17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малоумник. И какво е постигнал, като е забил кирките?

Да ги ожали човек тези украинци с тези коли...

тия украинци защо са в България - 32 и 38 годишни таив немогат да напускат Украйна в призивна възраст са.

Един шебек,жертва на руската пропаганда на Копейкин и Дир.ру....

Е, сега ще му забият на него няколко черни кирки, хахах! Вижте да не брат'чеда на Копейкин! :)

Болните и бащите с три и повече деца не подлежат на мобилизация в Украйна.

и хайде сега, да го похвалим гларусчето, че животът му се осмисля, само когато забива кирки в капака? Щото му предложиш 10 лева да изкопае един канал, ще те напсува. Значи не е от желание за работа. ОТ други подбуду ще да го е направи.

Сета в пандиза ще му забият мургава кирка в аналния отвор,от тази процедура може би ще му дойде акъла в главата...

Какво прави 32 годишен украинец в България? Че и Х5-ца кара? Бежанец ли е това? Що за гавра? Защо не е на фронта? Всички украински граждани от мъжки пол на възраст между 18 и 60 години НЯМАТ право да напускат територията на Украйна. Да бъдат изловени от полицията и върнати обратно в Украйна!

То, за убийство дават условна присъда, за две забити кирки ще влезе в затвора.

колко рубли и копейски са намерили в този промосковски келеш ?

Всеки украинец дошъл в България след 24 Февруари е ДЕЗЕРТЬОР и Престъпник. Данс вместо да лови българи, да излови всички Украински дезертьори и в белезници да ги върне на тъмно Зеленото от яд джудже в бункера в Полша.

Защото взема заплата в долари, а не като теб в рубли! Ще кара и кадилак, ако поиска, а не жугули.

Трябва на всяка Украинска кола карана от мъж украинец, да бъде боядисано навсякъде... ДЕЗЕРТЬОР!

С теб сме, брат! Браво! Имам и един въпрос: 32-годишният укробоклук защо не е в армията да се бие срещу руската армия, а е на пълен пансион на наш гръб? Плъхове жалки са всички укронацисти.

Болните и бащите с три и повече деца не подлежат на мобилизация в Украйна.

Как реши, че е бежанец? При условие, че има стотици, ако не и хиляди украйнци, дошли в БГ последните няколко години с имоти по морето?

Изпратете го в масква, там е хубаво

Сигурен ли си, че е на твой гръб?

Според Министерството на здравеопазването - около 10% от населението има психични отклонения. Според ЦИК - Възраждане имат 10% от избирателите. Случаенос!?

Това ми прилича на културна дискусия между бандити в БУРГАС. Укрите са лакоми и нахални и са свикнали на защита от свой хора във властта-

А ти кой беше, че някой да ти обяснява? Селския шебек на помощи.

Екипирани сякаш терорист хващат.

Хах, голям трън в очите ви е Зеленски на всички русороби. Вместо да избяга, както тръбеше кремълската пропаганда, остана в Киев до края. А вашият бънкерен вожд даже с най-близкото си обкръжение стои на повече от 5 метра разстояние.

много IT фирми си изтеглиха украйнските и руските девелопъри работещи в офисите им в Киев и Москва ...първите преди да почне и първите седмици ,тогава още нямаше ограничение за излизане .....а руснаците ги дръпнаха сслед почването на войната заради санкциите ...сега и едните и другите плащат данъци тук .....при тормоз от наша страна никакъв не е проблема да ги преместят в Македония ,Албания или Гърция ,та там да плащат данъци и наеми ....този малоумник едва ли е внесъл и лев данък през целия си живот ...да го съдят за тероризъм ...5-15 години .....излизането ни от състоянието на руска подопечна кочина ще стане когато удавим във варнеския залив Копейкин и Янев и съборим МОЧА!

Е как какво е постигнал, показал е "гостоприемството" на българите към хора бягащи от войната-пардон "специалната операция"............Промити кремълски главички......

Защото, другарю селтик юнайтед, са от Донбас или Луганск и може би не искат да бъдат пушечно месо на Путлер.

ти от кои си трол безроден? Плаща ли ти някой или си природно тъп предател, лапаш ли натовски пишки, виж каква и хубава тролска снимка си си сложил.... С боклуци като теб е странно че имаме още държава...

да се продължи делото на този човек....

На конските вагони и в моZква

Само така. Един ще фанете. Ма десетина за оная работа. Да си знаят укрите, за сега е шега. А куките да не се правят на големи бабаити. Укромафията дойде в България, очаквайте престрелки за територии. Ще имате много поле за изява на селянията и корупционните ви практики.

ти извади късмета да забиеш кирка на някой от Одеса ....и ще се пенсионираш като проститутка във витрина в Амстердам с ново име Урсула

Русофили сър

Имаше толкова много такива случаи, не съм чул да са хванали някого. Но сега нали скъпата Украйна е засегната - каква експедитивност, каква сила...да не повярваш. Можело значи?!

От статията не се разбира тоя активист на възраждане или на мир е бил.

Знаеш ли ги, утре може и деца да убиват в тия кирки. Това са промити мозъци.

Минимално в задника.

Браво на човека, останали са мъже.Никой не иска уродливоте скапани укри Абе, а полицията що не рабпти така светкавично за убийства, мангалски и прочие?!

от ВъZразждане ще да е тоя руски националист

Майките с деца и бабите са най-опасни. Ще разпределят пенсиите и детските. Голяма война ще стане, ще измествт наште пт пенсионния бизнес.

Мъже между 18 и 60 могат да напускат Украйна ако са с чужди паспорти,имат повече от 3деца или по здравословни причини не подлежат на военна служба. Надали бургаското наркоманче е знаело това. Явно е едно от онези 80% -просто и бедно и завижда на всички останали. Затова, че украинците идват с SUV-та тука и са по-богати от българите, помнете си кой ви направи толкова бедни през последните 12 години. Стигнахме дотам, че хората в страна от Европейския съюз да са по-бедни от хората на бивша съветска република. Затова се бият украинците ,защото не искат да стават пак бананова република , дори рускоезичното население в почти всички украински градове,"освободени"от руските бомбандировки са грабнали оръжие и защита над родината си.А нашите копейкаджии,корнито Радевци и други путинофили искат да ни превърнат отново в руска колония -рай за безродници и некадърници. Ще минат години докато се промени това скотско съзнание..

Срам ме е , че сред българите има такива говеда.

Да си заминават! Българите много ясно показаха отношението си към тези мурви и нацисти! Ще има още забити кирки! Не само в Бургас.

Николко,на майка ъи в разпоребия гъз са намерили.пвт цента от нвгъра дето я е ебал:)

Лоботомия с пирон. Сега ако бяхме нормална държава застрахователите щяха да го скъсат този келеш...

Супер мъжка постъпка, мда. Голем мъж трябва да си забиеш кирка в паркирана кола през нощта. Пък ако беше припикал задната лява гума - леле - направо "мъж за три жени - две го държат третата му сере в устата"

Дтъ еве кой тъ фанеее, явно и ти си от онези 80% дебили -нискообразовани завистливи нещастници...

Доста бабаити от Украйна са се изнесли , даже и някои от тях изкарват по няколко хилияди долара с далавери и наркотрафик. Та нали полицията няма право да ги спира, проверява и актове прави. Има и такива които им хареса тука , че не ги лови закона. Ние в нашата страна ще сме винаги прецакани ! Кой както се уреди.

То на майка ти са стали и в устата и в путката и ти си резултата, задклавиарурен плъх:)))))

Вън укрите от България!!! Долни мафиоти и нацисти нямат какво да търсят в България