Коментари - 50-годишен русенец загина след челен удар на автомобила в дърво в Разградско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кой носи отговорност сега?

кой кретен наслагал дървета на пъта....

3 години за гумите......

До всички ДЕБИЛИ, които са се загрижили за дървото а не за хората, които са загубили близък човек в тоя инцидент - тиквите ви сигурно са дървени и кухи щом пишете такива тъпотии. За семейството на загиналия човек и много други като тях, това е трагедия и огромна мъка, а вие сте се заврели в мишите си дупки и си чешете езиците на гърба на хорското нещастие. Набийте си в кухите дървени тикви, че никой не го интересува малоумното ви мнение, единственото което може да постигнете е да разстроите близките на жертвите ако случайно попаднат на тъпите ви коментари, както попаднах и аз за съжалине.

Ако на мястото на дървото имаше спирка и на нея чакаше автобуса, твоето дете ?

Си ти, и умрелия, щото тия между Русе и Разград според мене са най- лошите шофьори у назе. Половината от черната статистика е от тоя район.

Кахърим се дървото. .....По- добре да беше лупнал в пропаст,.. в река.

Знаетели че в Италия е забранено да караш с зимни гуми лятото,Във почти целят евро съюз е забранено да караш с гуми по стари от 7год.Във .........се кара с 20год гуми и се мери граифера а тои е по здрав от бетон и не се изнася а само те отнася в отвъдното.Кои е виновен като има комисии и платени от ,,Бюджета!

Toя, ако е карал с 90, даже 80, защото през нощта се води намалена видимост, и с гуми на 20 години да е бил, пак е щял да вземе завоя, ако не е бил пил или заспал, а в достатъчно добра кондиция да кара... Иначе си прав за гумите, ама на Ганьо все нещо друго инякой друг му е виновен, че не спазва правилата, че кара като луд, че надценява собствените си възможности и тези на колата... Все пак да благодарим на Господ, че не е утрепал и някой друг!

напоследък се продават такива боклуци дето чисто нови са по-зле от кои да е стари и никой не ги забранява...

Повярвай ми, че никой на територията България не те е разбрал.

За 50 години можеше да е поумнял повечко

Следващият път да си купи Q7 и ще остане жив ...

Язък за дървото!

Като убиват само себе си, няма проблеми ! Дано дървото да е добре и оцелее !

Разследването най-вероятно ще покаже, че дървото е изскочило с висока скорост пред автомобилА, в опит за неправилно пресичане.

е без книжка

Завоя на който е станало ПТП-то е доста остър. Ако влезеш с около 90 км/час и не познаваш пътя,става беля. Отделно пътната настилка не е в добро състояние,а маркировката е кът.

и дрога, а лоша преценка слаби шофьори със самочувствие и много зле инфраструктура!

В курсовете за шофьори трябва да им се "набива" в главите за високата скорост.

Курсове? Те си купуват книжки…

Естественият подбор действа

Това проклятие върху тази страна, докъде ли ще стигне, това е знак народа да поправи себе си, да се осъзнае, докога ще продължи тази смърт, не виждате ли, че е като вирус, упорит и тъп народ, и без това вече се топим, не знам, страшно е

Това си е нормално следствие от съсипаното образование и съдебна система! А за това можем съвсем заслужено да посочим държавните калинки!

Съсипано образование? Тоя на 50 години, кога ли е учил и взел книжка?

Ами книжка таман 90та като е бил на 18, началото на голямата слободия.

Значи, есента на 89-та, всички са комунисти и строят комунизма, но през 90-та, вече всички изведнъж станали демократи и почнала слободията. А къде остава възпитанието в комунистическите ценности? Само за няколко месеца изчезнало ли? Бах туй възпитание, братче...

Преувеличаваш, щото вече не сме начело в таблицата по умрели при птп, а преди 89та бяхме...