме чувалите с трупове от коледните празници ,а те взеха че спаднаха бройката. Сега ще трябва да чакаме до Великден или да се надяваме да пуснат всички ученици на училище.

И как няма да го свалим, след като мерките не Бойко дадоха уникално силен резултат?!? Само така се прави! За поред път Бойко показа класа и сила!

За съжаление GameStop е изключение. Много бизнеси, особено много по-дребни, си отидоха без време, на практика без причина и в крайна сметка без нужда. Страните с най-тежките локдаунове не се различават съществено от страните без никакви локдаунове по отношение на загубените животи. Това поне вече е ясно за всички, само политиците се правят, че не го забелязват, но ще дойде ден и ще трябва да отговорят.

пише стъкмистиката, той кара влака в повредения участък на метрото

Радев - нещо да кажеш?!?!!? Бойко за пореден път ти показа как се работи! С воля, сила, желание и огромна класа всичко може да се постигне, но ти няма как да разбереш това!

шега ли е?

9000 червени паразита си заминаха с чували и без чували. И отърваха държавата от ненужни разходи.

Вчера и локомотив подкара. Айде стига вече.

На Радев, Лупи му събира гласопоадаватели.:)

Според мен следващата истерия ще е около изборите. Само се чудя кого ще обсъди тя. Едно време беше по-лесно, пенсионерите бяха червени, младите бяха сини. Сега пенсионери са в твърдите ядра и на ГЕРБ и на БСП. Въпросът е къде са повече и кой ще има по-голям интерес да ги уплаши за пореден път или пък да ги успокои за първи път.

какво стана в Калофер? Я, да му върнете парите на кмета!

къде е локомотив къде самолет?

Излизам да се пързалям. Майната ви.

Чистата истина си е, но няма как да го осъзнаеш, ако от малък са те учили на комунизъм!

боико президент

Не се набесняхте с този вирус. Край няма този цирк. Безумци.

Историята с Gamestop, която още се развива, показва огромните финансови интереси зад затварянето. Факта, че намери отпор, заради това, че атакате срещу обичана компания вбеси феновете, доведе до изобличаването на финансовия интерес зад локдауните и хищническото отношение на финансовия свят към бизнеса. Между другото апп-а Робинхуд, в който ни рекламираха дълго време българска следа е на път да потъне заради слугинажа си към финансистите.

ББ ли :)

АКО НЕ ВЯРВАШ ОТИВАЙ В БОЛНИОЦАТА ДА ВИДИШ

Цирк, цирк, докато не ти вкарат тръбата в трахеята, или докато не се молиш да те вземат в болница....

Благодарение на ГЕРБ И Щаб-а! Браво! А комуноидите ще ги лекуваме с аспирин и чайче!