3000 лева глоба за шофьор, теглил шейна с дете

Случката е станала по заснежен път в местността Карандила

Обратно в новината

Коментари - 3000 лева глоба за шофьор, теглил шейна с дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а на бас, че тая глоба няма да бъде платена!! никъде в закона за движение по пътищата , и правилника за прилагането му, непишече нямаш право да дърпаш шейна, а още по никъде не пише, че глобата е 3 000 лева!

Това е поредният малоумник, който трябва да послужи за назидание, защото и той е казвал:"Е няма страшно!Не бъдете толкова негативни хейтъри!" По подобен начин един министър изгуби детето си на Витоша, но се оказа, че не носел отговорност, защото изгубил сина си.

Абсолютен БОТ !

Пак добре, че държавата не му е отнела детето като в Норвегия! Ние тук знаем как да си ги гледаме, не сме като еврогеювете.

Става ясно, че шефът на КАТ в Сливен е неграмотен и действа незаконно. Не че ще му платят. Ама и авторът е неграмотен и тъп, та не може да се усъмни, че такава глоба няма.

Ще ги прати ама друг път когато плати някое циганче където се качва на трамвая отзад

Спрели напреко а шосето за може деса да сикупи обуша има ли глоба

Това по коя точка от закона за движение по пътищата е ? На път ли е било, изеън пътя ли... Защо не е почистен и обработен ако е път. Ако не е път по кой закон ще го глобите.. по закона за движене извън пътя ли ?? Поредната глупост и пак нищо няма да докажете. И какво точно е лошото да дърпаш шейна?

Малко му е наказанието!!! Първо този поставя в риск дете, което всъщност е длъжен да опазва. И второ поставя в риск шофьора след себе си, защото при едно хлъзване, не удържане на автомобила и може да затисне детето между двете коли - т.е поставя го в риск да сънува кошмари и да бъде съден ако се случи инцидент..... Направо този 38-годишен трябва да бъде проверен умее ли да размишлява адекватно или има някакви обременености...

Алооо, социалните къде сте ? Или ако има кола , пари за гориво и шейна и у тях е що годе подредено - всичко е тип топ?

Сливен?.....ъъъъ...Сигани, сър!

Едно че е опасно шейната със скорост да се забучи в крайпътно дърво, второ детето се нагълтва с изгорелите газове от колата на метри пред него.

Трето, ако се скъса въжето, може да му резне зелката, барабар с каската.

Защо криете имената? По този начин не помагате , а вредите... Секретно? За какво? Нека го сочат с пръст приятелите и роднините му... И не само тук, това е и в други подобни статии...

Много хубаво, браво, ама де да бяхме от държавите които умеят да събират глобите и данъците си... Еееех мечтиии

Хората кучета теглят, а Силвестър Ирибаджаков го щрафосали, защото тренирал чавето за нинджа! Несправедливост!

А ко стана с онзи дет пиян с моторна шейна уби детето си? На него наложихте ли му глоба от 3000лв? През работно време, коскоджамити министър, употребил алкохол, с моторна шейна уби детето си... И го назначиха за банкер!? НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

А каруците по пътищата и магистралите как карат?

Бързо

А, бате, конят не пие и има книжка за матор с кошница!