41 нови случая на коронавирус у нас

През последното денонощие са изследвани 1196 проби

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да се плашите от увеличаването на случаите, Мангьров ще има грижата да им мине, все пак той е инфекционист, а не хирург!

че чукането помага.Проститутките се пердашат за пари и не заболяват,поне не се разчува.Така,че да не се бавим.

сега очаквам да кажат - тази седмица, че има още 100-тина и пак затваряне на държавата и 5G-та да се изграждат и брегове да се застрояват и гори да се изсичат и,и, и ............, ама да си ползват хотелите единствено собствениците им, да минем на старите тел. и така

Тиква, тиква, ама ако не беше той, сега щяхте да рвете като убодени мечета и да викате: Тиквата ни загроби, вижте хората какви строги мерки въведоха!

Ма тва е ужасно! Пандемия!! Веднага извънредното положение обратно, никой да не мърда от къщи, пиле да не превърча през кварталите и паланките. И сводките по телевизията да са на всеки час а не само сутрин и вечер

тъпакооо, спри да пишеш, ходи помагай в ромските махали

Ами ще се увеличават случаите на заразата. Ганьо "специалиста" знае повече от всички.Запъва се като магаре ,че не е нужно да носи маска.Или ако носи маска , тя е под носа или под брадата.Вместо да пази дистанция се бута като овца в магазините и улиците.

ОЩЕ КОЛКО?

Тъпите селяци и мангуси пълзят навсякъде, сега ще тръгнат и по курортите, няма да се справим без мерки това е, когато стигнем 100 пак наново.

Така е,Варна е един от най запазените градове ,но сега след очакваното нашествие ни отпишете.Единствено разчитаме на кмета,да ограничи болните по някакъв начин.14дневна карантина и ПСР тест за всички влизащи.Плаща плаща,за теста де.

По какви въпроси може да ми помогне омбудсманът? Омбудсманът се застъпва с предвидените в Закона за омбудсмана средства, когато с действие или бездействие се засягат или нарушават правата и свободите на гражданите от държавните и общинските органи и техните администрации, както и от лицата, на които е възложено да предоставят обществени услуги. НАДЗОР НАД ДОСТОВЕРНАТА ИНФОРМИРАНОСТ на гражданите в УСЛОВИЯ на пандемия!!!!!!!!!!!!!!!!!!

От кога троловете станаха мнозинство, травмирала ги информацията и тн, колкото повече информация, толкова по адекватен избор прави човек, не случайно в ЕС се въведеде ПРАВО на информираност, нооо нашите простаци изведнъж дали поръчково или не видете ли не желаят информация нежните души, вместо да се види, че има Омбудсман да се следи бройката на заразени и тн от гражданите за да не ни лъжат!!!!

Защо при тези заразени маските на закрито не са задължителни? Не можело да се яде на ресторант с маска, амааа да ви имам проблема, ще пишете изключения в тъпите си заповеди на здравното министерство, сега няма как да се ограничат цигани без маски , които ходят навсякъде, в градския транспорт, в супермаркета, дори в аптеки и всякакава подобна гнусна маса

требе да се ограничава движението на мангустите а не да се следи носят ли маски

В Испания обявиха, че само 5%от хората имат изградени антитела, мънгърков как ще обясни това, този малоумник и злобар

5% до 3 месеца, в Италия с цел преливане на плазма от заразени са изследвали и е доказано че максимум 3 месеца остават антитела, след това наново може да караш вируса, Мангъров е поръчков, защото първо развива лаборатория, второ той е абсолютен защитник на ваксините, вижте как всяка година заедно с Кунчев обикаллят телевизииите да искат да се ваксинират децата задължително против варицела, Кунчев също приглася, тааа играта е сложна, затова пишем

Злобар си ти!

имунната система на човека изгражда антитела успешно само за ЕСТЕСТВЕНИ вируси докато този е ИЗКУСТВЕНО направен. Що досега само отвличате вниманието на света с глупости а не зададете тъпия въпрос КОЙ го направи тоя вирус и ЗАЩО го пусна??? Или на никое првителство не му стиска или сичките са гузни

1. При децата се доказа, че голям процент развиват,multisystem inflammatory syndrome COVID-19 който, наподобяващ Кавазаки, в Италия и Франция се появи и при възрастни с ковид 19 и се заговори,че това е порадна мутация на вируса Guidance: Paediatric multisystem inflammatory syndrome COVID-19 - редица държави пуснаха насоки за опасния синдром, България е светлинни години назад 2. При хора с много добра имунна система също няма гаранция, защото е имало случаи на т.нар.Свръхимунен отговор, а именно в стремежа си да изолира вируса, имунната система блокира органите и настъпва смърт 3. За ваксина надеждите са в посока по скоро работа по захващанет он авируса, което е обнадеждаващо, защото иначе мутациите и НЯМА имунитет, Мангъров е за измирането на сухите пръчки, стаден имунитет няма, доказа се и в Швеция 4. Организциите, които трябва да предпазват от подобни пандемии и се наливат милиарди явно не работят, интересно е че няма разследвания, няма персонална отговорност, защото предотвратяването на диверсия чрез вируси е тяхна отговорност, фактът че това се забави говори,че има намесени и други интереси, иначе досега това е било мечта на много терористически организации

"Активните случаи са 980. Излекувани са общо 1528 човека" Може ли някой да обясни на един първолака, който знае само да събира и да изважда, как така от активни 980 души са излекувани 1528?

980 са още неизлекуваните или неумрелите или безсимптомни, които са носители на зараза и са доказани с тест. От тях тепърва ще минават в другите групи. 1580 са имали вирус, а вече нямат и не са умрели междувременно.

Дали леглата от добричкото инфекциозно отделение са включени в бройката с която се хвалиха вчера Тиквата и НОЩ? Няма персонал, няма техника и консумативи, но легла има. Така че бъдете спокойни. Ако се стигне до там няма да мрем прави.

Да обясня и на съобразяващите се и на невярващите в ковид нещо с един малък пример. В развитите държави, като Англия и Швеция примерно са притеснени, че заради епидемията и многото болни, ще им се наложи да снижат стандарта за грижа за болните в интензивните отделения/реанимациите/, защото ще се налага ЕДНА високо квалифицирана сестра да се грижи за повече от ЕДИН болен. У нас без кризисна ситуация ЕДНА сестра се грижи за ПЕТ, СЕДЕМ или дори ПОВЕЧЕ болни в интензивните отделения. Разбираемо хората запознати с перманентно задълбочаващата се криза в нашето здравеопазване да са притеснени от всяко допълнително сътресение.

Благодарим за този коментар, дано повече простаци си го набият в простите глави при мешането какво ни чака!!!!!

Вие разбрахте ли, че динозаврите са загинали от същия вирус? Само дето са имали съпътстващо заболяване метеорит.

Не бойте се бе, глупави сухи съчки, казах ви, че това е обикновен грип и ще придобиете съаден имунитет...

Да, за пореден път се убеждавам, че по-тъпо от тъп българин нема.

Ако Мангърчето е българин - да, така е. Но за него не е много сигурно

До сега са ясни няколко неща: 1. Новият коронавирус е доста заразен и (подобно на ХИВ) подсилва в голяма степен други заболявания на организма, което често води до преждевременна смърт. Умират и хора, които нямат заболявания, но вероятно са предразположени към по-тежки послредсвия (напр. поради отслабнал организъм). 2. Пандемията ще е продължителна - с отливи и нови вълни през следващите 1.5 - 2 години. Или докато не намерят по-ефективни лекарства срещу вируса. Реална ваксина просто нямада има - вирусът мутира непрекъснато и ситуацията максимум да стане като при противогрипните ваксини - 40% ефективност. 3. Повечето хора, които са преболедували заразата имат някакви антитела, но за много кратко време - около 3 месеца, след което пак могат да се заразят. 4. При голяма част от по-тежките случаи има голяма степен на инвалидност. Същото се отнася и за децата, въпреки че те рядко развиват тежки симптоми или въобще някакви симптоми. 5. Мерките ще паднат и на управляващите изобщо няма да им пука, ъпреки че те ще бъдат опазвани и предпазвани - спомнете си за Чернобил. Същото ще е. Няма да има никакви ограничителни мерки, защото най-силните икономики могат да издържат на карантината до 3.5 -4 месеца, а такива като на България - под 3 месеца. 6. Тази пандемия като нищо може да се съчетае с друга пандемия, предизвикана от друг вирус. И това вероятно ще е краят на епохата.

Пили си хаповете днес? А вчера?

Така е със следните допълнения: 1. При децата се доказа, че голям процент развиват,multisystem inflammatory syndrome COVID-19 който, наподобяващ Кавазаки, в Италия и Франция се появи и при възрастни с ковид 19 и се заговори,че това е порадна мутация на вируса Guidance: Paediatric multisystem inflammatory syndrome COVID-19 - редица държави пуснаха насоки за опасния синдром, България е светлинни години назад 2. При хора с много добра имунна система също няма гаранция, защото е имало случаи на т.нар.Свръхимунен отговор, а именно в стремежа си да изолира вируса, имунната система блокира органите и настъпва смърт 3. За ваксина надеждите са в посока по скоро работа по захващанет он авируса, което е обнадеждаващо, защото иначе мутациите и НЯМА имунитет, Мангъров е за измирането на сухите пръчки, стаден имунитет няма, доказа се и в Швеция 4. Организциите, които трябва да предпазват от подобни пандемии и се наливат милиарди явно не работят, интересно е че няма разследвания, няма персонална отговорност, защото предотвратяването на диверсия чрез вируси е тяхна отговорност, фактът че това се забави говори,че има намесени и други интереси, иначе досега това е било мечта на много терористически организации

Короната, ули т.нар. "Пандемия" беше едно прекрасно проучване, бъркащо в съзнанието на обществото и вадещо на показ дълбините му. От него сигурно могат дс се извадят много заключения. 1. Лабилната психика на хомосапиенса; 2. Склонност към манипулиране; 3. Страх; 4. Неграмотност; 5. Желание да бъде дезинформирано; 6. Податливост на управление и пр.

Нали мерките вече ги няма, какво ревеш?

Има ги. И последствията им ще ги береш тепърва.

Трябва незабавно да бъде възстановено извънредното положение с още по големи рестрикции-никакво излизане навън или ако има такова да е задължително навсякъде с маски и за много кратко време, всички да напуснат работа и да стоят в къщи, докато не отмине вируса, затваряне на всички магазини, заведения, фабрики и учреждения, премахване на мярката 60/40-никой не е длъжен да плаща за това, че не се работи - всеки да се спасява.Да се затвори българската граница за всички - никой да не влиза или излиза.Който наруши мерките - 5 години затвор и 50000 лева глоба. Предлагам това да продължи, докато заразените бъдат нула на брой и без смъртни случаи.

иване, иванеее...да ти го тури кой те хване...кой те изпущи, да ти го налющи!

Те го, те - луд, та му лесно! Типичен плод на "пандемията" - объркан, лабилен, нелогичен! Хапчетата Иванеее, хапчетата!

Напълно те подкрепям...Но простотията е НЕПОБЕДИМА... /ИНТЕРЕСНО ЗАЩО ми трият тази подкрепа/????

Разхлабването води до диария, питайте Мангъров той е специалист

България сигурно е единствената страна, в която хората недоволстват срещу това, че... правителството ги информира за епидемията? Стресирало ги и насаждало паника в нежните им душички, те се плашели от приказки за трупове в чували. Всъщност причината е в това, че мерките ликвидираха "бизнесите" им (т.е. кафенета, кръчми и "фитнеси" в някой трафопост). Ако правителството беше решило да крие епидемията, хората все пак щяха да научат и да започнат сами да се пазят и тогава съм сигурен, че същите тези, които сега реват срещу това, че са информирани, щяха да искат правителството да лъже хората, че няма никаква опасност и никакъв вирус, и да ги призовава спокойно да ходят по кръчмите.

Да, глупако, ако искаш ти издържай семействата на хората! Тъпанар!

Ако някой не е жив как ще го издържаш? Здравето и живота са преди всичко, колкото и да е странно че дори трябва да се каже очевидното.

като ти секне прехранта и децата и ти искат това и онова, друга песен ще ми запееш, герберско зомби!

сервитьор, ресторантьор, кафеджия, таксиджия не са професии!

Да, точно така, от кога троловете станаха мнозинство, травмирала ги информацията и тн, колкото повече информация, толкова по адекватен избор прави човек, не случайно в ЕС се въведеде ПРАВО на информираност, нооо нашите простаци изведнъж дали поръчково или не видете ли не желаят информация нежните души, вместо да се види има Омбудсман да се следи бройката от гражданите за да не ни лъжат!!!!

Главният проблем са лайнарите които говорят без маска по транспорт и по магазини, те пръскат зараза.

Да, защато го допуснаха, не можело да се яде на ресторант с маска, амааа да ви имам проблема, ще пишете изключения в тъпите си заповеди на здравното министерство, сега няма как да се ограничат цигани без маски , които ходят навсякъде, дори в аптеки и всякакава подобна гнусна маса

Д-р дупцент Менгеле,ще издъни Борисов,ако още не се усетил ,че го клатурка да се провали.Не разбра ,че шушумигата платен провокатор ,нахален и пак по удобните телевизии го канят да насажда противоречия..Бирисов не мисли,че туризма в местата в които се стараят ,техните гости се влияят от общата епидемиологична обстановка и ако се влоши ,ще има отлив.Какви приходи ,какви работни места,я се вземете в ръце.Италия отвори границите ,но туристите се страхуват. в Северна М бяха преди няколко дена над 40,вече са над 100,защото няма елементарна дисциплина.

Не е на добре,пак вървим нагоре,заразените се увеличават,мерките не се спазват отговорно.Няма нужда да се чака да станат сто,натам върви ,а да стегнат малко разпасаните.Борисов карал по средата,между решенията на Мутафчийски и тези на Мангър Ефенди Олигофренов ,медийния саботьор комплексар.Нали знае приказката за двата стола.Мангата приказва ей така ,никаква база ,щото бил доЦент ,е?Доцент ,процент,иска да ни вкара в омагьодан кръг в който да не излезем,но плямпа чрез медии,да не носи отговорност.Единствено отговорност е на щаба,Борисов последно измисли в затворени помещения препоръчително с маски,е какво е това или с маски или без маски.В ресторантите се ходи по желание и дори не се спазва 30% заетост.В началото дезинфекцираха маси и столове,вече само маси отвреме навреме ,допълнително забърсани с мръсния общ парцал.Няма как да се създадат навици препоръчително.Гърците много по добре се справят,не се влияят от такива уроди като доЦента,те са зависими от сезона,но и от сигурността..В хотелите ще сменят филтрите по няколко пъти на ден,дезинфекцират,дистанция ще се спазва,,така,че те само ще спечелят туристи ,защото се вижда отговорността.А ние ако караме така и до Гърция няма да ни пуснат.

Ти си урода, дето са те събирали от земята, за да те напъхат в майка ти да те роди.

ИЛЮСТРАЦИЯ НА ПРОСТОТИЯТА

Туризмът приключи, със или без санкции. Това, което казвате за Гръция не ми звучи като летен отдих, а като пребиваване в болничен санаториум и едва ли ще има много желаещи за тази форма на 'почивка'. Тази икономическа сфера (туризма) започна да пропада в момента в който се разбра, че този вирус не е поредната едномесечна грипна епидемия и така ще още дълго време.

Туризмът да се сърди на модела, който налага - високи цени и ниско качество на услугата - мерси, но не желая да ходя в огромен бетонен комплекс да почивам, където да ме хранят с пилешки пържоли и остатъци от вечеря за закуска. Такъв туризъм не е необходим на българските туристи, нито на българските работници, които не желаят да работят за без пари за т.нар. "хотелиери", така че ако приключи няма да е голяма загуба за никого освен за самите собственици на хотелите. А от друга старана току виж природата се възстановила:)

Броят на случаите на коронавирус в Русия се е увеличил с 8855 само за едно денонощие, като така общият брой на пациентите с инфекцията достигна 458 689 човека, съобщиха от Оперативния щаб за борба с разпространението на коронавирусната инфекция в Русия. Въпросът е ако не можем да очакваме руснаци, британци и скандинавци, които са основните ни туристи, за какво е целият напън?

Голямо вярване на конспирации, голямо чудо.. Колкото и да рИветИ мерките си бяха ОК и не трябваше властта толкова бързо да се огъват пред лобитата на всички сектори и да разхлабваме толкова бързо. Поне до 15ти или даже края на Юни трябваше да е стегнато положението. Естествено, това биха били едни непопулярни мерки от политическа гледна точка а правителството вече обра бая такива и трябваше да отпуснат та айде народе по барчета, мачове, хотели и прочие.. Нашият БГ (балкански даже) манталитет от “препоръчителни“ правила не разбира, трябва си забрани, глоби, забрани и глоби..

I'll be back.

едни увеличават бройката, за да получат повече помощи, други пък я намаляват, за да им тръгне туристическия сезон

13 hours ago I am not getting a vaccination for an illness that has less than a 1% death rate. The vaccine is being processed too quickly and I am not willing to be a human guinea pig for GlaxoSmithKline.

Няма ваксина, престани с глупостите, явно ти си и сред смешниците от петицията

За тези месеци са измрели 35 000 души, но не от ковид. Вредните са тези които всяват паника и лъжат най - нагло за бройките и починалите. Ако бяхте по- умни щяхте да имате лека НОЩ. Сега пак ви предстои да гледате тежка НОЩ и стъкмистики на хора, за които изобщо не им пука за вас.

Колко хора са умрели от СПИН? Само от СПИН? Значи и тази болест не е опасна, така ли?

Спинът няма толкова висук коефициант н азаразяване като въздушно капков вирус, спрете да пишете глупости и детинщини!!!!

Логично. Скъсахме се псуваме щаба и световната конспирация. Да обясняваме, че няма такова заболяване или че е по-безобидно от грип. Да дрънкаме глупости и да правим глупости. Наместо да си го кажем честно - да, има заболяване, да опасно е, но икономиката ни трябва да оживее, заради това правим: първо, второ, трето. Да имаме предвид, че нищо не е приключило и да съобразяваме поведението си с това. Нищо такова не се случва на ниво България, пък и на световно ниво. Един Борисов снощи дето си го каза, но съм сигурен, че е отнесъл много майни.

Да, така е , чудно как хората го разбираме, а политиците не

Глупостите и лудостите продължават... Това че ни се размина леко до тук, затвърди в много хора нагласата, че лошите работи стават само по телевизора и даже Македония е някак далечна чужбина, когато се касае за проблеми. Щем не щем ще видим до къде ще се докараме така, но тази нагласа в комбинация с популизма и „користното невежество“ на управляващите, доста ме притесняват.

само глупаците мислят,че нещастията се случват на другите...

Тролове и мангъри са налазили са форума пак, едно и също, няма вирус, сег ане искат информация изобщо, товя са хора ВРЕДНИ са всички нас, трябва да има някакво огруничение на такива хора изобщо да си позволяват да коментират, плаща им се на такива хора за дестабилизиране на държавата чрез множество заболели, както става ясно, ако някой има мозък, вижда какво се случва - чака ни пик, няма никакви удсловия за разхлабване на мерки, точно обратното!!!!!!!!!

За тези месеци са измрели 35 000 души, но не от ковид. Вредните са тези които всяват паника и лъжат най - нагло за бройките и починалите. Ако бяхте по- умни щяхте да имате лека НОЩ. Сега пак ви предстои да гледате тежка НОЩ и стъкмистики на хора, за които изобщо не им пука за вас.

Алоооо не ми пиши под коментара, че от сутринта те гледам колко си изписал, Мангърееее, пишеш и под ник Пациент и мисля Софиянец, едно и също всеки ден, скапан трол

Абе тъпанар престани с тези глупости.По-голям идиот от теб не съм виждал.

Мутафчийски иска: Тези, които откажат ваксиниране срещу Коронавирус да бъдат преследвани от закона! Щаба ще предложи на народното събрание, отказа от ваксиниране да се криминализира с затвор до 5 години и глоба от 10 000. Веднага след като е готова ваксината, трябва да се вкара този закон ! За нас най-важното е живота и здравето на нацията!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Източник: https://istinskitenovini.bg/%D0%BC%D1%83%D1%82%D0%B0%D1%84%D1%87%D0%B8%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D0%B5%D0%B7%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%B8%D1%82%D0%BE-%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%B0%D0%B6%D0%B0%D1%82-%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8/

Абееее спрете с глупостите, казал нещо, то няма да има ваксина, ненормалници, з атвое сведение Мангъра е най големият поддръжник на ваксините, обикаля по това време дори иска ваксината срещу варицела да стане задължителна!!!!!!!!

Много груба и недодялана дезинформация (поновому fake news)!

Положението е като от края на март. Само дето тогава имаше някаква карантина и сериозни огграничения. Дори и при тези ограничения имаше втори пик през април около 25ти. Сега без карантина заразените ще се увеличават и ни очаква трети пик до края на юни. И този пик ще е доста по-сериозен от този в края на април. ... Дано да не стане. Но не виждам причина, която да ограничи разпространението освен самите хора да се пазят, но и това не го виждам. Дано пък по-топлото време да ограничи разпространеннието. Но и това не е доказано, че влияе...

За съжаление нещата в момента са извън контрол, Нямо друга държава с толкова бай ганьовци, вчера излезе проучване Бг е напърво място, че корона вирус бил конспирация, та масата не се пази, меша се като се облъчва от Мангъра непрес.къснато, за да си запази рейтингът вече никой няма да наложи карантина, ще се крият нещата доколкото може, даже някои не искаха и да се съобщават бройки заразени и тн, представяте ли си, нямали нужда, те си мислят, че няма проблем, като не знаят, няма пандемия, прост народ, улесниха информационното затъмнение и строги карантинни мерки при проблем. Какво предстои, чакаме 3 дни под над 100 заболели, ако изобщо разберем, а после????

теории дотолкова карат хората да оглупяват, че не мислят за нищо друго. Вчера уж една нормална жена, каза, че иска да си шие дрехи с метални нишки срещу 5G. Едва ли не иска да спасява света от Бил Гейтс. И тя твърди, че пандемията е само за пред очи, за да се изстрелват сателити, докато се притесняваме, че можем да се разболеем. Да не говорим, че има хора, които твърдят, че ни пълнят вените с живак, за да ни следят после с 5G. Това с плоската земя да не го започваме, там има хора, за които едно видео на Youtube е по-обучаващо от всички учебници и учени по физика от началото на съществуването на човечеството. Друг колега висшист каза, че цял свят мрази българите и само с омраза може да се победи. Каза, че е готов да стреля по руснаци. И това са били абсолютно нормални хора допреди няколко години, които сега отказват да четат друго, ако не е потвърждение на техните теории.

Когато се научите да смятате и мислите, може да оцелеете. Сега трупате килца и страх, докато се гътнете, но няма да е от к19. Вашия генерал ви чака с чувалче в ръка...

Понеже броя на заразените 41 с вируса не е съобщен от щаба , смятам че не сте стресирани и не сте уплашени. Дано вече сте доволни. Жалко че няма против кого да говорите.

Налазили са форума пак, едно и също, няма вирус, сег ане искат информация изобщо, товя са хора ВРЕДНИ са всички нас, трябва да има някакво огруничение на такива хора изобщо да си позволяват да коментират, идеята да се плаща на такива хора е дестабилизиране на държавата чрез множество заболели

А нищо не казват за бавно действащите зарази, които се фащат от стоки втора употреба и вносни храни, а? нашите професори и щабове нищо не знаят по въпроса , нали?

Пий си хапчетата!

Както е тръгнало до края на месеца ще върнем мерките

Как са ИЗЛЕКУВАНИ ?

И се залепиха за този измислен коронавирус COVID-19, от който по целия свят дневно умират около 1000 души, предимно възрастни хора над 80 години с различни хронични заболявания. За да лъжат по-убедително, особено в България, включиха и вътрешно и външноболничната пневмония, острите респираторни вирусни инфекции, с което прикриха унищоженото от мафията здравеопазване и закритите от нея повсеместно инфекциозни отделения. И въобще всички заболявания на горните дихателни пътища си ги пишат COVID-19. Източник: https://strogosekretno.com/index.php?p=issue&id=297&aid=7

достоверни източници ползваш. Освен, че явно те кефи тебе и още десетина индивида с нестандартно светоусещане, какво пише там с какво друго заслужава внимание този сайт?

Тази дезинформация си я ... сложи ... някъде.

Боце махна карантината, щото разбра че иначе требва да въведе системата на гарантиран минимален доход. А товя нема как да стане в тая ограбена кочина.

Прави се всичко целенасочено и планирано предварително да се завърнат ежедневните гробовни сутрешни четения и броени на трупове по всички телевизии то ген Плазмодий. Подозирам че ежедневните брифинги на НЕКАДЪРНИЦИТЕ от НОЩ-а ще бъдат върнати на екран преди края на месеца. Дано не съм прав!

''Няма информация пациентът да е имал придружаващи заболявания.'' Най накрая си намерихте един дето е без други заболявания ама тогава доказвате нефелността си при лечението на вируса след като ЕДИН човек не сте успели да излекувате от него...

Стриктни мерки трябват, иначе на съвестта на този народ не може да се разчита.

Както писах вече, яхнали вълната на популизма, управляващите олабиха мерките тотално. Сега ще чакат да се обърне нагласата на масата и пак на гребена на популистката вълна да затегнат драстично мерките отново. Този сценарий обаче автоматично отхвърля възможноста да се реагира навреме. Та така.

Махнаха ни от герба петолъчката и ни сложиха кроната! И настана мор! а после дойде и коронования Вирус и морът стана още по-голям!

е по-умен от тебе и не го вълнуват гербовете. Не мога да разбера тъпи ли сте, гнусни ли сте или по-вероятно и двете да ползвате една чисто хуманитарна криза с някави политически цели. Политиката доказано разединява хората, а имаме нужда от единство. Не друг, а Борисов доказва какви тъпанари сте. За едните либераст, за другите комуняга и вече десетилетие ни серат на главите и ни бъркат в джобовете той и крадливата му шайка. Защото тяхната идеология всъщност е единствено файдата. Но ние не успяваме да се сетим, че сме ние срещу тях, както не успяваме да сме ние срещу вируса и губим и на двата фронта.

Утре няма да бъдат повече, защото в почивните дни се правят по-малко тестове. Сигурно ще направят 200-300 теста и цифрата ще бъде пак малка. Иначе вчера кафенетата на булевард Витоша бяха префрашкани с "гладен" народ, който реве, че мерките му взели хляба, а днес седнал и пие кафе на цена от не знам си колко лева. Маски ли от 15, че ако минете на пазад петков не можете да видите продавас с маска, но нагло крещят на опашката да не се струпвала.... хаос!