Коментари - 3899 нови случая на COVID-19 у нас и още 119 жертви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смъртността в острия стадий на Ковид 19 е по- малката част от починалите. Напоследък от САЩ и ЕС се съобщава за много висока смъртност в месеците след " уж излекуване " и то в пъти по- висока. Вируса уврежда много тежко всички органи и води до допълнителна смърт.

от къде на теб ти увира главата какво е патология и сециране бе да те еба в гъзъ кучи?

Кога направихте 119 аутопсии та да установите, че починалите са от ковид бе, измамници скапани! Мечтая да ви видя как бягате и се чудите къде да се спасявате от народната любов, престъпни изроди!!!

че има смисъл да се отговаря на трол но те и при починали от инфаркт рядко се правят аутопсии. Дали пък не мрат от простуда умрелите от инфаркт? И на умрелите от катастрофи рядко се правят. Може пък от друго пък те да умират? Интересно къде е фабриката за идиоти че изглежда страхотно работещо предприятие...

Ей, тествайте се че падна бройката на тестовете и приходите от тях. На някой хора правим даже по 3-4 теста и пак не излиза сметката ! Няма да има с какво да плащаме на ковид-троловете.

с дупе.

Тези изроди с НОЩници, дори и с телефонната "медицина" пак успяха да докарат бройката само до 119 клети души. Но съм убеден че касапите ще работят още по-усърдно за "яко измиране"! Да пукнете, вашата мамица некадърна и продажна.

Какво се чудиш? Хората вече и по телефона не търсят ЖиПи-то, защото знаят че им е наредено и те да са в играта и да не приемат без ковид тест. Това е "здравеопазване" по ГЕРБ-ерастки. При него вече и пред болницата няма да можеш да умреш за да не правиш лош ПиАр. От днес като те изритат от болницата и направо ще те стоварват във вас, за да си пукнеш там - без да разлайваш медиите!

3евзек

Нали само до преди месец нямаше вирус? Копчето за забравяне ли ви натиснаха или просто старата анонимна смяна мина вече под ножа, а вие сте новата?

Прави ми впечатление как подържат бройката всеки ден горе долу една и съща.По 100 и кусур на ден. Как пък не се случи веднъж да умрат 600 на ден или 30 на ден

Не изглежда добре на графиката!

Адаш, Ако беше ти на власт, щеше да оправиш тази недомислица.

И аз очаквах тази седмица поне 2 дена с над 150 човека, засега само понеделник, но той е с натрупване..

Бая народ лае. Но очевидно през маска. Ние сме българи все пак. Винаги е било - Не ме гледай какво правя слушай какво ти приказвам.

Пълно затваряне до края на годината. Затваряне на детските градини! Затваряне на училища, молове, фитнеси, кина. За да може хората по празниците да да вкъщи и здрави, а не по болници и по лоши събирания. Здравна система няма и помощ няма. единственият начин е пълно затваряне за 4-5 седмици.

Затваряй се като искаш, ако мислиш че така ще си здрав! Може и с противогаз да стоиш! Само не налагай параноята си на другите, или си некое вмирисано ченге, което се надява на бонус за висене по КППтата?

Абсолютно подкрепям

Като изпитвате страх - стойте си вкъщи! Хората трябва да работят, за да има с какво да си изхранват семействата. Ако си мислите, че този вирус ще изчезне след поредното затваряне - много се лъжете. Вижте какво се случи пролетта?! След като сринаха икономиката 3 месеца в началото на годината безпричинно, искате сега да я довършат ли?! Дори ви е бедна фантазията колко фалити предстоят. Вие обаче явно сте от тези рядко срещани същества, които живеят на фотосинтеза и нямат нужда от нищо, затова не давайте много акъл и не излизайте от дома си, там няма да ви намери корона :)

Щом официално са обявени 114 хиляди заразени ,то те реално са десет пъти повече ,хора които нямат симптоми,имат леко неразположение и такива които не се тестват заради безумната цена от 130 лева за тест ,тези заразоносители са в обществото ,ходят на работа ,по улиците и магазините ,простата сметка показва ,че около милион или повече преминават или са преминали заразата ,което ще рече че 20-25% от населението вече е заразено или преминало заразата ,с тези темпове до Нова година ще стигнат 50% и до февруари -март заветните 70% при които вируса естествено губи способността да се разпространява .

Още един малоумен поклонник на тъпата теория за стадния имунитет. Грипа е по-заразен в пъти въпреки че е също в пъти по-малко смъртоносен. Загубил ли е способност да се разпространява? Варицелата е десетки пъти по-контагиозна от ковид и също десетки пъти слава Богу по-малко смъртоносна. Загубила ли е тази способност. Хем тя доказано оставя траен напрегнат имунитет, а за ковид все по-сигурно е че не е така. Не слушайте на Мангъров тъпотиите и мислете с главите си.

няма да слушаме инфекционистите, а троловете, защото те са върхът на компетентността по всеки въпрос. Дали имат образование не е важно. Важното е, че с лекота обиждат доказани професионалисти или професори от престижни университети, какво остава за коментиращи във форума.

Понеже някои глупости ги ръси хабилитирано лице това може да ги направи верни? За разлика от Мангъров аз вярно нямам научни титли но съм достатъчно образован. И за разлика от него давам примери за да си мотивирам мнението.

Малоумен си ти -- стадният имунитет не е сребърен куршум, а средство за ограничаване на болестта. Апропо, с ваксинирането се създава именно стаден имунитет.

Доста по-големи имена от наш Мангъров отричат възможността да се направи стаден имунитет без поголовна имунизация. Четете и мислете с главите си. Не мислете че ви се полага имунитет само защото се държите като стадо.

Не, не стават верни. Когато Балтов или Мутафчийски ръсят глупости, те не стават истина. Когато троловете ръсите глупости, те не стават истина. Едва ли сте образован, щом само трол можете да "работите". Не ни се полага нищо в гробарската държава. Сами всичко си правим. Смешно е да ни призовавате да мислим, при това с главите си, след като са Ви наели да противостоите точно на стремежа ни да се информираме и да отсяваме истината от манипулациите.

Работя в реанимация. Иначе е вярно че глупостите остават глупости независимо кой ги твърди. И идея нямате всъщност как точно изглежда реалността и дай Боже да не я опитате лично но също така няма друг начин да разберете докрай. И пак казвам мислете с главите си. И имайте предвид че общото кратно между всички изброени професори и доценти е стремежа да угодят на Борисов. Нещо от което аз определено не страдам както и учените и колегите по света на чието професионално мнение стъпвам и аз.

Работиш хигиенист в тоалетната на гарата в Петърч. Герберстки малоумник.

Намаляха хората които си правят тестове и на троловете няма с какво да им плащат

питай жена ти къде съм.

Държава без лекари, лекарства, с една издънена здравна каса и с болници акционерни дружества няма как да не е на трето място по смъртност. Не забравяйте, че сме първи в Европа по най-ниска продължителност на живота и най-застаряващо население, което НЕ се дължи на това, че има коронавирус.

Абсолютно неверно твърдение

Няма как да е вярно такова твърдение. Не може да сме хем с най-висока смъртност хем с най-застаряващо население. Ей заради такива твърдения апелирам толкова настоятелно да запазим хладнокръвие и да разчитаме на здрав разум.

Младите бягат в чужбина и там раждат деца. Като няма млади, сме си застаряващи, дори да умираме рано, защото 60 години са малко за умиране, но много за активен живот.

Пак няма как да стане. Застаряват само живите. А статистиката която се радва на толкова голяма популярност напоследък показа че възрастовата структура у нас е доста подобна на Швеция примерно. Хем там разни емигранти ги подмладяват. Наши включително.

Естествено, че живите. Когато средната възраст на живите от 20 години, примерно през година Х, се променя на 45 години през година У, се казва, че населението застарява. По принцип застаряването на населението е проблем за всички европейски държави. Малко се съмнявам да сме, като Швеция, но тук положението се "подобрява" от циганите, обаче те нямат такива добри показатели при образование и работа, както при възраст.

и освен това никой не се оглежда назад да "забележи", че се изгониха и лекари, и учители и МИСЛЕЩИ хора от тия скапани чалгаджии, които ни управляват!

За Ганьо дори и по 1000 на ден да умират от вируса,той пак ще ръси глупости, ще се инати и няма да спазва мерките, защото са му наложени и той не се чувства свободен да кУфее.

Не е Ганьо А това прави умния човек,който не се подава на минипулации и евтина пропаганда

3евзек

Адаш, Как отново успя в едно изречение да се докараш до умопомрачително противоречие? По чий стандарт умните ръсят глупости? Да не би отново да е по стандарта на Дънинг и Крюгер?

Само това, че сме на 3-то място по смъртност в Европа, достатъчно добре говори и за качеството на управление (на страната и на кризата), и за качеството на здравната система, и за качеството на грижите (компетентността), които медицинският персонал полага за болните! Другото е бля, бля.

Това, че сме на трето място говори само за населението населяващи тези географски ширини. Ниско образовано, арогантно, егоистично и с вечен копнеж да "пие кафенце", докато е сложил чисто новия си айфон на изплащане на масата. Държи кафенето, кръчмата да е фраш, за да могат всички да видят последния модел на айфон. Географски ширини, в които Тиквата, която е прочела само 1 книга, е по-умна от 90% от населението.

Голям комплекс имаш от тоя Айфон. Явно само Айфони сънуваш напоследък Да ти подаря един

решил да си помпи самочувствието, като ни обижда. Какво да го правим, бедна душичка. Тиквата е прост, драги голчо, не защото е прочел само една книга - това може да се случи на някого, поради лошо стечение на обстоятелствата, а защото се гордее с това. Както и Вие, че работите за него се оправдавате с това, че го намирате по-умен от нас. Фактът, че извличате изгода от неправилни неща, и това Ви кара да ги приемате за правилни, показва вашата природна глупост.

Ако сте на домашно лечение по телефона, с чай и аспирин, и пр. , или линейката се бави, можете да добавите следните хомео-медикаменти: Бриония Алба- за дразнеща суха кашлица и температура , силна жажда Рус Токсикодендрон- за треска с болки в ставите и мускулите, грипоподобно Аконитум Напелус- за внезапно вдигане на висока"суха" температура Беладона - за температура с изпотяване, с пулсиращо главоболие Страмониум- висока температура, особено при деца Гелсемиум- за температура с главоболие в задната част на главата Еупатория- за температура с втрисане и болки в очните ябълки при натиск Арсеникум Албум- за общо неразположение с температура и разстройство Антимониум тартарикум- за влажна кашлица с хрипове, ниска оксигенация Калиум Карбоникум- за астмоподобен задух, облекчават от седене с приведено наред положение на тялото потенция- каквато има в аптеката. производител- без значение. прием по препоръката на листовката приемът не пречи на каквото и да е друго лечение.

+ никакъв секс и никакво мастурбиране(онаниране) ,щото отслабва имунната система

Не гледайте новините и брифингите на щаба! Укрепвайте имунната си система с природни средства! Не се страхувайте!

Средна възраст на починалите С ковид вчера в България: 70.5 години Средна възраст на починалите С ковид за последния месец: 69.5 години Средна възраст на починалите 108083 души през 2019 г.: 73.2 години

Спокойно! Като измре средната възраст! Ще спадне още! Може и на 35 да стане!

Е вече 8 месеца я чакаме да измре...ама не измира

Броят новозаразени в София спада в сравнение със същия ден от седмицата за последните 3 седмици.

ПРИ ПЪЛНИТЕ КАФЕТА И ИДВАЩИТЕ ПРАЗНИЦИ ДАНО НЕ СТАНЕМЕ ОТ ПЪРВЕНЦИТЕ !!!

и къде ги вида пълните кафета бе ?!!?

Това е трайна тенденция или само за днес?

Засега е за последните три дни, като последните два са под хиляда. Най-много случаи за София е имало между 4.11 и 7.11: 1619, 1477, 1264, 1435 съответно.

Аз не съм убедена в това. Спадът е след откриване на фургоните пред няколко поликлиники, където се улесни изследването с бързите тестове. Колко от положителните там повтарят с ПСР, който единствен влиза в статистиката? Със сигурност доста малко.....Да не говорим, че ако един в семеството е положителен и другите проимат симптоми или не масово не се тестват, защото не виждат смисъл-ясно им е......

Курвата Бенатова, къде си?

При жена ти

Покри се някъде тази оФца. Ще се крие, докато не забравят глупостите, които наговори. За съжаление повечето хора мислеха тогава като нея.

Вече сме 19-и в света по брой на активни случаи на заразени с covid-19. И броя на тестваните е значително по-малък от 18-те държави преди нас. Тази седмица задминахме и Китай по брой на заразените.

и? кво да направим- само не ми казвай , да си носим маските- носим ги. и ддд-тата спазваме. протестите отшумяха отдавна- периодът на заразяване е кратък. кво праимЕ?

Особено ако имате роднини над 60 години.

и тва правим-напълно сме ги изолирали, действаме като докторите- по телефона. - друго?

Заровете главата в пясъка и се преструвайте, че няма проблем, както правят щраусите. В крайна сметка от вас нищо не зависи, нали така?

Ами, да лекуваме хората! То не е само мутрата да приказва откривайте легла в болниците. Легло си имам и в къщи. Някой трябва да лекува болните на тия легла. И то адекватно. Не е ли позорно, ако не и страшно, че сме на 3 то място по смъртност в Европа?! По 100 и повече умрели от Ковид 19 отчитаме на ден! Проверете статистиките и за Гърция, и за Турция (комшиите), И ще видите, че те далеч по-успешно се справят със заразата. Ама те нямат мутри, които мислят само за оставането си на власт (дори и на цената на стотици умрели) , а правителства, които се грижат за хората.

А...престанте да се карате и работете заедно. Иначе ни чака голямата тояга. Ше видите.

Казват че сега в Евроап всеки 17 секунди един човек умира от ковид.

С, а не ОТ.

Много правилно уточните няма диагноза ковид!!! Всъщност вече може и да с измислили знам ли. .

https://www.telegraph.co.uk/global-health/science-and-disease/one-person-every-17-seconds-dies-covid-19-europe-warns/

А пък 35% от простата ми дават 43% от общото количество еякулат.

Коя е простата?

Майка ти...

3евзек

Ще ти се, обаче тя не е полигон за нещастници.

Нема се пУашите, стадния имунитет дебне отвсякъде!

Да крадът от здравеопазването ,,без ефект,,За да сме първенци по смъртност,а и преди ,няКОЙ е виновен .Пари се дават много ,безконтролно ,а ефекта е смърт на народа,а дали това не е целта.

И как разбират ,че починал човек в кардиологията примерно , е с Ковид ??? На случаен принцип ли ги пишат или вземат проби от покойника , за да се трупа статистика ?

ОТИДИ НА МЯСТО И ВИЖ !

В кардиологията Ковид не е основно заболяване. Там умират от сърце.

вече май е .... и то навсякъде

3евзек

Сега е навсякъде е ноември?

Няма такова нещо, умнико. Във всички отделения вече се умира само с Ковид 19.

3евзек

Значи благодарение на Бойко и джиБката му смъртността е спаднала тройно. Събирате ли вече средства за паметник?

като видят че е на умирачка му вземат проба и тя винаги излиза положителна

Ние твърто се позиционирахме по брой починали над 100 човека на ден и се установихме на 3 място в Европа по брой починали на 100 000.Това не е повод за "конгратюлейшънс" Няма как да се отрече,че ускорихме движението " нагоре по лай-яната река ,без гребла". "Слънцето" ,което пролетта беше се стаило в дупката ,при намаляване на бройката на заразените през лятото ,извлече тлъстото си туловище и започна да го разхожда из държавата.Защо не бяха доставени още апарати за обдишване , а те не са скъпи ,,не бяха разкрити болници от модулен тип в големите градове и най-вече там където има медицински университети.Китай строи такава болница за 1000 пациента за 7 дни ,но нека ние да строим за 50 дни и за 200-300 ,но щеше да я има, а не да се правят смехотворни и безсмислени арт инсталации с поставяне на легла в зала "Армеец".Поне да бяха използувани по-спокойните месеци,да бъде направен ремонт в някои болници ,за да има по-нормални условия за лечение на пациентите , а не тези полуразрушени помещения ,които имат вид на такива в ,които са се водили боеве със средна интензивност,а леглата имат дюшеци ,които все едно са взети от Освиенцим..Колко е вярна поговорката "Кладенец не се копае по време на суша".Той вече трябва да е изкопан. Вчера даваха едно видео от Пловдив и много ми беше жал за двамата мъже ,които чакат да бъдат приети в Университетска болница.Това видео трябва да попадне на фестивал на реалните документални филми,Това видео беше реалистично показване на всяка ситуация в България..Просто се проследяваха последните минути от живота на двама мъже,които губят живота си пред олющената врата на някаква болница, във вторият по големина град в демократична и неолиберална България..Тези кадри трябва да се пускат при всяко заседание на некомпетентната шайка ,наречена правителство.Разтърсващо видео.Дали някой има представа какво е положението в малките планински селца или там хората са оставени на произвола на съдбата.

Тъпунгер - по целия свят е така. Не видя ли палатките в Щатите?

7022

Абе, защо давате щатите за пример за какво ли не, след като те са се провалили от гледна точка социална държава преди много години и са си го признали?

Ай стига бе..наистина ли в целия свят хората мрат на стъпалата на болниците... Май ти си тъпунгера ?!?!

Пич..яко си се психирал като ти чета поста 1 км. Да такова е положението и главно заради страха и паниката която се насажда вече колко 6-7 месеца. Сигурен съм ,че ако не беше така болниците нямаше да са пълни с хора които не са за там и щеше да има място за наистина нуждаещите се...но вече връщане назад няма.. .. Такивя идиоти ни управляват поредното доказателство за некадърноста им.. И моля ви се изберете си ги пак,явно си ги заслужавате!

3евзек

И защо след чак след 6-7 месеца? Как паниката и страхът не тръгнаха в първите две седмици, а случайно съвпаднаха с увеличения брой жертви? Май не е заради насаждането, а по далеч по-обективни причини?

114 хил- общо заразени, 33 хил общо излекувани, близо 2 хил починали. А какви са онези които се явяват разликата между заразени излекувани и починали. Това са някъде около 80 хил.човека. Значили че 10 месеца вече имаме 80 хил, които са заразени но не излекувани. И къде са те - по улиците, в болниците? Тия дето пишат цифрите знаят ли отговора?

Ами нали повечето са на домашно лечение или под карантина, имат леки симптоми или даже нямат. Само тежките случаи са по болниците. Не се ли досещаш, то акъл се иска както казват комшиите!

Никой не ги задължава да си правят отрицателен тест след изтичане на карантината, затова. Една част от тези хора са оздравяли, други го влачат с месеци...

Стига бе верно ли никой не те задължава ...я се поинтересувай малко и пак пиши...щото имам познат дето работодателя му го задължи...

Мамицата ви мръсна. Стига вече с тия цифри. Високата смъртност се дължи на лошата организация на болничната и доболнична помощ и на ненавременното и неправилно лечение. За хаоса който причиниха продажниците от тъпото правителство са за съд и затвор. Боклуци с боклуци некадърни.

Може и да е вярно, но главно се дължи на твърдоглавието на бай Ганьо, който ходи без маска, казва, че ковид няма, ходи по заведения и ако е заразен без симптоми пръска зараза на поразия....

7022

А как Ганьо, който няма симптоми да разбере, че пръска зараза?

Ай стига Еврокъв си там..с тея опорки,че се някой е виновен..тва е най -тъпото нещо вече.. Начи ние сме идиити само цяла Европа е пламнала дето уж не са идиоти така ли бе Пидал? Тва нещо всички нормални хора казаха,че не може да се спре ок..? Тука ,че от години нямаше никаква здравна система не ти ли е ясно..ако не ти е ходи в която и да е болница и ще вденеш бързо.. И тва няма общо с ковид.

Вярно си Европидал

А как ще коментираш факта, че в страни с много по-високо разпространение на заразата отколкото при нас, смъртността е много по-ниска?

Браво ! Това е истината , но я виж колко платени трола са ти забили минуси !

Значи следва незабавно да се наложи локдаун на цялата страна. Парите, за които се говореше не бяха за глупости, а за оцеляване на населението!!! Когато стоиш изолиран в кабинета си е много лесно да издаваш команди. Защо трябва училищата отново да събират много хора, част от които са болни. Жертват се хората в името на абсурдни идеи. Щом децата не могат да стоят вкъщи, да отидат да потичат в парка след онлайн обучението. Започвам да се съмнявам за качествата на управляващите. Могат ли изобщо да оценят ситуацията или просто не искат, защото така им е изгодно.

И врабчетата имат повече мозьк от соросоиди като тебе

ку ку

Пандемията се развива съвсем закономерно. Писах ви че ще стане така още когато Учиндолският идиот караше проф. Мутафчийски да му се извинява, че няма трупове. Писал съм го още 500 пъти след това. Голяма част от червените паразити ще измрат. Убити от собствената им глупост и собствените им деца и внуци. И този процес е необратим. Смърт на комунизма.

и голяма част малоумници като теб също ще измрат

Много пъти съм ти писал, че днешните пенсионери са ГЛАВНО гласоподаватели на ГЕРБ! Така , че пишеш абсолютни глупости за червени паразити, болестта не подбира, взема и евролиберасти и леви атлантици и соросоиди....

Тази мънгъризация на официалната политика на държавата ще доведе до катастрофа в здравеопазването, образованието и икономиката. Освен това, точно по време на коледните празници в нас ще има черни рекорди на болни и починали.

Мангъров е червен като маймунски задник. Не случайно обиколи всички червени телевизии.

Хубаво е че тази пандемия не се случи до 1996год. до тогава здравеопазването беше на плачевно ниво. Особено с нашите военни офицери дето ползват само разни медицини дето са в разраз със законите на науката и отхвърляни от БАН.

96та здравеопазването беше в пъту по-добро

Тестовете отчитат фалшиви резултати,пьлнят главите на хората с фалшива статистика,за да ги подмамят да поискат сатанинската ваксина сьс знака на звяра.Стига сатанинска простащина!

НСИ За седмица 45 умрели 3179 човека. От Ковид официално са под 800. За справка седмица 45 на 2019 са били около 2100.

Болни са Ви зомбираните мозьци.

И починалите ли са фалшива статистика? И в Европа ли, че да затварят държавите и да въвеждат стриктни мерки, но и да имат резултати за разлика от нас? Хайде, спрете се!

Психовойната срещу населението продължава.Пропагандата се лее ежеминутно.Тази истерия води до по-голяма смъртност сред хората от всеки вирус.Истерията,страха и паниката убиват всеки ден все повече хора.Инсулти,инфаркти,самоубийства,депресии,паник атаки,дерматити от маските това е резултата от така наречените мерки. Най-важното е носенето на маска показва,че си капитулирал пред злото и неговите слуги.

Психовойната я водите вие, лъжете хората че няма опасност за да си върнете кръчмите и баровете.

За три дни към 350 починали.

Повече са, ама не от коронката.

Как ще затворят кръчми, чалготеки... - това са пари, много пари от наркотици, проституция..., кой ще пълни чекмеджетата. Хората си плащат, а вие само искате.

Редно е всяка сутрин след нашата статистика да напишете и за немската, за държава с 12 ПЪТИ повече население от нас! А тя е 260 починали, 23 хил заразени. Три на зад е същата..... ИЗНЕНАДА А! Зашо ли е така? Тук се мре 12 пъти повече!?!?!?!? Зашощо няма здравеопазване, правосъдие, всъщност тук няма нишо на тази територи, скоро и българи няма да има

Точно за тва спрях да гледам телевиия и като видя новина за короната подминавам. Считам, че такива елементарни примки и методи за сплашване са обида за моята интелигентност.

Така е когато про ст управлява про сти. Но на материала явно така им харесва.

Що за здравеопазване е това! Всеки със симптоми би трябвало, отивайки при личен лекар, да получи направление към специалист. Да се прегледа, при необходимост тест ( безплатен) и лечение.

Абе как ще отива при лекар съ?с симптоми??!! Обажда се по телефона! Така се прави в цяла Европа!

За 27 годишния човек е пълна лъжа. Познаваме родителите,които са научили от интернет,че детето им е починало от ковид. Майката е извън себе си от гняв,че медиите се гаврят с паметта на детето й. А трагедията е,че след операция ,момчето поручана тромбемболизъм и най-лошото се случва. Долни лъжци са медиите!!!

5878 в болница заради covid19. Ако това не е грешка, то България е една от малкото страни, разполагащи с такъв капацитет. Иначе цифрата е стряскаща. В Дания за момента има около 230 настанени в болница и вече се чува, че наближаваме момента,когато болниците ще са под натиск. За 5000 изобщо не може и дума да става.

най-вероятно е лъжа. Ако някой мине да ги преброи на място, съвсем друго ще се окаже.

НЕДРАГИ КОВИДИОТИ! Средата се насища все повече и повече- факт. БОЛНИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ ИЗЛЕКУВАНИТЕ- факт. Загиналите са повече от 90 човека всеки ден- факт. Това е положение без подобрение- факт. Заразата се разпространява в градския транспорт, училищата, супермаркетите и като цяло във всички места, където има повече хора- факт Всички болници декларират, че имат затруднения- факт По улиците излизат все по- малко хора- факт. По ресторантите и баровете няма хора- факт Всички фирмени мероприятия се отменят- факт Всички екскурзии се отменят- факт В България загиналите хора са 2649- факт. Все по- често заразените са жени- факт. Ако тези данни не са достатъчно основание да се заградят местата , които са източник на заразяване не знам какво друго е източник на заразяване. Ако пострадалите са ви малко, помислете кой член от вашето семейство да пострада първи и изречете името му на глас? От президента до правителството и народното събрание няма здрав разум и нещата отиват много на зле. Ако бяха затворили за две седмици всичко щеше да бъде в пъти по- малко, но доц.смърт получи повишение! Колкото повече се разболяват от болест без лекарство, толкова повече ще умират и заразяванията няма да се спрат. Това в безкрайна убийствена спирала на заразата и не може да се оправдава интереса на когото и да е, след като вече е ясно, че само разреждането на хората може да намали заразата. Това е чумаво време и политиката на държавния елит е като от средните векове. Респективно поведението на хората трябва да е такова, за да не се разболеят.

кога ще застъпи завинаги тролът, че той е по-специализиран

Нямаш нищо в главата - факт.

Замислете се как изглежда животът ви като постоянно ви информират за болести и умрели по медиите и до какво доведе това? След като сме били първи в света по смъртност и никой не представяше медийно това,сега каква е разликата след като сме отстъпили първото място? Проблема със здравната каса и система като цяло изненада ли е? Ония незрящите с ТЕЛК,братя роми сега уж са осъдени не са ли добър пример? Всеки си носи последствията и докторите също. Парите са вируса от който са болни всички,а това са едни хартийки,инструмента на кукловодите с които ви държат с робско съзнание и ви контролират.

като през всички пандемии през вековете. Умните се пазят, за да живеят. Тъпите се бутат в тълпите, за да идат бързо в Рая.

пълен стрес, нали това е целта. Ковидът сам не убива. Само в комбинация с нещо, а стресът е универсален - той може да убие и без ковид.

на бедни духом хленчовци. Стресирани сте, защото не работите и имате време за стрес.

който не може да си намери друга работа, освен да лъже и стресира хората.

Не съм чувал за политик у нас да е влезнал в управлението на страната и да не е осигурил всички познати и ридата си до трето коляно, но щом на народа му харесва да ги издържа и осигурява луксозен живот, докато обикновените хора умират, като кучета на стълбите пред болниците, не вярвам нещо да се промени.

"Жертви" паднали в неравната битка с невижданата ярост. Викайте генерал Плъх с хладилните камиони да прави детските площадки на морги.

Хиляди след хиляди заразени...

Спрете децата си от училище, ако не можете да ги вразумите да пазят себе си и другите.

Спрете да се опитвате да панирате останалите. Не всички са като вас, някои са нормални !

щом се панират. Нормалните нямат време за паниране. Вземат мерки и работят, пазейки живота си.

Правете си изводи колко са са спазвали трите дъта и маските в провинцията. Почти нула. Видяхме по морето от десет един с маска. Той вируса това обича - тъпи хора.

Ти с маска ли ходи на плажа, тъпак? А защо въобще идва на море през пандемията? Правилата тук се спазват точно толкова, колкото и в София: хората масово ходят с маски на закрито, масите в заведенията са през една, навсякъде има сложени дезинфектанти и тн. Това, че в провинцията умират повече хора, говори единствено за качеството на здравеопазването извън София! А плащаме същите данъци...

По морето лятото нямаше и 1 на 100 с маска. Тогава нямаше и толкова заразено. Що така бе умньо ?

МАЛОУМНО ЖИВОТНО ПРОСТО ! ЗАЩОТО НЯМАШЕ ДОСТАТЪЧНО БРОЙКИ И НЕ БЯХМЕ ВЛЕЗЛИ В ЕКСПОНЕНЦИАЛНАТА ФАЗА !!! ЗА ТЪПАК КАТО ТЕБ ЩЕ ТИ ГО ОБЯСНЯ - ПРЕДИ ДА ТИ ИЗГОРИ КЪЩАТА В ЧЕПРЪЧАНЕ ДО ОСНОВИ , ФАСА КОЙТО СИ ИЗПУСНАЛ СЛЕД КАТО СИ СЕ НАПИЛ ПОТДЪРЖА ТЛЕЕНЕ КЪМ 1,2 ЧАСА

В София има много болни, но повечето от тях са в средно тежко положение. Причината е, че в София хората имат възможност (физическа и финансова) да направят тест. В малките населени места тестове се правят основно на случаи, при които има нужда от болнично лечение. Там смъртността е по-висока. Просто се хващат много малко от реално болните/заразните.

Той каза че вируса е слаб и няма да затваря, да ходим да правим оборот на курортите. Сметката я плащаме ноември.

Не Ви е карал насила да ходите. Аз не ходих. Всеки има глава на раменете си да решава за себе си. Лошото е, че много хора ползват главите си само като основа за шапка.

за каскета ли намеквате

Напротив това го казаха Мангъров и Радев, Борисов каза да спазвате мерките, че иначе няма да има кой да ви лекува!

Който смята, че има вирус да цъкне плюс. Който е педал, да цъкне минус.

:)))

Като кенефен райбер. Нищо, и той ще си намериш майстора...

Това психиатрично проучване е достойно за Фейсбук или Туитър, ако ги имах да ги пусна! Сам съм изненадан.

Който смята, че злия дух е педал, да цъкне плюс. Който смята, че е идиот, да цъкне минус.

ни дал герберастки избор

Мама ви мръсна лъжлива.

Костадин Ангелов,тоя боклук да излезе и да каже дали е гей и има ли и други зависимости