36-годишен мъж издъхна в София, увеличават се заразените в болница

577 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас по данни на Националния оперативен щаб

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако някой студент по медицина е чел учебника си по обща медицина, ще си спомни че хората с белодробна фиброза имат очакване за продължителност на живота до 40-45 години. И че има корона вирус, който предизвиква възпаление или грип или даже алергия е фатално за този човек. И между другото най-чесно фиброзата е наследствена, активира се от травми или простуди. Правилното е да се каже че е умрял имайки и корона вирус. Абе президента Радев май е прав. Изкарват всеки труп на показ. Лека му пръст на умрелия и анатема за тези, дето използват смъртта му.

от какво е издъхнал???

Ало, дира, този умря вчера, що го броите пак днес ?

Да ви таковам на глупостите и лъжите.

интересно, защо крият колко от заразените са от гетото?

Прекалили са с лечението! Някои не могат да издържат на толкова лекарства наведнъж. От страх погубиха хора. Предозираха. Ох , Бог да прости човека!

ПОРЪЧКОВ ПАСКВИЛ

Не се писали от какво издъхна ако изобщо има такъв случай! Подвеждащи заглавия да плашите гаргите! Простаци!

Joe69

Знае се! От квавко и да умреш - вирусът корона е!

Извънредното положение и мерките са добри. Седя си у дома и си чета книжки. Чудя се обаче, като гледам офанзивата за абитуренските балове, колко ли още ще продължи? РОДИТЕЛИ ПО ДОБРЕ ЖИВИ ДА СА АБИТУРЕНТИТЕ ОТ КОЛКОТО ДА СА МОМЕНТНО ЩАСТЛИВИ!

Четеш си книжки, сигурно и йога правиш. Аз обаче работя от вкъщи, гледам дете на дистанционно обучение и нито за книжки имам време, нито за лигавене. Компанията ми има огромни загуби, които се измерват не толкова в пари, колкото в човешки съдби. А неглижирането на болестите различни от Covid и невидимата смъртност? А хората, които са без работа? А задлъжнялостта, а съсипването на бизнеси? А свикването с милиционерщината и безумията? Как ти се струва? #Ужас!Всички ще умрем е една голяма манипулация, която ще бъде осъзната по-късно. Мерките са по фатмашки глупави и демонстративни. Починалите в резултат на мерките срещу този вирус ще бъдат много повече! Само да има кой да ги извади на светло.

Можем ли да говорим с факти? 1. Всички държави в Европа са взели подобни мерки. В някои държави доста по-строги - Факт 2. Икономиките на всички държави в Европа и в света са се свили в резултат на епидемията - Факт 3. Разпространението на заразата и свързаната с коронавируса смъртност в България е ограничено точно поради мерките - Факт 4. Дори без мерките щеше да има фалирали фирми - Факт Нали не си представяте, че ще цъфнем и вършем, ако повсеместно измират хора в България, а същевременно и сме икономически фалирали!!! Да, някои бизнеси са директно ограничени от мерките, но ще сме в икономическа криза, просто защото икономиката ни е експортно ориентирана, а износ просто няма да има!!!

Ами ако във вашата фирма дадат фира 50% от работещите или смяташ, че сте застраховани на 100%. Виждам, че гледаш дете, обръщаш му повече внимание, а това е прекрасно. То ще ти бъде благодарно за това. Нямаш време да четеш книжки(лигавене както го наричаш) е затова пък се занимаваш с дистанционното обучение на бъдещият човек, като и ти се ограмотяваш. Малко почивка от " великата работа" по офисите. Няма да ти пиша за моите наблюдения за работата в офисите, може би др. път.

Добри са докато не дойдат да те приберат сутрин рано по подозрение за разпространител на заразата. Или докато не ти вземат половината от парите за да помагат на пострадалите от карантината. Тогава книжките ще ти се сторят тъжни, но няма да има кой да се застъпи за теб, защото ще са социални дистанцирани и антисоциални и ще гледат как да ти изкарат и другото око.

Погледнете на проблема философски, помнете известната сентенция, написана на пръстена на цар Соломон: „И това ще мине“.

Въпрос: Мутафчийски каза на брифинга сутринта, че 17 годишен от Русе се събрал със съученици и ЗАРАЗИЛ 7 /седем/ от тях. В Русе обаче случаите са 3 /три/. Някой лъже ли ни или това е нов вид математика?

Това е ГЕРБерска математика. Процентите се вдигат независимо

А този Мутафчийски го слушам как съобщава с тържествен тон, че е умрял човек от коронавирус, който при това имал тежка черепно-мозъчна травма. Та се питам, Мутафчийски да не е преживял наскоро трапанация? Разбирам, че овчедушният народ заслужава такава гавра, но е редно да ги изгоним от власт.

България в 21-ви век "в инфекциозното отделение на лечебното заведение заради белодробно страдание." Кой знае, че тъй нареченото "инфекциозно отделение" на "Св. Анна" са всъщност едни доста неугледни и занемарени бараки, намиращи се зад основната сграда. В тези бараки няма нищо, ама буквално нищо, това не може да е отделение, нито да се нарече болница. Построени са може би 70-те години, може би по-рано, поне така изглеждат. Освен това там лежат и с други болести, а всички споделят един общ санитарен възел. Когато аз бях там, трябваше роднини да носят и перат спалното бельо, а храната беше потресаваща. Всичко това се случи преди 10-на години, едва ли днес нещо се е променило! Продължавайте да спите и да си затваряте очите, докато един ден не ви сполети и Вас. Тогава ще осъзнаете къде живеете и до какво водят десетки години на разруха, корупция, кражби, безхаберие, непукизъм и т.н.

Ей, червен боклук, я влез сега в същата болница и отделение и пак говори!!!! За 10 години ГЕРБ РЕМОНТИРА всички отделения и болници! Не сади плевели в чиста градина !!!!

Отиди в Пирогов във вътришна клиника да се лекуваш и после плямпай!

От щаба уточняват, че той е бил с фиброза на белия дроб и трахеостома, получена в резултат на пътно-транспортно произшествие преди години. С това трябваше да започне новината - причините за усложненията!!!!!!

Е да де, ама с тези "причини" се живее дори без особени ограничения в начина на живот. И с други "медицински състояния" е така. Даже напреднал диабет не се счита за животозастрашаващ. Ако търсиш някаква успокоение, че няма да си в тази статистика - ок, твое право си е. Все пак имай едно на ум и се пази.

Е да де, ама има и така наречените усложнения при трахеостомия и едно от тях е инфектиране на тъканите около трахеостомата, пневмония, друга белодробна инфекция. Всичко това може да доведе до тежка дихателна недостатъчност, а прогнозата в такива случаи е много сериозна - до 60 % летален изход. На лекарите вече им омръзна да обясняват, че коронавирусът оказва натиск преди всичко на дихателната система, да обясняват как се развива инфекцията и как придружаващите заболявания се повлияват от това. Обаче кой да слуша.

НАНЕ, кво не разбра??? Човекът е трахеотомиран преди години..??!! Какво възпаление сега. Сега няма трахеостома!!

Реплика към монтана: Усложненията, за които говоря, в медицината се наричат "късни усложнения". Те могат да се проявят години след направената трахеостомия в резултат именно на посочените причини - инфектиране на тъканите, пневмония, друга белодробна инфекция или възпалителен процес. А случая причината най-вероятно е била заразяването с COVID 19.

Много хора над 30 имат нещо. Кой кръвно, кой астма, кой е карал пневмония, кой имал катастрофа, кой е с диабет и т.н. Над 40 още повече добавете тука и инфарктите и над 50 е сигурно към 95% Да ходим да им копаем дупки ли?

тъжо

Твърде късно приемат болните в болница, когато двустранната пневмония вече не може да бъде овладяна. Защо? все още болните не са толкова много.

жалко наистина. Обаче пациента си отива на лекар с двустранната пневмония обикновено. А за този вирус е характерна и доста бърза прогресия като тръгне на зле. Буквално за няколко дни нещата стигат от лека настинка до интубация.

И голямата новина Няма какво друго да ишете или ви трябва евтина полпулярност. Затвръждавате мнението ми че журналистите са евтини малоумни продажни и платени лекета. Пишете че и битовите убиства са жертва на вируса - ще е мега новина

Трябва да си голям гъзар да паркираш в двора на болницата.

ххахахх пази боже да не ти се налага ;) хахахах

Катафалките ни пускат без проблем, ама имаме служебни белеШки.

Увеличават се заразените в болница... Ами дезинфектирате тези порутени болници де! Може ли, здрав прав човек, да отиде за преглед на.. навехнато коляно, и да умре след 5 дена от корона вирус? Хванал заразата в болница?

едва ли, ако не е на 80

хем вой срещу конултации по телефона хем защо се заразяват в болница хората. Болницата и стерилна да е цялата няма как да се стерилизират нито персонала нито другите пациенти съответно никога не е сигурно дали няма някой заразоносител. Тоя на съседното легло със счупена ръка да речем може да е заразен и да зарази тоя с коляното. Това отговаря и защо се поддържат болниците възможно по- празни в такава ситуация.

Увеличава се броя на хоспитализираните заразените с КОВИД 19, а не на тези, които са се заразили в болница...!!!!

всички, които не са от София, след кризата да не идват. Мърши, стойте си там!

Добре, но да знаеш, че първо ще се вмиришете, а после ще умрете от глад...

не обръщайте внимание на провокатора.Като виждат че хората не вярват на лъжите на властта и медиите, си имат тролове които да ги насъскват едни срещу други на различни принципи за да се изпокара народа и да му отвлечат вниманието от яко по.раните г.зове на тия де то ни управляват и пандемията на техните безобразия

По дяволите, вече съм се вмирисал! Какво ли следва?

Както казах не обръщайте внимание на трола- всички сме в кюпа на диктатурата и без работа, жестока инфлация, стрес и допълнително заробване за милиардите, които те ОТНОВО ЩЕ ПРИБЕРАТ докто всички ще се чудим дали ще можем да купим храна за децата си или възрастните си родители

Виж, момче, нека да се разберем. Ние няма да идваме повече в София, а вие ще върнете парите които откраднахте от българското село.

Нещо бъркаш.Дори не съм виждал село.Което не ми пречи да съчуствам на хората на които съсипаха поминъка и зорлем прогониха от родните места.И все пак много хора дойдоха в София и някой от тях не знаят да се съобразяват с другите.Отделно не си правят сметката и изстреляха имотите в космоса.Нищо де хора сме.Тука вече не се живее. Ще си харесам някое село и на стари години почвам от нула.

До"столичанина" да го духаш по всяко време

Fenb

С всеки изминал ден, този псевдо-генерал, този самовлюбен,комплексиран човечец - мутафчийски, пада все по-ниско...

отвинтихме му задника, но не сме го направили ние педераст.....беше си такъв

Абе, ей! Мама ви да еба администраторска, тоя бутон удивителната работи ли, да ви еба майката дираджийска

Въобще не става въпрос за вирус Ама това предпочитате

Новината започва така: "36-годишен мъж с положителна проба за коронавирус" За фалшификация ли ги обвиняваш?

Да, за фалшификация !

Приятели, започвам все повече да се съмнявам в цялата тази пандемия. И истерията и дизинформацията, която се наслагва. Занимавам се с анализи, професионално от 10 години. Работя и съм работил за някои от най-големите компании в света. Когато правим анализи на продажби и планиране на пазарите, винаги гледаме промяната за период от време. Особено когато търсим аномалии или трендове. В общия случай сравняваме данните спряно последната година или спряно стойностите от преди две години. Защо в анализите за смъртността и заразените не се отчита промяна на същите за последните 5 години на базата на същата целева група. Каква е смъртността от “съпътстващите заболявания” за същия период през последните 5 години за възрастова граница м-у 50 и 90 години? Каква е бройката заразени от инфекциозни болести за същия период за последните 5 години за възрастова граница м-у 50 и 90 години? Да започнем с това. Най-елементарната статистика. Защо не споделят колко е успеваемостта на тестовете и дали те правят разлика м-у различните щамове на корона вирусите, 7 на брой. 4 от тях циркулират постоянно сред населението и причиняват симптоми на това, което наричаме настинка, а останалите 3 са по-опасни. Най-опасният в съотношение заразени към фатални случаи е MERS-CoV с 37% смъртност, SARS-CoV - 9% и SARS - CoV2 (COVID 19) с 5%. Нямайки пълната картинка или някакво реално доказателство за твърденията на по медиите, ставаме жертва на спекулата. Предоставянето на непълни данни ме кара да смятам, че тя е по-голяма от колкото е нужно. Гледайки от конспиративна гледна точка, за да се създава диверсия от такъв магнитуд, задколисните игри трябва да са също толкова грандиозни.

Струва ми се, че гледайки от конспиративна гледна точка, игрите са не просто грандиозни, а планетарни... и съвсем, ама съвсем сериозно се чудя дали да не си направя шапка от алуминиево фолио... :)

Имаш пълното право да го направиш. Но първо отговори на който и да е от въпросите ми с факти и данни. Ще ти отговоря аз. В България няма никакъв ръст на смъртността или инфекциозно заболелите за същия период от време през последните 10 години. За справка WHO пазят регистър за това по години, за всички заболявания. Свали гл и прегледай данните.

Абе, Юли, аз въобще не се занасям... Всъщност съм на 100% съгласен с написаното от теб. Нямам твоята компетенция, но мога на две - на три да сметна какви колосални пари се изпаряват в световен мащаб. Имам чувството, че някой играе "всичко коз" без дори да си е погледнал картите ...

До Юли: И колко хора са били заразени с КОвИД 19 през изминалите години. Бройката на инфекциозно болните не се увеличава относително, защото през миналите години имахме освен грип и епидемия от Морбили и Хепатит А. Колко пъти...???

Да, и в мен възникват такива съмения, след като видях вчерашните данни за статистиката в България! https://19min.bg/news/8/131747.html Значи за 29 хил. починали за 3 месеца не е проблем, но за този вирус се раздува балон от военно положение и 23починали вече е голям проблем! За този проблем се изляха десетки милиони дарения, за които съм сигурен, че няма да има точен отчет. Правителството си изтегли 10 млрд. заем на наш гръб, без да се очаква точен отчет. ( За предишните 17 млрд. няма такъв дори, за народните преставители!) Хм,... както е по Шекспир - "Има нещо гнило ... в тази демокрация!"

Продажби и планиране. Хахаха. Сигурно си завършил и вишу у УНСС. Скрий се, това е сложна материя, не става с лекарски формули, продавачке.

Не и не. Не съм завършил УНСС а ТУ, но все тая. Трябва да си добре запознат, че след 10 години опит и развитие в дадена област няма значение, какво си учил. Образовай се иначе, BI Developer, Data Engineer и Data Scientist са едни от професиите които ще бележат най-голям ръст в идните години според Gartner. Без нас бизнесите летят на сляпо и правят вложения без ясна възвръщаемост. А и думата, която търсиш е справкаджия. Това е българският термин, ако искаш да ми се присмееш, продавачките ти дават стоката в магазина. Има разлика. Както и да е. Оценявам коментара ти.

Пич, пий си хапчетата. Разбирам, че си в отдел продажби, където средната възраст е 19 години и ти си дъртия непрокопсаник дето цял ден гледа екселски файлове, ама спри се малко. Вишуту от унсс не важи за математическите модели на една епидемия. Спокойно, като си останал без работа, друга "междуселска" фирма ще те наеме.

Явно разбираш от ексел, но не. Не работя в отдел продажби средната възраст е около 25-30 години. BI е отдела в който работя. Фактът, че не се досети показва и нивото на компетенция което имаш в тази област. Без работа няма шанс да остана, защото IT сектора е доста стабилен и ще изхранва голяма част от държавата в идните 1-2 години. Оценка за работата си и “excel”-ите ги получавам под финансова форма редовно, та не ме притеснява това, че съм непрокопсаник. Дет’ се вика, бъдещето за идните дестина години съм си го подсигурил и сега имам удоволствието да се гъбаркам с теб. Единствената причина да продължа да отговарям е защото ми е скучно и не ми се спи. А искам да видя до къде стига човешката глупост. Та да си дойдем на думата. Първо какво още ти липсва, за да направиш по-точен психологически профил на потребител ми? Кое от нещата, които написах не пасват на математическите ти модели. За да ти поясня, нямам нужда от модели, защото няма да правя prediction на развитието на зарзата у нас. Правя анализ на сутовите данни за отминал период от време, та какви модели те гонят?

Така като те чета си работил за някой от най големите компании в качеството си на вирусолог. То видове корони, то тестове. Браво бе аз съм лекар и не ги разбирам тия работи колкото тебе. Ти с тоя капацитет не само си работил в тия компании а си ги основал или поне държиш мажоратарни дялове.Значи тия конспиратори за да те излъжат теб вкараха премиера на Великобритания в интензивното. Знам че той не от твоя калибър, ама все пак. А колко статисти са наели, то морги крематориуми, болници. Целия свят купува респиратори, дори си крадът медицинските консумативи, ама на теб не ти минават тия. Ти ЗНАЕШ.

Страшно много руски троли който спамят форумите за да всяват дезинфо и да мътят водата с конспирации като тоя по-горе.

Докторе, не ми трябва да съм експерт. Приеми, че съм глупав и необразован. Живеем в ерата на информацията. В днешно време можеш да провериш всичко в рамките на секунди. Мога да ти цитирам сорсовете на информация, които съм ползвал, но каква файда? Харесва ми как всички се бият в гърдите колко разбират и могат. Лекари, Ексел специалисти, но никой не излиза с факти, за да докаже, че съм в тотална в грешка. Може и да съм и бих го признал, ако е така. Като доктор, учен човек. Кажи дали и как греша, но с факти моля те.

Анализирай това, че в Италия болниците връщат хора над 80 да си умрат в къщи, щото няма места, къде да ги сложат. Болницата в Бергамо преди седмица просто беше затворила вратите и не приемаше НИКАКВИ болни . Анализирай и военната колона от камиони, които извозваха труповете по гробищата в околността, защото местните нямаха капацитет. Анализирай и това, че в НЙ се чака 40 часа за преглед и болниците са претъпкани. И сравни с предходните години. И тогава коментирай. Ето, дадох ти факти.

Мерси!

Драги приятелю занимавай се с нещо дето го разбираш. Остави пандемията намира.

Моля генерал Мутафчийски, като дава справка всеки ден за починали от Корона вирус, да допълни и със статистика за общо починалите в този ден в цялата държава! Кои са в следствие от мерките за цялостната изолация, кои са от политиката на правителството, хората да си направят изводите! Зашото хиляди повече умират всеки ден в това управление!

И да допълня - хората да решат и колко от тях за починали от ББ, защото той не иска да си го признае! Казва, че мисли за едните, а за другите - не! Не искал да решава, а рално го е направил с политиката си всеки ден и без този вирус! Прото използва ситуацията и си оправдава присвоените пари, покрай страданието с вируса!

Ние сме прости и ни лъжат като първокласници.Само цифри,цифри,и пак цифри и нищо и никъде не доказаха си повече интервюта на болни и оздравели как преминава заболяването час по час ден след ден...Пак ни ограбиха като през деветдесетте години

Да, вярно е! Доктори ми казват да не ходя на преглед в болница точно сега. Ама, ако съм болен от нещо друго? А се бият в гърдите управляващите колко се грижат със защитата на здравните работници и купували всичко необходимо за тях.

ВЪпрос: Къде са парите за тестване на цялата нация? ББ: Ми в къщата ми, в Барселона ... Разбирай: Бедни сте. Мрете.

Договори тестове (6 милиона), сигурен съм че правителството ще ги плати! В целия свят няма толкова тестове в момента.

Живея в чужбина.Мой колега от Хърватска ни каза ,че негов близък е починал.Човекът бил от две години на легло с инсулт.Веднага излязла новина във всички вестници и новини ,че близкият му е починал от коронавирус ,което било абсолютна лъжа. Незная вече на какво да вярваме или всеки починал от хронично заболяване,го водят автоматично ,починал от вируса. Завчера съобщиха,че Джонсън е влязъл в болница,с температура и е в интензивното.Дадоха го по телевизията как влиза в болница без маска на лицето.Всеки който е заразен с вируса е длъжен да носи маска.Може и да си въобразявам,но чувствам,че си играят с нас. Дано да не греша.Трябва да бъдем силни и да не ни е страх.

Зависи как си води статистиката съответната държава! Виж как е у нас: https://19min.bg/news/8/131747.html За три месеца имаме 29 хил. починали, но водим само 23 от корона вирус! Някои други държави може да водят всички от този вирус. Не знаем как е. Факт е, че у нас и без този вирус си умират 10 хил. на месец, т.к нямат явно реално здравно обслужване. Ама мерките се държат здраво, защото някои имат нужда от това и присвояват милиони от кризата!

Да си развяваме всички гащите навън и вирусът да ни зарази със скоростта на геометрична прогресия и после да гледаме как умираме ли, защото няма кой да ни помогне? И като се заразим 90% , после първия ден 10%, вторият ден 10%, 10%, 10%.... до край! Евала на правителството за бързите мерки! Ако бяхме станали като Италия или Испания, щяхме да измрем като пилци!

Още ли има хора да се съмняват, че ни лъжат?

Обществото е като в тенджера под налягане. Идея нямам кога и как ще избие цялото напрежение. Една част облъчени, друга - измъчени. Днес гледам навалицата пред едно бюро по труда в София. Списък направили на опашката по своя инициатива кой след кого е на опашката, част от хората щели да останат за утре. Ами то и аз минах през същото бюро преди 4 години. Жив човек нямаше тогава, чак се чувствах неудобно какъв съм некадърник да остана без работа.

Тествани ли са спортистите, участвали на два турнира в Ухан през 2019 г.?

Щаба, самосезирайте се за новата политика на ЦГМ София! ШИЗОФРЕННО е това- не им се пълнели автобусите - та дай да ги раздредиме - та да са пътниците по-нагъсто зер дано прихванат корона! Ама иначе да спазваме дистанция ... Айде земете се определете какво искате - да мрем или да живеем?!

Добре де - има ли поне 1 починал от тоя вирус без никакви други заболявания? Трябва ли постоянно да се бълват подобни новини и здравите хора, без никакви други заболявания, да се панират излишно?

има

италианците, испанците, французите, американците, германците, белгийците, шведите, швейцарците,...ако не вярваш на китайците.

Тия с кучетата може да се разхождат, вие не. Извод: за властта сте по-малко от едно куче. Децата ви, бременните ви жени, възрастните със сърдечни заболявания, астматиците не се разхождат. Но дакела на бай Пешо се разхожда. Корона. С по-малко права сме от куче.

Тези брифинги започнаха да ми приличат на информацията за нивото на река Дунав!

ЗАЩО НЕ ТЕСТВАТЕ? ЗАЩО ДЪРЖАТ ХОРАТА НА ПАУЗА! ЗАЩО РАЗОРЯВАТ БИЗНЕСИ И УБИВАТ СЕМЕЙСТВА! ЗАЩО КРИЯТ ИСТИНАТА? ЗАЩО НЕ ПРАВЯТ ИСТИНСКИ МЕРКИ, А ВСИЧКО Е ЗА СМЕТКА НА ОБЩЕСТВОТО? КАКВО КРИЯТ, НЕ ВИЖДАТ ЛИ ЧЕ ГИ ЧАКА ЛИПОСУКЦИЯ! ТЕСТОВТЕ СА СТОТИЦИ ПЪТИ ПО-ЕВТИНИ ОТ ЗАГУБИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ! ТЕСТВАТЕ Х 2-3 ПЪТИ ЕДНИ И СЪЩИ ПОЛИТИЧЕСКИ ДРИСНИ ОТ ГЕРБ! ДАЖЕ ОТ ЖП ГАРА ИЛИЯНЦИ НЕ ТЕСТВАХТЕ КОНТАКТНИТЕ ЛИЦА И ЖЕНАТА УМРЯ. ЩАБ ОТ ИЗРОДИ И ЛЪЖЦИ!

Първо - тестовете сами по себе си не лекуват и второ нямаме капацитет за масово тестване, така, че засега си стой вкъщи!

жертва на "вируса". Починаха 10 старци по над 90 г от естествена смърт и със 101 хронични болести. Този младеж също - страдал от фиброза на белия дроб и тра-ла-ла на дихателните пътища.....влязъл в болницата и го умориха! Бягайте далече от българските болници. За ваше здраве и дълголетие!

а и питай в провинцията, дали е така.

аз съм в провинцията. В най-дълбоката..... Всички сме живи, здрави и корави!

Не точно по темата. Във Великобритания нямало кой да им събира зеленчуците. Трябвали им българи и румънци. За тях е обидно да го правят. Една европейска страна иска да ни изкупува всички произведени маски /може и да беше защитни облекла/ - за тях е обидно да ги произвеждат. Страни с население многократно по-голямо от България не могат или не искат да се справят с проблема, или пак ще чакат на готово? А ние ще се правим на интернационалисти в действие. Стига вече.

Хора, излезте от матрицата! Събудете се!

Излиза шарлатанката и им казва ...лекувам чрез глад ....диабет,квот са сетите и те са редят на опашка ...ония мангал ги лекува по телефона с карти Таро...другата лекувала чрез ПИЕНЕ НА УРИНА ..ама трябвало на гладно сутрин ....че тя и на детето си давала ...Другия с една инжекция им качва гъза на лицето ......Какво да чакаш от такива МИШКИ.....Малко ви е мрете МЪРШИ .....ама не мрете само 29......Те ония горе си правеха други сметки .....да могат да лапат от помощите от Европа ......ама като не мрете ...Сега само Жабарите и Испанджока ши лапат ама там мрът ......защото си стоят и те по къщите ......а пък Шведите ,Дания ,Австрия ,Германия ....дето им разрешават да се разхождат ...те па не мрат.....ЩО ТАКА БЕ МИМЕ ?????

дали наистина не мрат в Германия и Швеция. Бяха назад, сега наваксват. Само че в Германия има много тежко болни интубирани, но като умрат, изчезват - минават ги като починали от други болести. Швеция увеличиха темпото на починалите, а са малко оздравелите. Там, където дълго са били в контакт, по-малко оздравели има. Пример и Великобритания.

E DA AMA NE SA 29 UMRELI

ама Бойко да каже като има железни уж мерки що всеки ден мре някой и ще има ли имунитет някога с неговите мерки или Мангъров е напълн оправ? Винаги ще има един % жертви,но поне да се направи така,че да се изгради имунитет и да има и оцелели българи след това. А сега на един починал от вируса се падат няколко от друго. Вече има жертви на режима на домашен затвор психически не издържали, има и увеличено домашно насилие. Ще има скоро и жертви от глад, всъщност веч еима,Убиха един дядо за смешни пари грабителите му и ще се окаже, че вируса е най-малкия убиец от всички.

Човек се хвърли от 15 -ия етаж на блок и въпреки усилията на лекарите, почина с коронавирус.Още една жертва на страшната пандемия. С нея жертвите стават 22 за два месеца.

От друго :) Носител на коронавирус, без да има оплаквания. Починал е от съвсем друго страдание

След няколко месеца доста хора ще поумнеят, разбира се ако имат мозъчни клетки.

80 % няма със сигурност!

Правя купон преди да умра от коронавируса. Като за последно!

Къде е купона идвам.

В резиденцията.

Също!!!агне въртя съседите гледат като пребозали и полиция извикаха!! И???? Нищо в къщата може и да се на.......ра аз съм си у дома!!

Армията да влезе в Ню ЙОРК Само да уточня - в армията живеят и се хранят заедно - какви са мерките срещу коронавируса там? Същото важи и за полицаите и болниците Значи отивам в болница защити кашлям и лепвам корона вирус Цялата истерия е пародия Мерки подпомагащи разболяването Стряскащи новини, недостиг на храни и лекарства, претъпкани болници, скоро и липсва на средства Психоза, страх, затворени, не дишащи чист въздух, депресии стрес Не ми се връзва с борба срещу, а по скоро как да разболеем хората

Млад човек,имало заразени медици ,нямат достатъчно защитни облекла.Но ще изнасят .Пак ни пренегбрегват,подценяват докторите на първа линия.

А от ацетона вируса наверно серажда като бесен!!

браво на всички - справяме с много добре ... дръжте се и спазвайте мерките,че ако само за миг се отпуснем и забравим за тях - загубите ще са толкова големи, че като нищо ще станем най-бедната държава в ЕС чак не ми се мисли колко страшно би могло да стане

Мир на праха му!!! Стига пропаганда а!!!!! Здрав човек това го има са като да се испикае в чинията!! И тук умират хора НО С разнни болести а не директно от този вирус!! Просто болните убива здравите го имат като настинка разсополивился и всичко!! А защо банките не боледуват от този вирус и кредиторите А?? На кой е изгодно това помислете!!

Не разсъждавай! Не ти се отдава! А за кредиторите не се коси, те ще оцелеят, а на кредитополучателя ще плащат и внуците.

Това е играта да бъдеш роб до гроб!!

Абе журналята сменете троловете- 2 най- много три едно и също баят, не разбрахте ли че ХОРАТА ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАТ в тази гигантска измама?

Тази измама е само в България. Гигантска при това. :( От такива изказвания едно е ясно, че вместо да сме доволни, че тук не е както в други страни искаме да се убедим , че не е измама. Чрез броя на починалите, вероятно.

Мутафчийска, айде спри се бе, не си ли заработи стотинчиците за пропаганда. В другите държави вече говорят за постепенно вдигане на карантината след края на април, тука ни обясняват че ще продължи вечно , а един от професорите каза че за деня имали един починал, но да сме се били надявали че докрая на деня щяло да им още...... Тежкоболни хора починаха нормално! Айде да видим колко от народното събрание ще покоси сстрААААшния вирус при трима разнясали заразата с дни???НУЛА!

да каже здрав и прав човек който не кашля колко дена да си стои в къщи.30-40-50 дни.Да каже на хората някаква цифра.Твърде малко говори по процеса на болеста а отвлича вниманието на хората със статистика В Словакия например на хората се дава конкретна информация за болестаи конкретни мерки които прилагат лекарите.

И в Словакия лекуват с предавания по телевизора или как? Защо трябва да информира за дозировка на лекарства, лекарства? каква повече информация се иска. А конкретните мерки са ясни.

конкретни познания по протичане на процеса на заболяването и начини на прилагане на лекуване.Диагностиране и процес на лечение.След оздравяване строг следболничен контрол.

А има държави където препоръчват на хората индивидуални разходки на слънце и чист въздух за укрепване на имунната система.

Тогава българите са били със здрави зъби !