3000 лева глоба за шофьор, теглил шейна с дете

Случката е станала по заснежен път в местността Карандила

Обратно в новината

Коментари - 3000 лева глоба за шофьор, теглил шейна с дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А каруците по пътищата и магистралите как карат?

А ко стана с онзи дет пиян с моторна шейна уби детето си? На него наложихте ли му глоба от 3000лв? През работно време, коскоджамити министър, употребил алкохол, с моторна шейна уби детето си... И го назначиха за банкер!? НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

Бързо

Хората кучета теглят, а Силвестър Ирибаджаков го щрафосали, защото тренирал чавето за нинджа! Несправедливост!

А, бате, конят не пие и има книжка за матор с кошница!

Много хубаво, браво, ама де да бяхме от държавите които умеят да събират глобите и данъците си... Еееех мечтиии

Защо криете имената? По този начин не помагате , а вредите... Секретно? За какво? Нека го сочат с пръст приятелите и роднините му... И не само тук, това е и в други подобни статии...

Едно че е опасно шейната със скорост да се забучи в крайпътно дърво, второ детето се нагълтва с изгорелите газове от колата на метри пред него.

Сливен?.....ъъъъ...Сигани, сър!

Алооо, социалните къде сте ? Или ако има кола , пари за гориво и шейна и у тях е що годе подредено - всичко е тип топ?

Малко му е наказанието!!! Първо този поставя в риск дете, което всъщност е длъжен да опазва. И второ поставя в риск шофьора след себе си, защото при едно хлъзване, не удържане на автомобила и може да затисне детето между двете коли - т.е поставя го в риск да сънува кошмари и да бъде съден ако се случи инцидент..... Направо този 38-годишен трябва да бъде проверен умее ли да размишлява адекватно или има някакви обременености...

Трето, ако се скъса въжето, може да му резне зелката, барабар с каската.

Това по коя точка от закона за движение по пътищата е ? На път ли е било, изеън пътя ли... Защо не е почистен и обработен ако е път. Ако не е път по кой закон ще го глобите.. по закона за движене извън пътя ли ?? Поредната глупост и пак нищо няма да докажете. И какво точно е лошото да дърпаш шейна?

Спрели напреко а шосето за може деса да сикупи обуша има ли глоба

Ще ги прати ама друг път когато плати някое циганче където се качва на трамвая отзад

Става ясно, че шефът на КАТ в Сливен е неграмотен и действа незаконно. Не че ще му платят. Ама и авторът е неграмотен и тъп, та не може да се усъмни, че такава глоба няма.

Пак добре, че държавата не му е отнела детето като в Норвегия! Ние тук знаем как да си ги гледаме, не сме като еврогеювете.

Абсолютен БОТ !

Това е поредният малоумник, който трябва да послужи за назидание, защото и той е казвал:"Е няма страшно!Не бъдете толкова негативни хейтъри!" По подобен начин един министър изгуби детето си на Витоша, но се оказа, че не носел отговорност, защото изгубил сина си.

а на бас, че тая глоба няма да бъде платена!! никъде в закона за движение по пътищата , и правилника за прилагането му, непишече нямаш право да дърпаш шейна, а още по никъде не пише, че глобата е 3 000 лева!