17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като променат правилата и начина за взимане на парите Отпадат сигурно 30000човека

Това е едно недостойно решение на ръководството на социалното министерство и понеже не им светва червената лампичка скоро може да им светне синята пампа.

Ако се направи "ревизия", нищо чудно да се окаже, че 90% от циганите освен, че са неграмотни са и много много болни.

Болни са от хроничен мързел.

С чужди пари пиар си правят властващите и както се вижда осигурили са си още 50000 да им пуснат бюлетината:((((( Защо социалните помощи не се дават според имущество и доходи а само защото видители до сега цицали пари от някакъв друг фонд... Щом имаш кола и не си инвалид на количка никакви помощи и аванти покрай нея...

Пожелавам ти и ти да се разболееш и се "ползваш" от грандиозните помощи.Почти нищо не плаща здравната каса за маса изследвания.Така например отстъпката за бетаблокера "Беталок" на свободна продажба е 9 лева а с отстъпката заплащана от НЗОК е 8.50 лв.Да се надаваме , че с 50 стотинки можеш да си купиш дъвка ако имаш зъби,тъй като при стоматолозите нищо не става без пари.Не пожелавай на ближния си това което не искаш да ти се случи на теб.Не се подигравай с болните хора.А зощо са болни никои не си задава този тъп въпрос.От хубав живот,ролс ройс,почивка на Малдивите,яденето на трюфели и черен хайвер или на кренвирши от 5 лева купени от женския пазар в които не се знае дали има и кучешко.