300 лв. глоба за русенец, изхвърлил строителни отпадъци в контейнер за смет

Нарушението е първо за мъжа, а наложената му санкцията е в минимален размер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за 25 хиляди ТОНА боклуци - нищо!

И къде да ги изхвърли? Турете по един казан за строителни отпадъци и готово, не да ми ревете каква машина имало, колко била скъпа, как се била скапвала от този вид отпадъци и прочие. Уредете си проблема! Запалки и кибрит мога ли да изхвърлям в казаните?

Как къде да ги изхвърли - в реката! Не, по-добре в парка! Абе да ги струпа някъде и готово, на който му пречат да ги изчисти!

Да попитам аз - строителни отпадъци от панелките къде се изхвърлят - на поляната до блока ли?

Ами аз моите ги пълнех в чували, после на ремарке и ги карах към сметището. Над три тона бяха и струваше няколко левчета! Сега не знам как е от към цена.

0

Малко му е на тъпата свиня

0

Към тия, които цъкат минуси: заради прасета като вас превърнахме най-красивата държава в света в сметище!! Другарят, горящ тонери (олово и безброй отрови в мастилото) - БСП, изливащите акумулатори в реките и заравящите пластмасов гранулат в пжлетата - БСП, цялата дървосекаческа "общност" - БСП, всички енергийни босове - БСП! Лукойл (рафинерии, бензиностанции, тръби.. ) - Русия, разбирай БСП! Я малко се осъзнайте кой накъде ни дърпа и кэде ВИЕ, ПОМИЯРИ, искате да бъдете и да растат децата ви,

Кво БСП ве, тъп мъж, ГЕРБ управляват всичко от 10 години поне!

много си проЗ БЕ! герберските зам-министри подписват хартийки за внос на 25 ХИЛЯДИ ТОНА!

Какво стана с незаконния строеж до Созопол? За една торба с тухли в казана 300 лв. глоба, а за незаконен хотел 5000 лв.?!?