4 части на София остават без вода

Ремонти по водопроводите са причина за неудобството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По миризмата ще ги познаете софиянци.

при тази скъпа вода , това е шестица от тотото. А за закъсалите ...Перловската рЯка по бански.

останалите части ще ги ремонтират ли

Еднa читава улица с един читав тротоар имаше в Младост, и тия вандали ги опорочиха..

Все си мисля, че са РАЙОНИ на София, а не части.

от 9.00 до 19.00 - двама ,трима ще работят , а 10-20 около тях ще "организират" работата !

по ВОНЯТА

idio

Да споделя лично преживяване. наложи се да ни подменягт водопровода на къщата. В толите страни някъде. как се случи - Първо прокараха външни временни успоредни тръби по цялата улица. Доставиха отклонение до всяка къща или сграда. Пуснаха в пощите на всчки извиение, че за 30 минути ще се наложи да спрат водата на опреденела дата и час. спряха. в тези 30 минути разкачиха водопроводите от цялата уица и закачиха новия външен. След това пуснаха водата по този временен водопровод. и спраха осовния. Работиха си спокойно 2 седмици. След това същото упражнение - за 30 минути. прости хора! от топлите страни. (след като привършиха, подмениха тревата с чисто нови чимове и 2 седмици поливаха всеки ден докато се захване)

Да уточня - снимката която виждате - това не е неизвестен град от руския север или пострадал от терористите район в Сирия, а столицата на една от държавите членки на ЕС, кметът на която претендира да е "голяма работа" - град София! Не на оная дето дава фъндъци на далавераджиите!

снимката е сложена точно с такава цел комуноиден идиот за да храчат такива като теб

ами вие селенията напълнихте столицата с вонята си без да е спирала водата и се къпете веднъж в месеца за да "п'естите" и си казвате -ЧЕСТИТА БАНЯ:))))

така правят и в някои северни страни. не е в топлината работата. работата е в това, кому колко му пука за неудобството изпитвано от други хора заради собственото му удобство. подменяха кабел. предупредиха от месец с лично адресирано извинение 'г-н Немил-недраг, е.он съжалява, ама няма начин - ще спрем тока' в деня на спирането пъргав младеж обиколи всички къщи 'след десет минути спираме тока' след трийсет минути обиколи пак всички 'след десет минути пускаме тока' след още десет направи трета обиколка 'пуснахме тока, всичко наред ли е?' и това в една северна и дъждовна страна...