17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Источват край,май,най,на майка ви....

Да почнат след 15-20 септември. Или сега плажовете са такива, че ,,все тая,,?

Ша ни го ,,наточат,, бе!

Ще нареди да го издоите за 5 часа. И за да ви покаже, че е възможно, ще запретне ръкави и след 3 часа, цялата "Черупка" ще се радва на пожарникарския маркуч.

И идиоти!

За 2-3милиона,могат да го източват докато ги усвоят и разпределят.

Кой още вярва на тези глупости с мазута от този кораб? През лятото в нефтохима нагряват мазута, за да е в течно състояние...

Така като се говори за мазут в морето има опасност да се провали туристическия сезон на хората. Предишния път гражданите на Черноморец започнаха да протестират като излезе публикация че имало плаж с радиация. Лоши работи са тия публикации, затова тихо.

2400000 лв. ??? И сигурно са ясни бандитите,които ще ги усвоят? Е,по най-бавния и сложен начин, ако остане нещо,ще го пишат гордо като икономия,и пак ще го гушнат по друг проект.Тарикати са това управляващите.

Само да попитам, какво търси Хамерикански таралясник, пълен с мазут, по Българското Черноморие?

Повръща ми се от домати.

Вече турам нафта на голфо директно докато се печем на плажо. Е те това си е ол-инклузуф.

Какво точно искаш да кажеш?

Пълнят го 2 часа, а го изпразват 50 дена. Много бавно ми се струва това изпразване. Сигурно се заинатил проклетия му кораб. Да извикат на помощ прецидент Роско Банев, за да го погали нежно и кораба да се изпразни по-бързо. Той знае как и ги разбира тия неща, защото е на ТИ с материята по изпразване на течности...от КУРаби.