4 дни котето Том бедства на дърво, институциите безсилни

Извиканите пожарникари нямали вишка, природозащитниците не се наемат да помогнат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво се вживявяте. Щом само се е качило, значи е добре. Ще слезе. От вас бяга.

Каква поредна футболна драма...

Малелеллеееееее най големия проблем в държавата !

А някой знае ли колко възрастни хора бедстват и институциите не че са безсилни, а нехаят??? Това е мерило за хуманност! А на котето това му е естествената среда.

А хиляди пенсионери бедстват в студените си жилища опарени от ,,горещите сметки,,надвишаващи пенсийте им.А КОЛКО БЕЗДОМНИ ХОРА ИМА ЖИЛИЩАТА ИМ ВЗЕТИ ОТ ИЗМАМНИЦИ.А ДЕТЕТО В ЯЗОВИРА,НЯМА ТАБЕЛИ.И ОЩЕ МНОГО,МНОГО ТРАГЕДИЙ.

Подпрете дебела дъска от земята до мястото и то само ще слезе. Преди години моят котарак така се беше покатерил на дърво на височината на трети-четвърти жилищен етаж. Мъжа ми настави две 4 метрови талпи една за друга и ги подпря близо до клона на който беше котката. Тя сама слезе по талпите.

И ако умре котката всички ще благоденстват?

"Другият вариант е котето да слезе само от 15 метра височина, което обаче е малко вероятно.." те понеже котките си имат друга работа и други навици...та е супер нетипично да се катерят по дървета...

Ноктите на котката са така устроени ,че не може да слиза.

Коментарите по такива теми, са показателнини за нивото , което обществото ни е достигнало или не е достигнало....

Само че качването е по-лесно от слизането (ако не броим падането за слизане) и ако котето е гледано в апартамент и се качва за пръв път може и да не успее да слезе само.

електро няма ли вишка?

Голям праз. Някаква си котка - един камък в прашката и е долу. Особено ако се размяучи

евала

В това дере или има вода, или няма.

Какво общество? Ганьо не е общество. "Не сме народ, не сме народ, а мърша"

Но ги е страх - "Дървото се намира в непосредствена близост до контактната мрежа за високо напрежение, захранваща влаковете в района на жп гарата в Своге"

също така може да се опъне едно одеало отдолу и с един дълъг прът да се обрули

Пенсий и Трагедий някакви римски патриции ли са?

Като огладнее и ожаднее още малко, ще си слезе само. А така наречените природозащитници освен да вият по разни медии и да рекетират, за друго не стават.

Природозащитниците не се наемат да помогнат. Тогава за какво съществуват? но когато стана въпрос за каракала в Пловдив, първи се изказаха, за да го прилапат. Дано успеят да свалят бедното коте.

значи му харесва. Защо искате да му разваляте рахата. Кеф ти чист въздух, кеф ти диета, пиаш и ааш от високо. Те това е!

глупаво животно.

Явно, тези с минусите не ги е грижа за ХОРАТА. Минусите си ги заврете от.....д. А когато институциите започнат да си изпълняват задълженията към ХОРАТА, тогава ще ме трогнете и такива новини.

Като огладнее, ще слезе

Най-логично е да се упои със стреличка, а отдолу да се разпъне едно платнище. Толкова ли е трудно?

котето том е срам за котешкия род!

То случаят с котето отваря и друга тема. Как така има 15-метрово дърво в опасна близост до контактната мрежа на ЖП-то. ЖП-то и електоснабдяване са длъжни да си поддържат трасетата, а не като духне вятър да обявяват бедствено положение.

На тъпия всичко му е трудно.

ЩОМ ТИЯ НЕКАДЪРНИЦИ С ЕДНО КОТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ОПРАВЯТ, ПОЛОЖЕНИЕТО НИКАК НЕ Е ДОБРЕ, АМА НИКАК.МИЛОТО КОТЕ.

да се обадят на хамериканските пожарникари - да дойдат да обучат наще, как се свалят котки от ужасните дървета! трябва със закон да се забрани надърветата да бъдат по високи от 2 метра! иначе котките ще продължат да "бедстват"!

нали точно за ХОРАТА иде реч. За тези със сърца ,дето ако могат да помогнат не подминават. Другите дето само за себе си мислят само приличат на хора и даже си мислят че са такива ,но са обикновени егоисти и много често поради тази си особеност много нещастни и самотни ако ме разбираш.

И аз не съм виждал скелети на котки по дърветата.

Хиляди български пенсионери бедстват и живеят с по 100 лева на месец. Учители по литература и физика ровят по кофите за боклук. Никой не пише за тях. Стотици български деца са в бедствено положение. Български деца мрат като мухи поради липса на някакви си 50- 100 хиляди лева за трансплантации и лечение. Тая държава 100 хиляди ли няма за лечението на дете..Ха...Вместо за лечение, милиарди отиват за покупка на никому ненужни Ф-16. Някаква си котка бедствала на дърво...Както се е качила, така и ще слезе. Да отдаваш приоритет на животно, вместо на човек- това говори за последната степен на уродливото израждане на човешкото мислене и загуба и извращаване на ценностната му система. Търкачи на талони, събирачи на точки по хиперите, татуирани келеши, силиконови шантонерки, слагачи на еленски рога по колите си, искам да ви кажа, че един човешки живот е по-важен от живота на всички псета и котки по света, взети заедно.

Дайте саттистики колко прасета за заколени междувременно в свинефермите в България. Да не говорим за пилета, телета, агнета, зайци. Преддставям си спасителите на котето с по един бургер седят под дървото и умуват. На човечествто му трябва да се замисли за цценности те си, и после да решава кое е важно и кое не. Не съм веган и харесвам котки, преди някой да ме е обвинил във всички земни грехове. Просто понякога изпадаме в едни лицемерия дето да се чудиш кому са от полза.

според теб какво трябва да се направи?

Сетих се за един виц по въпроса: Възрастна госпожа звъни в пожарната: -Моля помогнете, котето ми се покатери на дърво и не може да слезе. -Спокойно госпожо, ще огладнее и ще слезе само. -Господине, но то не може. -Госпожо , моля не се притеснявайте. Ще си слезе самичко. Вие виждали ли сте някога котешки скелет на дърво ?

страшна трагедия

Ако трябва да му връчат акт за непозволено къмпинговане ще намерят начин да го докопат

как пък не те домързя да напишеш толкова дълъг коментар... все едно някой ще го дочете

Какъв е проблемът котка (на година и половина определено не е малко коте) сама да слезе от дървото? Очевидно е уплашена и не смее да слезе. Ако спрат опитите на всякакви идиоти да я смъкнат оттам, котката сама ще си слезе.

Ти някога на някого помогнал ли си с нещо? Такива като теб само мрънкат защо някой друг не е помогнал. Нищожество!

Защо не го подмамят с храна?Котето е стресирано ,но нали знаете ,че те имат 9живота.Само ще се управи.

'начи, ако ни съ нъмеси бат Бойко - пишете го бегало това коте. Но той ще се намеси; магистрала ще направи до там /15 метра висока/. И за котето - хепи енд. За Бойко - конгешулейшън.

Пълна идиотщина Котката сама може да слезе,или някой можеше да я свали.

Съшите тези "природозащитници" помпят всеки ден крехки свински пържолки, висменка, агнешки главички и ребрца и пилешки флейки, та пушек се вдига. Шкембаците им ще се пръснат от едение и пиение...Фарс.

ами обадете се на "Корпус за бързо реагиране" тъй като котките имат 9 живота ще ви вземат 10лв....

Може да е наплашен от хора, след като е бил прострелян. Освен това не е разбирал какво става в лечебницата. Само че не могат да преценят, че като се качат, трудно ще слезнат. Да се катерят нагоре им е по-лесно.

Пуснете едно куче горе , бе , малоумници - ако не го свали поне ще си правят моабет , да не му е скучно нощно време само!

Пожарната нЕмала вишка.... Бойко, ко праим баце ?