Коментари - 3138 новозаразени с коронавирус у нас, 159 са починали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Яко ще се мре. Не чакайте последния момент. Пишете завещание навреме

Хората в Европа вече мислят за разхлабване на мерките, ние тука още мрем яко... Всъщност в Европа има втора вълна на заразяването, но не и толкова висока втора вълна на смъртността! Там малко или много успяха да усвоят някакво лечение, докато ние тука проспахме всякакви възможности за това. Сега вдигаме на пожар заплати на лекари и сестри ама вече е късно.

Освен това с вдигане на заплатите на лекарите просто нещата няма да станат...

Ще, ще

Още може. Да намалеят малко пенсионерите, че само се оплакват. Трябва да поизчиства лошия материал, за да останат пари за заплати на полицията.

В Европа да. Ама в България според проф. Христов са 80% дебилни

Ами ние? Малоуумник

Най-важното заглавие за деня е написано. Сега можете да поспинкате още час.

Вие ще сте изпълнили гражданския си дълг вече. Запазил съм ви място да си отдъхнете - между фургона и стълбището пред болницата. България ви благодари за вярната служба!

ЗАЩО СВЕТЪТ Е ПЪЛЕН С ИДИОТИ. К-19 ЯСНО ВИ ПОКАЗВА ТОВА ВСЕКИ ДЕН, НАЛИ... Човекът ЗАДЪЛЖИТЕЛНО по един или друг НАЧИН е луд, защото той НЕ е същество. По-скоро той е САМО една ФАСАДА. Човекът НЕ е някакъв КРАЕН резултат. Защото шепа хора, привилегирован елит и паразит го е ЗАРОБИЛ, за РОБА никога няма КРАЕН резултат, защото само ЛИДЕРЪТ (господар и роб, лидер и останалите) има това ПРАВО. Човекът ВЕЧЕ не е животно и ВСЕ още НЕ е това, което е предназначен да БЪДЕ. Той е по средата МЕЖДУ животното и свободния, и реален човек. Това ПОРАЖДА неврозите. Човекът такъв, какъвто е, той ПРЕДСТАВЛЯВА дрехи, той е САМО една респираторна маска. За човека такъв, какъвто е, дрехите - маските, те са много ВАЖНИ. Даваш военна униформа на човека и самото му лице се променя, променя се ОТНОШЕНИЕТО му. Вътре в него се ПОЯВЯВА нещо различно. Погледни полицая, когато той е цивилно облечен и когато е в униформа - маска. Изобщо НЕ е един и същи човек, нали. Защо. Външните неща предизвикват ВЪТРЕШНА промяна, защото ти НЕ си нищо друго, ОСВЕН външността, ти си просто само една ФАСАДА, ти си просто само една МАСКА. Човекът ЗАРАДИ дрехите е уважаван, ЗАРАДИ дрехите НЕ е уважаван. Полицаят, представителният политик, съдията или религиозният лидер, той ТРЯБВА да носи ОПРЕДЕЛЕНИ дрехи - маски, без ТЕЗИ дрехи - маски той е НИКОЙ. Днес, фалшивият и фасаден човек е просто една СТОКА с лъскава опаковка. Ето защо, светът е ПЪЛЕН с идиоти, и никой НЕ забелязва СВОЯ идиотизъм, ДАЖЕ и НЕ подозира.

Joe69

Споко, ваксините идат! Пръв да бъде премиерът и щабът, а след него цялата шайка журналя ,начело с Дираджиите! Въпреки,че нямат нищо общо с журналистиката!

Броят на хората в интензивните отделения продължават да расте, т.е. поне още седмица-две ще има висока смъртност.

Оставиха театрите отворени и народът мре. Затваряй!

Реално заразените са много повече, всяка седмица преглеждам доста хора с ковид, но от тях единици са си правили или решават да си правят тест. Както и починалите не са само от ковид, а много от тях са всъщност от други заболявания.

Много бавно мрат.

Бъркаш нещо, преди седмица бяха 800 а сега около 500. Четете ги тези статии до края

Цялата тази истерия е заради страхливите мишоци :))) И сега знаете ли какво казват тези, които най-много се страхуват от корона вируса? Нямало да се ваксинират, защото ги било страх от ваксините! Трябва да има задължителна ваксинация за всички, които налагат и подкрепят мерките :)))

Ти местния гробар ли си

523 в интензивното и 159 починали. Това са реалните данни. Колко реално са заразените и колко излекуваните никой не знае. Прави впечатление, че в градовете в които има най-много трипер има и най много заразени от Ковид. Интересно дали ваксините за Ковид ще предпазват и от трипер....

Мангъров най-нагло лъже, че България е на първо място в ЕС по смъртност. Истината е, че България е на първо място в целия свят по смъртност и не само по смъртност. Това е лесно проверимо от почти всеки, факт... Защо мисирките в България винаги забравят да кажат и напишат фактите такива каквито те са, но мисирките никога не забравят да си вземат "заплата" като "журналист" или "политик". България е АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН за 2019/2020 г. България е последна по свобода на медиите в ЕС в класацията на "Репортери без граници". Защо. С помощта на европейски пари всяко правителство в България си купува напълно зависима от тях журналистика. ЗАЩО БЪЛГАРИЯ Е НОВИЯТ АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН - 2019/2020 СВЕТОВНА КЛАСАЦИЯ: БЪЛГАРИЯ - НАЙ-ВИСОКА СМЪРТНОСТ И НАЙ-НИСКА РАЖДАЕМОСТ ЗА 2019/2020 ГОДИНА България е страната с най-високата смъртност в света и най-ниска раждаемост за изминалата 2019 г. и 2020 г. Това показват данните на Световната здравна организация, „Индекс на болниците“ в областта на Акушерството и гинекологията, и World Population Review . Комбинацията на ПОСЛЕДНО място по раждаемост и ПЪРВО място по смъртност извежда България като АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН по намаляване и изчезване на население за изминалата 2019 г. и 2020 г. България ВОДИ класацията по детска смъртност в Европа. България е АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН по самоубийства и опити за самоубийства чрез самозапалвания през последните 10 години, а самоубийства чрез самозапалвания никога не са били характерни за България. Самоубийствата чрез самозапалвания на обществени места е форма на граждански протест. Фактите досега - през последните 10 години в България се самозапалиха над 66 човека, а само 15 от тях бяха спасени. България е държавата с най-ниска средна продължителност на живота на населението в Европейския съюз. Много над 28% от мъжете и много над 14% от жените в България, те нямат възможност да доживеят до 65 г. и затова пенсионните им вноски и други задължителни "осигуровки" са отнети в полза на държавата. България е на едно от последните места в Европа по РЕАЛЕН размер на заплати и пенсии. Влудяващата бедност и мизерия на огромни пластове от гражданите на България извън София - 52% от децата и 60 % от възрастните хора в България живеят в пълна мизерия: физическо, ментално и емоционално насилие над тях ВСЕКИ ден. Защо Ви ограбиха и заробиха ШЕПА "хора", ето защо: "Бедността БЛАГОПРИЯТСТВА хората да бъдат ИЗНУДВАНИ. Бедността ПОДТИКВА хората към действия, които иначе НЕ биха извършили. Бедността ПОМАГА хората да бъдат ЛЕСНО манипулирани. Разликата между свинете и бедните хора е, че на свинете НЕ им се НАЛАГА да работят за помията: физическа, ментална и емоционална с която ги хранят ВСЕКИ ден." Фактите, фактите и само фактите. Нищо друго освен фактите, и това ще бъде показвано публично всеки ден. Само не е ясно едно... Защо троловете не са съгласни с тези факти, след като всичко написано в тази статия е истина и всеки човек може да провери това тук и сега.

Мерките не действат, но как да действат, като маса народ не ги спазват! Вчера влицзам да плащам сметки и един тъпанар влезе без маска и застана зад мен, на 50 см., съответно аз се изнесох! Пак вчера в известна столична болница, части от персонала бяха с маски под носа, а други отново изобщо не носеха маска! Никой, никого, не контролира за спазване на мерките и горните цифри са резултата! Частичното затваряне не действа! В името на икономиката и бюджета се дават над 150 жертви всеки един ден!

Епидемията си върви по своя логичен ход със и без мерки на правителството .... Ето защо Мандъров е прав от началото на "пандемията" !

Мангъров е идиот, виновен за смъртта на над 150 човека дневно! В една Северна Корея, вече да е разстрелян публично за масово убийсто! Съответно всичките почитатели на Мангъров, които у нас никак не са малко, също са идиоти!

ти още не си го изкарал и пълниш гащите от страх нали?

Напротив, вие разбира сте идиот, това е ясно още докато ви чета коментара! Но като цяло, ние дето подкрепяме мерките, не се нуждаем от ваксина, защото ние ви пазим, нищо че сте идиот, глупак, тъпунгер...мога да продължавам с подходящите и правилни епитети до утре сутринта, но вие не спазвате мерките и ни заразявате, вие, не спазващите мерките, трябва да бъдете масово ваксинирани на секундата! Защото ще си останете идиоти, за които правилата не важат и ще продължавате да сеете заразата!

Господа статистици, копирачи, слагачи, списвачи, преписвачи и прочие от дир-а и други медии, време е да си припомните какво значи длъжността “журналист”, на която сте назначени и да започнете неспирно да търсите отговора на въпроса за високата смъртност, упражнявайки натиск на отговорните за това. Копирането на данни от някакъв сайт не е журнализъм - анализирането им и търсенето на отговори е.

Кой е луд да дава 120 лв. за тест? Мафиотската ни държава не ще да се бръкне да плати тестовете, за да се види реалната цифра на заразените!

Кога са били 800 в интензивните отделения? Май ти нещо бъркаш, миналата седмица бяха около 400, сега са над 500.

точно така е. Семейството ми и много мои познати го изкарахме без платените PCR-и (с безплатните бързи за антитела) и съответно извън всякаква статистика. Реалната бройка е в пъти по-голяма и никой не може да каже колко точно, но със сигурност вирусът са го изкарали много голям процент от населението. Това е и причината за започващият спад в новозаболелите, не двата дена фиктивен "локдаун".....

Една птичка пролет не прави ... Винаги ще има по един-двама, които няма да са съгласни , но този един без маска не мислиш, че е заразил 3138 нови за денонощие , нали ???

В сайт към ООН, който изчислява дневния прираст на населението на държавите в света, който при нас е отрицателен, разбира се, в прогнозата си за населението на българия от 2020-та до 2100-ната година, дава за 2020 да сме 6 940 000, а реално в дневната статистика, към днешна дата сме 6 880 000, сами си правете изводите!

Изводите са: А/ ще ни пратят мигранти съгласно европейския план за разселване Б/ циганската раждаемост се очаква да се повиши

Клеветнико, имаш ли доказателства за "вината" на Мангааров относно тези 150 човека дневно ??? На такива като теб не Covid а поне една холера им пожелавам да изкарат .....

това, че ти си го искарал по-леко и сега се перчиш, не означава, че твой познат, приятел или роднина да се измъчи. Така че, не ми се прави на много отворен, а изчакайте да дойдат ваксините!

Сваляш си маската и му се изкашляш в лицето и си излизаш.

Този Мангъров не проповядваше ли да не се въвеждат никакви мерки? Е как се заразяват хората, ве кретен? От къде толкова акъл, да те е.... в главата проста, да те е.. аз.

Няма превенция срещу болестите . Мисли се само за чекмеджета и шкафчета .

Както се казва: На който не му се ходи на работа да се тества, отрицателни тестове няма.

На седмица умират 2100 българи повече от нормалното за този период от годината. Ако са 160 на ден от корона сме обяснили 1000 от тези жертви. А другите 1000 от какво бе джанъм? Хайде стига крихте цифрите. 2100 на седмица са поне 300 на ден. Деца 2-ри клас могат да видят как се крие размера на кризата

обратното е

Изобщо не ми пука за раята с преклонената главица! Севдето албанката с големия дирник редовно ми събира рекета и пълни шкафчета и гардероби.

не са само един двама

Новорегистрирани с ковид в София за последните седмици (най-новата най-горе): 4012 5538 6685 7721 7497 4734 Новорегистрирани с ковид в България за последните седмици (най-новата най-горе): 18853 22524 23225 22720 19130 12126

Останалите 1000 са косвени жертви, защото в момента не се лекува друго, освен ковид.

Бреййй, много факти много нещо! И от цЕлата тая работа к'ъв е извода? Нещата си имат естествен ход на развитие според обстоятелствата. Аз не виждам драма :)

Има ле ефект от мерките? Знае ле се вече??

Вчерашната бройка на хоспитализираните е най-ниска за последните седем дни, т.е. има голяма вероятност след седмица-две и броят на починалите да почне да намалява.

не крият размера, а го раздухват. Той им е в желаната посока, на ваксинирането. По-вероятно е да отчитат грешно бройката. В Испания, Италия и Англия вече намаляха с хиляди бройката на починалите, поради "грешка". А ние ли да сме безгрешни.

Верно ли? Аз защо бе видях това в болницата?

Има бе 300 000 в неплатен преди коледа. 200 000 директбо безработни. Ефекти да искаш.