Коментари - 4382 нови случая на COVID-19 у нас, 1876 излекувани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормално е цифрите да са големи, за да имат повече смелост да затварят.

Вече сме първи по смъртност в света! .... ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ!

Абсолютно наложително е затварянето. Само така ще има спасение!

Със сигурност имаш право, но броя на починалите е прекалено висок. Липсата на воля и желание за борба за болните се усеща и най-лесния път е да се скриеш зад фрогидни мерки.

Професор Олег Хинков каза в интервю по БНТ с Георги Любенов, че поне 5000 ще умрат. Тогава го оплюха и свалиха интервюто дори от сайта. Сега да му се извините на човека, и да го попитате защо умират толкова хора. Той знае. Не е от вируса само

Първенството за най много заразени все още води Фандъкова.От статията не е ясно в битката за повече умрели коя болница води.

С това темпо към края на март ще имаме около 21 000 жертви на ковида. Ако се съди по поведението им за управляващите това напълно приемливо.

Яко ще се мре

По Коледа и Нова година починалите ще са над 300 на ден а новозаразените над 5000. Дали това ще е пикът не зная. А някои караха ген. Мутафчийски да се извинява, че няма трупове...

а колко умреха от други болести на които ако им се беше обърнало внимание нямаше да се случат?сигурно некоолу о по сто

Вие горите маски и не си миете ръцете. И не само ръцете. Какво ви е виновен ГЕРБ

Никакви локдауни няма да спрат гибелта на алчните комунисти-паразити на които пенсиите все са им малки. Рогатия идва и си ги прибира да дават отчет за греховете които са извършили и за неописуемата им алчност.

"Народът казва, че: " Бикът се бори , като се хване за рогата!" Като гледам разпространението на заразата по градове, виждам , че има една пропорционалност на гъстотата на населението. Там, където е гърсто ннаселено има повече рзпространение. Иначе бутът си е сходен навсякъде в България. Струва ми се, че тази зараза изисква българите да променят начина на общуване като престанем да се доближаваме още повече един до друг. Общо взето трябва да не сваляме маските, да се срещаме на открито , да държим на още по- голяма стерилност. Няма да можем да се оправим без пълна изолация, защото заразата се мултиплицира. Колкото и да вият търговците скоро улиците ще се изпразнят напълно заради стотици хиляди болни , които ще заразят много бързо нови стотици хиляди болни. А това от самосебе си ще доведе до пълна катастрофа. Ако престъпниците не провокират към заразяване може до три месеца да слезем до нивото от средата на май. Сега , обаче ще са нужни шест месеца. След два месеца, ако няма мерки ще е нужна поне година и все повече време, защото чистенето на вируса и възстановяването изискват повече време. Ние сме на прага на много лоша катастрофа и яко не се вземе сериозно решение бизнесът ще ни докара много опасни последици.

селтаци нещо да кажете - яко ще мрете...ако не точно вие, то вашите родители, близки, приятели...е не всички, но ще има......вече и на гъзовете си да си сложите маска е късно

Дреме ми на шкафчетата и гардеробите! Вече взех първото място и по смъртност от ковида! Гарантиран просперитет от герп! Шибаната рая с преклонената главица да мълчи и да измира, докато ми плаща!

Фармацевтичната компания "АстраЗенека" по случайност открила, че ваксината им за COVID-19 дава до 90% имунитет, съобщава Ройтерс. Причината - по време на клиничните тестове на препарата, учените без да искат дали по-малка доза от него на доброволците, пише "Труд". Ваксината се разработва от университета Оксфорд в партньорство с "АстраЗенека" Е ТЕ ТОВА Е ВАКСИНА КОЯТО ЩЕ Я ПРАКАТ ОТ МАРТ НА ДАСКАЛИ ПОЛИЦАЙ И ЛЕКАРИ

Докато Рогатия не си прибере и последният алчен комунист-паразит пандемията няма да приключи. Независимо от локдауни, ваксини и прочие. Комунистите са алчни, крадливи и прости паразити и Рогатия си ги взема при себе си. Там в казана с катран ще им дава по 10 000лв. пенсия.

Един познат си беше резервирал час за PCR тест, отишъл в лабораторията, там тумба мургави опашка, отказал се да прави теста, на другия ден му се обаждат, че е положителен. Та така се прави статистика...

Оказа се, че не е така.

Цифрите са стряскащи, но все пак колко е общият брой починали за същото денонощие в страната? Колко от тези починали са от инфаркти, инсулти, самоубийства, ПТП-та и... ненавременна медицинска помощ? Защо информацията за това се крие?

Хайде моля да не говорим за хигиенните навици на гербаджии, че от толкоз пипане на меъсни пари ви се изпозаразиха всички босчета.

Оплачете се на Орешарски, Станишев и Хан Крум! Шефа тиква е по кокаина и ку@вите! Важното е шкафчетата и гардеробите да се зареждат редовно от севдето албанката с големия дирник!

Прочистват населението за да има за тях от бюджета. Ако искаха да се спре и мине по-леко щяха да тестват хората масово и да дават болнични за карантината-не е сложно, но не трябва да си национал фашист като ГЕРБ и да искаш народа ти да измре.... Така Словакия, Чехия, Китай... но какво очаквате от АСФАЛТЕНОТО ПРАВИТЕЛСТВО? Сега ги питайте близките на умрелите радват ли се на МАГИСТРАЛИТЕ, чрез които ГЕРБ унищожиха всичко само за да грабят, крадат, убиват и фалират България.

След 8ми декември че виите кво стааа...

Къде стотици бе, мелеони мелеони за ден.

А откъде знаеш колко са починалите? Могат да си изкарат каквато искат цифра, няма кой и как да провери...

Ако тестовете бяха по-достъпни като цена и въобще цялата организация по навременното поставяне на точна диагноза работеше - е тогава да видите за какви цифри става дума. Това тук е някаква уж "официална" статистика, ама неофициалната е в пъти повече заразени. И думата "излекувани" по-скоро трябва да е прекарали, които са изписани, може би даже не и оздравели. Както се вижда вече започна да повтаря заразата и преболедувалите. А дали след като я изкараш си здрав, времето ще покаже. Още е много рано за хвалби.

И като се събудиш - краката ти в аквариума

Виж в сайта на НСИ - нямаш по-достоверен източник. За първата седмица на ноември - от 2015 до 2019 вкл са измирали средно по 320-350 до 370 на ден. Тази година, за първата седмица на ноември, всеки божи ден, са почивали по 990-1010 души. От тях 200 от ковид, а останалите.....инфаркти, инсулти, ЗАРАДИ ковид, че не могат до болница да стигнат? ИЗЯСНИ ли ти се сега картинката, глупако Ханс!

Без никакво съмнение локдаунът е излишен. След някоя седмица оздравели ще са повече от заразените.

Това, което си написал е една от най-големите глупости на цялата ви групичка. Хората не са еволюирали поотделно и нито една чума не е променила това. А за бизнеса-еми лесно ви е на вас служителите на издръжка на държавата, вие смучете от нас, ама като затворим всичките и спрят да ви дават кредити ще пеете друга песен.

Мангър Доцентов е вашият гуру...

Просто нямаме капацитет да направим повече PCR тестове, затова стоят на 4000 от седмици. Вижте опашките пред лабораториите... Имам 6 има болни познати, никой няма ПСР, 4ма са с антигенен тест, но него не ги броят....

Разликата между нормалните хора и престъпниците е в користните цели. Едните ви казват да се спасявате, другите ви карат да се заразявате, като не спазвате предпазни мерки и не държите на стерилността. За да се спасите трябва да гледате да не сте сред хора. Това е класически случай на епидемия, при която основното правило е да се избягват хора, иначе настъпват тежки последици. Ние доживяхме да видим, че алчността убива! Ако някой ви говори за важността на икономиката, той ви казва в лицето, че вашия живот струва по- малко от кинтите на богатите, които искат да им се бачка. В България има несметни богатства и те може да бъдат използвани за справяне с кризата. Но тъй като никой няма да прояви солидарност, ще ви се говори по телевизиите как трябва да се жертвате. Лошото е, че с вашата жертва увеличавате заразата и помагате за нехоното разпорстранение към още невинни хора. Затова трябва план Б- индивидуално спасение! Защото само здравите ще бъдат ценни!

Класическите епидемии изискват карантиниране на БОЛНИТЕ, не на здравите. Тъпотиите, които спамиш нямат никакъв смисъл. Мечтата ти за 1984 няма да се случи.

Всеки ден умира по едно средноголямо село в България, а българите продължават да не спазват мерките. Очакват да им затворят казината и ресторантите. Просто спрете да ходите там!

Хайде стига само сте драматизирали и всявали паника! Като си под 60 и нямаш странични заболявания, Ковида се изкарва като малко по-тежък грип, без усложнения и последствия. Най-неприятното се оказва временната загуба на обоняние и притеснението дали няма да развиеш усложнения (атипична пневмония, която се лекува болнично)...

За Бойко и Менда ли казваш?

Ти си голям умник! Точно в сайта на НСИ така са маниоулирани нещата, че да оправдаят локдауна. Изясни ли ти се, тъпо едноклетъчно!

Труп След труп Труп След труп Труп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След трупТруп След труп

Ти сигурен ли си в това? До 'няколко седмици' колко още новозаразени ще има и колко още починали?

по цял ден киснат по форумите, понеже нямат воля да се захванат с нещо по-съзидателно... Едни избиват комплекси, други се опитват да блеснат с акъл или (емигрантско) положение, и дано някой ги забележи какви големи и независими титани на мисълта са...

Кръгъл идиот, КРЪГЪЛ ИДИОТ СИ ТИ! И в Бергамо ли така са манипулирали статистиката бе, олигофрен неден! По целия свят, заради ТЕБ, някой седи и манипулира статистиката! Безмозъчен долен дебил!

Изтече информация ,че сме на първо място по смъртност ,не на Балканите ,което е добре известно ,не в Европа ,както му е реда , а вече сме златни медалисти по смъртност в света по брой починали на 1милион.Нещо здравеопазването,както и редица други интелектуални дейности и професии ,на са силната страна на правителствата на Борисов.Не е като да кажеш "Виж Балтов какъв асфалт". В държавата цари спонтанен хаос,организиран от Борисов и шайката му.Приемат се мерки ,които се отменят след няколко часа ,след това отново се приемат леко изменени и пак се отхвърлят,Дават се инструкции ,които след ден два пак се отменят.Просто правителството се е омотало като пиле в кълчища ,каквото му е перманентното състояние и е в процес на перманентно доказване на своята не компетентност.Още колко хора трябва да починат.Само с конференции и показване на телевизията нещата няма да се оправят. Трябва да се разбира ,че за момента все още мажем ските ,а спускането по пистата ,ще е след месец ,два ,за да не ни е скучно за Коледа и Нова година и те ще бъдат изпълнени със смях и веселие ,ама за кого.Преди години едно от правителствата на Борисов и най-вече една счетоводителка МенТа Стоянова , надаваха вопли и викове ,колко много болници и колко много легла има в България,колко много лекари и мед.сестри. Приеха активна програма за ликвидация на болниците ,леглата,намаляване броя на медиците.. Е, постигнаха го ,без никой не вземаше под внимание ,че България има шосейна мрежа ,по-лоша от най-изостаналите африкански държави ,че на тези шосета линейките не могат да достигнат бързо до болните и не могат бързо да го закарат във високо-технологичната болница.Не вземаха под внимание ,че България при нейният пресечен релеф,няма и един санитарен хеликоптер, аса необходими поне 10-12броя позиционирани в подходящите региони , колкото до за санитарна авиация не се говори.Правителството е толкова далеч от реалността и живее в някаква виртуална реалност.Героично проспа в активен сън месеците от април до ноември и не можа да предвиди и да построи няколко здравни заведения от модулен тип за по 200-250 човека в големите градове,най-вече където има медицински университети.Да извърши ремонт на занемарени помещения ,за да придобият някакъв вид на болница ,поне от третият свят ,а не на бараки. Всички математически модели,още през май когато звучаха весели изказвания, показваха ,че през есента ще има рязко нарастване на броя на заболелите, а за през зимата не ми се мисли. И какво направи правителство ,ами едно голямо нищо.То достигна своят връх на некомпетентност , а той е много ,много висок

Чета ги където и ти - друг избор нямам. Разчитаме на официални данни.

А ако си над 60?

Това, което представяш не е инфовмацията на НСИ, а нещо невярно, вече гледах.

Хора умират от много неща, хайде да забраним да се кара с повече от 50 км в час, за да няма катастрофи.

На тази безработица хората откъде имат по 100 лв за тест?

Води ни Партйо води ни! ..... Слава! Слава! Вечна слава на ГЕРБ !