17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия мизерници, нарочно дръжат неотписани 60 000 бивши заразени, та кото почине някой от тях, нищо че му е минал ковида отдавна, го пищат починал от ковид. 60 000 при положение че имаме от 3 месеца много малко случаи!!! Никой ли няма да им потърси отговорност за безобразията, май не, щото каквото и правителство да дойде рефрена е един и същ. ДОБРЕ ЧЕ СВАЛИХА КИРО, ИНАЧЕ ВЕЧЕ ДА Е ВЪВЕЛ СЕРТИФИКАТА И ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВАКСАНЕ

Нали яко щеше да се влиза във вЪлната, обаче ръстежа даже нещо не впечатлява, защото е дневен спад например.

Майка ми се зарази с ковид зимата,понеже се лекуваше от рак и не трябваше да пие антибьотици,беше и забранено,но лекарите,които я лекуваха от ковид започнаха да и дават антибьотици,дори се стигна до свада между лекуващите я лекари от рак и тези дето я лекуваха от ковид,антибьотиците не трябваше да и се дават,но уви,ковидарите надделяха и майка ми почина от страничния ефект на тези антибьотици в страшни мъки... Накрая я бяха писали,че е починала от ковид,мама им д..ба мръсна! Така избиха сума народ,но прикриватурата и МВР спят и не разследват ни един случай,а сигурен съм,че с грешните си лекувания имаме хиляди убити пациенти...

То даже си има статистики. По време на стачките на докторите в САЩ (от които станаха милионери), след първата седмица, смъртността е падала наполовина. И то преди да играят на Ковид. А сега, с Ковид даже се сменя президент на САЩ. Някой да си представя Бай дън печелещ изборите без Ковид? С хартиени бюлетини например?

При починалите хора единия е бил без ваксинация,нищо,че другия е бил ваксиниран и е починал се набляга на починалия без ваксина... Все едно неваксинирания е малко по умрял... Долните манипулации продължават!

"жертвите от пандемията досега у нас вече е 37 249." Да вметне само, че това са "жертви" за 3 години! Да добавим само, че за миналата година 75 000 умряха от сърдечно-съдови заболявания. Не помня тези с ракови заболявания колко бяха.... но никак не са малко и те :) Да, пандемия... със страшна сила! Смях!

И тук нашите получиха нареждане от господарите и почнаха изкуствено да увеличават случаите.

Аз щях да напиша същото като вас. Явно нашите кукли са получили команда да се вдигат бройките на заразените, за да сме в крак с останалите дебили.

Хайде, идат избори трябва предизборна вълна, че ако не затворят отново около 200000 активни случаи джеджерите няма начин да спечелят изборите. Ако някой не си дава сметка че вълните в България са според изборите, значи е тъп.

Явно войната не е интересна вече....

Дъртата пишман професорка, която в миналото е откраднала неща от запада, вчера се обади и вие веднага искате да сти й в тона. Жалка работа, а?

1160 са ваксинирани през последното денонощие? Затова заразените са толкова много

От Грег Хънтър 11 Юни 2022 USAWatchdog.com Световноизвестният специалист по Ковид19 критични грижи и белодробен специалист д-р Пиер Кори казва, че в клиниката му се наблюдава експлозия от хора, търсещи лечение за болест и нараняване от ваксина Ковид19. Д-р Кори съобщава: "току-що започнахме да виждаме все повече и повече наранени от ваксината и те наистина са доста болни. Това е много сложна болест. Работим върху лечения, които работят и разбират пътя на физиологията. . . . Между другото, няма много публикувани данни за вредата от ваксините. Както знаете, те не искат да обърнат внимание на това. Големите медицински списания няма да публикуват за това. . . . Трудно е да станеш експерт по увреждането от ваксината, когато това е болест, която се пренебрегва. . .. Никой няма клиника след ваксиниране и наистина няма предложения за това как да се лекува.”

I v dne6no vreme ima Kovid idioti s maski.e negi razbiram.

Запада нарочно заразява Българи.

За да се пусне вълна трябват само стотина доброволци. Не е като да се спре.

Най-Важното беше да ме ни връхлети първата вълна с високата си смъртност и възможността за хумснитарна катастрофа. Трябваше натискът да се поразпредели във времето. Следващите три вълни бяха неприятни, но някак минаха. Сега омикронът е нещо, през което почти всеки ще мине, но е лек и при нужда всеки ще получи лечение

От познати , дори ваксинирани , имат постковид болезнени ефекти ! Гадна работа е тази болест .

е хипохондрик има вечно болежки. Да не четат медицинските книги,че ще там е страшно.

Професор Harald Mates от клиниката Charite в Берлин. При проучване на 40 000 ваксинирани, осем от всеки 1000 ваксинирани се бори с тежко ПОСТВАКСИНАЛНО усложнение. Това е 40 пъти повече от досега зафиксираните усложнения. Според професора, аналогични са резултатите в Швеция, Израел и Канада. Подобни са резултатите, дори и от собствените изследвания на производителите на ваксините.

след грип няма ли, моите роднини кашляха 1 месец след изкаран грип тази година, за сравнение друг мой познат, който изкара ковид миналата година, кашля след това само около 5-6 дни

Има спрени противогрипни ваксини след 50 смъртни случая, а сега са над 40 000 само във VAERS, но се разрешава за бебета, само за да се засили защитата на Биг Фарма срещу съдебно преследване. Детските ваксини в САЩ са законодателно по-защитени от искове.

Дали не са от лекарствата "срещу" ковида, с които са ги тъпкали? Защото аз познавам много повече пострадали от стедновековните терапии, например с хинини. Някои вече не са сред живите.

Интересно. Ваксинрианите у нас са 2млн, т.е. под 30% от населението. Ако ваксините изобщо за нищо не ставаха то би трябвало НЕваксинираните да малко над 70%, а те са 57%. И какъв е ефекта от ваксините според тази статистика? Отрицателен? Или нещо бъркам?

Не бъркаш. Хората явно са зле с математиката и не могат да си направят извода, че ваксината има отрицателна ефективност.

по-малко са активно ваксинираните, в момента са не повече от около милион, защото на половината им изтече сертификата

Тези 43-мата, дето са постъпили в болница за последното денонощие, те от какво са били болни? Казва ли някой?

защо не се съобщава процента на заболелите,това е най-показателно за развитието на пандемията

Ти може да искаш и на пострадалите от лекарски грешки да ти направят статистика за последните 30 години. Не ставай глупав !

Нали са 549.Не четох те ли статията.

За който не може да чете: През последното денонощие у нас са били регистрирани 549 нови случаи на КОВИД-19 при направени 4578 теста (11,99% положителни), сочат данните от Единния информационен портал.