17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе ,има ли болни от други болести освен от ковид 19?

Зависи. Ако мозъкът е препълнен с ковид, тогава няма.

И?

В цял свят ваксинират първо старите и болните, само у нас-тръгналите към гръцко. Много добро решение на министъра.

Цял свят ваксинира първо докторите и полицаите не староте. Старческите домове са след това. А и тук първо на старите беше предложено да се ваксинират.

Кой, кога и как ще се ваксинира всеки решава сам. Има създаден коридор, има регламент, може и при личен лекар и чрез сайта. Това е! По тревожното е, че се ваксинира, без преглед и изследвания предварително направени, което води до различни реакции, макар и в не голям брой. Ваксините, са ясни как действат, Но тези специално, НЕ са минали изпитанията и сега се проличават техните негативи. Освен това се подписваш, че се ваксинираш доброволно, и ако се случи нещо, вината си е твоя. Участваш сам по собствено желание в изпитанието в 3-та фаза! Но, ваксиниране по време на пандемия, единствено облагодетелства вируса, който започва МУТАЦИЯ, ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ! ТРЯБВАТ МНОГО СТРОГИ МЕРКИ, ЗА ПРИСТИГАЩИТЕ В СТРАНАТА ОТ РАЗЛИЧНИТЕ КРАЙЩА НА СВЕТА! ЗА ДА СЕ ОГРАНИЧИ ПОПУЛАЦИЯТА НА РАЗЛИЧНИ ЩАМОВЕ!

е че разни с ниво на образование 8-ми клас поне по отношение на медицината имат наглостта да ръсят мозък публично. Британският вариант, който е проблема в момента у нас кога възникна? Преди ваксините. Африкански, бразилски и индийски варианти, от които се притесняваме сигурно заради добрата организация и многото ваксинирани на съответните места възникнаха, а? Айде необразовани добре, ама поне помислете малко преди да пишете.

И с диплома колкото вратата на президентството може да си зъл, гаден и без здрав разум. И с трети клас може да си добър и разумен. За съжаление предварителен преглед и изследване правят само в Русия с цел да избегнат странични ефекти, които се наблюдаваха при започването на масова ваксинация със Спутник в Москва. Състои се в тест за антитела, антигенен за ковид, тест за плакети, тест за бременност при жени, общо състояние. Който иска си прави тест за имунодефицит, СПИН и СИД. Не се препоръчва ваксинация при . При активна инфекция, ниски плакети или бременност не се ваксинира. Не само защото Спутник е по-мека имат по-малко странични ефекти.

За последните 3 дни имаме съответно 7, 9 и 84 смъртни случая, или средно по 33 на ден. В Индия с население от 1.3 милиарда имат средно 4000 смъртни случая на ден, което би се равнявало на 22 при 7 милиона. Смъртността от коронавируса в България е по-висока, отколкото в Индия! Разбира се, някои хора отново ще обвинят гражданите, че късно търсели лекарска помощ, не спазвали мерките и т.н. Но като цяло извода е, че здравеопазването и медицинската помощ в България са по-зле дори от Индия. За каква Европа говорим? Да бяха хиляди случаи на ден, да кажем че системата е претоварена. Но от тези 33 поне някои не можеха ли да бъдат спасени? Що за болници имаме?

В Индия по разни села ток нямат и масово не могат да броят до повече от 100, а ти искаш лаборатории, в които правят по 120 ковид теста...

16000 теста на ден ми се виждат много, никой не съм чул около мен да ходи да си прави тест......малко стъкмистика ми звучи и ми намирисва на гнило

Вече отминаха агентурските времена, в които ти се докладваше какво правят всички около теб всеки ден.

ти ли го каза бе цървул доноснически.

Мушморок

Ами кажи го ти де! Какво ти пречи? Да не би да го пазиш в тайна, само и само за да обвиняваш други, че били като обувките от парадната ти униформа?

Защо сега, когато герлерастите на са на власт, смъртността продължава да е висока? Новия министър очевидно не се справя.

Смъртността все още е ефект от последната вълна. Заслугите все още са на Ангелов. След месец положението ще е заслуга на времето повече, ваксините (за което има заслуга ЕК) и най-малко новия министър.

Под водата са открили вирус на 1000м дълбочина. Започва масова ваксинация на рибите, включително и зодия риби.

Аз съм козирог

Налага се да отбележим, че когато почиват здравните работници почива и вируса. Смъртните случаи също рязко намаляват.

е редно да отбележим че здравните работници са 24/7. Почиват чиновниците. Иначе адски ще се изкефя ако ти угодят и почнат да ти звънят лично на секундата в която умре някой.

Мушморок

Това би било вярно, обаче на ОГНЯН вирусът му докладва лично. На трудов договор е, с работно време и не иска да работи, когато няма смисъл.

Толкова много починали пак в малка България. Това го няма никъде в Европа. Да кажем, че са и за почивните дни когато бяха малко. Пак цифрата е голяма. Това значи, че здравната ни система не се справя, но никой не посмя да излезе пред народа и да си признае.

С политици и министри като нашите здравеопазването ни е така от много отдавна. За съжаление пандемията единствено направи този факт по-ярък и видим. Настоящият министър доказва, че няма друг резултат. Качеството на хората в управлението и съответно качеството на решенията им си остава трагично. Няма как и качеството на здравеопазването да е друго освен трагично.

Нашия народ се води от принципа -„око да види, ръка да пипни“!!! Колко политици се изказаха БЕЗОТГОВОРНО че няма, такъв вирус! Гориха маски! Слагаха ни чипове, чрез ваксините .И какво ли още не.Когато взехме да мрем, като мухи, чак тогава повярваха че има „такъв вирус“.Но все още има такива, които се страхуват от ваксините.

Не им пука на министрите и политиците че мре някой. Въпреки че се напъват така да изглежда. Възгледите им се влияят единствено от това дали са на власт.

Мушморок

Не им пука за хората. Обаче когато започнат да измират данъкоплатци и гласоподаватели... двама или дватесет и двама не са проблем, но ако е масово, тогава работата става друга.

Обаче министърът сега разбрал, че ваксиннирането е решението. Добро утро. Те хората вече приключват. Добре, че е само за 3 месеца. Смешници.

Лошото е, че и предишният министър не го знаеше. Докато стигнем до слеващ министър, който е имал желание, ще се е ваксинирал.

през май 1986 комунягите караха децата да манифестират под радиоактвиня дъжд от Чернобил. сега торпилират ваксинацията... нищо ново под слънцето

Безсмъртни сме и това не харесва на педерасите ,които се разпадат бавно но сигурно.Не се страхувайте,каквото и да ви казват и не изпълнявайте техния план.Доброволно няма да се съгласим да ни ефтаназират! Живейте с разбирането и вярата,че сте безсмъртни и те няма да успеят със страх от смърта ,страх да не загубиш работата си или да не можеш да пътуваш да ни принудят да станем част от пъкленият им план.

се объркал. Само душата е безсмъртна. Тялото е тленно. А министрите и здравеопазването имат отношение към тленното ти тяло единствено. Троленето от друга страна има отношение към съдбата на безсмъртната ти душа. Все неща с които явно не си наясно.

Радвам се, че и живота си ще дадеш за мен, за да не си загубя работата.

Логично. Трябва електората на комунистическите боклуци да е първи. Нали трябва да ги изберат. А тези дето ходят на работа, плащат данъци и осигуровки майната им, да мрът, те не гласуват за комунистическите боклуци....

Да си дойдем на думата значи - като се изчерпят опорките с лъжите - комунистите виновни :). Жалка работа. И още по-жалка партия сте.

Ето поредния трол на комунистическите боклуци се обади, само толкова ли можеш без да е инструктирал партийния секретар?

Мушморок

Ало, Паниката, Май сменяш плочата и започваш да хвалиш министъра, без да се е случила някаква коренна промяна. Защо така?

И в Тайван по 1-2 болни на денседмици наред, после 5, 16, 20 и вчера вече 158... Тука има, тука нема де е топчето!

Утре този глупак Кацаров ще се врътне и ще каже, ама аз не знаех, че има осигурени толкова много ваксини. Трябва да си много плитък мозък и хал хабер да си нямаш от медицина, за да не правиш разлика между периода на липса на ваксини, когато трябва да разпределиш наличния ресурс между рисковите групи и да осигуриш индивидуална защита и сегашната ситуация, когато ресурсът е неограничен и най-добрата защита за всички, вкл. и рисковите групи е скъсяване на времето за достигане на групов имунитет.

По времето на дефицита приоритетно се ваксинираха фермите за норки и Мтел/А1. Айде обратно в зайчарника на инструктаж.

Доказва нещо което беше ясно и преди. Не му пука нито за вируса, нито за хората. Важно му е само да са наще на власт. За това е готов черното бяло да изкарва. И така са всички като него. Начело с началниците. Тъпотията си е тъпотия Без паниката. Няма значение кой министър я забърква и към кои мизерници принадлежи политически.

Трудно можеш да ме изкараш непукист. Пука ми например за последното място по ваксинации, ясно показващо дупките в системата на ГЕРБ и първите по смъртност с 80% над 60г. Още по-ясно показващо липсата на приоритизажия при лечението и ваксинацията. И понеже сте осрани плещите глупости и се редувате да си ги коментирате с малоумни опорко.

Паниката е нагъл трол, пишеше че вируса не бил опасен.Не го интересуват хората ,важното е да плюе по герберите.

Мхм трола вика дръжте трола пак :). Я ме цитирай, а? Вашата компания се беше заела да психира хората и хич не ви хареса изобличаването на пропагандата. Подлоги нещастни.

Психопат лъжлив ,трол си и пишеш повече от всички.

Пиша само когато дезинформационната ви дружинка е на смяна. Някой трябва да ви поставя на място, че вредите много.

Значи ще ги ваксинират приоритетно над 60 годишните срещу пропаганда?!? Къде е Господ и защо ли не си търси вересиите?

Мушморок

Ало, Паниката, А значителна част от смъртността не е ли резултат от вашата дезинформационна кампания, че нямало място за паника, само плашели хората с някакъв вирус, а всъщност нищо особено и нищо страшно нямало?

Никакво уважение нямам към платени измишльотини. Като се научите да давате собствено мнение, а не копиране на ексели ще получите необходимото уважение и внимание.

Мушморок

Ало,Паниката, Съдейки по последните ти 2-3 коментара от тази поредица, обръщаш внимание само на хората, чиято дезинформационна пружина е за смяна, след което ги заплашваш, че ще им обърнеш внимание тогава, коагто я махнат. Това парадокс ли е, преписване от Аутлука, или просто в базата на бота вече е пълна каша, с която AI-то трудно се оправя?

Смъртните случаи от Ковид в 65 милионна Англия са ....4 (Четири) за изминалото денонощие! 49 смъртни случая за седмицата. Така е било в последните 4 седмици. .... В 6 милионна България... след ГЕРБ ,днес от Ковид19 отново умряха... 84 души !!!??? ГЕРБ трябва да бъдат линчувани!

Ама Герб не са на власт сега...какво пречи на радевото правителство да подобри протоколите за лечение. Сменят разни началници, да подхванат и здравеопазването.

СПЕШНО : Ваксиниране на електората на БСП! Има разпореждане от Мунчо и Курнелия да се организират "срещи на раздумка" пред ваксинационнате центрове на електората. ЦЕЛ: Да се ваксинира електората над 60 години, та да отидат дс гласуват повече на изборите!

Тука пишат само младежи герб и то от софийското. Абе неуважаеми тъпанари, с тази заповед се връща възможността и задължението имунизацията да са приоритет на личните лекари, а не на избрани болници (или забравихте, че вземат 10лв на “боц” и затова само няколко болници са в списъка на богоизбраните)? Зелените коридори са Софийска измишльотина и не греят хората в Ямбол например, щото там такива няма в местната болница. Заповедта връща това, което ГЕРБ разруши - участието на личния лекар в здравната система, които отначалото на ковид драмата бяха изхвърлени от нея.

Зелените коридори са мястото където са направени и се правят най-много ваксини. По този начин между другото са и с най-голям принос за безопасност и на възрастните. Те по никакъв начин не пречат на джипитата нито създават препятствия да се ваксинират хора над 60. Решението на този министър е същата глупост като коридорите за пенсионери на не помня вече кой от грбавите здравни министри. Решение което не ползва никого но създава затруднения на мнозина.

Именно - защото на другите не се доставиха ваксини и точно така забавиха ваксинацията. Да не говорим за опашките от гъсто седящи желаещи за ваксина. Абе гербаджийски глупости на килограм.

Можеше да оставят младите да се ваксинират в центровете, така и така там нито мерят кръвно, нито ти гледат гърлото за активна инфекция. Но трябваше да покажат статистика каква част от ваксините отиват за центрове и каква за лични лекари. Личните лекари трябва да получават минимум 2/3 от всички налични ваксини и да ваксинират спрямо възрастта и заболяванията.

Пишеш пълни лъжи и тъпотии. Майка ми се беше записала в Царево за след седмица. Викнаха я още на другия ден, ако желае, защото имало ваксини колкото щеш. На място се оказала единствената, никакви опашки. Да се ограничава процеса по дни и часове само ще доведе до забавяне на и без това забавения ваксинационен план. Това докторче, набедено за министър просто отчита дейност, за съжаление вредна.

Да видим пиша ли глупости? Ваксини на килограм в Царево, а във Варна недостиг...що така. Ангел ще трябва да събори още няколко гори за да поддържа местните структури май :). Ехх Царево - емблема на гербаджийските безобразия и кмета унищожител на Странджа.

Нови тъпотии написа. Уча в СУ с хора от цяла България, говорим си ежедневно по темата, навсякъде има всякакви ваксини за който желае. Относно Царево, не съм чула и един местен, който да не е доволен от кмета. Айде сега си изяж задника от злоба и се връщай да се въргаляш на Орлов мост в "защита" на Витоша, на която дори не си стъпвал.

СУ са дистанционно бре троле. Доскоро бяха забранени и събиранията - де си говорите? А за Царево и безобразията в Странджа - изсичането и износа към Гърция на дъбова гора местните реват от години. Ама като идете в кръчмата на Ангел му се усмихвате мазно, щото коли и беси заедно с Ляпчев :). Нормално за хора дете чакат на 3 месеца сезон. Най-овладяната община сте и най-незаконно се строи там. Отскоро и Велека разрешихте да бетонирате.

Мушморок

Ало, Паниката, Ти, когато пишеш в дир-а, присъствено ли го правиш, или дистанционно? Айде малко уважение!

Освен всичко друго традиционно мястото където най-много се диша дишано са чакалните пред кабинетите на джипитата. Много от хората които се възползват от зелените коридори го правят и по тази причина.

Я кажи тогава що не оратихте зъболекарите в неплатен също, а? Или там просто няма 10лв на боц дето Балтов да усвоява :)

Мушморок

Ало, Паниката, В неплатен изпратиха руските зъболекари между празниците около День Победы, не нашите. Не смесвай нюз стриймовете.

Аз казах ли ви , че след Великден ще има трупове по улиците !

и на това се изтропаха! Смрад Дубайска,Мунчообразна!

мецеца,щяхме да сме на 70 % ваксинирани и да забравим за трози вирус! А сега....догодина!

НАЛИ НЕМАШЕ КОВИ.....

84 от ваксинираните ли ?

Аз работя в реанимация и не съм видял да умре ваксиниран, дори с една доза. Виж неваксинирани... Лесно е от вкъщи да се ръсят тъпотии от хора без грам понятие и с фалшиво чувство на сигурност.

За всеки починал ваксиниран има отделна статия. Къде ги видя 84 статии, за да ги прочета и аз?

Очевидно не бърза толкова да си ходи. А по отношение на нашите управници сме от трън та на глог че и по-висок. Нещо пак не съм оптимист...

Може ли да обясни тоя тупАн Кацаров, защо прави тази глупост? Защо спира изкуствено темпа на ваксинация след като в момента има всякакви ваксини за всички?? Имам приятели във Франция, Италия-някои още чакат за ваксина, други пътуваха до тук специално за да си я сложат. И в един момент се появява тъ.па.ка Стойчо и започва някакви абсолютно безмислени и малоумни действия. Само го вижте как изглежда милия-та той има вид на петоразряден комедиен актьор.

Нека аз пробвам - въвежда се ред и приоритизация. Липсващи досега. Ако прочетеш заповедта ще видиш, че важи за т.нар. Зелени коридори - при личноя лекар всеки “младеж” може да се боцне с обаждане. Затова и се обръща специално внимание на доставките към тях, особено след като вдигнаха срока на Пфайзер на 30 дни в обикновен хладилник.

След 2 месеца,щяхме да забравим за вируса!

Е пълен майтап. Горе долу е като коридорите за пенсионери в магазините на предните сладури. Особено пенсионерите не им обърнаха почти никакво внимание, но създадоха затруднения на всички останали. Боже пази България!

Вирусът изобщо НЕ залязва. ГЕРБ - разгеле - залязват. Съгласете се, че заповедта на Служебния е строго МАЛОУМНА! Досега, ако толкова искаха възрастните - щяха да се ваксинират! Този човек СПИРА ваксинационния процес у нас, при все, че на седмица пристигат по близо 300 хиляди РНК ваксини! Кръгъл ИДИОТ!

Като шефа си...

ГЕРБ залязва, вируса - също. хе-хе

А вируса.....след това тъпо решение на новите калтаци ще си вирее и зимата!