44 души в ареста след масов бой в Розино

С действията си полицейските служители са предотвратили разрастването на друго сбиване между двете враждуващи фамилии

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А сега в ареста и един бой докато целите станат сини и ги пуснете да си ходят . А що не ги оставихте да се избият бре ? питам и отговор неискам.

Бе да му се не види оставете ги да се избият помежду си. Да им се не видят и циганите и чудото. Какво ги ромосвате, какво ги римясвате цигани и толкоз.

добрата новина е, че пушката е била ловна... ами ако беше калашник или РПГ???

Мангал варгал

Монтеки и Капулети. Класика. Нищо ново под слънцето...

бат Бойко сега е момента да се намесиш и да решиш, както във всички важни неща за България.... Нареди да им бъдат раздадени картечници и достатъчно боеприпаси (за двете цигански фамилии говоря) и една малка част от проблемоте на българското корумпирано правосъдие и некадърно правителствои, ще бъдат решени от само себе си.....

Правителството защо толкова години не премахна циганските гета дето се виждат от шосето в Розовата долина.Не е ли малко срамно това и каква реклама е на Розовата долина с тия гета.

Като не се виждат около шосето, не значи че ги няма, нали?! Замитането на проблемите под килима, не означава решаването им.

Те се виждат от шосето не си ли минавал около Казанлък има едно страшно черно и мръсно гето в 21век в Розовата долина изобщо как е възможно това.

Мила, родна, демократична, либерална картинка в евроБългария!

Че от кога комунистическите отрочета станаха либерали? Те са си диви капиталисти... каквито бяха и бащите им, ама тогава поне се криеха а сега ни се смеят в очите. По добре си смени ника на az #Дивикапиталистически другариКрах - ще си по близо до истината...

Ти тъп ли си или си болен? Питам. защото е много интересно как намери връзка между тази статия, предните коментари и комунистите?

ганьовците са по гадно и крадливо племе от мангалите,... погледнете си политиците

Политиците дето ги избирате вие циганите за 2 кебапчета ли? Погледни се ти в огледалото дето си продаваш бъдещето за две кебапчета пък тогава съди Ганьо...

КАкво да си гледаме политиците. Ченали мангалите ги избират тия малограмотни крадливи мерзавци - цитат. Това са политици на мангалите, защото те са ги избрали.

Проблемът със шведите не е инженеринг на българските партии те са само пионки на които им дърпат конците от вън.

Когато имаше " Народна милиция" един квартален в предпенсоинна възраст държеше цяло село, че и по няколко, под ботуша си! Сегашните са нечии лигави мързеливи синчета! Специални средства, барети, гумени куршуми и т.н. Яка сопа и много бой- утре мангалоида да се чуди къде го боли по- вече!

Тез пък политици и МВР и съд се правят на тъпи ... Има си начин, казва се трудово възпитателен лагер - пращат се ромите 2 години да учат занаят и се връщат готови възпитани. Я вижте трудови войски какви резултати постигнаха!

Нека позная без да чета статията от кой етнос са замесените в боя-шведи.Ей тези шведи не могат да се интегрират и това си е.

Тотално недемократичен акт на българската полиция, която съвсем не еуропейские е попречила на оксидираните да практикуват традиционите за ентоса си бой с ножове и брадви, заколения и тн. Тъкмо напротив: трябва да им бъдат осигурени арена за борби,и това да стане масова практика на ЕУ ниво, по този начин оксидираните хем ще изповядват традиционните си ритуали, хем към България ще потекат милиони от ТВ права за излъчването на това жадувано от милиони зрелище

Тия във Времената на Турско са се броили за Башибозук . Кога ше доди F-16 blok 70 с пълно бойно оборудване , де ?

Остави ги да се изпотепат , бе !

Китното подбалканско селце, което си спомням отпреди 30-на години няма нищо общо с тогава. Имаше подредени дворчета, и навсякъде рози. Та това е Розовата долина описана в пътеписи. Тази фауна не е била там, тя по някаква причина само за някакви си 30 години е променила пейзажа тотално. Това не е нормално, Република България, както се казва държавата след като махнахме Народна отпред не е направила нищо, абсолютно нищо, за да съхрани тази красота - напротив - навъдила е примати. Защо? Не ми казвайте, че циганите се въдят просто защото са такива. Някой им помага да се въдят, ако щете с престъпно бездействие. Защо им се продава алкохол? Не е ли ясно, че после Асан отива при айше, пребива я и прави поредното чаве, което изскача на улицата да краде и проси? или да си бере бакър???

Фамилии, кланове, племена, туземци....България, 21 век....

Напалм, огнехвъргачки и бомбардировки на циганските гета, друг изход няма. Тези изроди- паразити не трябва да живеят в българските населени места. Да вървят в прародината си или на пичката си майчина.

Тъпите полюции е трябвало да оставят мангалите да се самоизтребят, тези тулупи винаги действуват против кнтересите на българите.

Тези са истински мангали - български.

се плашат от арести, защото знаят че ще излязат. Сега на тези 44 броя да им се наложат глоби от по 5000 лв. на човек за хулиганство, до месец ако не ги платят, минават за издирване и отиват да ги изкарват с обществено полезен труд - на минималната заплата, може да копаят по магистралите, могат и по-гадна работа да им намерят - за 6 месеца тези 44ма могат да косят и да метат подбалкана, тук само въображение се иска. Платят ли си глобите, пускат ги. При второ провинение - четворна глоба и пак издирване и пак труд.

Аз предлагам да им закараме пиячка на корем

И боеприпаси. В Казанлъшко оръжие има.

Държавата защо се намесва? Устроили са си ,, квартално веселие ,, хората.

задържани са 44 цигани.. по закон полицейското задържане е до 24 часа. утре вечер ще ги пуснат и ефект от тази "акция" няма да има тежко и горко на полицаите, които ще са на дежурство, докато тия са задържани....ще побъркат РПУ-то и ще освинят всичко така, че 10 дена не могат да изчистят след тях така с ромстата напаст няма да се справим

Идат избориииииииии

Начинът за освестване и дисциплиниране на безчинстващите цигани е чрез събаряне на незаконните им къщи. При най-малката глупост - първото нещо, което трябва да следва, е проверка на законността на къщата, след което веднага да следва нейното събаряне, ако не е законна. Ще видите как след това всичко останали ще си опичат акъла и ще се замислят дали да правят простотии. Когато им се наложи да са със законни къщи (за които да са вложили немалко средства, в т.ч. и платените данъци и комунални сметки), тогава няма да рискуват да правят простотии, след което да им конфискуват къщата за обезщетение. С две думи, можем да наложим нов обществен договор с циганите: Не правите простотии - стараем се да ви интегрираме чрез образование, работни места, програми. Правите простотии - директно и безусловно ви праскаме единственото което имате - незаконните къщи, а след това се оправяйте както искате. Нищо незаконно няма да има в това.

С този етнос само милицията по времето на ТЖ се оправяше качествено , сега е просто пародия.

Милицията се оправяше с циганите, ЗАЩОТО ОПРАВЯШЕ и всички,които се противопоставят на Държавно-партийната политика! НПО-та имаше ли ? А ? "Милицията принадлежеше на Народа... но и Народът принадлежеше на ...милицията! " (лозунг на вратата на всяко РПУ от онова време)

Не съм написал че строят е бил идеален и приказен но циганин тогава само като чуеше милиция и ставаше по нисък от тревата , а сега трошат патрулки и бият полицай всеки ден. Пропуснах да спомена за щетите на БДЖ от хвърляне на камъни по мотриси и влакове - за миналата година са над 2 милиона лева.

Що не ги оставят да се изтрепят, та да миряса селото?!...

Кастрация!

И как я виждаш на практика? Аман от глупаци.

Кметът всеки път бил разговарял с циганите и те всеки път били обещавали да не правят повече така :) Ха-ха-ха :)

Хайде, пак цигани! Няма ли кой да затрие тези вредители?

Няма!

Ами оправията е хващат циг... пардон гражданите - 44 човека, карат ги на един стадион, заграждат го и слагат укрития. Дават им общо десет пушки и неограничен брой муниции и ги оставят нез да ги подстрекават. Който излезе жив го пускат. Ако захвърлят пушките и се разберат значи става нещо от тях, ако се затрият няма да липсват на никого!

Вчера около 15,30 минах през това село,група от 30-40 пияни роми вървяха по пътя и псуваха преминаващите,като явно търсеха конфликт!!!

Какво чудно има - цигани вършат цигании в циганска държава.

21 век в "Европейска" България ... аааа, то и Министър-председателят се хвали, че набил братовчед си. Важното е, че корумпираните никой не закача

комунистите в мвр и съдилищата да изчезнат

...а той и кандидат -зетя си шамари....

Не виждате ли, че искат циганите да бъдат на показ. Нарочно ги бутат в медиите, за да си печелят електорат. Те трябва да са пример колко се борят и как всички ги мачкат. Бтв направи циганка мастършеф, която не може и името да си напише.

Къде е БХК?

Няма как да ги защити. В спора няма българи, срещу които да заведе дело...

Така е, но няма начин някой полицай да не е докоснал по-твърдо някоя електорална единица, с което да му е причинил физически и душевни страдания. Веднага на съд в Страсбург!

И двата катуна пребивават абсолютно незаконно в прекрасното Розино . Както и навсякъде в България . Вместо арести за 24 часа , трябва да се репатрират . Недоумявам що полицайте , платени от нас , ги разтървават .... Трябва просто да се отцепи района , за да не пострадат Хора . Случайно оцелелите ... дератизация , напалмизация , сатурнизация ... По избор , демократично .... Малоумните жалкари - " управляваши " не схващат , че ситуацията е на ръба . Пламнат ли катуните , а това е въпрос на съвсем близко бъдеще , горят и те . Лошо няма , ще се отървям и от двата вируса ан блок ;000

Да се репатрират? Че къде? Я кажи къде, че ми стана интересно.

Изолатор

Къде е този изолатор? Кой ще го издържа и кой ще ги храни там? Ти ли?

Родината им по произход е Пакистан , ама и там не ги искат . Остават още няколко варианти , колегата горе ги е изброил , демократични са отвсякъде :)))

Да вземем назаем от САЩ одеяла ?

Жалко! Че няма Тези са като ония в африка Ако почакаме малко и война срещу нас ще направят. Така че....опичайте си акъла българе!

нашти не са африканци, индуси аа...

Хитлер добре ги е определил като подчовеци само защо не е почнал с тях !

Война на ромове, по ейчбо... оставете ги да се избият!

Оставете намира индианци!!! Нека се избият !!! Стига с тази толерантност и псевдо демокрация.

Циганите тотално се чустват безнаказани и не им пука ни от власт нито от закони.

Багерите да тръгват!

Що багерите ?!!! Циганите се настаняват незаконно в Български къщи . Изкарват се на сметището , идват валяците и ... към екарисажа !

Някой мангал не е ли снимал с Въйфона, че да погледаме екшън!