Полицайка се хвърли от 13-ия етаж в Пловдив

Трагедията се разиграла в пловдивския кв. "Кършияка"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако е разследвала тотев е "самоубииство".

Защо Илков казва,че е имала здравословни проблеми?Та нали има следствие.

Емтел и Вииваком са виновни доста.

полицайка се хвърлила, докторка я сгазили, и т.н. Човек се хвърлил и въпреки, тези оставени две деца, явно й е дошло толкова, че е изперкала горката и се утрепала. Бог да я прости.

Borisov i kurnelia SA vinovni.simeonov i karakachanov SA detstveni.siderov shte gi otvori ajo ima koi da mucha gi vdigne.pederastia do shia u BG

Сигурно всички са знаели за проблемите й, но средата не функционира, чакайки сигнал от горе...

Лека йнпръст. Не е лесно в Содом и Гомор

Ха ха самоубийство, много съмнително прибързано заключение и то от кой, от полицията. За мен това е 100% убийство. При положение че има пистолет и може да избере съвсем лека смърт с един изстрел в сърцето на някоя отдалечена пейка в парка е предпочела да катери до 7-мия етаж, да се мъчи да отваря прозорци и да се пльосне долу пред всички... хайде , може да не сме полицаи, но не ядем доматите с колчетата.

Икономическа Полиция и ПЛОВДИВ ОПАСНЪ КОМБИНАЦИЪ

Директорът на МВР-Пловдив комисар Атанас Илков бе категоричен, че няма данни за насилие. По думите му полицайката е имала здравословни проблеми. Така е , в Икономическа полиция не е много здравословно да се работи.

Имате ли представа как се отглеждат две деца с една заплата? На квартира? При това държавата облага с данъци и такси без да се има предвид какви са разходите. Как е възможно така злоба и гадости да се сипят?

Бог да я прости!!!! Вероятно и нея са я "самоубили"!!!

Глупости! Айде поне покрай такива човешки трагедии, да престанете да развивате просташки теории.

колеги по внимателно с дамите моля....... 13етаж слочаеност....

икономическа полиция... самоубийство.... мда.... бързо се откри какво е станало

Има нещо много съмнително в това "самоубийство"!Да, тя физически може и сама да е скочила, а дали не е била изнудена или принудена? Колкото и тежко болна да е била, каквито и болки или страдания да е изпитвала, коя ще е тази майка, която ще отнеме сама живота си и ще остави двете си деца на произвола, при положение че е единствен родител?Всяка би се борила до последна глътка въздух с минута дори да удължи живота, само и само да е в помощ на децата си. Тук си трябва много задълбочено разследване и дано колегите на загиналата наистина се постараят, а и да имат куража да оповестят чистата истина!

Господ е низвергнал самоубийците!

Този илков бил категоричен, сигурно е съдебен лекар

Простите журналя употребяват "Х е категоричен" като синоним на "Х каза"

Хм. ....... Тоя полицейски "велможа", допуска ли варианта СЕКСУАЛЕН ТОРМОЗ над своята служителка? И да не се окаже, че и той е замесен ?

илков е пидрас. Откровен.

отговорът на живота е 42

Хубава препратка... Стига да не се прекалява де:))))

не трябва да се избързва със заключенията ... Нека се разгледа и версията за "самоубийство" , като се разрови в тая насока ! А иначе ... Лека й пръст и нека почива в мир Душата й !

... вместо да дават поткупи на икономическа полиция са я хвърлили тая за назидание на другите и колеги, да свикват да си затварят очите макар че ходят сиромаси, ... нема вече хлеб за всички

За какви следи от насилие може да се говори след падане от 13 етаж? Ако, някой злосторник я е изхвърлил какви следи ще остави.А, тя остава две деца без да има кой да се грижи за тях????

ВСЕ ТАКИВА ОТ ИКОНОМИЧЕСКАТА СФЕРА НЯКА СЕ САМОУБИВАТ... СЛУЧАЙНО

как за броени часове, да не кажа минути полицията установява, че няма данни за насилие? И това върху труп, паднал от 13-ти етаж?! С каква скорост правят аутопсиите и заключенията тези хора, не мога да си обясня?

А пък един познат се беше самоубил, след като се наръгал 12 ( дваняйдет пъти в гърба) ! Друг също се беше самоубил с няколко изстрела в тила и после един в сърцето....

Лека й пръст на жената ! Най-вероятно е била ракова болна с непосилни болки , но сега цялата позитанска измет ще се юрне под статията да пише как била виновна демокрацията , Сорос, Меркел, ГЕРБ, Борисов, Костов ,ЦРУ,ФРБ и т.н. ДИР-а , по-добре спирайте коментарите под статията , че ще стане гнусно като поляните на Бузлуджа след събора !!!

някъде може да стане по-гнусно, след като ти си минал от там...!

Не раково, по- скоро психично-болна. Ако така се трепеха всичките раково-болни, до сега Борисовата държава да е намаляла на един-два милиона, бе, Горди Руснако....И за какво си руснак, а не- българин? Ватенките ни еваха мамата за 45 години....колкото добро- толкова и лошо. Ватенките ни клатеха, ама си плащаха, докато Рижавата плешива хризантема със запретната коса сега само ни клати- без да плаща...

Ама как хубаво си ги изредил виновните... Само дето те ДО ЕДИН са МАШИ на истинските виновни.

Предполагам, че нейни колеги са я насилили анално и вагинално и не е имала сили да задържи това в нея.....жалко за дечицата.

Според вас има ли толкова безотговорно нещо като си с две деца, които имат нужда от тебе, да се самоубиеш? Пляскайте ми минуси колкото си искате, няма да стане по-отговорна постъпката ѝ!

Много лесно съдиш. Сама жена, две деца - заплата, квартира. Ей това ми е най-гадно, че условията на живот, мизерията, безперспективността - тоест нашите мръсни управляващи са всъщност причина за всичко това. Дали ще видя гадните политици да си платят??!

жена на вече зряла възраст,със две деца,да се хвърли отвисоко?Дали ще стане ясно или пак ще се прикрият вътрешните мръсотии,дори може би чудовищни престъпления в районното управление?

Тези които са за хвърляне от 13тият етаж всеки ден 'анализират' ситуацията. Я политици, я бивши-настоящи 'величия'. То не беше РевиЗоро, Каролев-Сополев, спонсорите на Банев... И след тях гледаме ЦвъкЦвък да ни обяснява какви са 'настроенията' на народа. БББ докара Биби, че отдавна не беше лизал задник и езикът му загрубя. Не избори, а само метеж. Които успеят да избягат - успеят, останалите по дърветата или един след друг от този и хиляди други балкони където свестни българи загинаха от 'хубавият' живот. Можем и да ги горим - понеже и самозапалването тях не ги трогва. Тъй като няма един свестен в НС - можем да ги изгорим заедно със зградата. След това 'частен' инвеститор може да построи там хотел или МОЛ. В памет на загиналите, разбира се.

под управлението на гроб-3 България става все по-стабилна и все по-просперираща! Съмнения да нямате никакви!

Никоя майка няма да скочи и да остави двете си малки деца на произвола на съдбата! Самоубили са я!

Мега заспал си.

в коя ли комунистическа икономическа афера е нагазила

"Жената, която е живеела под наем в Гиганта, има две деца в ученическа възраст, за които се е грижела сама............." Ето това.....посленото изречение ме накара да се почувствам много , ама много зле.....не може да имаш две прекрасни дечица и да се отървеш от тях и света с лека ръка......не я съдя, но каквото и да е станало или да и има здравословно трябва да се борип заради тези две слънчица......много страдам, много.....

Там въобще не се дават справки още от соца колко милиционери и полицай са се самоубили .Така е,без полиция не може,но полицейската длъжност не е професия ,а е служба.Служат на кого ли не,по принуда,обезпечени материално,заплашвани те и семействата им и какви ли не още мръсотии.Айретен боклуците в тази система които са започнали там работа да си използват служебните привилегии - униформа,оръжие и други средства.

много и е ибяло..не се здържала чак

това управлението на грОб

А ти какво чакаш !?? Защо не скачаш и ти с викове "Путин Аакбар" !? Няма да ни липсва ол.гофрен като тебе, дето изкара 15 стотинки на гърба на хорското нещастие !

дЕбил

Айде, хаирлия да е...

Днес ,българската нация намаля със още един човек! Да почива във мир ,душата и!

българският народ намаля, не нация

Неможе да бъде! Не е "паднала", а е "скочила". За пръв път в историята на дирника самоубиец на пада от балкона, а скача. Браво дирници! Ще стане и от вас хора. В някой следващ живот.