Коментари - 5000 лева и гербер от ГЕРБ за рождения ден на Нинова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, плюенето и охулването са част от служебните задължения на политиците. Но извън тях, повечето са съвсем нормални, а някой даже, и приятни хора!

Да е жива и здрава! Пожелавам и да продължава да отстоява с много хъс българските интереси!

КОИ ПО-ТОЧНО ИНТЕРЕСИ?! ИЗБРОЙ ГИ!!! И НЕПРЕМЕННО СПОМЕНИ КАКВО УЧИ И РАБОТИ СИНЪТ И И КЪДЕ?! И ЗАЩО АМЕРИКАНСКИЯТ ПОСЛАНИК ТАКА ЧЕСТО Я ПОСЕЩАВА?! ЗАЩОТО ЗНАМ,ЧЕ ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯТА В КОЯТО УЧАСТВА, НИЩО НЯМА ДА МИ КАЖЕШ!!!

Да си жива и здрава Коко! Много щастие и любов.

Нинова,честито.Но бъди много внимателна с гербера,защото той е поливан с отровна вода.

ЛИЦЕМЕРИ! АБСОЛЮТНИ !!!

Не лицемери. По-точно - колеги! Това че са от различни партии, и пред камерите помпат мускули, не ги прави по.различни от другите.Не ги прави зверове! Е, поне, не всичките.

Странно как не са я обвилини, че лъже за юбилея и събраните пари. Иначе се нападат, но личи, че софрата е обща, събира ги, а гласоподавателите им са мухояди.

кат квартална кючеклиинициа, фенове на звездата ляпят пари

Е нали сте от едно котило.

А можеше 5000 гербера и един лев!!! Като ги продаде по 2 лв щеше да дари на младите математици 10001 лв!!!

Много ниско паднахте. В кой парламент го има това?! Догодина очаквам да мине някой с шапка по депутатските банки: "Корнелия има рожден ден, изтръскайте се!".

ДА МИНЕ И ДА КАЖЕ: КАКА КУРИ ИМА ДЕН ДЕН ИЗТЪРКАЙТЕ ПО ЕДИН БИЛЕТ:0

Нямам думи, порнография наречена лизачество.

САМО ОТ СДС СА ЗАБРАВИЛИ ЗА ЮБИЛЕЯ!

Не са, ама не можаха да съберат. На повечето касичките отдавна били счупени.

е че то онова СДС днес е и в БСП и в ГЕРБ,

Колко щастлива е Нинова от подаръка-5000лв. ...а да питам . Нали Нинова обеща да дава от своята всяка заплата по 600лн на нуждаещи се? Да сте чули да е дала на някой..ха.ха.ха

дава дава, при това всеки месец :) а ти герб дупедавски да си чул цецо или боко тъпото да дават ?

Ама много си про...ст бе САШЕЕЕ, земи се научи да смяташ!

От ДПС само хиляда лева ли, бе?! Излагация! Гаранция ги е отпуснал оная цинция Данчо Ментата. Ако бяха оставили на бат Сали, Корнелия щеше да събере повече. Батко не обича да се излага така пред хората. Ами така, де. Дир-а довършете статията. Стефан Данаилов колко е дал? А Решетников? Деса Първата не се ли е сетила един чушкопек да й вземе.

Не са 1000лв., щото са тарикати, за тях се пише че са НАД 1000, а колко, както обикновено за тях се знае малко.

малко е,на това ниво букетите са по 100 лв.,200 депутати поне 20 000 лв,да се съберат,а и заявената цел е филантропия

Като селска сватба от 80-те. Къде останаха подаръци, като картина, голям букет, красива ваза или статуетка, оригинално бижу, изобщо някаква стойностна и красива вещ. Какви са тези банкноти. Корнелия да е акордионист?! Цветанов какво прави на миркофона? - Този даваааааа хиляда левааааа, чакайте, чакайте...онзи давааааа две хилядииииии, тук един вади пет хилядиииии бравоооооо на човека! Корнелия, я каква ухилена. Забравила и дрязги, и интриги, и разногласия. Май всичко е за пред медиите, но щом стане въпрос за пари...милата, как зачервила бузките от радост! Корни, що не отиде да си изкараш родженият ден в европарламента. Там и микрофона по голям, а и повече щеше да събереш.

А Ц.Ц ДАЛИ И ИЗПЯ:" ЦЪФНАЛ ГЕРБ"?! ТАКА,ДА Я ПОЗДРАВИ ЗА ПРАЗНИКА?!

...да имаш рожден ден в парламента било на пари.

това си е като циганска сватба , .... целия ни елит лепи банкноти .....ужасни са

Всеки месец удържат по 600 лв. от заплатата на Корни и ги дарява на болно дете, възрастен човек или на човек в нужда. БРАВО, КОРНИ! ГОЛЯМ ЧОВЕК СИ!

Аз дарявам по 5 000 лева от заплатата си всеки месец, вярвай ми. Честно! Голям човек съм и аз, нали?

Кукери гониха злите сили в парламента, но последните спретнаха купон!!!

Тез в парламента за нЕкои неща са мнооого ларж, има нЕма нЕкои хора цяла година работят за 10 хиляди лева, а пък други 2 години....

ЧРД на рожденничката !! Пожелавам и власт да не види и 100 години да живее още в затвора !!!

Подигравате се с народа, боклуци мръсни. Ще дойде и вашият край.

Що за тъпотия да се даряват пари на рожден ден, като рожденичката после да ги подари за благотворителност. А на кого другарката Нинова благотворително е давала досега?

Преди да бъдем комунисти, социалисти, националисти, герберисти и т.н. ние сме преди всичко хора! И трябва да се уважаваме, даже да сме политически противници!

така е

Милиони гушкат от субсидии ама пари за нашите деца не им се откъсват подобаващо от тях..

От мен един твърд и дълъг, да се почеше с кеф.

Честито на рожденичката! Жива и здрава! И да стане премиер :))) ... Прочитайки за благотворителната кауза, познах причината. Умните родители раждат умни деца :) ... Евала на Корнелия - увеличението на заплатата си дарява на болни деца, а парите от рождения си ден на УМНИТЕ. Освен социално слабите и УМНИТЕ деца се нуждаят от стимули. Държавата дискриминира умните и, естествено, бягат от подобието ни на държава...

И колко пари струва този тъп и напълно неверен коментар?

Лекувай се!

ДИРници защо най-редовно се дупите на ГЕРБ и им бършите омазания продажен предателски задник? Либерали ли сте водите, джендъри ли какви сте?

Пълни глупости, платен бунак. Това е единственото сайтче, в което имаше статия със снимки как курнеля меси питка за бъдни вечер. Сега и рождения ден и празнуват.

И Корнелия и Бойко са от един дол дренки, все активни членове на БКП а след това пребоядисани в други разцветки, но винаги заедно под крилото и наставничеството на тези, които имат сграда на "Козяк"! Не ти ли е ясно че нищо не може да стане у нас без одобрението и съгласието на представляваните на "Козяк" сценаристи у продуценти!

Да ва и/а в лайната герберски, хората изнемогват с 200 300 лв пенсии скрити зад решетки от ширещите се престъпници, той боклука рапонски крадеца на крадците, националния предал Цветан лайното 5000 лв разнася и се снима с тях.. Да ва в мръсните подли, лицемерни, алчни и нечовешки изчадия. ДИРници вие сте путки на конци а конците ви ги дърпат джендърите от ГЕРБ и Цветанов начело нали :)

Имаш остра нужда от лекарства за оросяване на мозъка. Ти статията изобщо чете ли я?

не, не я четох, видях рапона на снимката и веднага към коментарите и коментара ми е право в целта на 100% :) , а ти дебил ли си от ония 80% ? :)

Поне не съм платен боклук ;)

абе цецо, що ни издаде, че дпс и марешки са гербаджии?!

Дори и в коментарите прозира злоба,ненавист,омраза ,не е ли по-добре /от куртоазия /да се каже: ЧРД,с пожелание за здраве и късмет ! На мнозина /за съжаление/им липсва добро възпитание !

Колко изискано. Банкноти в плик за рожден ден на дама, и то не коя да е.

Iivanov84

сите са от едно котило!

Цецо рушвет от 5000 ли и е подарил. Колко време му беше необходимо да я измисли тая простотия пари да подарява.

В статията си пише, ама ти не получаваш пари да четеш, а да пишеш тъпи кометари, нали :D

Не го намирам за добър стил , някой ако иска да дарява за някаква кауза , да дарява , но да се поднасят пари по повод но юбилей не го приемам. Ако Нинова е дала идеята , също не ми е приемливо.

ДПС , много скромно! Деца подкрепяте....

Рафаелчо учи в Щатите, в Бръшлянената лига. Курнеля Нинова я попитаха в един от сутрешните блокове от къде има 300 хиляди долара за образованието на сина и в Щатите и тя отказа да отговори... Майка ми и баща ми не можеха да си позволят такова нещо, повечето редови граждани - също...

"Рафаел"-ако това не е истинско българско име здраве му кажи:)))))))))

А пък аз на убавата жена другарката Курнелия за юбилея им дарявам едно козичка,да си я милва и две овци да си ги дои в Крушовица.

Винаги съм казвал че споровете в парламента са за пред хората. На купона всички са заедно и пируват с нашите пари.

Ти откри топлата вода :)

Тия 5000лв. и всички останали кинти дето така щедро раздаватсае, са наши пари бе мухловци! Ниновице, от нас са ти парите да знаеш ;)

Тя много добре знае, но през годините е доказала, че не и пука за теб и твойте пари :)

Абе всичко много хубаво, ама за умните и за болните деца дарения, а за здравите и бездарни чиновници гарантирани от държавара коледни бонуси...

Значи за пред хората се карат но иначе софрата ги събира и стигат до консенсус за години напред.

ZINIZM

На Курнела синът и се казвал Рафаел.... На кого ли е кръстен? И защо се мъчи в тази гадна Америка? В този ФАЩ? При Сорос? Ами не иде в братска Русия да им покаже способностите си

и не мрънкяй

КОТИЛОТО СЕ ПОДЪРЖА - ЕДНИ И СЪЩИ КРАДЦИ СА !!!! ПОСЛЕ МИСЛЕЩИТЕ ХОРА НЕ ГЛАСУВАТ , А БЕЗЦЕННИЯТ МУРГАВ КОНТИНГЕНТ ПРИБИРА ПАРИ ЗА ВОТА СИ !!!! КЛОАКА , БОЖЕ !!!!

Пъпеш и Биволица мляскащи се във взаимна изгода

Синът й, който бачка за Голдмън Сакс, след като завърши в САЩ, дали ще подкрепи инициативата?

аре бе,цецко имал 5000 левчета бе,че даже ги дал на другарката че имала РД,че тя горката как иначе ще си плати масата дето е разфръгала из парламента да всичкото депутат мляска и се уригва