Коментари - 3020 заразени и 224 починали от COVID-19 у нас през последните 24 часа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Туй ще е от омикрона...

Продължаваме Промяната Амин

Вторник е все пак, денят за ШОК и УЖАС! :)))) Добре че заваля сняг за да спре Омикрона да се разпространява :))) Пием си кафето и отиваме да правим коронавируси от сняг, че на снимка не сме ги виждали, само някакви картинки ни показват. на масажни топчета с бодли. :))))

Разчистват пенсиите преди новия бюджет. Така ще стабилизират НОИ и ще повишат пенсиите. На останалите живи. Много фешън

ЕПМ

Учуден съм че още остана гориво от неболедували, но все пак свършват, средната смъртност падна до 120, а в Гърция е вече близо 100 и се вдига, при тях от началото на лятото са в перманентна 4та вълна и не пада. Тия дето се пазят, просто отлагат неизбежното

нормално! Плашливите - слагайте скафандъра и беж у мазъта! Че навънка ви дебне Омрона за да ви ЕПМ...

Ужас, ураганът омикрон здравата е ударил. Три дни са яли, пили и веселили по лабораторииите и така вече две години. На това само идиот Витанов може да прави изводи и да гради "обоснованите" си предположения за хода на епидемията.

Нормално за вторник.

Тарифи за диагностични тестови инструменти и апарати за COVID-19 от България по държави Година: 2018 Допълнителна информация за продукта: COVID-19 тестови комплекти/инструменти, апарати, използвани при диагностично тестване. Категория: COVID-19 тестови комплекти/ инструменти, апарати, използвани при диагностично тестване. По-долу таблицата съдържа данни от UNCTAD TRAINS за тарифа за Most Favored Nation (MFN) и приложна тарифа, прилагана от Канада за внос на инструменти и апарати за диагностичен тест COVID-19 от различни страни. MFN и приложната тарифа са предвидени както за търгувани, така и за нетъргувани стоки. Източник: https://wits.worldbank.org/tariff/trains/en/country/CAN/partner/ALL/nomen/h5/product/902780

224 починали от които 96,52% са били дядовци и баби нали?

далаверата е била подготвена година-две по-рано? Вече нищо не ме учудва, да ти кажа... То и аз не вярвах на много работи, ама...

хунтата на Муню.Геноцид,политическа,икономическа криза,празни приказки,лъжи,демагогия и омраза и ограбване на народа и държавата

Умрелите са си умрели.Бог да ги прости.Отървали са се от мизерията.Понеже е подозрително мълчанието и неяснотите около пенсиите в някои издания се появиха различни писаници.Значи, излиза,че пенсиите ще се понижат следващата година, когато премахнат ковид помощите.Поне към малките пенсии трябваше да има някакви добавки за Коледа,защото инфлацията ги изяде помощите. Но - не! мълчат като "Бойко за Коледа и Великден"

На кацата мерките работят! Особено зеления сертификат! Браво на здравеопазването!

Аз, не се променям, въпреки подмяната на реалността с илюзия за "вечен живот" след ВАКСИНАЦИЯ. Ваксинирайте се бе, д'ЕПМ!

Поздравявам госпожа Фъндъкова. И тази година зимата ни изненада - това е перфектна антиепидемична мярка.

"Починали са 224 души" От какво?

горят боцканите, а иначе хора винаги ще си умират от какво ли не...

от смях рано сутрин....

Половин София без трамваи, а самоковската смръ дла усвоява ли усвоява...

Добавки ли, само безплатна ваксина ще има за всеки, ... от сърцата на КИРЧО И КОКОРЧО,

Никога не мога да пресметна броя на умрелите неваксинирани. По дадените проценти винаги се получава нецяло число☹️

Забравихте важното за страх-фактор “…, но…” както правите всеки ден. Аз ще го добавя: “…но пациентите в болници и интензивни отделения намаляват…” (водя си лична статистика от вашите данни всеки ден).

Хората мрат, нищоправеца мунчо дрънка на китарата, а деса и пиги му правят професионален стриптийз и голо хоро….

Новопостъпилите в болница са 723. Неваксинираните сред тях са 87,42 процента. --- ЗНАЧИ 13% ВАКСНАТИ СА ПРЕД ГУШВАНЕ НА БУКЕТА... Е С НОВИТЕ ВАКСИ ПРОТИВ ОКСИМОРОНА ШЕ СТАНАТ 25%, КОЛКОТО Е В МЕТОДИЧКАТА "ОТКРОВЕНИЕТО НА ..."

Половин София без трамваи, а самоковската смръ дла усвоява ли усвоява...

В ЮАР има 25 починали от Ковид 19 от 60 милиона население. Какъв Омикрон има ? Не вярвайте на Ковид Фашистите.

Да изкараме всички Ковид плашила, които всеки ден ни облъчват от медиите, да им дават по една сопа и да заминават на границата да хващат още във въздуха новия Омикрон.

Не мога повече! Вторниците ми винаги започват с огромна порция смях! Но не се отказвате от идиотията си!

Да не завиждаш нещо?

Не е възможно с един PCR тест да се диагностицират стотици щамове на Ковид 19. Не е възможно да има ваксина без изолиран вирус. Не е възможно да има изолиран вирус без нито една аутопсия. Ковид 19 е измамата на хилядолетието.

То хубу ваксинираните са лапнали хапче за безсмъртие, но в един момент ще настане часът на истината и статистиката ще трябва да ги отчете и тях. Освен ако не са преминали към Свидетели, които живеят по 800 години (ако си прехвърлят имотите обаче).

Не знам има ли някой, който все още да чете тази статистика, но и за малките деца е ясно, че всичко това е толкова фалшиво, че просто няма как повече! Нали болниците бяха препълнени?!?! Е, какво сега опразниха ли се? Нали лекарите уж помагаха на хората?!?!? Е, защо 90% от смъртните случаи от ковид са именно в болници?!?! Абе има нещо тука, ама някой май не иска да каже какво е, а? Хайде да не предполагам, че ще пак ще взем да се окажа прав и ще стане неудобно за някои... Относно ваксините, има ли изобщо някой, който иска да си сложи нещо, което уби много повече хора, отколкото вируса...?!

Влизаш в болница с кашлица и настинка, излизаш с краката напред и в ковчег. Тва е положението в бълг. болници. Излекували те били - таратанци, та те лекарите не могат себе си да излекуват. Как, как е възможно на едно място да съберат болни от пневмония и ковид. И здрав като скала да си ще се заразиш, поне е така в провинцията.

ЮАР не може да бъде база за сравнение с нито една държава от ЕС. Там средната продължителност на живота е ниска, както и в повечето държави в Африка. Хората над 65г са под 10% от населението. При нас са поне 30%, т. е. това е и причината тук да умират много, а там малко хора

Аман от неграмотни мрънкачи! Стани лекар и иди да лекуваш!

Ми недей да влизаш в болница. Никога не съм влизал в болница с кашлица и настинка.

ОК, вече не стана ли ясно, че ковид е просто грип, наистина ли не го разбирате? И друго, не е ли вече ясно защо искат да ни ваксинират!?!?!?! Ама западните демокрации се били ваксинирали, казват!!!! Да бе и за това ли сега затварят пак!?!! Реално ние в България, нито сме ваксинирани, нито затваряме!!!! Е, хайде кажете ми къде му е сметката?!?!

Има заповед 95 процента от хората в интензивните отделения да се умъртвяват. Точно това се случва. 95 процента от хората в интензивните отделения умират. Това е ГЕНОЦИД. Неслучайно са забранили операциите ,за да умрат още повече хора. Зеления сертификат е създаден ,за да има безработица и глад. Това не е пандемия. Това е война срещу човешката раса.

И СЗО ли са мрънкачи? Те официално заявиха, че лекарите са тровели с лекарства 70 процента от "лекуваните" в България. Или пък някой друг се хвали, че в реанимациите оцеляват само 10 процента?

Ей на вчера беше извън болница- поради липса на места. Скоро и още такива.

и учител ли да стане? Ами ако не му харесват магистралите? И тях ли да строи?!?!? Да мълчим викаш и да се съгласяваме с всичко, а? Егаси профаните се навъдихте!

Няма починал от Ковид 19 извън болниците. Защото клането на български граждани е в болниците.

Ял съм, пил съм и съм вилнял 20 години. Се мога да сложа 5 в живот далече от градовете, на чист въздух, с качествена храна, книги и любимата ми музика. Всъщност маска слагам само като слизам на пазар. Имам сателитен интернет, и някой лев мога да изкарам. Лятото си обикалям по места в България където "плебея не обича", щото няма курварлък и на кой да се покаже. Спестил съм средно по 1000 лева на месец от кафенца и кръчмички. Тренировки и разходки. Две минаха. За следващите 3 ще се приложат хиляди принудителни икономически и социални промени. Големио Ресет идва, щото световно сме овце и години на ред кълвахме на маркетинг трикове и програмиране от корпорацийките и забравихме, че по-голямо от водата и хляба няма. Живеем в някви кубчета "ново строителство" в градове без план за качество на живот, оставени на алчността и наглостта да създават архитектура и градоустройствено планиране. Някви институции и администрация, потънали в корупция и свинщина дерат кожи за неща, които би трябвало да са достъпни от данъци. Паркинги и гаражи са частна фирмичка - някой да лапка. Всичко е частна фирмичка - някой да лапка без да бачка. Ми не, мерси. Ако бъдещето е да се блъскам и да съм болен в града, ще живея извън града и даже и хрема няма да имам, защото при приличен сън, качествена храна и свалени нива на стрес вероятността от критично заболяване е малка. Сарс 2 ще отмине както е отминал и Сарс 1. Просто трябва да мине време. Лекарства има. Японците доказаха че Ивермектин работи, колкото и да не им харесва това на Пфайзър-Давос планьорчиците. За недоверчивите ще има Пфайзермектин на дебела цена с модерни добавки против СПИН.

А да те изкараме с лицето ти и с името Типо телевизията да дадеш доказателства за лъжите си става ли? Ей така по закон- за всяване на паника с фалшива информация?

никога не е бил националист... простия и неук българин мисли само за себе си. Това че измирът сумати българи ХИЧ не ви пука нали? Ама прочели сте нещо във фейсбука и се хващате като риба на кука. Ами продължавайте в същия дух антибългари

да се лекуваш във фейсбука неандерталец прост

Всичко за паричката. Да не би да очакваш "обективна информация"? Ми те не могат да напишат едно изречение без правописна грешка. До година две като излезе GPT4 ще ги сменят с изкуствен интелект. Гарантирано по-добре ще се справя в "пропагандата" и "преводите" от Дойче Веле.

Аман вече от преднамерено и гръмко журналистическо. лъготене.То стана по зле от комунизма.. Всеки вторник шок и ужас със събраните от почивните дни даннни. Спряха да лекуват всичко, освен Ковид, но болниците били препълнени.И с тая наша медицинска помощ ....