40 месеца затвор за българин в Чехия, заплашил Пакистан с тероризъм

Николай Иванов изпратил на телевизия и онлайн вестник есемеси и имейли

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за младежа, но няма лабаво в Чехия. И явно се е забъркал в някои наркомански истории. Съдебната им с-ма работи. В интерес на истината съм убеден, че е нямал и добър адвокат а са му тупнали някой служебен защитник. Чехите хич не си поплюват с чужденците и като добавим, че е българин, нашето посолство в Прага и пръста не си е мръднало, ей го резултата.

Вместо да го наградят те го осъждат? Еврогейскочехска им работа.

:))))Европейски ценности и натовски стандарт-как някой си българин даже и под формата на майтап може да заплашва държава приятелкски настроена и помагаща за обучение и криене на терористи с терористичен акт.Аз забравих къде беше убит Осама Бин Ладен,ако някой се сеща да ми каже страната в която беше убит и страната която го "уби"

Абе нали уж най-свестните българи избягаха от България.

баси! а ако беше някоя чалма която всъщност е убила човек при терористичен акт им дават по 20-тина години, от които лежат 10, през това време дават помощи на жените и децата им, и после не могат да ги експулсират, защото това им нарушава човешките права и правото на семеен живот. еврото стана единица за глупост!

До това води посредственото образование.

Интересно ако някой си в Пакистан заплаши телевизия в Чехия примерно по тоя начин, как ще реагират? По=вероятно да го обявят за герой

Според законите в страната. В Пакистан има и смъртно наказание.

се оджендъриха.

...изхвърлят БОКЛУКА!!!! Каквото и правят и англичаните....