4 големи квартала в София остават без топла вода за 2 месеца

12 резиденции на чужди държави също са в районите, на които ще бъде спряно топлоподаването

Обратно в новината

Коментари - 4 големи квартала в София остават без топла вода за 2 месеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Купете си по един бойлер и няма да сте зависими от Топлофикация. Много врещене за нещо, което си има решение.

Бойлерът - добре, има ги на пазара, ами токът кой ще го плаща, топлофикацията ли, щото на ток излиза двойно по-скъпо!

Като има топлоснабдяване-лошо, като няма-пак лошо?

Абе кой ще ви вярва на глупостите айде стига с Тея измислици лъжете като дърти циганки

Ако ДОПГ имаше договори с хората, щеше да плаща огромни неустойки за неизпълнение, нали!?!?!?

Да спират във всички квартали и да я закриват тая ДОПГ наречена Топлофикация+МЕ+МП+СРС/СГС+ДКЕВР+СОС! По 1 милиард годишно се краде от хората от тази Държавна ОПГ ГРОБСПДПСДСБКП

Да, това е пълна олигофрения, българска му работа, в 21 век при наличие на епидемия, това го може само тази страна, без думи!!!!!

Всяка година месеци без вода. Това не се случва в нито една цивилизована страна!

Кой казва, че сме цивилизована държава? С героя на Алеко начело и порно-фолкът, няма как да сме такава...

Но сметките им за този период ще са си както по принцип!

Хайде сега някой пишман демократ с комсомолски плам да ни наплюе комунизма и презентира демокрацията... Преди нямало това, нямало онова...хаха нямало дори интернет и плазми... А сега ? Сега няма топла вода и то цяло лято в европейска столица...Ай, честито, пишман демократи-идиоти ! Всеки ни прецаква все по-брутално и гадно...На туй му викали демокрация...

Да, гадно е. Ама аз пък си спомням и как заради режима на тока в края на 20-ти век "модерната" комунистическа България стоеше без електричество по няколко часа всеки ден. Добре че тогава поне нямаше интернет...

Стояхме без ток вече след "голямата промяна", при СДС

След "голямата промяна" освен режим на тока дойдоха и купоните и кризата за олио, захар и други насъщни продукти. Ама пък имаше банани, кой като нас!

Това е отмъщение за парите, които трябва да връщат.

Ние пари обратно няма да видим...Товане ви ши стана ясно още със сметките ?

А как е в Европа и дали там им причиняват същото и на какви интервали? Усещането е, че тук умишлено се прави за месеци, за да се оправдаят по-високите цени на база по-високи "инвестиции" Едни летят в Космоса, а у нас спират топлата вода за 2 месеца ...

Е точно сега ли ще я спират? Нали от Щаба бяха предвидили нова мярка от утре - да си мием не само ръъцете, но и краката.

Ами мий си ги, кой ти пречи! Баба ти все с топла вода от чешмата си е мила...задника! Навремето от юни месец натам джапахме боси по улиците и така цяло лято. Миехме ги на лятната къпалня в Борисовата градина на душовете със...студена вода! И бяхме здрави и не боледувахме! Ха-ха-ха.

Май нарочно го правят тези изроди, за да съдействат на разни измислени строежи в споменатите квартали. Съд за тези отрепки лъжливи!!!

ТРЯБВА ДА ПОТЪРСИМ ОТГОВОРНОСТ ОТ ТЕЗИ САМОЗАБРАВИЛИ СЕ И ЛЪЖЛИВИ СЛУЖИТЕЛИ НА ТОПЛОФИКАЦИЯ С ВЕЧНИТЕ ИМ ЛЪЖИ, ЧЕ ТРЯБВАЛО РЕМОНТИ /ВСЯКА ГОДИНА ГО ВРЪТВАТ ТОЗИ НОМЕР/. СЪД ЗА ТОПЛОФИКАЦИЯ И ОБЕЗЩЕТЕНИЯ ЗА АБОНАТИТЕ!

Комунистите пуснаха топлата вода за софиянци през 20 век. Капиталистите, криейки уродливите си лица зад термина "демократи" я спряха. През 21 век.

И Борисов има принос. Така каза днес. Сега ще плъзне вирусът

Пълна гавра с труп. В студентски постоянно има аварии и спирания + планирани ремонти и профилактики, че да няма проблеми по нататък. Обаче авариите са постоянни. Пълни нещастници и некадърници. А сметките дали ще са 0 лв. за тея 2 месеца а?

Е то на Студентски град само това му остава. Кокаина им взеха, водата им спряха. Накъде отива този свят!,!,!

Щели да правят подземен канал с вагонетки

Е кво се вайкате като вдовици за... Нали всички тичате да гласувате за тях

Искам пълна прозрачност относно реконструкциите на водопроводната мрежа в Студентски град и Дървеница! Да се извърши проверка как така се е стигнало до това решение, при положение, че сме в карантинен период! Просто не мога да повярвам, защото в Дървеница вече 15 години се сменят съоръжения, подменят се водопроводи и сега отново ще се сменят.... Миналата година пак се сменяха не си спомням главен водопровод ли, какво беше, и нямахме топла вода повече от един месец. Ама това на нищо не прилича!!!

Ще ПОИСКАТ ПЪЛНА ПРОЗРАЧНОСТ ЗА ВСИЧКИ РАЗХОДИ И РЕМОНТИ?!?

Никога!!!

Няма ли кой да заведе дело срещу държавата? Как не е това нарушаване на договор за топлоснабдяване? Или аз не съм запознат с практиките в цивилизования свят??

Китайците за 2 месеца ще построят нов град. Какво има да се прави два месеца с едни тръби...

Имитира се дейност за да се оскъпи продукцията

Какъв им е проблема? Къпете се веднъж годишно и си честитите банята. Чърчил казва: Само българите си казват: "Честита баня!"

И турците, и турците. От тях сме го научили! Придворният лекар казал веднъж на Луи ХIV: "Ваше височество, време е вече да започнете да се къпете...всяка година!" А наш Ганю решил да става европеец и да се къпе веднъж седмично в неделя с топла вода от...чешмата!

Много важно, да си купят бойлер, уред който ползваме хиляди домакинства, живеещи без централна топла вода.

Време е да отворят обществените бани в София.

Да върнат и теляците , че обществена баня без тях какво е? Стига с теляци в държавната администрация.

мислят ви закон да плащате - без значение дали ползвате вода или не!!!

Пълно безобразие!!!! Кметицата като обикаля нон стоп Европа, ососбено в уикендите, не се ли научи как в цивизования свят не спират топлата вода!???

През 21 век да ти спрат топлата вода за два месеца, горовим за семейства с деца...

Преди 15 и може би повече години си купих бойлер най-накрая заради скапаните профилактики всяко лято. Ех, бяха поспрели и не съм го използвал 10 години вече сигурно. Като гледам, не са се научили много как се правят нещата. 2 месеца е брутално много за такъв режим. Ах, нека не забравяме, че като пуснеш чешмата, топлата вода си върви нали. Понеже имаме смесители, нищо че топла вода оттам няма да протече.

Еми тъпо е. Егаси услугата, 2 месеца липса, много безотговорно решение. Иначе реално са два квартала без вода, защото това нещо “Витоша” и “Малинова долина” са си някакви придатъци без инфраструктира, улици или зелени площи. Там е хаос, кал и предкачане през балконите. :)

Няма улици, а криви издълбани пътеки тук там с малко асфалт, което е пълна порнография, в нито една европейска столица няма толкова много строителна мърлявщина. ПОЗОР!!!!

Таман се понаучиха поне да си мият ръцете и те им спряха топлата вода. Пак ще има оправдания за мърльовците и миризливите порове.

тъпите шопи и без това са свикнли да ходят мръсни

Нашенските тарикати нищо не нинамалиха от сметките, дори за март бяха завишени с 30%...а уж има намаление със задна дата от 1 юни 2019... Сега вече няма парно, да ни дерат кожите, и затова ни спират топлата вода цяло лято... Драги булгаристански катили, не ви е виновен нито Путин, нито комунизма. Виновно е крадливото, гнусно, мизерно, алчно семе на племето. Напразно си е жертвал живота и Левски, и Ботев. За алчните задници и мизерстващото упоено стадо не си струват никакви жертви...

Нали вчера се смеехте на руснаците без топла вода? А при руснаците още от 60-тте всички апартаменти даже в панделки са ги давали безплатно и задължително! с вана, отделно от банята е туалет, а в кухнята винаги е газова печка с фурна и 4 котлона. Сега усетих те ли, колко смешно да четеш глупости за руснаци?

Телефонът ми гаменства

Миризлив и нечистоплътен Ганьо му дай да се подиграва с далеч по добре от него хора. В Русия всичко е газифицирано, а таксата е символична. Така, че там топлото, парното, къпането, готвенето ти е без пари.... Смей се, Ганьо Балкански, смей се над собствената си мизерия и мърлявщина. Ама то наистина май който последен се смее, най добре се смее...!!!

Аз ли нещо не съм разбрал или говорите за страната с най-големите залежи от природен газ? И я сравнявате с България по отношение на газификация и цени на услугите свързани с нея? Да точно в това има как да се сравняват.

Като е безплатно я иди да живееш там бе , тъпунгел. Защо ли пък един Ганьо не избяга в Русия , а те на Запад се натискат

Пернишка работа!!!

Бойлерите не са скъпи, айде. Дано на повече хора им писне от тая централизирана зависимост. Сутеешният душ студен е много по-добър така или иначе а за миенето на съдове един бойлер на ден стига в общия случай.

Ама редовно се взривяват и убиват с ток.

Да не са те лекували със студени душове близо до Дървеница?

Как ще оставиш Онкологията без топла вода бе??? Фандупковааааа изрод мръсен оправи си бакиите в Топлофикация!!!

Хем дрогирани, хем смрадливи.

Путин е виновен.

А след това, като почнат и едни аварии ...

В Долно Камарци ще спират ли водата?

На двора

Ууууу, кифлите ше се омеришат! Най-обичам, когато новозабогателите смръдляци от Студентски град се осмърдят на кир! Въобще, защо още го наричате "Студентски град"? Студентите отдавна са малцинство за сметка на престъпниците-чалгари. По-добре да си го кръстете Нарколанд или Кифланд

Не разбирам каква трагедия се прави от това ВСЯКА година!Та,нали ВСЯКА година има планови ремонти,тъпите софиянци толкова ли не успяха да си купят 1 бойлер за 200 лв. и да го използват през този период?!За тяхно сведение,цялата останала България е на бойлери целогодишно и НЕ РЕВЕ!

Като не разбираш, както сам каза, защо пишеш, българино?

Да,именно-КЪДЕ е трагедията?!В 200 лв. за бойлер ли?

Ще наредя да си опикавате ръцете, а не да ми излизате с оправданието че нямате вода

За какво им е вода? Да си отиват по родните места и да си живеят и работят там! Но то на жените златотърсачки не им трябва водица!

И замириса на шопар...

остават само модерните квартали , които им ги построиха без канализация

"Мръсни и яростни", 4-ти сезон.

Чудничко! И накрая пак ще им нахакат хубави сметки!!!

Все пак, некой требва да плаща тръбите. Те съвсем не са без пари!

Върни се на село. Водата от кладенеца във вашия двор е още безплатна

Честито на "софиянци", които се заселиха в село. Дървеница

Ей, много злобен народ. Затова ще мизерствате и ще скачате според тоягата на управляващите.

А вие от кое "село" сте госпожо, да ви посетя.

да не си герентофил изнасилвач като останалите шумкари и тъмнозелени?

Спрете и за по-дълго , никой няма да забележи. Хайде, честита баня другия месец !

Нали си спомняте, че ГАЗПРОМ - Русия намали цените на газа за България от 1 август 2019 г. с 40%! Следваше да се върне полагащото се на потребителите. Медиите би трябвало да ни съобщят каква сума и в каква валута ГАЗПРОМ е Възстановил на Българските си контрагенти, за да разберем, колко са скрити от Правителството за нещо! Различни фактори споменаваха една сума от 150 милиона. Само, че едни я споменаваха в Евро, а други в лева! Т.е. на половина! Пресметната сумата по изнесените данни за новите цени и официалната статистика за вноса от ГАЗПРОМ, цифрата в евро е по-близо до истината! Ама, като гледам колко платих за Април 2020 г. в сравнение с април 2019 не виждам никаква разлика от 25.6%, за София, както бе обявена, че би трябвало да има!?! Ало, медиите! Кажете ни, за да знаем, колко скриха Управляващите, как и защо!