4 нови електрически станции за зареждане на автомобили ще има от утре в София

Собствениците на електромобили са освободени и от данък "моторни превозни средства"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Четери? Само четери, вместо 4000 ? Направете зареждането да става от гаража, от дома и службата...

Токът поскъпва, а ние вървим с години назад и сме .... за зелени автомобили, с вятърни и водни централи! А, ако пред 20 години си бяхме довършили АЕЦ Белене щяхме да сме много напред с времето!

Новите са ултра скъпи. Фолксваген Артеон базова комплектация с предно предаване - 70 бона. Доставки нема, след година. Старите таралясници тип нов внос и те нагоре. Съм ви еал сите и ще си карам Ягуарецо от 1999 та с ве осмака, ако ще и 10 лева бензина да отперете. Противно на локалните разбирачи, поддръжката на ретро кола от периода и то с ексклузивни чарколяци е по-финансово изгодна от новите летящи паници с компютризирана архитектурка. А електрокарите са тотална измама. Скъпи, заключени като функция, едно копче за усвет няма в тях, наблъскани с лъскава пластмаса и мазни пръстчета по таблетите за "управление". В идващата рецесия, ни зелен преход, ни план за възстановяване ще има.

Новите са ултраскъпи, защото гаранцията им на практика покрива първата смяна на батерията. Поддръжката на ретро кола е по-евтина, защото е по-близо до поддръжката на ковчег. Ни АБС, ни еърбег... да не говорим за по-новите технологии като разпознаване на пешеходци и заспали шофьори. Зависи на колко пари оценяваш безопасността и живота си.

Ами само преди седмица един такъв оръфляк като тоя с 20 годишния Ягуар се заби в колата пред него на магистрала Тракия и прати хората в болница, а и образува 10км задръстване. Ако колата беше нова и с новите системи за следене на колата пред теб и лейн контрол това нямаше да се случи! Писнало ми е да обяснявам на маймуни за ползата на новите технологии и как спасяват животи, те всичко знаят и по-старото било по-добро.

Електромобили карат една шепа богаташчета, а държавата им подарява и екстри - без данък, безплатно паркиране в зоните. А бебните да го д*т.

Майтап ама в шведско почнаха да ги махат че токо много съп

Си прекараш новия Порше електрокар за 300 бона под терасата та да му пуснеш контактецо. А като тръгнеш да пътуваш на повече от 300км се чудиш къде ше го хакаш да се помпи. Съответно след три години "пирформънса" ша му падне, като на тилифоня. Ма понеже си гъзар ще скочиш на новия електрокар, та да си по-зелен и тарикат. Старата колица ще иде в ръцете на някой балък, който ще тря се ръсне за смяна на батерията. Въобще едно зелено и рециклирано производство ум да ти зайде.

Пълен майтап, карайте си електрокатире!