348 са новите случаи на коронавирус, 3405 са поставените ваксини

И днес "зелени коридори" за ваксинация приемат желаещите да бъдат ваксинирани срещу коронавируса в 19 областни града

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ваксинирайте Се ! Не вярвайте на конспирации за чипиране и подобни глупости, бъдете умни и се ваксинирайте! Предпазете вас и сругите около вас!

но по някаква причина, болниците ги държар=т много ковид-пациянти. Защо ли... :)

Ваксинирах се, очаквам да се въведат сертификати за ваксинирани, за да си върна нормалния живот - да пътувам, да имам достъп да всички места, както преди пандемията. Същото очакват и моите близки извън България. - Животът трябва да продължи нормалния си ритъм, пък ...докъдето е писано. Неизбежното не можем да променим, но можем да променим живота си.

Сега по празниците броят на починалите е по-малък, ще видим сряда-четвъртък как ще е - нали тогава идват данните от уикенда/празниците. Хубавото е, че по-малко хора са в болница, макар че пак са си доста. Тази вълна май като цяло позатихва, ама знае ли се?

Нормален живот както преди пандемията едва ли скоро ще има - въпросът е въобще живот да има! :) Поне аз и близките ми сме наясно, че ако въобще се върне животът от преди пандемията, няма да е скоро, въпросът е да сме живи дотогава.

Аз го преболедувах през ноември, но въпреки това се ваксинирах. В САЩ, където е брат ми вече има много ваксинирани и постепенно се отваря живота. Вчера бяха посетили един МОЛ, който е бил затворен почти година. Трябва да се гледа спокойно на нещата. Да няма паника. "Прави каквото трябва, пък да става, каквото ще".Вярвам в този принцип.

и не се прави на умен с изтъркани лафове за чипове.

Био оръжието създадено от американците вилнее с пълна сила. сега гледам и в Индия чистката върви по план. трагичното е, че години наред се подчиняваме на херо мусака и компания.

Не мога да си обясня къде се изпари "мъжеството" у българите. Някога дядовците ви оръжие са носили, с гърдите си куршумите са спирали, а сега от едно боцкане ви треперят гащите. Отивайте да се ваксинирате, баби такива......Гащници!

Там нещата само изглеждат страшни. На 1.4 млрд население, такива бройки са относително малко. За справка - по официална световна статистика, Индия е на 115-то място по смъртност на милион от ковид. Понеже, в световен мащаб, случаите падат, а трябва да се поддържа страха, там правят много повече тестове, за да им се получат нещата. Не може това да е вечно.

САЩ са най-пострадали от пндемията. Най-много починали. Огромни икономически загуби. Много нелогични твърдения, още повече без доказателства.

Верно ли, чуек? Затова ли ги горят по поляните и кислород можеш да намериш само с връзки и на десеторна цена? Тия 4000 дето официално ги отчитат на ден са 1/5 от реалните бройки. Хора на 5000км коментират неща, които не разбират - ей това е българина!

Защото не са се излекувал, бе тупан! Това не е грип да ти мине за една седмица!

Виж статистиката, сортирай по смъртност на милион и ще видиш. Това, какво горят и как не им стига кислорода, го гледахме м.г. в италия с "чувалите с трупове". https://www.worldometers.info/coronavirus/

И минуси бацате, а? Боли ви от истината. Гледам вчера се завърнали от Космоса едни хора, които са прекарали 6 месеца там.Какви ли не вещества им поставят преди тези мисии, но имат кураж, стиска им риска. Вие си копайте градинките и се правете на мъдреци. Така живота само ще минава покрай вас - скучен, безметежен и накрая - смърт като ла.йно. Кой ви е възпитал да сте мухльовци?

при Виктор Николаев на наша сънародничка която живее там. Над 3150000 души са ваксинираните в Гърция. Представяняте ли си три милиона сто и петдесет хиляди....и това се прави във над 1500 пункта. Просто ми е мъчно с гаврата над нас,да чакат хората с часове на опашки пред 4 болници. Не знам на какви на какви управляващи и здравни власти сме в ръцете....но навсякъде извън БГ и ред и уважение към хората.

Трол русофилски.

Какви глупости пишеш бе, отиди лично и провери! Отиваш и в най - големите опашки чакаш до 30 - 40 мин. и тва е ако си отишъл рано сутрин преди работа. През деня е леко и спокойно. Поредният многознайко.

Сега най - голямото мъжество е да лизнеш перчема, да отвориш ТикТока и Инста-та и резко да обявиш как корона нямалУ и искат да ни чипИУрат. След това да ревне, че въйфона му за няколко бинки му паднала батерията, а имал кредит да изплаща и за тва правителството и комшията са виновни!

:: Ваксинална корупция в ЕС?! Не може да бъде!

А ти какви глупости пишеш.Знаеш ли,че в немалък общински център като Казанлък няма такова нещо.Всички ли трябва да хукнем към Ст.Загора?

Навлизаме в посткапитализма на масова роботизация и свръхкомпетентен квантов интелект.

Пътя Казанлък - Стара Загора е 30 км. Демек не можете отидете до Стара Загора, да пиете по едно кафе и да ви бият ваксина, което за ваше здраве, но можете за щяло и нещяло да пътувате по стотици км? Изобщо защо се излагате? Не разбирате ли, че заради този манталитет България не се движи към по - добро и виновниците сме си само ние?

ОТИВАЙТЕ ДА СЕ БОЦКАТЕ, УРУДИ

Колко от приетите в болница с ковид са ваксинирани против ковид? И защо болшинството от хората, които са с ковид изобщо не боледуват? Какво им е по-различното на тези под 1%, които наистина боледуват много тежко? И защо заради 1% трябва масово народът да се включи в клиничните изпитания на нова генетична терапия?

Едва ли ще затихне. Толкова пари за пландемия и то в цял свят не се наливат без по-сериозна причина, каквато не може да бъде вирус, поразяващ смъртоносно на незнаен принцип 1% от населението, който при това не е филтриран.

Не мога да си обясня къде се изпари "мъжеството" у българите. Някога прадядовците ви оръжие са носили, с гърдите си куршумите са спирали, а сега за едно вирусче се изпокриха по апартаментите.

Страните най-пострадали от вируса са тези където по-принцип има най-много хора с наднормено тегло.

Когато се случи да видя повече от половината легла в огромна болница да са пълни с болни само от една болест проблема е сериозен. Когато видя повече от половината легла в реанимацията на такава болница да са пълни с болни само от една болест проблема е сериозен. Особено когато големият процент болни стигнали до реанимация с тази болест не оцеляват. Когато много болници са така в цялата страна и по целия свят проблема си е направо грамаден. И така беше и преди ваксините но сега в държави където са масово ваксинирани проблеми почти нямат с тази болест. А глупостите на тема генетика даже няма и да коментирам.

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! Пишат на всеки диагноза КОВИД, щом теста излезе положителен. Това не значи, че Ковида пълни болницата, а болестите на хората! И проблема Е ПРИЧЕНЕН от ваксините! Точно ваксините причиняват хроничните болести на пациентите, които пълнят болестите! Всеки с комютър може да намери и сам научните изследвания, които го доказват.

Ами ако не ти пука за другите?

Прибери си най-сетне вересиите! Ще кажа само че преди ваксините и антибиотиците твърде малко хора стигаха до възраст да им се проявят хроничните болести присъщи на по-възрастните.

"преди ваксините и антибиотиците твърде малко хора стигаха до възраст да им се проявят хроничните болести" 1. Това е чиста лъжа! Точно дълголетниците по селата не са виждали ваксина цял живот. 2. Не слагай медицина, антибиотици и ваксини в един кюп! Медицината може да лекува много болести! Тук става въпрос за масовите ваксинации, които "са вредни за общественото здраве просто защото са вредни за личното здраве". И този цитат е от лекар, не от мен!

да прочетеш нещо свястно. Примерно учебник а не мнение на някого дето кой го знае какъв е и какво ползва за да си вади мнения от там. Или статистика. Виж примерно каква е била средната продължителност на живота преди 100 години и каква е била детската смъртност тогава. Именно благодарение на масовата ваксинация и антибиотиците ти е достатъчно широко около врата за да ръсиш подобни простотии иначе щеше да имаш доста горчив опит със загубени близки и роднини. Колко сте малоумни само. И късопаметни. Все още има живи хора пострадали от полиомиелит примерно. Питай ги тях примерно колко лошо нещо е масовата ваксинация.

КОЙТО Е СЛАБ ТРЯБВА ДА МРЕ! ВАКСИНИ НЕ ТРЯБВА ДА ИМА! ТРАП ЗА НЕГОДНИТЕ!