17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредното традиционно българско семейство, изповядващо християнските ценности и обичаи.

При вас, резаните мохамедани, обратното ли става?

По-скоро поредната жертва на изтрещял от корона-истерията индивид!

Един истински мъж ! Евала ! Само нищожество може да посегне на жена , колкото и да го нервира .

Нали коврите претендират за равенство? Ето ви равенство...

Спрете с тези новини! Нали не искате Истанбулска Конвенция!? А до тъпите патки дето се омъжват за агресори - сами си го търсите! Насилникът винаги проявява характера си! Не ми ги разправяйте на мен!

""""Бруталните убийства на жени в България през 2018 г. са четири пъти повече от тези през 2017 г. Това сочи черната статистика на МВР. От началото на годината до днес 32 жени изгубиха живота си от ръката на настоящ или бивш съпруг и приятел, брат или син. На всеки две седмици една българка издъхва от насилствена смърт, а всяка пета жена, която е станала жертва на изнасилване, е била убита."""""" Малко стара статистика , но по -новата е аналогична

2019 са убити 24 жени от мъжете си. 2020 у нас са убити 15 жени от мъжете си. Очевидно жертвите намаляват. Интересно колко мъже са убити от жените си. При положение, че повечето мъже оцеляват като по-здрави физически. Но поне да видим колко са убити. Нека не се преструваме, че мъжът убива, а жената не. А щом и двамата убиват какво излиза "А ама вие мъжете повече убивате". Изглежда като че има кампания очерняща българина. 15 жертви - от 3 500 000 жени в България. Заради 15 отрепки всички мъже под общ знаменател? А като само за София има 2000 обяви на" масажистки" какъв извод трябва да си извадим за българската жена? Не е хубаво така да се обобщава, нали?

2020: Най-малко 19 жени, убити от мъже в България

2019: Най-малко 24 жени, убити от мъже в България Януари 2019 Юлияна И., 25 год., гр. Стара Загора. Заподозрян за убийството: съпругът на жертвата. Калина С., 25 год., гр. София. Заподозрян за убийството: партньорът на жертвата. Възрастна жена, ? год., гр. Враца. Заподозрян за убийството: синът на жертвата. Февруари 2019 Възрастна жена, 85 год., гр. Шумен. Заподозрян за убийството: съпругът на жертвата. Възрастна жена, 71 год., гр. Велинград. Заподозрян за убийството: внукът на жертвата. Жена, 40 год., гр. Варна. Заподозрян за убийството: съпругът жертвата. Март 2019 Розалия Цанкова, 64 год., гр. София. Заподозрян за убийството: роднина на жертвата. Жена, 53 год., гр. Харманли. Заподозрян за убийството: не е ясно каква е връзката с жертвата. Камелия Минева, 37 год., гр. Ботевград. Заподозрян за убийството: съпругът жертвата. Жена, 22 год., гр. Стара Загора. Заподозрян за убийството: партньорът на жертвата. Април 2019 Цветанка Янкова, 42 год., гр. София. Заподозрян за убийството: неизвестен. Стефка Младенова, 43 год., гр. София. Заподозрян за убийството: синът на жертвата. Май 2019 Милена Шишкова, 38 год., гр. Костенец. Заподозрян за убийството: партньорът на жертвата. Златка Христозова, 71 год., с. Войводово, Хасково. Заподозрени за убийството: синът и дъщерята на жертвата. 28-годишна наркозаивисима жена, кв. "Орландовци", София. Заподозрени за убийството: трима служители на охранителна фирма. Юли 2019 Галина Стефанова, 28 год., с. Гложене, Враца. Заподозрян за убийството: съпругът на жертвата. Възрастна жена, 72 год., Кюстендил. Заподозрян за убийството: синът на жертвата. Август 2019 Жена, 24 год., Враца. Заподозрян е задържан, не е уточнена връзката му с жертвата. Септември 2019 Поля Е., 22 год., с. Глоджево, Русе. Заподозрян за убийството: партньорът на жертвата. 60-годишна жена, с. Калоянци, Кърджали. Заподозрян за убийството: синът на жертвата. Октомври 2019 Станка Марангозова, 46 год., кв. "Младост", София. Заподозреният за убийството е познат на жертвата. Ноември 2019 Ценка, 69 год., Мадрид. Заподозреният за убийството е внук на жертвата. 59-годишна жена, Пловдив. Заподозрян за убийството: синът на жертвата. Николинка Василева, 35-год., Ямбол. Заподозрян за убийството: партньорът на жертвата.

Списъка с убитите мъже чакаме. Нещо нямаш желание да го извадиш. Има ли убити от жените си мъже? Има. Има ли жени убийци? Има. И не само на мъже ами и на деца. Едната още е в ареста ако си забравил. За нея всички викахте "само да ми падне". Ааа ама тогава изведнъж забравихте, че жена не бива даже с цвете да се удря... Остава и тънкият момент с проституцията. Щом 20 убиеца са представителна извадка за българина, то 2000 проститутки по същата логика трябва да са представителна извадка за българката.

Какво домашно насилие с тея тримата охранители, да не са синът, мъжът и баща на жертвата бе? В единият случай синът и дъщерята заподозрени... Харманли "не е ясно каква е връзката с жертвата" Враца, август "не е ясна връзката с жертвата". Че и от Мадрид чак си вкарал случай... Охо, че и Марангьозова чак си вкарал в списъка ха ха ха ха ха! Е на това му се вика СТЪКМИСТИКА вече. Браво, браво.

ПЪРВА КНИГА МОИСЕЕВА БИТИЕ ГЛАВА 2. 7. И създаде Господ Бог човека от земна пръст и вдъхна в лицето му дихание за живот; и стана човекът жива душа. 22. И създаде Господ Бог от реброто, взето от човека, жена, и я заведе при човека. 23. И рече човекът: ето, това е кост от костите ми и плът от плътта ми; тя ще се нарича жена, защото е взета от мъжа (си). ГЛАВА 3. 16. На жената рече: ще умножа и преумножа скръбта ти, кога си бременна; с болки ще раждаш деца; и към мъжа си ще тегнеш, и той ще господарува над тебе. Всички се кръстите и сте християни (повечето) Очевидно е, че според основният документ на християнството (и исляма), "човек" (мъж) и "жена" са две различни същества. Човекът (мъжът) е създаден от "земна пръст", а жената е негово производно.. Дали не е по-правилно двата пола да се наричат "човек" и "жена"..? Нищо не коментирам, бе, така пише по книгите.............

Прав си така пише. В други книги писани по същото време и след това, казват че земята е плоска. На тях ли да вярвам или на новите? Ако вярваш на старите книги живей по-тях в новокаменната епоха (от мен да мине в бронзовата епоха), ама недей да използваш компютър или ток. :D

Само един психопат, извратеняк може да мисли, че жената не е човек. Тебе може и да не те е раждал човек, но мен ДА. Извади си главата от гъза. Чети библията и гледай само себе си. Стига си се плюнчил на жените.

Лека и пръст на горката. Нация, която не зачита правата на слабите : жената, детето…с една дума Булгеристйн…

_stankow

Вие нали си имате друга нация, какво сте се загрижили за нашата ?

Ами наслаждаваме се на вашата нация на слабаци и комплексирани мъже които се чувстват силни само когато малтретират по-слабите било то жени, деца или възрастни! Евала мъжаги!

Пишете бързо че е арабин или турчин тоя мъж. Ганя таквиз неща не прави никогиж

Ами, като не слуша....

Това не го разбирам и никога няма да го разбера,да удариш жена,главата ми не го побира.Как е възможно това.?Това даже не е животинска постъпка ,това е нещо по-долно.Та жените са добрата част от човешкото племе.За такива като него ,както за изнасилвачите и педофилите трябва да има действуващо изключение от наказателният кодекс и да бъдат разстрелвани

Жената е човек и нищо човешко не й е чуждо. Да смяташ, че тя е някакво нежно създание неспособно на насилие е сексизъм. Все пак има жени войници, полицаи, съдебна охрана, носят оръжие, боксират се, ММА и прочее. Просто не всяка жена това я влече както и не всеки мъж. Какво, няма жени убийци? Женските затвори са празни? Жена не те е псувала на пътя или като й кажеш да си почисти на кучето мизерийката? Няма женски бой, че и по улиците и в училищата? Няма тормозени момичета от други момичета? Една в моя клас я тормозиха докато се премести в друг източник после почнаха да тормозят друга. Един пич му викаха Плъхчо докато завършихме. Идея си нямаш явно какви жени има. На един приятел гледах как жена му го одра до кръв щото й каза, че не може да кара, което си е вярно. Просто се пресегна и си заби маникюра в ръката му. Свали розовите очила човек.

…има подобно поведение от жени, но за жалост статистиката - побой/физическо и психически малтертиране/убийство в семейството е 92% в полза на мъжете извършили подобни престъпления. И естествено това не прави всеки мъж потенциален насилник, за съжаление обаче проблем има и то в мъжкото поведение/възпитание/ криворазбрана мачовщина

Точно психическото насилие е патент на жената. Пренавива пружината докато се скъса. И въобще каквото и да си говорим кой нормален човек ще търпи да го обиждат и бият? Хайде, приемам, че човек се заблуждава и се хваща с грешния човек, ама после? Хайде кажете, дами, колко от вас ще се оставите да ви обижда мъжът ви и защо? Искам поне една да обясни. Ама от личен опит, а не "една жена когато..."

Веднага ти казвам деца, колко са майчинските, не подкрепа от роднините. Домашно насилие в собственото семейство

Какво излиза според теб и аз съм съгласна,че убийството,малтретирането и пр. не трябва да се разделят на мъжки и женски,защото те са си убийства на хора,извършени от хора.

Казвам ви го като жена, има много лоши жени, способни на насилие..както има много лоши мъже способни на насилие...Но Вие мъже сте физически по- силните, И е недопустимо да биете жена.

08.06.21 Жена уби с кухненски нож мъжа, с когото живеела на съпружески начала в Койнаре. 10.07.21 Убийство в Габрово. Полицаи са задържали 43-годишна жена. 12.06.21 Жена наръга и уби мъжа си в Смолян 30.03.21 Жена уби мъжа си с чук в дряновско село. Още да търсим ли? А за насилието на жени към деца? 14.01.21 Млада жена преби бебето си в Мадан А срещу жени? 17.02.21 Дъщеря преби до смърт майка си в столичен квартал 16.04.21 Жена е обвинена в убийството на майка си Това е само от тая година, няма да пиша романи. Който иска да е обективен и сам ще си провери колко случаи има през годините.

Тоест аз мога да отида да вбеся някоя мутра и той като ме смели от бой няма аз да съм си виновен, това ли ти е идеята? Не стига, че по-рано се пенсионирате, не стига, че по-дълго живеете, не стига, че тежък физически труд не ви се налага да работите.. Безпределна наглост. Когато някое животно изперка и убие някоя разберете, че това може и да е трагедия, но в никой случай не е изненада. Освен може би за нея.

Който е по-слаб физически гледа да не провокира по-силните. Това човек обикновено го научава още в детската градина.

Може ли някой да ми обясни, по какво продължаването на връзката от страна на жена с някой, когото не обича, бие я, ограничава правата й, отнася се с нея не като към човек а като с някаква собственост и т.н. се различава от връзката между проститутка и сутеньор? Ще ви дам отговора на този въпрос на една моя позната: "Повечето от нас са като маймуните. Нали си виждал как се придвижват по дърветата? Никога не пускат един клон, преди да са се хванали за друг, който считат за по-добър и сигурен."

Видя ли, сам даваш отговора...

Да защитим традиционното българско семейство!

Не сте ясен във формулировката си.Кое е традиционното българско семейство??Това ,в което така нареченият мъж пребива жена си.????Това ли е традицията. Ако по тъмна доба жената прережи гърлото на своят мъчител ,който години на ред е пребивал,тормозил, унижавал, правил се е на мъж и аз съм съдия бих и дал медал за граждански заслуги.Той със своите постъпки се е поставил извън човечеството

peshoa

Жалко за жената, никой не заслужава такова нещо да му се случи в живота. Но в крайна сметка, тя си го е избрала, чия е грешката тук? Тоя боклук, си е бил такъв и преди да се намерят, тя как така е с него? само не ми говорете от любов. Не ми се мисли сина му на тоя или дъщеря му какви хора ще станат...

Еххх значи. Как пък веднъж, ама веднъж един български мъж, не каза, че ТОЙ трябва да бъде пребит до смърт, защото изневерява на жената?? Ама нито веднъж. После жените имали двойни стандарти.

Те дори се насърчава един друг. После всички жени са им виновни.

една баба вече я съдят или осъдиха, че е убила дядото си, джендъре :)

Всеки, който не е тъп пръч като тебе е джендър, така ли? Кой ти го каза?

Ехь я! Ся щи обЯсня. Начи като еве мъжа, семейството еве. Като еват жената, еват семейството.

Това можеше и да не стане, ако имахме действаща ИК в България!

2019 са убити 24 жени от мъжете си. 2020 у нас са убити 15 жени от мъжете си. Очевидно жертвите намаляват. Интересно колко мъже са убити от жените си. При положение, че повечето мъже оцеляват като по-здрави физически. Но поне да видим колко са убити. Нека не се преструваме, че мъжът убива, а жената не. А щом и двамата убиват какво излиза "А ама вие мъжете повече убивате". Изглежда като че има кампания очерняща българина. 15 жертви - от 3 500 000 жени в България. Заради 15 отрепки всички мъже под общ знаменател? А като само за София има 2000 обяви на" масажистки" какъв извод трябва да си извадим за българската жена? Не е хубаво така да се обобщава, нали?

Повечето от съвременните жени не струват,гледат па.ите,финансовото и имотното състояние на бъдещите си партньори,не гледат човека и накрая си го намират! Важното епари да има,да е прост,да я бие,но парите са най важни. В сайтовете за запознанства самите запознанства протичат,като интервю за работа,няма смях,любов,има проучване,дали партньора е с добро финансово състояние,имоти,дали е от голям град,това е важното за съвременните жени превърнали се в пачи,чакащи всичко на готово. До там съм стигнал,че да крия,кой съм,какво притежавам,за да открия истинската жена,а не да ме търси заради имотите и парите ми.

А тези жени, които са се осигурили сами, работят и търсят човека, нямат желание да си вземат някой на отглеждане и пред когото да се принизяват, за да му четкат егото и той да не се чувства подценен от това, че жена му го издържа. Много момчета /няма да ги нарека мъже/ също обръщат поглед към заможни жени .

Ами като нямат желание да не го правят бе. Жената избира с кого да бъде, и то от стотици кандидати.

А в тоята само цици и задници и се чудиш коя от съжаление ще ти пусне. Но жената не трябвало да мисли за хубави неща, а само за голия ти гъэ, който няма никакви постижения. Да. Добре.

Няма как. Жените гледат материалното положение, за да осигурят децата си. Мъжете гледат телесложението.. А и мъжът има нужда да има поне усещането, че осигурява средствата в дома. В природата на Мъжа си е. И жената като се погрижи за домажноя уют и така всеки си е на мястото. Жалко за жената. Такива хора вместо да се развеждат или изобщо да не се женят един за друг се търпят с години. Щото е срамно да се "парясаш", ама мъжът ти ако те бие всяка вечер на никой не му пука.

Бе да ви кажа Германия е подписала ИК, има закони, полицията си е на местото, и въпреки всичко има доста домашно насилие, което обаче остава скрито, защото тукашните жени се срамуват да отидат в полицията. Не е до законите или полицията, до манталитета е!

ама ако постоянно му дудне, че от него нищо не става, че е гнусен прошляк, долна мърша, миризлива отрепка, пълен простак, изпаднал пройдоха, пияна свиня търкаляща се в собствените си оmпадъци(след като от вилицата със салатата е паднала капка където не трябва, примерно) и прочее, изневерява му, злепоставя го на всички сбирки, крещи му с повод и без повод и на всеки разход и изобщо на всяко несъгласувано движение вдига люти скандали ..... е въпрос на време е. А на всяка една жена съпругът и е омръзнал до смърт и си го презира, което се вижда от изтървани разговори между приятелки де

Една любов никога не е достатъчна за една жена!

За това са измислени разводите!

Много лесно тогава си търгваш

Точно. След първата обида или шамар ставаш и си тръгваш. Имаме по 10 000 развода годишно. Явно масата българи са достатъчно с акъла си за да не се стига до ексцесии и убийства. Но идиоти винаги ще има и сред мъжете и сред жените.

Има си закон за защита от домашно насилие! Има си закон за защита на децата. Има си закон за убийство! Никаква ИК не ни трябва, и към оплюващите българските мъже по-долу - сменете си средата, в моята няма “наливащи се с ракия, ядящи мазни кебапчета, почесващи се по косматите шкембета”. Жал ми е за вас ако живеете заобиколени от такива индивиди! ИК няма да ви помогне - СМЕНЕТЕ СИ СРЕДАТА!

Съгласен съм с изказването ти на 95%. Не знам да ли си чел ИК, но аз съм я чел (не е голяма 32 страници). Както конституционният съд определи в тази конвенция трябва да отпадат няколко параграфа и останалото се доближава до нашите закони. Само че там има и неща свързани като регулация насочени към държавните органи. Как са допуснали такова насилие, какви действия са предприети за предотвратяването. И ако някой от тези органи е проспал нещо да му се държи сметка. Защо не вкараме тази част от ИК в нашите закони, за другата част вече конституционният съд се е произнесъл.

Ако говорим сериозно, няма как да приемем ИК, защото с нея се предава суверенитет, при това на неизбран от никого експертен орган - GREVIO и на една купчина НПО, които биха имали правото да изискват промени в законите и правоналагането в България. Освен това, Съветът на Европа (да не се бърка с Европейския съвет на ЕС) отдавна се е доказал като про-глобалистка организация с доста съмнителни качества.

Ок, но регулация от кого и от какво? Ние си имаме орган за съответната дейност. Не ни трябват външни. Това е работа на Държавата в лицето на прокурор, министерство, дори и президент. Първо трябва да си оправим държавата, за да регулираме каквото и да е.

Отговор към Петър. Регулация, към органите, който трябва да извършват тази превенция. Давам пример, сега ще има разследване в полицията от полицай, знаем поговорката (гарван на гарван око не вади). Същото е и з другите институции, който вършат превенция или защита от насилие. Проверките са пак са вътрешни и рядко има някакъв ефект. При регулацията, освен проверката проверката и установяване на длъжностните лица който не са си свършили работата, се правят предписания какво и как да се промени, дава се срок и след това се идва отново на проверка. По този начин да се гарантира, че подобен инцидент няма да се повтори. Никъде не съм прочел че някой от вън трябва да ни регулира или одитира. Но това трябва да стане със закон и дори е възможно не правителствени организации да са натоварени с това. Идеята ми е да вземем позитивните неща от ИК (не цялата) и да защитим по-слабите от насилие.

2 дни да го бият до смърт

Страшен филм! Който го е гледал ще ме подкрепи.

Помня я.

И тя ли свърши зле?

Пак ще пробутват истанбулската конвенция. Нищо че на година в България средно се убиват 3 пъти повече мъже от жени. И за убийство и други престъпления си има закони. Ако трябва промяна, се сменят те.

В случаи на домашно насилие ли убиват повече мъже? Понеже това е темата тук...

Това, което се случва вкъщи в БГ, не е вина само на мъжете. Българите са крайно психически небалансиран народ с тежки изкривявания. Мъжете са бечори това е факт - жените са прости и финансово зависими от тях, защото са неуки и нямат кариери и спестени пари. Мизерия до дупка ...

Така го представят все едно двамата кротко си вечерят и той става и я убива. А тези хора колко дълго са си тровили живота един с друг се игнорира. Е като не се разбират за какво се мъчат? Навик ли е, някаква извратена любов ли?

Мога ли да те убия независимо че цял живот не ми е харесвала твоята гадна физиономия?

Ето, сам се сещаш, че не става от нищото. И не разбрах, ако не ти харесва физиономията ми защо си с мен?

И незнание как например живеят жените в други страни. Образованието на жените е голям процент в БГ. А това че хората живеят като скотове е защото на никой не му пука за общото благо. Мързел да почисти, мързел да скастри лошо поведение и мързел да направи нещо положително в живота на всички.

Какво общо има общото благо с пребиването вкъщи? Образованието е само на хартия - измислените дипломи от Стопанската Ценов не ги броим. Колко жени в БГ работят добре платена работа, даваща им независомост и право на избор? Да кажем в банки, софтуеър, консултантство, право? Не са много. А когато нямаш, се примиряваш с бечора до теб...

Целия БХК и фамилия е впрегнат да излива мнения в пропаганда за ИК!

И по десет жени да убиват на ден, Ганю пак ще се чумери на ИК, защото била "джендърска". Дано един ден ЕС да приеме мерки за цивилизоване на бастионите на примитивизъм като България и Унгария, защото не е редно интелигентните и мислещи обитатели на тези държави, доколкото изобщо са останали такива, да страдат заради тъпоглавото примитивно стадо, наливащо се с ракия и плюскащо кебапчета доволно почесвайки се по косматия свински корем!

И как ИК щеше да помогне на тази жена? Изобщо на коя жена е помогнала ИК? В страните, които са я ратифицирали изведнъж е изчезнало домашното насилие ли? Документите не пазят никого, докато манталитетът на някои мъже е като на мюмюни. А идеята на ИК не е защита на жените, а да се прокара, че вече няма жени, а хора, които се мислят за такива (виж чл. 3, буква "В").

Вземи я прочети поне

Четох я до едно време! Престанах, защото нямам нерви да чета ПРОСТОТИИ!

Ъхъм. Той щото нямаше да я пребие, ако бяхме ратифицирали ИК. Напротив, щеше да си прочита ИК всеки ден преди да се прибере у дома. И никога нямаше да бие жена си! А сега, щото не е ратифицирана ИК, направо ще го пуснат да си ходи по живо - по здраво, нали? Може даже и медал да му дадат, шъ знайш! Ей, то бива скудоумие, бива наглост, ама чак пък толкова!

Много искам да я въведат тая конвенция да ви гледам облещените шокирани муцуни когато установите, че убийствата няма да спрат. Щото който е стигнал до това да убие човек не го интересуват никакви закони и конвенции. В САЩ като имат смъртно наказание пак се убиват, то не ги спира да убият веднъж, спира ги да повторят. Колкото жени биват атакувани от партньорите си толкова и мъже - просто мъжете обикновено оцеляват щото са по-здрави. Удобно се пропуска и моментът с насилието от жени към жени - майки, дъщери, сестри, па ако щеш и в лесбийка връзка. Неслучайно има термин bitch fight. За присъдите какво да кажем - баба Веска осем години за убийство, двете убийци на новороденото от Перник с условни присъди, примери много. И до ден днешен не проумявам защо като видите, че нещата отиват на зле продължавате да живеете с насилник? След първата псувня не ви ли светва що за човек е? Багажчето и се спасявате. Има защитени жилища, има полиция, имате приятели и роднини мъже, които да помолите за помощ.

Само да напомня, че в столичен квартал жена беше убита в кафене от мъжа си, въпреки ограничителната заповед. Полиция, защитени жилища... дрън-дрън

Ина, ми той и Илия Павлов беше убит. Никой не може да ти даде гаранция. Има 3000 ограничителни заповеди за 2019. Има 20 убити. Явно при 2980 мъже системата е сработила.

Хайде пак претоплят манджата за Истанбулската конвенция.... Ей, тези умора нямат!

Според мен е необходимо да се представят и двете страни, а не само да се внушава, кои точно са жертвата и насилника. Написана по този начин статията казва лошия мъж уби добрата жена, което чисто физически може да е така но не е чсно какво го е довело до това и дали няма вина и в жертвата.

Каквато и вина да има жертвата, дали заслужава да загуби живота си ? Като му е криво да се разведе, да я зареже, да си намери по-добра? Но да, лесно е да се пише във форума, като си вътре в ситуацията едва ли решенията са толкова ясни.

Отново в моя "прекрасен" Пловдив - напъследък убийства през ден, кой карал пиян, кой карал с бясна скорост...състезания вечер... Като казвах, че се напълни със селяндури тук и няма контрол - никой не ми вярваше. Ами, ето....ето резултата...

Има два много опасни триъгълници на този свят! Единия е Бермудски, другия любовен...

и Нас К'во ни интересува това?!