Коментари - 56 милиона руснаци гласуват на избори, белязани от вълна от протести | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

руска демокрация..ха.ха опозицията е арестувана и в ареста ..ха.ха всичко е точно и резултата е ясен.

и кво се оказа сега, могат ли Руснаците да гласуват? могат, това демокрация ли е? демокрация е, а къде са тогава комунистите и партията и т.н., нещо май се получава обратно, там е демокрацията, а запада е комунизма

Прав си - обратно ти се получава.

Спрете да пишете за демокрация и свобода в страна, в чиято столица не можеш да работиш, ако не получиш работна виза от общината.

Не ни занимавайте с тези долни комунисти!

знаеш ли въобще какво е комунист?

Аз знам. Вярващи хора, виновни за смъртта на милиони в човешката история.

След като протестиращите не са успели да набият полицията са отишли да претрепят шефката на избирателната комисия...

Модераторе що ме триеш бе, давам ви прясна информация от извора че всички са се обединили срещу Путя, даже камуняги и Навални

Хахаха продай новината хахаха

Гледам в сайта на Навални, призовава хората за умно гласуване против Путин , масово повечето му призиви и имена за гласуване и кандидати са за КПРФ на Зюганов

Да си призная честно изненада е за мен, а най вече и за вас другаре

Пък гледой си, изненадвай се... Пакетчета на Сорос сте, ама с малко финансиране, ако стане нещо добре, сиреч ич ви не ВЕРНО. Хахаха

ВЕРВА се чете и са проектчета, но и пакетчета става, образно погледнато.

"технически пропуски като например невалидни подписи." Туй в Бг му викаме фалшифицирани.

били задържани около 2000 протестиращи, което е с над 50% повече от всички участници в протестите... тц, тц, тц...

Нещо пак фейк-нюза отвори? ДИР, така ли стана? 56 милиона гласуват и от тях 5-10 хиляди на дали се събраха на протестите. Каква ще да е таз "вълна от протести", ДИР? Или само трябва да клатим черешата и да чакаме да сме държава с независима журналистика?!?

В Русия има реална демокрация за разлика от имитацията в Западаща Европа! За фашистка Америка и това , което у нас даже не ми се говори.

рашките не цепят басма на предателите

С какво се различаваме ние! Критикувате Русия, но при нас е още по-зле. Вчера имаше в България протести? Нито една медия не написа нито една буква по случая, вие дир също мълчите. Всички медии са подчинени на властта. Въпреки протестите крепите топките на политиците. По-зле сме от Русия.

в същото положение сме. Там не регистрират кандидатите,, а тук ни отнеха машинното гласуване. Не я критикуват, а отклоняват вниманието ни към нея, за да не внимаваме какво се случва тук. Прост трик. Както завихриха скандала с годеницата на един от кандидатите за кмет, а за убийството на прокурора от ВКП - нито дума.

тоест искаш да регистрират участници, включили в списъка на симпатизантите си мъртви души?

Иска, ако може, Рада Дълбоката да стане министър председател и да приме ИК.

Гогол няма нищо общо. Хлябът - у тях, ножът - у тях. Каквото искат, това казват. Кой може да провери. Тук не гласуват ли мъртви души.

Протести имаше в Москва, но не толкова масови, както ги представят и най - вече с пропагандна цел / то за западната публика / - да се охулват властите, че репресират опозицията. А либералната опозиция въобще има много малка поддръжка, а извън Москва клони към нула. Затова трябва да се заработват едни пари от Сорос и сие чрез инсцениране на масово недоволство и бунтове ! А че руснаците имат големи проблеми . имат, но те не са свързани с тезите които представят пред западната публика, най-вече защото са неразбираеми за нея !

Това, че протестите не са многолюдни, просто означава, че страхът е голям. Сорос може да плаща за инсценировки, но това не значи свобода. Западът не иска руснаците да са свободни. Иначе просто щяха да защитят естествените протести на руснаците, а не да плащат на проверени хора.

Ако Русия плаща за протести в САЩ и държави от ЕС, как биха го третирали?

Русия не съществува от 102 години. Тя е подчинена на същия господар, на който и ФАЩ. Няма как да го направи. Тя служи само за плашило - както сега тръбят, че помогнала на Тръмп в изборите. Страшна простотия, но явно някои се връзват.

Аз лично много уважавам чуждото мнение и считам,че всеки трябва да има право да го изрази!Само че като чета статията и виждам каква информация има за тези протести,стигам до заключение, че никакви вълни не се виждат,даже и вълнички не може да се нарекат!Някои на подобни явления казват буря в чаша вода,не е ли по-правилно така да се озаглави статията -Москва гласува за избори,белязани от буря в чаша вода!?

Понеже соросоидта в Русия, не може да събере подписи даже за да се кандидатира, прави неразрешени демонтсрации, провокира полицията да ги арестува. Така поне дават храна на "демократичните" медии и се оправдават за това, че са никои в Русия. Накрая ще очистят нАвални от цру и ще се опитат да го джиросат на Путин. Подобно на Березовски, Политковская, Скрипал... Георги Марков...

Не ни подложиха на този смазващ натиск, който се наричаше соц, за да останем свободни. Западняците ги купиха, а които не се продадоха, ги смазаха, както всички тук. Новият световен ред е измислен на Запад, но първо се осъществи на Изток, а сега започват да стягат хватката и на западняците. От двете страни на барикадата не сме изток/соц и запад/демокрация, а 1 % от населението, притежаващ 48 % от ресурсите на планетата и контролиращ останалите 52 % и 99 %, които играем играта по техните правила и затова за момента я губим. А нямаме много време...

На тези демонстрации американското посолство призоваваше хората за цветна революция и дори беше сложило карта на организираните шествия и митинги на сайта си в Москва. Руснаците пратиха посланика да си ходи по живо по здраво... Тръмп изрази разбиране... При следващият такъв случай САЩ няма да имат сайт видим от Русия...

Милиони руснаци протестират, а само няколко от тях прибират доларите от американците. Колко познато.

"Милиони руснаци протестират" само по Fox News, иначе ако можеше да броиш щеше да махнеш доста нули

Голям мерак имат САЩ за огромната, богата на прородни ресурси Русия, та чак лигите им текат. И като не могат да я превземат, се напъват да я купят. Ама това не им е България, скъпичка е, дори техния джоб.

от 102 години. Чували ли сте за милионера тов. Хамър?

на тов. Ленин да електрифицира СССР, а и за лозунга за съветската власт плюс електрификацията. Голям експеримент е бил соиализма май.

Те хубаво иската директно управление от амереканското посолство, ама да бяха попитали нас - Боко ни го натресе без да сме го искали и сега берем "плодовете" му.И вервайте ми, голямо бране пада !!

защо да питат нас - като си имат такъв светъл пример като "проспериращите" им съседи.

Това ли е статията, с която отбелязвате международния ден на соолидарността на журналистите? пп особено мощна беше последната вълна от има-няма 800 души без нито един задържан.

пишете минуси, пишете - това събитие не беше отбелязано в дира - а щом не е било отбелязано, значи е нямало такова събитие, нали така? ето пример: тия дни отбелязват деня на Москва, 872 годишнината на града, но щом тука не е пусната статия, значи няма такова нещо.

Изборните листи на руснаците изглеждат така: 1. Кандидат на Единая Россия 2.... отказана регистрация... 3. Кандидат на Единая Россия 4. Кандидат на Единая Россия 5. ... отказана регистрация/ кандидата е в затвора... 6. ... отказана регистрация 7. Кандидат на Единая Россия 6. ... отказана регистрация/ кандидата е в затвора... 8. Кандидат на Единая Россия

Вторият на изборите за президент в Русия бе комунист! Тези тук не могат да съберат подписи, пък уж щели да печелят избори! ;) Дори според предна статия на Дойче Пропаганда, Навални преди имал 1% подкрепа, което е сигурно силно преувеличено.

Милиони руснаци протестират , искат директно управление от американското посолство. Както в демократична и процъфтяваща България.

Руснаците си обичат тоталитарно- олигархично управление на Путин. Даже още 40 години ще го преизбират

А ние ще преизбираме БокУ - образован, интелигентен, фин и елегантетен като провинциален месар, знаещ няколко езика, начетен, не е бил член на БКП, любимец на международното положение....

Купени Протести са ! Държавния Департамент на САЩ официално беше обявил че ще отделят 25-27 милиарда долара за НПО -тата в Русия и други Държави от Бившия СССР! Опитвате се с разни такива провокационни статии да си изработите заплатите от Джорж Сорос , пълно е с ловци журналисти в България , но малко са тези които вярват в тях и Министерството на Външните Работи на България , където всеки приятел ,братовчед ,чичо могат да станат Консули , Посланици и Заместник Министри в Министерството ! Хората гласуват за качествени хора и дълго ги обсъждат ,до изборите ! А тук който каже ББ го избират защото има около 500 хиляди Държавни служители , плюс техните семейства !

Гласуват за избори в Русия. Ами само като прочетеш заглавието и започваш да се смееш на глас. Гласуваш само когато имаш право на реален избор, а какъв избор у тях ?

у нас имаме голям избор. разбрах те.

Русия и избори е като магаре и Космос! Колкото и да "избират", руснаците пак и отново ще изберат … Путин

Ами в днес,за първи път в историята,Русия е вече по-демократична държава от България (считана във времената,когато е била свободна държава)! Ами в Русия поне избират,а в България,кой каквото и да гласува, от отгоре все Бойко поставят. Не е само костинбродската афера -имат си редица начини за това.

В Русия купуват ле се цигански гласове, че не мога да се сетя?

Ше ви управи

Нормално е за Империята на Злото.

САЩ нали. Не е нормално, но е обичайно да се месят нагло в чуждите държави, пък после да измислят руска намеса у тях.

Какви протести бе шмотароци! Излезли 10 000 платени, жалки човечета на фона на 56 милиона.

Кви протести? Колко от протестиращите бяха хвърлени в реката... както в демократична Франция??

Умната и красива соросня няма място на избори в читава държава.

белязани от вълна ПЛАТЕНИ протести.