Коментари - 3327 нови случая на коронавирус, излекувани са 1865 души | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОСТАВКА на некадърното правителство! СЪД и ЗАТВОР за борисофф!

Важното е, че S§P повишиха кредитният рейтинг на България. Колко комуниста ще пукнат като кучета няма никакво значение. От тях полза за държавата никаква. Само разходи.

Хората умират заради такива като тебе. Ти някакви предпазни мерки спазваше ли или...е.ал съм му мамата, а?

Май няма да ми се сбъдне мечтата, да мрат по минимум 300 на ден от електората на другарките и другарите.

И ти ще пукнеш някой ден, да не мислиш, че ще те подмине!? И ти пожелавам това да стане в адски мъки, прикован на легло и с разкапващо се тяло, та да си спомняш как си бълвал простотии някога!

Точно той е виновен за хаоса в здравната систем? Забележи - не оретоварването - хаоса. Аман от гербаджийски мекерета, честно. Не стига, че се осирате където пипнете, ами сте нагли и арогантни докато го правите.

Искаш да дойде Жан Виденов ли...четох, че са го съкратили? Да дойде, но да ви отделят в един резерват и той да ви управлява...

И продължаваме да съобщаваме, без да търсим причини за високата смъртност...Ако беше магистрала вече боса да я е инспектирал, ама то здравна система - оставена на самотек и поделена между фармацевтични фирми.

След Коледа и Нова година ще са над 300. Комунистите са достатъчно прости за да се самозатрият.

А беше толкова елементарно да се спазват няколко незначителни мерки! Не отнемаше никакви усилия. Просто имаше нужда от грам разум. Само грам!

Причнита е ясна отдавна - колосалната глупост на червените паразити.

Беше редно да се спазват от горе надолу - ама нейсе, Борисов си пръскаше щастливо вируса без маска и нито глоба нито забележка от Меркел го накара да се замисли.

Случаите намаляват и без лок даун, а ние ЗАТВАРЯМЕ ?????

комуниста няма разум. Просто говедо. До април тази сган ще е понамаляла.

Хората масово не правят PCR тест, въпреки че имат симптоми, така че тази информация не дава точна картина на положението в страната.

Хм като гледам и фашистчетата (кафявите паразити) не сте брилянти. Една мисъл на 1000 коментара има при теб.

Я да видим как се справя Австрия след въведения локдаун на 17 ноември? 27 ноември - 4,954 нови случая и 113 починали 26 ноември - 5,526 нови случая и 106 починали 25 ноември - 5,802 нови случая и 90 починали Ами справят се чудесно, но дали няма да са затворени до април, защото локдауна се справя отлично?

И с даун и без даун комунистите мрат и държавицата се поизчиства.

Може би по-ясна представа за нещата дава броят на починалите, а той не е малък. Това само говори за състоянието на здравната система у нас.

Абе заключвай! Хората и трева и листа могат да ядат! Онея 240 шопара не им пука! Но идва Коледа :)

С елементарни мерки ще направиш дрънци нещо. Маските - парцали какво ти помагат, само маска N95 и то по една на 3-4 часа. Или скафандър.

Иде естествения спад. Ще го празнуват като ефект на локдауна.

миенето на ръцете спасява от векове.

Ото ти си гадняр , ти се радваш когато някой умира . Знам и помня как прокле моя баща .Баща ми 6- часа го разкарваха в ледена линейка с двойна бронхопневмония ,но без ковид вирус , никъде не го приемаха . Накрая по милост го приеха в гастроотделение в 1-ва градска София . На другия ден той умря .

Жан Виденов - най-добрият премиер след комунягата Бойко Методиев Борисов !

Заразяемостта спада естествено и те се възползват да ни "доказват" ползата от затваряне. И без този локдаун резултатите щяха да са същите. Заразата никъде не е спряна. Вирусът се разпространява както в свободните, така и в локдауновите страни. Цялата разлика е в свободата. Проверяват ни доколко лесно могат да ни манипулират чрез страх.

знаеш ли?

Той ли ни бил заразил. А стига бе...Не знаех. Бреййй, виж ти. Ама как са те информирали само. Бре, колко неща знаеш, дето никой друг не ги знае!!! Тц,тц, тц,

Минах нещо, не ноправих тест :) не ми пука за статистиката! Ако ти е кеф иди си направи 80% е положителен, а ти си здрав :) дори не си носител! Който разбрар, разбрал!

в Европа и САЩ, брей!

Нападал ни е. Казваха му свински грип, после птичи грип, а и средиземноморски грип. Ама де ти мисъл. За да ти е по лесно още са известни като САРС, ТОРС, МЕРС. Все такива като тия.

изборите...

броят на починалите не дава ясна представа, защото няма никаква гаранция, че е истинският. Хора умират от страх, хора умират от отказано им лечение по основното им заболяване, хора се самоубиват от страх, хора умират от неправилно лечение, от закъсняло лечение, от липса на лечение, къде се вписват тези случаи - всички в ковид статистиката.

Какво намалява бре Тодоре, днеска е събота, почивен ден нормално е да се откриват по-малко. По-реална картина ще видиш понеделник, вторник. Но не това е притеснителното, а че здравната системе издъхва и не се справя, не само с КОВИД болните, но и с другите здравни проблеми. Стигнахме едно от първите места, ако не и първо по смъртност на 1000 души в Европа.

Бочко инспектира кмета на Пловдив.

кой ти е отнел свободата бе компир !? та еба в кенефа ! какво ще правиш с твоята "свобода" ще ходиш по гей клубовете да те ебат ли !?

непоправимо.

Притеснителното е че здравната системе издъхва и не се справя, не само с КОВИД болните, но и с другите здравни проблеми. Стигнахме едно от първите места, ако не и първо по смъртност на 1000 души в Европа.

Примера в отговорното отношение тръгва от лидера. Ако вярваш в тия мерки ги спазваш и показваш на хората надолу.

Не издъхва здравната система - няма такава. Има търговски дружества, които си гледат баланса.

Културни и любезни, както винаги. Да ви се връща, момчета! Всичко пожелано да ви се връща стократно!

вълшебна пръчица. Злорадствате, а не се замисляте за скъсаните си гащи.

88888

Играят си, ама социалните мрежи и създателите на кнспиративните теории, с простите ви умове, необременени с елементарни знания от българското средно образование...Каква ''свобода'' са ти отнели специално на теб- роба на конспиративните теории, след като ти никога не си бил с истински свободен дух- свободата да си купуваш ''бело'', амфети или канабис в нощните заведения, да го консумираш намясто и да изпадаш в наркотично опиянение...Що не станеш санитар за 3000 лева месечно в ковид-отделението на Пирогов- нали всички протестъри сте бедни, окъсани галоши, все ревете, че нямате пари, че ако ви ''затворят'', ще умрете от глад, тъй като не можете да работите- като че ли преди пандемията сте имали добре платена работа, позволяваща ви да се самоиздържате и поне10 години реален трудов стаж по специалността, плащали сте редовно осигуровките и данъците си, а сега сте загубили всичко това...

Тия са от петък.

и всичко това от първия ден на меркитеМу! Представете си 21!!! Ще има писа, предавания плакати от "Трудови колективи" на адмнинистрациятаМу призоваващи за още по стрроги мерки.....

По плюсовете на малоумията ти става ясно колко трола сте на смяна.

Един път ревете, че няма мерки, друг път- че ви отнемат свободата- какво всъщност искате , тулупи? Вие се изпозаразихте един път, не ние сме ви докарали до тук.

оди си пий апчетата и кой ти даде достъп до нет?

Я адвокат докторке пак ли те засилиха да бачкаш, ти дето “не си” трол.

Чудя се при пандемия смъртността намалява ли или се увеличава??? Защото до октомври беше намаляла ,а след това се увеличи. А вируса нападна с невиждана ярост още март месец?