17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалките краваристанци не ми пука по какъв начин се трепят.Даже си направих труда да го напиша.

Прекалено много фантасмагорика се съчини и изговори и продължава да се говори за този 11-ти септември и за последиците от жестоките нападения. Не виждам, обаче, някаде да се появяват анализи на речите и призивите на Осама Бин Ладен, относно мотивите за борбата на неговите сънародници и съмишленици. Тази епична и неравна борба и война, на която той отдаде цялата си енергия, богатства и дори своя живот? И не ли в неговите пламенни думи и призиви за тази чутовна и неравна борба се крият истинските мотиви и причини за този драматичен 11-ти септември?

Има спекулации, но не относно Бин Ладен, а относно неговите саудитски покровители. Нека си спомним, че Тръмп отиде на първо международно посещение като Президент в Саудитска Арабия.... и малко по-късно Крал Салман арестува за участие в пуч срещу него 10 корумпирани члена на кралската фамилия и 38 техни висши съветници... Нека да си спомним, че тези саудитски "спонсори" на Хилари Клинтън осигуриха 20% от парите за нейната президентска кампания... но и досега издирват "руска връзка" заради хакването на сървърите на Клинтън и нейната ел. поща... Имаше едно обещание дадено от Тръмп, че ще даде доказателства за съдействието на фамилията Буш в събитията 9/11, позволило съобщници на терористите на Ал Каеда отвлекли самолетите, да се върнат в Саудитска Арабия. Все още чакаме тази информация... (http://www.neonnettle.com/news/4448-trump-vows-to-release-9-11-evidence-implicating-clintons-bushes)

Всички НОРМАЛНИ хора знаят че САЩ взривиха кулите. Знаят и защо го направиха. Новината в случая е друга, а именно: ДИР се осмелиха в своя статия да намекнат че има нещо гнило в официалната версия за 9.11 И статията още не е свалена, вероятно на Козяк още спят.

Русоробите ли сте НОРМАЛНИТЕ хора ха ха. Дори руснаците ви се смеят, че сте повече патриоти от тях и мразите собствената си държава. На това се казва пета колона, а хората са обикновени отрепки.

Тръмп предупреждаваше за подобна терористична атака. Става въпрос за неговата книга "The America We Deserve" публикувана 2000 год и писана през 1999 год. Той предупреждаваше за голяма атака, в сравнение с която, атаката от 1993 срещу Световния Търговския център в Ню Йорк, ще изглежда като детскa пиратка, фойерверк. Просто погледнете неговата книга на Google Books, глава 1, страница 3 (Chapter One - The Business is Business): (books.google.com/books?id=PV6qZU_xev8C&printsec=frontcover)

Българчеата сте умни колкото изгнили руски картошки. Единствените нации избивали милиони от собствения си народ са руската и китайската. Не се опитвайте да насаждате мисленето, че западните народи са като тях.

а сФирки дали прайш? щото и това е извън темата но за теб е актуално.

САЩ избиха индианците до последния.Милиони в Северна Африка и Близкия Изток.Виетнам и Сърбия бяха разрушени с милиони жертви.Избиха милиони мирни германци.Злото е САЩ.

Кулите близнаците паднаха от взрива поставен в долните етажи.

Да, има такава версия и тя има доста сериозни аргументи... Остава въпросът за мотива! И какъв бе истинският мотив и за войната в Ирак на Буш и сивия му (и на татко му, също бивш президент, вицепрезидент и шеф на ЦРУ и един от договорилите Перестройката и края на Студената война и условията и ГАРАНЦИИТЕ за това...), СЛЕД КАТО ВСИЧКИ ПУБЛИЧНИ ТАКИВА, МОТИВИ ИМАМ ПРЕДВИД, СЕ ОКАЗАХА ДОКАЗАНО И (САМО)ПРИЗНАТО ДОРИ ЛЪЖЛИВИ! Ето, върху това си струва да се замисли и концентрира ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО, защото това развърза верига от събития в региона, вкл. войната в Сирия и бежанската и миграционна вълна в Европа, коярто пък знаем до какво доведе и води, и до разгарянето на какви нови конгликти, конфронтация и СТРАХОВЕ СРЕД ГОЛЕМИ МАСИ ОТ ХОРА... И ИМА ЛИ ДИРИГЕНТИ ЗАД ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ПРОЦЕСИ, ВЕРИГА ОТ СЪБИТИЯ И ПРОЦЕСИ, КОИТО СА ОЧЕВАДНО СВЪРЗАНИ И ВЗАИМНО ОБУСЛОВЕНИ!

Не. Ако на една сграда бъдат взривени основите, тя започва да се срутва отдолу нагоре. Долните етажи първи се размазват в земята и пушилката се вдига в същата посока. Врязването на самолетите в кулите доведе до срутването само на тази част, която беше над нивото на удара. Това се вижда кристално ясно на кадрите. Оттам нататък падащата горна трета повлича всичко след себе си. Кулите се срутиха отдгоре надолу.

Кулите ги срутиха. Една от специалностите ми е да бутам разни неща. Има триста начина да бутнеш въпросните кули, но точно официалната версия дето изкараха не е нито един от тях. Ако се бяха срутили сами щяка да останат да стърчат вертикалните колони. А те са много сериозно желязо. И това дето керосина ги е стопил е приказка от хиляда и една нощ. Керосина може само да стопи боят скоято са боядисани. Такива железа се режат с ацелтилен или пропан и мнооого кислород. Отделно отмниха сапромата като наука. Моята весия е че още когато сградите са построени са минирани за да може в случай на проблем да бъде срутени без да се килнат и да затриеят два квартала. И удара на самолета беше основателна причина, защото ремонта щеше да излезе милиарди, а така го изписаха на застрахователите.

Имаше коментари на специалисти за намерен нанотермит в обломките на кулите, като става въпрос за тонове нанотермит. Това означава солидна подготовка за срутване на кулите: (www.youtube.com/watch?v=4RNyaoYR3y0)

Имаше взрив и на горните етажи, дори се виждаше взрива на видеото. Отделно железните колони отстрани бяха срязани, те никога няма да позволят кулите да паднат.

Добра статия - БРАВО!

А всъщност, нас с какво ни обогатяват такива рекламни статии?

ТОЛКОВА ДЪЛГА СТАТИЯ??? КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВА КРАВАРНИКА? ПИШЕТЕ НЕЩО ЗА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ!!!! НЕКА МЛАДИТЕ ДА ЗНАЯТ КОЛКО ДОБРЕ БЕШЕ ТОГАВА!!!! Каква беше цената на тока, водата..............А КРАВАРИТЕ ДА СЕ ОПРАВЯТ!!!!

Сега е момента да споделите за цените на баничката, кебапчето и картата за Китен :)))

За мен тероористичните атаки срещу Търговския център в Ню Йорк направиха възможна войната в Ирак! Тоест, те създадоха онези условия, онова зашеметяване, страх, паника, АТМОСФЕРА, която допълнително бе много усилено и очевидно нажежена, за да стане възможно за Буш да обяви война, с очевадно лъжливи мотиви и срещу която на практика бяха всички! Едно нещо трябва да е пределно ясно на всички - дори и управляващия елит в Америка НЕ МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ ВОЙНА, АКО СРЕЩУ НЕЯ СА ВСИЧКИ - И ВЪТРЕ, И ВЪН ОТ СТРАНАТА! Може да я започнат, ако имат външна подкрепа, но нямат вътрешна - мпгат някак си да залъжат хората и да изтъкнат някакви причини за змериканските интереси и национална сигурност. И са го правили! Могат да я започнат и без никаква или почти никаква външна подкрепа, но с вътрешна такава само - и това са правили! НО НЕ МОГАТ БЕЗ ПОДКРЕПА НИТО ОТВЪН, НИТО ОТВЪТРЕ, И ОСОБЕНО ПРИ СЪПРОТИВА НА ВСИЧКИ СРЕЩУ НЕЯ!!! Атаките на кулите направиха възможно да се "обърне атмосферата" вътре в Америка, макар и чрез инжектиране на объркване, страх, паника, към нужния момент. Останалото го видяхме! Така мисля аз, това видях с очите си, в това съм убеден, всичко бе като по учебник! Колите тогава се движеха по улиците с включени клаксони и с по от едно до няколко знаменца и надписи "United we stand". Толкова бързо и масово това не можеше да стане ако не бе организирано! Всички държавни и общински коли бяха задължително окачени с тези знаменца и надписи. В магазините, дори и в гиганта УолмМарт свършиха знамензцата, направиха нови спешно доставби на десетки милиони, и те също свършиха, по медии и вестници се разгоряха спорове и горещи дискусии защо са свършили знаменцата, и някои "патриоти" дори повдигнаха сериозно въпроса защо били внасяни, след като са от Китай... Беше наистина пълна лудница, но ..,. ЯВНО ДИРИЖИРАНА ОТ НЯКОГО ЛУДНИЦА!

Всички обръщат внимание, че при атаките на кулите на 9/11 охраната им е еврейска охранителна фирма, охраната на гражданските летища също е от еврейска охранителна фирма. Да не говорим за телевизиите и агенциите за fake news, които представят анимирани телевизионни изображения на атаката срещу кулите, както и за многобройни групи от над 60 израелски командоси хванати и пуснати от ФБР за да не ги заподозрят в антисемитизъм... И досега 3000 видни архитекти твърдят, че "атаката" е била постигната с контролиран взрив на кулите. Останките на кулите бяха изхвърлени в океана, за да не бъдат изследвани. Останките от самолетите, като например огромните двигатели, не бяха намерени... Дори ракетата (не самолет) изстреляна по сградата на Пентагона е изстреляна от еврейска бойна подводница... Имаше по-подробен доклад на wikispooks (wikispooks.com/wiki/9-11/Israeldidit)

Глупости. Останките от кулите се съхраняват в хангари - хиляди тонове смачкан метал, който се продава.

И много правилно ни занимават с некви лични хамерикански драми, вместо да ни занимават с лични башка еврейски драми. Вчера имаше празник - свалянето на шпионски империалистически самолет над суверенна държава. Вместо чествания и празненства, нищо не се чу по дира. Не се чу, щото се опитват да ни подскажат и натрапят чувство за вина. Кой е виновен, че некви жидове са решили да се самоубиват буквално, нарушавайки въздушното ни пространство? Беше време в което диверсантите бяха оставяни на място, а не като сега - посрещаме ги с хляб и сол! Ай сиктер!

Историята сочи че всяка война започва с "демокрацията" на евреите. Печатат се безконтролно хартийки демек финикийски знаци и простите човеци почват да играят хора и ръченици примесени с чалга. След това определени хора наречени "озарени от светлината" демек илюминати, то не напразно тези прозорчета на самолетите се казват илюминатори, събират печатаните хартийки и отварят войните демек избиват простите човеци. В превод еврейското определение "гои" е животни за угояване. Даже и сега в някои африкански племена си угояват момиченцата за да ги харесват повече. ...... Така е драги ми борци за светла демокрация.

Независимо от интерпретациите за причините на падането на кулите в Ню Йорк, на "близнаците", ( и както се оказа многоъо предупрецдения че това може да се случи, и дори и времето, когато може да стане, които били пренебрегнати...) едно поне за мен е пределно ясно и го видях: Точно това потресе цяла Америка и стана причина Джордж Буш да обяви, че срещу Америка се води война от коварен враг на нейна земя, блокира се небето над цялата страна, обявиха се извънредно мерки, разгоря се невероятна, наистина невиждана пропагандна кампания под мотото "United we stand", за автор на терористични атаки бе обявен Осама Бил Ладен и Ал Каида, ... И НЯКАК СИ Садам Хюсеин БЕ НАБЕДЕН (ПЪРВО И НАЙ-НАПРЕД) И ТАКА БЕ СЪЗДАДЕНА ОНАЗИ ОБСТАНОВКА, В КОЯТО ВЪПРЕКИ ЧЕ БУКВАЛНО ЦЕЛИЯ СВЯТ КАЗВАШЕ НА Буш да не удря Ирак, защото: - не стои зад атентатите и той и Бил Ладен са смъртни врагове' - че няма ОМП и т н. ЗАПОЧНА ВОЙНАТА В Ирак!!! И за мен е направо невероятно, че никой и никъде не споменава и коментира тези факти, които аз видях с очите си!

Искам само да допълня, че само дни или седмици не стигнаха тогава, в края на управлението на Буш ДА ЗАПОЧНЕ ВОЙНА И СРЕЩУ Иран! Бе ясно, че има такава подготовка, изготвени планове, войната в Ирак течеше ... НО... нещо стана и в последния момент като че ли се отказаха, а всичко бе натаманено - и като надъхване, и като опити за подготовка на атмосферата...И до ден днешен не разбрах само какво спря онази групичка, върхушката около стария Буш в администрацията на сина му - президента Буш - син и най-вече на сивия му кардинал Чейни да не ударят и Иран! А натискът на Израел за това, от една страна, и на Саудитска Арабия и Катар - от друга (кралете им), макар и дискретен бе огромен за това! И тук става дума не за големи и огромни, а за най-големите пари и кръгове с власт... След Буш дойде Обама, който бе категорично против войната в Ирак още преди да започне и нещата се поуспокоиха, но той стана най-големият и омразният враг на тези кръгове, защото явно не можеха да го контролират и манипулират както Буш. И Тръмп, между прочем...

Българите са прости

Особено такива като тебе.

... пичове, ай стига с Хамериканската пропаганда, идете да пиете по една боза, щото от тъпи новини в дир-а се хваща рак!

БАЙ ТРЪМП ДАДЕ 19 МИЛИАРДА ДОЛАРА ПОМОЩИ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ФЕРМЕРИ ЗАРАДИ ТЪРГОВСКАТА ВОЙНА В САЩ .... И ИМ ОБЕЩА ЧЕ ЩЕ ОТВОРИ ИЗТОЧНО-ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАЗАРИ ЗА СВИНСКО , ПИЛЕШКО И ДРУГО МЕСО :))) .... ЗАТОВА В БГ-ТО И РУМЪНИЯ ИМА ЧУМИ ПО ЖИВОТНИТЕ :))

Ама как само ти ги ражда тиквата ама..глупост до глупост. Неуморно твориш идиотщини.

То не остана човек който да вярва че това е било "атака" на 11/9. Взривиха си ги и.ни правеха на баламурници маса време. Палячото Осама и стресирането на хората с цел да си прокрадват гнусните планове. По летищата ни правят на идиоти вече... И само това да е.

19 и големият сняг на тази дата, някъде нещо станало и понеже това някъде е в САЩ, на жителите в колониите задължително трябва да бъде сведено по каналният медиен ред. Безценна информация за историята на великата американска нация. :-)

Е, да ама сега небостъргачите са по-крехки и падат, нещо повече, страничната кула №7 пада дори проста така, от страх...

За по-пряко е минал през скайскрапера. Тия що изобщо са му разрешили да кара през града.

Лека поправка....Тогавашните самолети НЕ са ползвали КЕРОСИН,а БЕНЗИН поради естеството на двигателите си,които все още са били ДВГ.

Ама то и сега има самолетчета на авиобензин и авиодизел.

При американците всяка хит филмова продукция има предистория. Просто хората надграждат. Така беше с Матрицата, така беше и с Рухващата сграда - спомнете си и оня филм "Ад под небето".

От цялата статия две неща ми останаха в главата- самолета е бил превърнат в самолет за ВИП хора- почти като този на Меркел който сега е купила и това, че е 5- то авеню- не беше ли близо до борсата? Учудващо е как един пилот който е толкова опитен въпреки всичко надценява своите възможности? А Вим Пайър не бяха ли англииските самолети които вдигат толкова шум, че и умрелите се събуждат? Когато над Берген също през 40- те години в Норвегия прелетява един такъв самолет женорята се разбягват с крясъци- руснаците идват..

Бих добавил и как така удариха толкова точно двете сгради? Това е доста сложно защото първо трябва да се ориентираш в картата на града от горе. въпросният бомбардировач се е ударил случайно.

Потърсете и самолета дето уж ударил Пентагона - няма да намерите такъв. Дори и един колесник няма останал. Странен самолет, изчезващ....

самолет-неведимка... хахаха

И "близнаците" нямаше да се срутят, ако не беше нанотермита, поставен от МОСАД

В резултат Емпайър Стейтс Билдинг пада. Заедно с друг един небостъргач през една пряка, известен като Билдинг 7 (потърсете 9.11 building 7) Или не е точно така? Изводите са за вас.

Видяло им се е добра идея и са я повторили, този път умишлено. Тези сгради също не паднаха, а бяха взривени и разпрашени, дори взривиха третата сграда, която не беше ударена. Ако бяха паднали, щяха да оставят милиони тонове строителен отпадък на мястото, а не тези облаци, които видяхме.

И какъв е извода от тази статия, по отношение на "атаката на Ал Кайда" от 11 септември.

естествено, че няма да падне - американските небостъргачи са строени да издържат на удар от самолет, единствения вариант е да си го съборят сами :)

Има разлика между бомбардороваченце от 2СВ и 737.

Каквато и да е разликата, как пък паднаха 2 сгради по един и същ начин толкова бързо? Та даже падна и трета сграда без да е удряна от самолет.... Някой западен политик беше казал, че истината е прикалино важна за да не се прикрива с лъжи.

То има разлика, ама конструкцията на стц е била проектирана да издържи удар на голям реактивен пътнически.

Е да, ама частта над нивото на удара взе, че се срути и повлече всчико надолу след себе си.