53%, а не 20, били изгарянията по тялото на Горан Горанов

Обвиняеми по делото са надзирателите Ангел Мавров и Стилиян Карчев за причиняване на смърт по непредпазливост

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Температурата на водата на парното в инсталациите е между 40 и 60 градуса !! И това е достатъчно да свари човек . Грозна смърт дори и за боклук като тоя , но каквото търсило това намерило

Температурата на тялото е 36.6 градуса. Хайде сега кажи колко трябва да се "кисне" човек, за да се свари!

Ох,че си ми тъп...сега и формула ли трябва да ти пиша???А и да ти напиша....файда...

Съжалявам, че трябва да го кажа, но като човек, който го познаваше, не съжалявам, че го няма! Горан беше тотално полудял от наркотиците и беше изключително опасен за околните невинни хора! Въпрос на време беше да убие някой! Да не говорим, че сам е изкъртил тръбите на парното в поредния момент на лудост и напрактила се е самоубил!

Именно, каква вина имат надзирателите които ежедневно се разправят с подобни психопати?

Че е убит по поръчка?

водна пара при температура 140 градуса!!! Кво е това парно бе? В София няма дори 60 градуса?

Мда, за това му викат "парно", щото едно време е работило на пара. И да, точно заради такива случаи "парното" сега е на 60° Явно инсталацията там е мнооого стара за да работи на пара.

Парно с пара -само в Чехия:)

На Централното отопление му казваме "парно" , но отоплението може да работи на два принципа -прегрята пара с температура от около 150 градуса. -и загрята вода с температура от около 70 градуса .

Това е защото никой не прави разлика дали е водно отопление или парно отопление. Водното отопление се подава от "бойлер" съд в който водата се сгорещява и циркулира по т-да в течен вид. Имам някакъв смътен спомен за изтимане на пара в бившата Мъжка гимназия но тогава съм бил 6 годишен и не съм имал понятия (все пак предполагам че е било водно отопление. Парно отопление с радиатори!? Не съм чувал за съществуване на такова чудо особено за помещения с хора. Първо е много скъпо оборудването , опасност от хидравлични удари на конденз. Да прегрятата суха пара може да стигне 140 и повече градуси, в зависимост от налягането. Но пак казвам отоплението с пара е скъпа инвестиция с нисък коефициент на полезност и високи разходи не само за ради парата, но и поддръжка на системата

Нали се е сварил, какво значение имат процентите да няма да го готвим, и освен това защо съдят надзирателите, след като този се се самоубил.