Коментари - 4,8% са положителните случаи на ковид, няма починали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смешно ми е как антифаксърите тука не разбират от дума че не могат да контролират какво дира публикува.

Колко бустера имате? Проверете се за тромби в мозъка, защото пишете невероятни безмислици!

44.00% от случаите за деня са "ваксинирани" 55.56% от постъпилите в болница са "ваксинирани" около 30% са общо "ваксинирани" 25.03.2021 костадин ангелов "Хората, които са ваксинирани с една и дори с две дози, може да са носители на заразата, но те няма да се разболеят тежко, да постъпят в болница и няма да загубят живота си от заразата" Добрата новина: Общо поставени дози 0 за последното денонощие

"Ние не само имаме ваксини за бракуване, но вече бракувахме огромни количества, предстои тази година да бракуваме още 2 800 000 дози. Това е огромен финансов ресурс. Бях категоричен пред Европейската комисия, че България е твърдо за прекратяване на договора с "Пфайзер" за закупуване на ваксини", каза служебният министър на здравеопазването.

Какво е това, ковид?

Кетчуп с портокалов сок

плащат ли да пишете тези лайна, а, плащат ли маменцето ви продажно и тъпунгерчета жалки

Рекламите плащат..Колкото повече идваш, толкова повече плащат. (народна мъдрост)

А бяха дни когато "отчитаха" хиляди. Поръчана отчетност.

още има малоумници, които се изхранват с ковид-измамата... то голямото крадене приключи с войната.. кой облажил облажил

ЗАЩО ПРОПУСКАТ,ДА ОТНЕЛЕЖАТ СТАТИЯТА,С-“ПЛАТЕНО СЪОБЩЕНИЕ? АКО,НЕ ЗНАЕТЕ,ПРОДЪЛЖАВАТ,ДА НИ ОГРАБВАТ,СЪС-СТОТИЦИ МИЛИОНИ,ЗА: ПОПУЛЯРИЗИРАНЕ(В СЛУЧАЯ)! НАСТАНЯВАНЕ НА-ЗДРАВИ ХОРА(НА ХАРТИЯ,В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ),В-БОЛНИЦИ(1800-ЛЕВА)! ПОКУПКА НА:НЕЕФЕКТИВНИ,НЕНУЖНИ,ОПАСНИ-ТЕЧНОСТИ..И ДР.ПОДОБНИ! С ТИЯ ПАРИ,МОЖЕ ДА СЕ ЛЕКУВАТ ЗЪБИ-БЕЗПЛАТНО,НЯКОЛКО ГОДИНИ! СЕДЕМДЕСЕТ ПРОЦЕНТА ОТ ХОРАТА(ПЕНСИОНЕРИТЕ-100-%),ХОДЯТ-БЕЗЗЪБИ,ЩОТО НЕ МОГАТ ДА ПЛАТЯТ!!! ИЗРОДИ!

75% от непочиналите неваксинирани.....

Колко тъжно за търговците на смърт... Ще трябва да изхвърлят инжекционните течности, които промотираха като ваксини...

Вие няма ли да спрете вече с тези статистики за омръзналия на всички вирус?

Активни по три месеца хахахаха. Активни Боклуци се мъчат да сеят паника. Активни Боклуци подържат тази фалшива статистика. Активни Боклуци които се продадоха за пари. Активни Боклуци които ни тормозеха . Ни е ги помним и сочим тези Активни Боклуци. Активния Боклук ,, Доктор Смърт -Мазния , Кунчев , Кантарджиев , Балтов , Аргирова , Баба Радка , Гломб , Николова. Съд и затвор за този Активен Боклук. Активния Боклук Витанов да се извини публично на Мангъров. Активни Боклуци.

Всички намесени в ковид бизнеса, започвайки от лекарите в занданите на ковид отделенията, верни последователи на Менгеле, са фашисти. И тези, които пропагандират тези безсмислени данни и правителството, което още държи под арест хиляди души заради някакви фалшиви тестове не са по-малко виновни.

Смях. Добре, че народа се събуди.