Коментари - 3800 лева сметка за вода, получена в столичен квартал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако хората не се бяха оплакали по телевизията, едва ли от Дружеството щяха сами да се съзират

Това не е прецедент. Просто вече трябва собственика да бъде обесен в центъра на София най-накрая.

Интересно ако показанията на водомера показват толкова.. както и общия водомер - къде е отишла водата? И трябва ли да се плаща?

а аз си плащам водата всеки месец!

незабавен арест за "изготвилите" сметката !!!

ЧИСТ РЕКЕТ!

Наоколо на ли се строи, познайте къде е отишла водата, пък все някой трябва да я плати. Тия съвсем си повярваха, че са недосегаеми, въпросът е докога раята ще търпи.

Преди три години имахме същия случай. Накрая идлезе грешно отчетен общия водомер. Ама нали го знаете вица: - Ало електроснабдяване ли сте? - Не ВиК. - Нищо, и на вас да ви е.а майката !

Срам и позор и затвор за идиотите Стефан Софиянски и Лидия Шугева, който подариха срещу тлъсти комисионни ЕРП и Софииска вода на чужди монополисти, които ни дерат. Софииска вода ни продава скъпо и прескъпо това, което Господ ни е дал и нашите родители са изградили. Докога ще търпим тези изроди, толкова ли е слаба шибаната ни държава, та да не може да осигури водата и електричеството на българите, а го е поверила на чужди разбойници, управляват ни идиоти, едни се грижат за Русия, други за Западните Балкани,и за собствените си банкови сметки, занлюбовниците си и за копелдаците си, но никой не работи за просперитета на България.

Аз не мога да си представя, че някой финансов контролер издава такива сметки на битови абонати, и то не една, а поне 20-30 и не му светва една червена лампа, че нещо не е наред.... в такъв случай се прави вътрешна проверка и нещата изобщо не излизат наяве. Само дебили работят в сферата на услугите вече, дали си дават сметка, че някой пенионер може да получи удар като види такава сметка???

вече 20 години ги търпим.значи ще е завинаги.

Това не е изолиран случай ! И нас ни обрулиха с 200-300 лв. сметки през общия водимер. Идваха проверяваха и нищо. Чувам от различни познати, че яко надписват сметки!!! Това с общия водомер е Незаконно - съд до дупка! иначе ще продължават да се гаврят с бедните пенсионери!

Искаха ли демокрация? Искаха! Искаха ли евроатлантически ценности - искаха! Ходиха ли на митингите на реститутите пред Ал.Невски - ходиха... Е-е-е-е, ами сега ще плащат! Всяко удоволствие се заплаща. И удоволствието евроатлантическите измамници да те грабят също се заплаща!

Ходенето по площадите не значи , че пазарната икономика следва да се превърне в битпазарна.Сега трябва да лижем лайната на усмивката Софиянски който се нагуши доста от управлението си като кмет на най-голямото село.Естествено излезе чист като рилските езера от всичките далавери които сътвори.Концесията на тази френска фирма ни е включила в цената на водата и френската любов на парижките проститутки.За един месец семейството ми от четири човека беше ощасливено със сметка от няколко стотака и 155 кубика вода.За миналия месец тези се смилиха и ни надписаха само общо 55 кубика.Ло6шото е че нямам автомивка ,както и плажа Мария Луиза не работи от години и е собственост на който трябва.Докато не бъдат изметена тази паплач от територията на държавата ни така ще бъде.Я това да стане в съседна Гърция.Тези ще ги удавят заедно с парцалите.Крайно време е да спрем да си траем.

Наредбата за разпределението и заплащане на разликата между общия водомер и личния в жилището е предложение на един бивш депутат Такоров мисля че се казваше. Кой се облагодетелства? - Благодарете му.