43 жертви: Най-страшната катастрофа в лондонското метро. Самоубил ли сe е машинистът?

Пожарникарите са принудени да ампутират крака на 19-годишна полицайка, за да я спасят

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...чат глави. Типичен скорошен пример е пожара в големия блок Гренфел Тауър в Лондон, който се стопанисва от местната община. Колко време мина, над 100 души загинаха (официално обявени 78 ), и още няма виновни, още няма осъдени. Страх ги е да не създадат прецедент, понеже има много такива блокове, потенциално опасни, с калпави материали, строени и ремонтирани с пари под масата и пр. Корупцията е навсякъде, дори и в англия.

Набедили са горкия човек, да прикрият корупция, некадърност и техниюческа неизправност. При толкова жертви, ако се докаже вина на фирмата, или държавата, , стопанисвала метрото, обезщетенията ще са колосални и ще хвър

защо ги изваждате тези статия от мухъла...да не би защото сега ще се ремонтира първата станция на нашето метро....? е, дали има някакви предпазни мерки в случаи, които се губи контрол над возилото ?...или само Бог да те пази ?!

Иха, пишете, пишете, и идеи давате набрадите събратя какво да сторят като атентат. Защитата от преминаване на скоростта както е направена, така и може да бъде отстранена. Не знам мама ти Меркел как се доверява да назначава на работа хора, довчера НАТО, чийто член е Германия, е бомбила държавата им. И отрова във вододайна зона може да се хвърли, и какво ли не още

Що не напишете нещо за Титаник?

е той втория се очаква по-догодина да отплава

Човека е получил инфаркт или инсулт.

Самоубил СИ е. Малоумници

Наистина, трагедия! Само, че искам да обърна вниманието на пишещите братя и сестри: Прави ли впечатление на някого, че днес сме много състрадателни към болките само на една част от света, а не обръщаме внимание на трагедиите в 1/6 част от света - Русия! Защо никой не си спомня, още по-малко пък не пише, за големите трагедии и многобройните жертви на терористични атаки в Русия - Беслан, в метрото на Москва и Петербург, Волгоград ..... Мен лично ме е срам за 90% от пишещите ратя и сестри - властта ги храни и те й служат верноподаннически! Или просто ги е страх. И това е вариант.

"Масква не вярва на сълзи", ма другарко!

Здравейте,искам да ви предоставя възможност да "копаете" Биткойни без да инвестирате нищо,а просто на всеки час "цъкате".Преди 3 месеца ми се стори странно и реших да пробвам,като изкарах и натрупах 168 лв от нищо...и ето сега реших да споделя моят опит,да дам и кажа за това.Давам ви линк,за да започнете https://freebitco.in/?r=34789822

Абе Кико, що не си копаш кинтите на воля анонимно? Защо ти трябва да споделяш такива тънкости на занаята? Ще ти падне печалбата, или другаде е работата, ;-).

Никаква печалба няма да му падне, търсят балъци за поредната пирамида. Пирамидите се почвяват при смяната на поколенията. Днешните балъци имат смартфони.

ама за копането на бит песовете трябва знания...от които ПОВЕЧЕТО от нас са лишени...тогава каква справедливост има при това забогатяване???

168 лева за 3 месеца? И те са все още хипотетично, тъй като за да ги изтеглиш и продадеш ще отидат минимум 20-30. Тия пари се изкарват с 2-3 дни бачкане, зависи какво.

с бачкане само се изгърбваш...друго е копането на биткойни...

Ние с жената за толкова вечеряме двамата. Даже не винаги стига...

Само за справка. Името на станцията се произнася Моргейт.

Метро с парни локомотиви! Дишай дълбоко!

MORE THAN 1 BILLION JOURNEYS ARE MADE EACH YEAR. Each year, about 1.3 billion journeys are made on the London Underground. The busiest station in the network is Waterloo, which sees about 100.3 million passengers per year; the least used is Roding Valley. Нито журналята са ви мал, нито преводачите...1 милиард на година не е кат 1 милиард на ден

Това, ако се случи в наши дни 100% ще е дело на Путин!

Тъп си

Араби и турци са му продали наркотцици- хероин и са отровили акъла му и затуй е станало така.

впечатването на човешки същества е добре работеща технологи по ментално/емоционално програмиране Днес управлението на такива зомбита е в реално време

Само не разбрах какво СИ е самоубил машинистът.

Иха, готина сутрешна, съботна, новина. Ама то май не е новина, като се загледах за коя година пише. Утре очаквам гръмкото заглавие: "Десетки хиляди загинаха в Хирошима от ядрен взрив".

И мен ме подведе и се чудех, защо е забита толкова надолъ в страницата. Скъпи журналисти - в заглавието пишете "годишнина"

селейбрейтва...годишнината...

в събота и неделя трябва да е ЗАБРАНЕНО да се пускат такива новини...и то не пресни...хората искат да си починат малко, а вие ги заливате отново с гадости!

80 шофьори на линейки и 16 лекари????????

Българете сме шофери брато, не сме по ученето. Умеем нафта да крадем, надписваме километри и изписваме части, това ни е таланта.

На снимката пише че катастрофата е била на 25 февруари, нашите решиха че трябва да е на 28 Февруари

Дори и фейка го фейнаха. Егати.

значи има зъл демон, който се забавлява...по този начин...

Бог да ги прости. В България също има -голяма жп катастрофа с теснолинейката Ч.бряг-Оряхово/вече не съществува/. Загинали 27 и много ранени.Става на 1 май 1969 г..Аз бях във вагона с приятели. Стефчо загина.Последния вагон се обърна при висока скорост,но не се откачи от композицията.Беше ужасно. Светла им памет на загиналите.

Сус, бе! Такива работи при съветската власт и при Бай Тошо не са ставали никогаш! Защо лъжеш! Във вестник Работническо дело - не пишеше!

съболезнования,в архив(и) съществува,според нета (в ютюб има филмче) е била с над допустим брой или седящи или правостоящи лица,а &с > от заповядана писмено максимална скорост ,~з часа сутринта на 4км след черв.бряг,може би релсите са били огънати по дължина&ширина +изгнили или разцепени дърв.траверси или липсващи,нестегнати до предел свръзка релса-траверса елементи &е била пусната вероятно под влияние еуфория от празника,идейно да се смени нещо в име селище да не предизвиква съдбата или то просто е в чест на същоцветни скала,пръст (вследствие примерно струпана сгурия- остатък от изгорели въглища) , живи&здрави

е решил да постъпи нестандартно. Да направи нещо, което никой, никога не би очаквал от него. "Упражняване на свободна воля" му се вика...

или е разбрал, че жена му е изневерила...