17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ауууу ,всички ще умремееееее!

не си далеч от истината. Една трета, от милион вече умряха, а сме едва 6 милиона.

Българи: Знаем им всичките мурафети на политиците да ни ограбват и да правят пари на наш гръб. Пак Българи: Постоянно сме бедни и незнаем как да правим повече пари. ЛУДНИЦА!

"Тези резултати са на база от направени близо 10 000 000 теста". Смятай какви пари е направил някой, докато ти си се крил и треперил като мишка за жалкия си животец. Докато огромна част от бизнеса беше принуден да затвории фалира. Спомняй си за това и когато плащаш "безплатните" заеми за справяне с пЛандемията.

Продължавате да пишете глупости. СПрете се, смепни сте, жалки сте. НЯМА такова нещо, като КОВИД. ТОВА е грип в комбинация с една огромна световна конспирация ! отворете си очите, хора.

Ако не спрат, ще се разплачеш ли?

Този единственият ваксиниран сред починалите с 3 дози ли е бил? Уточнявайте ги тия неща, че иначе си е чиста манипулация.

С или без тая информация, пак ще кажеш че е манипулация. Никой не заблуждаваш!

и 1 случай да има на ден, пак ще има новина на 1 страница. Нищо че има и хиляди други болести. Поддържат жаравата, за да може наесен да ни вкарат шанхайският сценарии.. Тогава ще сме бедни, гладни и заключени. Вероятно и във война. Да не си мислите, че е заради някъв вирус и 1 заразен на ден.

Ако има все още някой не разбрал, останем ли в орбитата на САЩ, ще бъдем унищожени. Ковидът е коварно оръжие, но пропагандата за него е атомна бомба, защото се просмуква в съзнанието и докарва зависимост от тези, които са си поставили за цел да намалят човеците.

Продължават усилено да изчистват огромната бройка активни случаи, вече са намалели на 110028, като "оздравели" са 7611. За тези, които не знаят, откъде са тези много бройки, всеки заразен, над 50 г., имат право по преценка да го водят "активен", докогато преценят, може и доживот. Ако умре от нещо такъв човек - влиза в черната ковид-статистика. Много е странно още, как постоянно падат числата на лежащите в болница и в интензивните, а от 3 седмици, средната смъртност на ден се задържа на 10 бройки... Все пак, ковид парите, засега са до края на юни и трябва да се усвояват, а наесен с песен.

Китай Корея и Русия какви пари усвояват? Щото Путин ваксиниран А депутатите в руската дума стоят с маски. Китай запечатва цели градове. Корейския лидер заповяда появилия се официално covid да бъде разстрелян:)))

Това, дето говориш е друга бира, какво им пречи на нашите, във всяка ситуация да вземат едни пари.

А на теб кой ти каза че Китай и Путин не работят за глобалното зануляване? Само като види чове какъв цирк наречен война водят и му става ясно - тя е просто средство за постигане на целите нищо повече... проблеми с храни горива и т.н. нали трябва успешно да те занулят как си мислишбче ще стане.

Отговорих ти, обще взето се съгласих с теб и написах още неща за глобалното зануляване, но редакторе не го хареса нещо :) Не си падат по тази тема :)

Реално няма починали под 50 години от много време. Предполагам по тази схема се пишат. Почти всички са с "придружаващи" заболявания.

то е щото си умен и ги хвана в крачка. сега искат да си покрият следите. трябва да те изберем за главна врачка на България!

Явно имаш по-добра идея, откъде са тези 110000 активни случаи, ама не щеш да казваш, аз да се излагам, нали ;)