17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Журналистите толкова са починали тази година, а шофьорите загинали на работното си място знаете ли колко са? Над 50 000 Това е най-голямата трагедия. Така, че това с журналята нищо не е в сравнение!

И Тиквената Мафия има принос в тази класация.

Ало, Дираджийте! Що се правите на отнесени! Колко журналисти са в турските затвори? Нещо да кажете, а? Броят им май е над 80.....

малко са.

Всеки месец медиите сензационно обявяват нивата следа в раследването на убийството на журналистката! И после следите се губят, разследващите губят интерес, нещата се приракат с месеци, докатп ЕП им се скара за муднистта и така всеки път! Малтийците не се тревожат за такива подробности! Притесняват се, че ЕП ще им забрани безмислените фойерверки и ще им натресе поредната лодка с клети бежанци( заплатили за превоз по 2-3000 $ на калпак/тюрбан! Шантава политика!

В България журналиясти няма, тук е пълно с функционално и граматически неграмотници, които преписват статии. Така че ние сме извън статистиката.

Малко?!

Малко им е ,има нагли,прости и продажни джурналяйки ,който си просят тупаника винаги,примерно какъв журналист е ,,убийственитя тъпанарин _Дико куката скиорина???

Някoй

Имало журналисти в затвора в Египет и Саудитска Арабия. Айстигабе! Не може да бъде. Нали това са страни-приятели на Америка. Кво става с демократичните зинности и защита на чов.права? Защо САЩ не са им наложили санкции, както на Русия?! Пак ли двойни стандарти?! Ако в Москва задържат Дневални за 14 дни - Вашингтон пищи. А за Саудитска арабия - нищо, мълчание!

" Гордейте се със своето минало българи и правете така, че наследниците ви да се гордеят с вас. Народ, който сам не се уважава и другите не го уважават."

а в раша : ана политковская маргарита игнатова ............ ------------ ......

А някои ми говорят , че имало демокрация . Смешки . Я питайте каталунските лидери за какво са у зандана .

Само от Дир и Дойче веле трябва да обесят двойно повече! И пак няма да се подобри нищо.

там няма джурналя. имам надомно подработващи бабички.