30-метрово дърво падна и смаза 6 автомобила в кв. „Гоце Делчев“ в София

Жители на квартала казват, че многократно са подавали сигнали за опасните дървета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За рязане на дърво - затвор, за нерязане - катастрофа

Фандънкова е заебала службата си, такива вековни фървета има и в Лозенец, никой не ги кастри и реже, нощем е пълен мрак, нищо не се вижда, въпреки, че има улични лампи. Корените на тези дървета изроди са порутили тротуарите, идиотските плочи са повдигнати…

Пак гласувайте за кмета Димитър Божилов от ДБ. Тези хора в районната администрация нищо не вършат, а само взимат заплати. Да си ходят!!!

Навремето какви дървета имаше... като падне по 16 коли мачкаха, а не като сега "само" шест :)

ако някой посмее да иде с резачка да отреже дърво, ще надигнете вой, ще го заградите и пазите с телата си, смотаняци! сега пъкревете, че ония не са го отрязали! е, щепадат дърветата, щото не са вечни, както си мислите! не всяко дърво е байкушевата мура! сега се радвайте че това дърво е паднало през нащта, и е смачкало само коли! утре другото дърво ще падне по обед и ще утрепе пет- шест души! и пак друг ще ви е виновен!!

Трябваше да го изчакат дор до 130, пък тогава да се съберат на съвещание, да обсъдят, да вземат решение, да го спуснат, да обявят конкерс за фирма-подизпълнител за възлагане, тя да прецени кога е подходящо, на колко етапа и т.н. Какво са се разбързали? Тия другите "дървета" по креслата, тях и с топ не можеш мръдна, ей!

От години подаваме сигнали за изгнили и опасни дървета, 4 вече паднаха и нанесоха материални щети по автомобили. Реакция - нула. Търтеи. Прости, арогантни и нагли при това.

А после гласувай де !!!

Ами ще падат. Има дървета-Има проблем. Няма дървета-няма проблем. Решавайте Дървета или места за паркиране!

Прав си. Но ако приемем хипотезата паркинг /зона да паркиране/, този който е определил, че е такъв, трябва да го обезопаси срещу подобни рискове и ако не го е направил да поеме цялата отговорност от последствията, включително възстановяване на щетите. Ако не е място, определено за паркиране на автомобили, който е паркирал там да си бере сам гайлето.

Не ме изненадва реакцията на общинските чиновници по този, както и по всички въпроси касаещи инфраструктурата в тази община. Те всичките до един са бездарници и тунеядци. Специалисти са само по присвояване на обществени средства и подкупи при издаването на всевъзможни разрешителни. За съжаление ние си ги избираме и когато дойде време за нови избори пак повтаряме грешката си.